Langzaam word ik wakker, het is een warme dag en open mijn gordijnen.
Er komt een auto aanrijden en er stapt een lange slungelige jongeman uit de auto aan de andere zijde stapt een knappe blonde jonge dame met een fantastisch lijf uit de auto ze is zo rond de 1.80mtr blond paarde staartje een levendig typje zo als ze beweegt valt me op.
Het zijn de nieuwe overburen ze zijn gearriveerd. Enkele maanden gaan voorbij en ze zijn inmiddels getrouwd was zelfs al uitgenodigd en op de feestavond die daarop volgde had ik zelf al lange gesprekken met haar daarna menig barbecue avond waar ik regelmatig werd uitgenodigd meer door haar, en het viel op dat ze veel vrienden had de buurman een stuk minder waarschijnlijk om zijn norse buien en omgang we groeten elkaar altijd maar hij is niet erg open Joselyn een knappe bakkersvrouw in de plaatselijke grote gele supermarkt hier in het dorp veel en veel meer.
Ik kom zelf uit de bouw wereld en ben aardig handig, en werd gevraagd door haar om een tuinhuis bij hun te bouwen en Joselyn kwam regelmatig even een praatje maken wat niet altijd handig was ze kwam in bikini of in een kort rokje dan bij mij staan en ze vertelde overal over maar mijn ogen keken naar details van haar lekkere lijf.
Kreeg vaak wat van haar niet alleen een erectie maar ook drinken en etenā€¦
Haar vader was op visite toen ik na dag 5 bij hun aan het klussen was ze bood me ook te drinken aan haar vader zat schuin naast me en Joselyn in kort rokje tegenover mij.Dronk een grote slok cola en verslikte me toen ik voor me uit keek Joselyn had haar benen een beetje geopend en ik keek in haar kutje zo in haar kruis onder haar korte rokje, rustig rustig jongen zei de vader je hebt zeker weer haast om weer verder te klussen en Joselyn keek me lachend aan en knipoogde.
Toen de klus klaar was hielden we goed contact maar op de een of andere manier kwam ik nooit in de gelegenheid om haar alleen over dat ene schitterende moment te hebben.Heb trouwens 2 kleine weken over de klus gedaan mede dankzij Joselyn anders had het maar een week geduurd.
Zag haar regelmatig op de brood en banket afdeling van de supermarkt en dan kletsten we altijd en lachte ze vaak hard om me, ze raakte me dan vaak aan als ze bij me kwam staan en ik ging naar een tijdje weer verder omdat regelmatig de manager kwam kijken wat er aan de hand was en of ze weer aan het werk ging.
De tijd verstreek er gingen weer enkele maanden voorbij en ik zag Joselyn in de tuin bezig en haar buikje groeide mooi ze was inmiddels zwanger dat wist ik, een mooie ronde van voren zwangerschapsbuik.
Daar stond 1.80mtr blondine met een paarde staartje mooie ronde billen en zag toen ik dichterbij waren haar borsten ook veel groter normaal een grote B/kleine C cup nu neigde dat eerder naar een D cup.
Ze was verzonken in gedachten en keek niet blij en dat terwijl ze altijd een vrolijke jonge vrouw was van 24.
Toen ze me zag zei ze gedag en vroeg hoe het met me ging , toen ik de vraag aan haar stelde barste ze in huilen uit.
Kom zei ze even naar het tuinhuis praten ze bood me een bakje koffie aan en ze vertelde dat ze zich alleen voelde haar man mijn buurman dus vond haar niet aantrekkelijk in deze zwangere staat en had al vanaf het begin geen oog meer voor haar.Ze ging naast me zitten daarvoor zat ze een paar meter van me af aan een grote lounge set tafel en legde plots haar hand op me been en vroeg wat vind jij van mij. Ik dacht nu is het moment ook over haar gespreide benen te praten en het uitzicht wat ze mij toen toonde.
Ze bloosde en zei ik was toen zo opgewonden waar ik er uit floepte dat heb ik nu zei ik en ik vertelde wat ik van haar vond en nog steeds vind.
Ze keek me aan maar ik wachtte niet af en voelde aan haar borsten met mijn hand gleed ik in haar bloesje en voelde haar grote stuiters en kuste haar en onze tongen vonden elkaar gretig en kuste haar over nek wangen mond.
Ze keek me aan en vroeg aan me wil je me neuken Jack, ik antwoorde niet maar haalde mijn harde pik uit mijn broek die ze gretig in haar mond nam.
We zaten achter haar huis waar je van de voorkant door het huis naar de achterkant keek het deerde haar niet ze pijpte of het haar eerste harde pik was.
Ze stond op maakte haar broek los en haar string deed ze uit en ging liggen met haar benen wijd voor me met ronde buikje omhoog lik me hijgde ze, ze was echt bloedgeil die stoute blonde chick. Ik kuste haar buikje en ging naar haar zo goed als kale kutje een streepje witblond haar zat er nog, ik speelde er met mijn vingers in en mee en toen dook ik er met mijn tong in haar klets natte open kutje maakte haar met likken wel twee keer klaar haar lijf schokte en haar buikje schudde iets bij haar orgasmes.
Toen duwde ze me iets op zij en ze keek me aan met een bloedgeile blik ga eens zitten zei ze , nam eigenlijk constant het voortouw ze nam gehurkt mijn pik weer in haar mond en klom daarna op me om mijn harde pik in haar kutje te nemen, bij het naar binnen glijden van mijn harde paal in haar nauwe spleetje kreunde Joselyn luidruchtig en bij het rijden waar ik daarbij aan haar buikje zat en haar borsten pakte en greep was het geluid niet minder.We hebben van tijd tot tijd toeschouwers hijgde ze mensen die vanaf de straat langs liepen keken toch even waar het geluid vandaan kwam maar het deerde haar niks.
Ze kreunde dat na een tijdje rijden weer klaar kwam maar dit keer vol op me met mijn pik in haar stotend.Nadat ze van me afgleed gutste het warme sap uit haar open kutje op mij, oh mijn god wat lekker met jou zei ze, en ging even liggen en lachte naar mij. Jij was er aan toe zei ik, en ik met jou lachte ik naar haar. Ben nog niet klaar zei ze we kunnen de mensen die voorbij lopen hier in de straat niet teleurstellen lachte ze en ik heb nog een verzoekje schat zei ze.
Ik keek haar verbaasd aan ze wachtte niet af en vroeg terwijl ze met een rood gezicht nog van de inspanning of in van achter in haar kontje wou.
Ze zat op haar knieƫn en handen en wachtte mijn antwoord niet af nam mijn pik in haar mond maakte hem weer keihard en ik liep om haar heen spreidde haar mooie billen om haar kontgaatje te likken mijn tong gleed van haar nog open kutje en het vocht naar lekkere kontje mijn tong maakte haar gaatje soepel en met mijn vingers opende ik hem verder wat alleen maar gekreun en gehijg bij Joselyn opleverde toe Jack breng je hengsten lul zachtjes in me kreunde ze.
Ik stuurde met mijn hand mijn pik en drukte hem tegen haar goddelijke kontje en ik drukte hem zachtjes door haar al kreunend en hijgend accepterend dat ik bij haar anaal naar binnen kwam.Na een tijdje was ze aan mijn pik in haar kontje gewend en beviel me om haar flink hard pompend te nemen in haar kontje wat na flink wat stoten in haar heerlijke kontje met mijn handen haar buikje en dan weer afwisselend haar grote borsten omklemmend haar een squirt orgasme bracht ze gilde en kreunde en hijgde en riep constant oh mijn god ik spuit.
Neuk me neuk me riep ze geile hengst van me ik ramde inmiddels mijn pik in haar kontje,ohhh mijn god je had me alveel vaker moet neuken riep ze 7,5maanden eerder kreunde ze had jij mij dik gemaakt hijgde ze.
Ze wiebelde met haar heerlijke kontje zodat mijn pik eruit floepte en zag na een open kutje nu een open kontje er boven.Ze kroop onder me vandaan en ging staan en boog voorover met een hand ondersteunend en de andere hand mijn pik vast ik wil mezelf proeven zei ze en ik wil je sperma nu nog niet in mijn kut of kontje maar ik wil het in me gezicht en mondje.
Lang hoefde ze niet te pijpen haar mondje voelde zo strak om mijn harde paal, ik voelde het komen ik kwam met flinke scheuten in haar keel en trok door met haar hand zodat ik niet alles in haar keel spoot maar ook flinke scheuten op haar knappe gezicht, het zat in haar haar flink zichtbaar.
Joselyn liet nadat ik klaar was met spuiten haar open mondje met mijn verse warme sperma zien en slikte dat als spelend met haar tongetje door.
Ze zei trek vlug even wat aan en floepte ook haar kleding slordig aan wat ga je doen vroeg ik?.
Ik zei ze je bedoeld wij we gaan een stukje wandelen ik laat de mensen zien dat je me gepakt hebt met mijn zaad jou hengstenzaad in mijn gezicht.
We liepen samen over straat en inderdaad een aantal mensen keken achterom naar ons. Joselyn lachte erom heerlijk zei ze dit ben blij met jou in de buurt zei ze.
We gingen na afscheid genomen te hebben allebei weer naar ons eigen huis, hield veel contact met haarā€¦.
Inmiddels is ze allang bevallen nog altijd getrouwd met haar vrolijke man, ik heb er zeker 2x per maand een seks vriendinnetje aan overgehouden en Joselyn de prachtige buurvrouw en bakkersdame van de grote gele supermarkt heeft de belofte waar gemaakt en is inmiddels weer zwanger;)
Groetjes Jackstud
Het bericht Zwangere Joselyn verscheen eerst op Sexverhalen.com.