Willeke getrouwd 24 jaar donkerblond krullend haar cup B blauwe ogen zeer evangelisch opgevoed. En in zeer evangelisch huwelijk terecht gekomen, ze weet niet anders al dan dat ze met haar ouders als meisje al 2 x op een zondag de kerk word bezocht.
En in haar huwelijk is het al niet anders, ze is getrouwd met Wim.
Wim is 26 timmerman van beroep en is voor haar een goede man maar degelijk, de eerst 2 jaar is het nog allemaal redelijk nieuw maar het gaat knagen bij Willeke het standaard het brave te vroom leven. Als meisje van 14 las ze al kleiner jeugd voor met Bijbelse verhalen ze volgde daar voor netjes zondags school alles stond altijd in het teken van geloof.
Thuis nu met Wim was het kerkelijk muziek wat thuis te horen was, te doen maar steeds minder haar ding net als de seks met Wim. Ze had vaker iets wilder voor gesteld maar Wim viel na een paar weken altijd weer in het oude ritueel gewoon seks recht toe recht aan kortom alleen op en neer er zat volgens Willeke geen enkel vuur en of passie in. Willeke had een aantal maanden geleden online stiekem 2 dildo’s gekocht en experimenteerde daar flink mee zonder dat Wim het wist dit was absoluut niet bespreekbaar met hem Willeke. Zo merkte ze dat ze dol was op anaal en als het gaatje gewend was mocht het lekker hard en diep.
Ze werd stouter en stouter droeg nu het weer warmer werd rokjes zonder ondergoed liefst doorschijnende rokjes zo dun mogelijk stof.
Als Wim thuis kwam van zijn werk had ze weer netjes een spijkerbroek om haar supermooie billen.
Willeke werkt partime en heeft veel tijd om haar gedachten te laten gaan en flirt steeds grager met mannen op haar werk maar ook onderweg als ze weer op haar race fiets zit of haar mountainbike, boodschappen of op de vele boswandelingen die ze maakt.
Haar wilde kant wint het per dag zo koopt ze alweer stiekem minirokjes om daar mee in een ander dorp boodschappen te doen en die te dragen zonder stringetje en een ver geopend bloesje. Maar het stilt haar honger niet echt ze fantaseert steeds meer over wild vreemde mannen die in haar spuiten en hoe hun sperma smaakt. De aankomende zomerse dagen worden warmer thuis is het snik heet buiten, ze heeft met een van de vele boswandelingen een plekje gevonden ze besluit er met haar kleine antraciet kleurige Citroen heen te rijden dildo mee kort rokje ze wil het gewoon daar doen het is daar lekker koel door de bomen weet ze inmiddels.
Ze parkeert haar auto heeft goed gekeken ze is alleen niemand verder heerlijk ongestoord fantaseren ze rits haar rokje uit in haar auto string mooi thuis gelaten en de dildo haalt ze door haar lipjes terwijl ze haar benen verder spreid. Willeke sluit haar ogen en geniet volop terwijl ze haar natte spleetje goed strak vult met haar speelgoed. Volop bezig en alles vergeten fantaseren over wilde mannen die met haar spelen meer in hun mars hebben dan haar man Wim, haar auto raampje half open zachtjes kreunt ze terwijl de andere hand van haar met haar mooie borstjes speelt. Ze heeft 2 hardlopers niet aanzien komen de 1 tikt de ander aan die een blik op de auto heeft geworpen samen komen de mannen aan voorzichtig bij haar auto.
Het wind ze onmiddellijk op Etienne de donkere man haalt zijn snikkel uit zijn broek als hij haar zo bezig ziet en speelt met zijn steeds groter groeiende staaf terwijl Sven de blonde man voorzichtig haar deur opent .
Willeke schrikt en stopt onmiddellijk en bekijkt de heren die direct zeggen dat ziet er heerlijk uit ze bloost en wil het liefst onmiddellijk weg maar ziet de neukstaaf van Etienne ze weet niet wat ze moet doen de mannen kijken naar haar kutje en Sven zit met een ring om zijn vingers inmiddels al aan haar borsten te kneden en heeft zijn harde pik ook al zichtbaar.
Ik ben Willeke stamelt ze ik ben Sven zegt de blonde man en dat is Etienne en de donkere man lacht en knikt en net als jij getrouwd zo te zien ze knikt ze zegt zacht ja maar is bloedgeil geworden nog geiler dan net als ze de mannen bezig ziet.
Ze kan zich niet meer bedwingen dit wou ze toch of niet kon ze het maken tegen over Wim eigenlijk niet he vroeg ze in haar zelf zich af.
Maar de geilheid kreeg ze niet onder controle voor ze het zelf goed doorhad had ze 2 harde pikken in haar met haar benen uit de auto rukte ze beide palen lekker door haar handjes heen. De mannen kwamen nog wacht dichterbij staan strak naast elkaar ze boog voorover terwijl ze nu om beurten ze in haar gewillige mondje nam waar ze ook zo goed mee kon zingen zondags in de kerk en voorlezen maar ze wou nu maar 1 ding seks met deze mannen.
Ze pijpte beide palen diep in haar keeltje. Willeke werd door Sven uit haar autootje gehaald en legde haar neer met haar ontblote onderlijf omdat haar rokje nog in de auto lag ze liet het allemaal gebeuren. Hij spreidde haar benen en begon wild haar kletsnatte kut te likken die nog heel straks was. Terwijl Etienne zijn donkere staaf in haar mond perste en neukte stevig haar mondje. Sven likte en haar klitje en vulde haar gaatje met een vinger dat werd al snel meer en begon daarna met haar strakke kontje te bewerken ook nu weer eerst 1 vinger en daarna 2 vingers die draaiden in haar strakke kontje er was immers alleen nog maar ooit een dildo in geweest nog nooit geen makkelijk paal.
Willeke voelde dat ze klaarkwam door Sven voor het eerst dat ik weer klaarkom in weken schoot her door haar heen en met wildvreemde mannen, ze merkte een soort geluk gevoel door haar lijf kwam het door de seks of van de fantasie die nu werkelijkheid werd ze wist het niet maar maakte haar niet uit die is wat ze wou, ze bleef klaarkomen en schokken.
De mannen waren dol op hun vondst in het bos er werden alleen maar wilder .
Etienne de sterkste blijkbaar van de 2 beviel Sven kom laat me haar tillen hij tilde haar op als een veertje zijn grote donkere paal dreigen omhoog het kutje van Willeke droop nog na van het speeksel van Sven en heer afscheiding het kut vocht droop langs haar benen op de grote donkere eikel van de man die haar optilde en haar liet zakken tot haar lippen zijn eikel raakte ze hijgde en kreunde bij het gevoel al en de druk van zijn eikel toen hij haar liet zakken en spietste op zijn grote donkere paal ze zakte er helemaal overheen hij hield haar goed vast terwijl hij zijn donkere neukstaaf goed heen en weer haalde in haar strakke kutje nog nooit vreemd gegaan en nog nooit een donkere man gehad spookte het even door haar hoofd maar die te grote pik die nu lekker in haar hamerde gaf haar het gevoel van doorgaan dat was het enige wat ze wou.
Ze hijgde ja neuk me neuk me alsjeblieft en keek Etienne aan met haar knappe koppie en hij versnelde nog meer met stoten ze kermde of je maakt me gelukkig en likte de donkere man in haar nek en tongde gretig met hem ze voelde Sven aan haar borsten likken en zuigen en met haar billen en sterretje spelen het was hemels voor haar. Ze had zoveel gemist in haar leven en nu ineens haar wens kwam uit ik ben duivels dacht ze .
Etienne spreidde zijn beide handen de gespierde man trok haar billen uit elkaar terwijl hij haar zo makkelijk tilde en ze voelde Sven haar anus likken en ze wist wat er ging komen ze kreunde terwijl ze Etienne goed vast hield haar geopende billetje goed naar achter Sven ging in haar klimmen en bracht met voorzichtigheid zijn harde paal in haar nog strekker geworden kontje omdat die paal van Etienne de boel al zoveel vulde.
Ze gaf een kreet bij het verder naar binnen treden van Sven zijn harde neuk stok in haar strakke kontje maar ze liet zich ontmaagden door de heren in het echte anale werk .
Het was een geoliede machine de mannen leken wel om de beurt in haar te rammen de een diep met zijn donkere staaf in haar strakke kutje de ander in haar ontmaagde kontje , ze kreunde de mannen noemden haar slet en hoer maar alles was goed voor haar nu met 2 pikken die in haar gleden en steeds harder in haar ramden. Ik hou van jullie kreunde ze terug Sven naaide haar zo hard van achter en pakte haar mooi vast bij haar tietjes en kneep onder het stoten we flink in.
Ze leken wel oneindig lang in haar te kunnen rammen voor haar gevoel.
Hier had ze alleen maar van gedroomd gefantaseerd en nu werd ze gepakt, heb u naaste lief dacht ze en deze mannen stonden nu naast haar voor en achter haar wat maakt het uit ik wil dit dacht Willeke en kwam klaar op beide harde spuitpalen. Etienne begon te grommen en zei ik kom klaar geile slet en liet haar zakken wat de pik van Sven uit haar open staande kontje deed floepen, ik kom ook bijna zei ven zacht.
Willeke kon niet goed op haar benen staan zo hard was ze gepakt en had ze zich gewillig laten volstoten, maar Etienne duwde haar toch direct naar beneden op je knieën beet hij haar toe hij was het die haar in haar mond begon te stoten tot hij al gauw in haar klaar kwam het leek wel of zijn donkere zaad oneindig vol zaad met hengsten zaad. Hij bleef maar spuiten 3 grote scheuten in haar keel Willeke slikte en vond zijn zaad heerlijk de rest trok hij al hard rukkend uit zijn grote donkere prik staaf en de overige scheuten belanden in haar oog wang en haar ze zat er flink onder.
Hij deed een paar stappen achteruit en gaf Sven die door had gerukt nu alle ruimte om haar mond weer vol te spuiten met een paar harde neuk bewegingen en Willeke haar mond lipjes strak om zijn pik hoorde ze Sven schreeuwen ik kom ik kom geile teef van me en voelde alles achter in haar keeltje komen ze slikte ook dit zaad deze verse sperma gretig door ze zoog aan Sven zijn pik tot er geen druppel meer uit kwam. Etienne tilde haar in haar auto, ze wisselden nummers uit voor vaker op deze plek te kunnen afspreken.
Sven zei kom Etienne we gaan naar onze vrouwen, en denk aan ons lachte hij en nu jij vlug naar je man de mannen lachten Willeke besefte nu eigenlijk opnieuw wat ze gedaan had en bloosde komt goed zei ze, ze reed weg.
Onderweg proefde ze nog steeds de zaad van haar nieuwe vriendjes en voelde ze hun palen nog in hun gaatjes dat zou nog wel even blijven dacht ze.
Dichtbij huis kwam ze er pas achter dat ze haar rokje nog op de achterbank had liggen en dat met haar kutje en lekkere kontje op de stoel zat…bloot.
Wim zal al wel thuis zijn dacht ze , ik ga wel via de garage dan ziet hij het niet.
Eindelijk kwam mijn fantasie uit dacht Willeke, volgende week bellen met de heren dan wil ik weer dacht ze terwijl ze de garage insloop zodat Wim haar niet zag.
Het bericht Wilde Willeke verscheen eerst op Sexverhalen.com.