Hier het vervolg van deel 1…
…We liepen de douche uit naar de tent. de tent was erg klein maar dat vond ik wel fijn. ik kroop in de slaapzak van Jeroen die zijn short uitdeed. zachtjes en teder deed Jeroen mijn onderbroek ook uit. hij kroop dicht tegen me aan en ik voelde zijn reusachtige paal tegen mijn droge billen. dit was nog maar dag 1 van de werkweek.
Het was 7 uur in de ochtend toen ik de zon zag opkomen vanuit een kier in de tent, ik wilde naar achter vallen om zo half op Jeroen neer te komen toen ik gewoon op een lege slaapzak viel, Jeroen was er kennelijk al vandoor. Ik voelde iets nat op mijn naakte benen. Er was niks meer gebeurd vannacht maar toch had Jeroen waarschijnlijk lekker liggen masturberen tegen mij aan. Ik kleedde me half aan en stapte de tent uit, er was niemand buiten. Ik liep naar het openbare toiletgebouw waar ik wat stemmen hoorde. voordat ik een douche hokje kon opendoen hoorde ik mijn vrienden net binnen komen. We begroette elkaar kort met onze slaaphoofden. iedereen behalve Stephan ging een douche hokje binnen.
‘goedemorgen Marcie, jij had wel een lekkere nacht he?’ zei Stephan
Ik werd knal rood, zou hij iets gemerkt hebben
‘ehm ja weet je de normale jongens dingen’ zei ik aarzelend
‘ach joh niet zo verlegen, iedereen doet toch gewoon zn hand om zn dick, jij bent geen uitzondering hoor’ zei hij lacherig
pfoe hij had dus niet gemerkt dat ik en Jeroen het hadden gedaan
‘He maar jij hebt zo te zien nog geen douche beurt gehad, wat heb je dan hier een kwartier al staan doen?’ vroeg Stephan
Ik keek verbaasd en zei dat ik nog maar net hier was.
‘oh nou Bastiaan dacht dat hij jou tent rits had gehoord en hij was daarom alvast naar het douche gebouw gegaan, die lag namelijk de hele nacht wakker en die had zin in een praatje’ zei Stephan
Toen drong het tot me door dat Jeroen wel eens uit de tent gegaan zou kunnen zijn. maar waar zouden hij en Bastiaan zijn?
‘Ik ga wel even kijken waar Bastiaan is’ zei ik
Stephan ging een douche hokje in en net toen ik wegliep hoorde ik allen kranen opengaan. ik liep een rondje om het gebouw, maar ik zag niemand, daarom liep ik het bos in terug naar de receptie van de camping. In het gebouw vroeg ik of ze Bastiaan gezien hadden. de dame had niemand gezien hier. op de weg terug in het bos zag ik een oud gebouwtje. ik liep er naar toe en kon nog net het woord Receptie lezen. Dit had misschien de oude receptie geweest. ik zocht naar een deur en liep rond het gebouwtje. ik zag de deur op een kier staan en glipte naar binnen. Ik riep voor Bastiaan maar ik kreeg geen reactie. ik liep naar de oude balie en zag daar achter een muur een wenteltrap. ik stapte voorzichtig over een stapel boeken heen toen mijn oog viel op een rode Diesel boxer. ik liep half de trap op toen ik geluiden hoorde van kreunen. ik kwam boven en zag door een deur iets wat ik niet kon geloven.
Jeroen’s 20 cm grote paal hing in de mond van Bastiaan. Jeroen was geheel naakt en sloeg op de bleke kont van Bastiaan.
Ik deed een stap achteruit en wilde de trap aflopen toen de tweede trede enorm hard kraakte. ik hoorde het gekreun stoppen van achter de deur en hoorde Jeroen’s stem die vroeg wie is daar. ik kon niet meer terug en moest wel terug naar boven. ik deed de deurklink naar beneden toen Jeroen al weer half aangekleed stond, Bastiaan stond wegkruipend in een hoekje.
‘Marc, wat doe jij hier?’
‘eh ik, trouwens het gaat hier niet om mij, wat doe jij hier. en nog wel met hem?’
‘Kijk Marc dat wij het een keer gedaan hebben betekent niet dat ik geen andere mensen doe’
‘Ja maar het is nog geen 8 uur geleden’ zei ik boos oplopend. ik wachte niet op een antwoord en stapte de deur uit.
‘Marc sorry ik bedoelde het niet zo, ik wil je niet kwijt. ik vond het gister zo lekker met je en ik wil niet dat dit ons verpest’
‘Oh dus er bestaat wel een ons’ zei ik geirriteerd
‘Luister Marc het klinkt raar maar ik wil het goed maken door nu seks met je te hebben, we kunnen zelfs een trio maken met Bas’
Ik wachte lang met antwoord geven, ik was boos maar ook geil. toen ik die bleke kont van Bas zach en de behaarde piemel van Jeroen was mijn penis in centimeters erg hard gegroeid.
‘te lang wachten is ja’ zie Jeroen. Hij pakte me en begon me heftig te tongen. hij deed zijn shirt uit en we stapte de kamer binnen. daar zat Bas nog steeds in een hoekje. Ik liep op hem af, het was de kans om een trio te doen. ik pakte zijn hand en liet hem staan. ik legde mijn grote handen op de mooie grote billen van Bas. Bas keek me aan en begon mijn nek te zoenen.
Bas was op school de populaire jongen waar ik niet veel mee had, hij was enorm geliefd bij de meiden maar deze aandacht had hij altijd genegeerd, nu snapte ik dat toen ik hem zag met Jeroen. Bas was een hele bleke jongen met een tering goed lichaam. Het was een sportschool jongen en voordat ik iets kon doen had hij me opgetild en had hij zijn handen op mijn kont. hij stimuleerde zachtjes mijn anus wat ik heerlijk vond.
‘Zo nu jullie elkaar beter kennen lijkt het me gezellig als ik ook mee doe’ zei Jeroen nogal sarcastisch
ik stapte naar achter en we gingen staan in een driehoek waar we elkaar gingen aftrekken tijdens dat we elkaar volop aan het zoenen waren.
Bas ging opeens zitten en Jeroen begreep dit meteen, zijn lul was slapper geworden en er kwamen gouden stralen op de witte billen van bastiaan. door dit werd ik nog geiler en liet ik ook mijn stralen in de mond van Bas vallen. Bas kwam met zijn gezicht dichterbij en nam mijn piemel geheel in zijn mond terwijl ik nog uitdrupte. hij begon met te pijpen en Jeroen was gaan zitten achter Bas. Zo waren we met zijn drieen bezig. ik stond te genieten van Bas zijn pijpbeurt en Bas zijn anus werd geheel gelikt door de geile tong van Jeroen. de lippen van Jeroen zaten nu alleen om mijn eikel heen wat mij deed kreunen, heerlijk. bas deed zijn tong uit en stopte dit in mijn pisgaatje toen ik zo hard klaar kwam meteen in zijn mooie gezicht. het was een van de lekkerste keren klaarkomen. ik ging zitten en likte mijn sperma van Bas die al kreunend werd gerimd. ik gaf jeroen een heerlijke zoen en hem doen. hij stond op en ik duwde mijn dikke paal tussen zijn bruinere harige billen. ik leunde naar voren en hij naar achter en we zoenden heftig. Bas was inmiddels achter mij komen staan en gaf zoenen aan mijn behaarde billen. hij stopte zomaar zijn witte dikke paal in mijn kontje en ik kreunde het uit. we stonden met zijn drieen elkaar te neuken en gaven elkaar flinke stoten. ik trok ook nog eens die lekkere bruinere paal van Jeroen af zodat hij naar een paar minuten intens en springerig klaar kwam. Bas begon ook heftig te kreunen en stootte zo hard dat mijn kont flinke rod plekken kreeg. hiervan werd Bas nog geiler en na een paar seconden voelde ik zijn warme zaad in mijn darmen.
we gingen toen liggen op een oud matras en zoende nog een beetje. na een paar minuten was het tijd om te gaan naar de groep. dit had zeker gevolgen voor deze werkweek en daarna.
nog een vervolg op aanvraag…
Het bericht Werkweek met geile docent (2) verscheen eerst op Sexverhalen.com.