Eindelijk gaat een grote fantasie werkelijkheid worden. Vandaag ga ik met mijn vriendinnetje naar een parenclub. Het woman only vanavond. Wij zijn een lesbisch stelletje en houden wel van avontuur. Mijn vriendin is vrij dominant en ik onderdanig, ik houd er van om gedeeld te worden en bekeken te worden. Dat weet zij. Bij de club aangekomen houdt ze mij een lingerie setje voor. Niet dat het veel verhuld. Mijn borsten en kutje blijven vrij. We lopen naar binnen. Midden op de dansvloer hangt een swing, mijn vriendin gebied mij hier op plaats te nemen. Ze bindt mijn handen vast aan de boven kant en spreid mijn benen maakt deze ook vast. Daar hang ik dan. Bijna naakt en hulpeloos. Vrouwen joelen maar blijven nog een beetje op afstand, niet goed wetend wat ze hier van moeten denken.
Dan roept mijn vriendin: Dit sletje hangt hier voor jullie. Doe er mee wat je wilt. Een paar vrouwen komen naar mij toe. Ik voel hoe ik betast wordt. Er wordt gevoel aan mijn borsten en ik voel een hand tussen mijn benen verdwijnen. Mijn kutje is zeik nat. Ik ben zo geil, ik wil geneukt worden, maar dat doen ze niet. De vrouwen zitten over aan. Ze strelen mijn clit en mijn borsten. Ik probeer zo te wiebelen met mijn kont dat er een vinger voor mijn gaatje komt maar ze trappen er niet in. Gek wordt ik er van. Ik ben zo geil dat het pijn doet, ik begin te smeken, asjeblieft neuk me. Dan eindelijk na een uur voel ik een vinger mijn kletsnatte gaatje in gaan, een kreun van opluchting, maar dan is de vinger weer weg. Nee niet stoppen nu. Er staan zoveel vrouwen om mij heen dat ik alleen deze vrouwen kan zien, ze staan in een cirkel. Dan voel ik 2 vingers naar binnen gaan. Deze vingers beginnen mij eindelijk harder te neuken. Omdat het zo lang uitgesteld is en ik al zo geil ben komt ik vrijwel direct klaar.
Mijn geil spuit over haar hand heen. Ik wil meer. Dan zie ik mijn vriendin, ze trekt mijn schaamlippen uit elkaar, zodat iedereen goed mijn openstaande kutje kan zien. Dan pakt ze een dildo. Zonder pardon schuift ze deze diep mijn kutje in. Ik kreun hard. Ja lekker, neuk me. Ze stoot de dildo diep en hard in mijn kutje. En dan haalt ze hem er uit. Nee niet stoppen. Ik kijk haar smekend aan. Er stapt een vrouw dichterbij die en strapon om gebonden heeft. Mijn vriendin stapt op zij en de vrouw gaat tussen mijn benen staan. Ik voel de top van de strapon tegen mijn gaatje duwen, ja ik wil het in mijn voelen. Tergend langzaam gaat ze steeds dieper. Tot ze mijn helemaal vult. Dit voelt zo goed. Langzaam begint ze te stoten. Ik kreun steeds harder. Hierdoor aangemoedigd stoot ze harder, ze pakt mijn benen voor meer grip. Ze neukt me steeds harder en ik kreun steeds harder. Ik voel dat ik klaar ga komen, doorgaan doorgaan niet stoppen. Ik kom schreeuwend klaar, dit is zo lekker. Het geilste is dat er nog veel vrouwen om heen staan en allemaal kijken hoe ik geneukt wordt. Dan wordt ik los gemaakt.
Ik sta nog een beetje wiebelig op mijn benen. Samen met mijn vriendin lopen wij verder de club in, overal zijn er groepjes vrouwen die elkaar lekker aan het verwennen zijn. Mijn vriendin heeft wel een bedankje verdient. Ik zet haar met haar rug tegen een muur en kniel voor haar. Ik ga met mijn hoofd richting haar kutje. Ze smaakt zo lekker. Met mijn tong ga ik over haar clit, ze siddert. Eerst lange halen, daarna begin ik te zuigen. Ik hoor haar kreunen. Ondertussen voel ik een hand tussen mijn benen. Twee vingers glijden mijn kutje in. Dit is zo geil. Ik blijf mijn vriendin likken en stop een vinger in haar kletsnatte kutje. Ze zakt bijna door haar benen. Ik stop en sta op. Ik neem haar mee naar een soort matras en zeg haar op haar rug te gaan liggen. Ik spreid haar benen en kruip er tussen. Daardoor steekt mijn kont de lucht in en bied andere een perfect uitzicht op mijn openstaande kutje. Ik ga volledig op in het likken en vingeren van mijn vriendin. Ze kreunt en smeekt me haar te laten komen.
Dan voel ik een dildo tegen mijn kutje aanduwen. Terwijl een vrouw mijn op zijn hondjes neukt, bef ik mijn vriendin. Ze is er bijna. Ik voer het tempo nog een beetje om, hijgend en kreunend omdat ik zelf inmiddels ook vrij hard geneukt wordt. Mijn vriendin houdt het niet meer. Ze spuit haar geilheid in mijn gezicht als ze schokkend klaar komt. Ik lik het allemaal op. Mijn orgasme komt er ook aan, nog een paar keer stoot de vrouw diep en hard in me. Dit was zo lekker. Mijn vriendin en ik blijven nog even in elkaar armen liggen, daarna staan we op om lekker samen te douchen. De nacht is nog jong en de club is voorlopig nog wel open….
Het bericht Vrouwen avond in een sexclub verscheen eerst op Sexverhalen.com.