We zijn inmiddels alweer een paar weken verder na mijn vorige verhaal. Mijn leven heeft een paar weken op zijn kop gestaan waarschijnlijk zal het ook nog wel even duren voor ik alles weer op een rijtje heb. Mijn vorige verhalen schreef ik omdat ik het spannend en geil vond, maar nu, nu… Nu mede omdat ik ’t gewoon even kwijt moet.
Ik ben Eveline, 27 en om alles te snappen moet je de vorige “vroeg rijp” verhalen (alles 100% waar gebeurd) ook lezen.
Mijn leven was 180 graden gedraaid, alles wat ik me geen voorstelling bij kon en wilde maken is gebeurd.
Zondag 8 maart heb ik Onno aan mijn ouders voorgesteld, om een lang verhaal kort te maken… Dit was helemaal goed, we hebben een super gezellige dag gehad, lekker gekletst, gegeten, ’t over de vakantie gehad en alles wat daarbij hoort. Mijn ouders had ik inmiddels verteld dat Onno op de hoogte was van de feestjes. Komend 4 april zou er achter in de schuur weer een feestje zijn en hiervoor was Onno ook uitgenodigd. Inmiddels is dit overigens door alle Corona ook gecanceld.
In de week erna veranderde Onno, of misschien ging ik het toen pas zien. De altijd zo rustige, begripvolle en zorgzame Onno had ineens af en toe mijn mondje bij hem. Linda, mijn, nog steeds beste vriendin was op bezoek met haar man en Onno maakte een dubbelzinnige opmerking over mijn “call girl” verleden. Van een vriend van Onno kreeg ik een opmerking dat hij wel eens zou willen weten hoe het voelt om ’t voor geld te doen. Ergens tussen neus en lippen door maakt Onno de opmerking dat het hem wel geil leek om mijn moeder een keer “vol te pompen”.
Onze eerste woordenwisseling was een feit. Eigenlijk wilde ik er met hem over praten, maar dit bleek lastiger dan gedacht. Ik was boos dat hij een opmerking naar Linda en haar man had gemaakt, Linda weet niks van mijn “call girl” verleden. Schijnbaar kon hij ’t op een of andere manier toch niet plaatsen wat ik allemaal gedaan had. Hij had inderdaad aan een vriend verteld dat ik “neukte voor geld”. In de ruzie maakte hij me uit voor hoer. Dit was voor mij de druppel. Hij kon het niet plaatsen. Ik heb meteen al mijn spullen die inmiddels bij hem lagen in de auto gegooid en ben huilend bij hem weg gegaan.
Ik was boos, radeloos en zag ’t allemaal niet meer zitten. Ik denk dat ik wel een uur heb rondgereden. Ergens op een parkeerplaats heb ik een potje van me af zitten janken tot ik in tranen Margo heb gebeld. Daar ik op dat moment geen idee had waar ik was heb ik haar een google maps locatie gestuurd. Ze zat al in de auto onderweg naar me. Uiteindelijk bleek ik maar 20 minuten van hun huis te staan. Margo heeft me de hele tijd aan de telefoon gehouden tot ze er was. Toen Margo bij me instapte was ik al aardig bedaard. Ze zoende me en we hebben lang zitten kletsen.
Helemaal tot rust gekomen viel ik haar in de armen in mijn kleine autootje en belanden we in de kus, de kus werd een tongzoen. Daar het buiten koud was had ik de auto ergens in ons gesprek weer gestart en stond de kachel op standje hoog. In de tongzoen kon ik het niet laten even over de borst van Margo te wrijven en mijn hand onder haar trui te wurmen en met haar tepel te spelen. Voor we het wisten hadden we beide nog maar de helft van onze kleding aan en waren we verwikkeld in een stevige vrijpartij. Maar daar we nog steeds op de P-plaats stonden en hier gewoon auto’s reden leek het ons geen goed idee om door te gaan.
Ik ben achter Margo aan gereden naar huis. Het duurde maar 2 minuten voor we naakt op bed lagen en zei zich tussen mijn benen had begraven en me naar een spetterend orgasme likte. We hebben wel 2 uur liggen vrijen. haar hele nachtkastje met speeltjes is voorbij gekomen. We zijn beide diverse keren klaar gekomen en toen we uiteindelijk in de “schaar” houding onze kutjes wild tegen elkaar wreven kwam Mark binnen. Hij was net thuis en had ons beneden al gehoord. Op de trap had hij zich al uitgekleed en naakt stond hij in de deur opening. Zijn lul was inmiddels stijf. Hij liep naar Margo en stopte zijn lul in een keer in haar mond. Ik draaide me om en begon Margo weer te likken. Vlak voor ze op een ongelofelijke manier klaar kwam duwde Mark zijn lul in mijn kut en ramde zichzelf naar een hoogte punt. Daar ik al diverse keren was klaar gekomen spoot hij zijn zaad in mijn kut en viel op bed. Margo duwde mij op mijn rug en likte het zaad uit mijn kut en gaf me nog een orgasme.
Die nacht ben ik bij hun blijven slapen, we hebben gepraat, gevreeën, geneukt en uiteindelijk ook geslapen. Afgelopen week was een rollercoaster. Aan de zaak verdwijnt de ene opdracht na de andere. Ook bij mij slaat het Corona er in. We hebben nog wel werk, maar dat dunt aardig in. Met Onno heb ik alleen nog 2 telefoon gesprekken gehad. Ik sta weer met 2 benen op de grond en het is over en uit. Ik heb hem verteld dat hij niet meer welkom is en ik hem niet meer wil zien en belangrijker, hij niet over me mag praten. Of dat gaat gebeuren weet ik nog niet.
Volgens mij voor het eerst in mijn leven, heb ik een hele week geen seks gehad. Ik heb zelfs niet gevingerd. Gister was ik zo geil als boter en wilde neuken. Ik had natuurlijk naar Marco en Mark kunnen gaan, maar dat heb ik niet gedaan. Na de hele ochtend naakt door huis te hebben gelopen heb ik mijn adressenboek gepakt en, wat ik nog nooit gedaan heb, een oude klant geappt waarvan ik weet dat hij geen relatie had. Die reageerde niet terug. Dan de volgende, die reageerde wel en was enthousiast dat ik hem appte. Hij wilde en ik ben in de auto gesprongen en naar hem toe gereden. Ik had alleen kousen en hoge hakken aan en een jas tot net over mijn kont. Toen ik in de gang voor hem stond liet ik de jas over mijn schouders glijden en op de grond vallen. Daar stond ik helemaal naakt voor hem met een natte kut. Hij tilde me op en droeg me naar de kamer waar hij me op de bank plofte. Meteen begroef hij zijn mond op mijn natte kut en likte me binnen een paar tellen naar een hoogtepunt. Ik was zo geil en de hele week niet klaar gekomen.
We hebben 2 uur lang liggen neuken. Ik ben geloof ik wel 12 keer klaar gekomen en hij heeft zijn zaad in mijn kut en in mijn kont gespoten. We hebben getongd en ik heb ‘m gepijpt tot hij smeekte te stoppen. Nog nooit ben ik zo onprofessioneel geweest. Nog nooit heb ik een klant zonder condoom geneukt. Nog nooit ben ik zo vaak bij een klant klaar gekomen. Maar… eigenlijk was ik nu zijn klant i.p.v. hij de mijne. Voor ik weg ging heb ik hem bedankt, hij wilde me betalen, maar ik zei dat deze sessie van mij was. Maar, dat ik nog niet weet of er ook een volgende keer komt.
Gister avond op de bank heb ik nagedacht om mijn werk als “call girl” weer op te gaan pakken. Eerlijk gezegd weet ik het nog niet. Vanochtend in ieder geval heel ontspannen wakker geworden, mezelf even lekker gevingerd en ik voel me heel relaxed. Vandaag in ieder geval maar weer eens een dagje met het gewone werk aan de gang.
Waarschijnlijk komt er nog wel een keer een volgend verhaal…………xxx
Het bericht Vroeg rijp (6) – mijn leven op zijn kop verscheen eerst op Sexverhalen.com.