Al jaren zijn we bevriend met een stel. De dames kennen elkaar van de middelbare school en zijn altijd vriendinnen gebleven. We zien elkaar niet elk weekend maar maakt de vriendschap alleen maar sterker. Doordat we elkaar al jaren kennen zijn we ook steeds vrijer naar elkaar toe. Zomers zonnen in de tuin word dan door door dames ook topless gedaan. Ook gaan we samen wel naar de sauna zodat we elkaar dan ook wel naakt gezien hebben. Nu waren we vorig weekend op bezoek bij het stel in hun prachtige landhuis waar we dan ook volop van de zon zouden genieten. Bij aankomst was er al gelijk een andere sfeer dan anders.
We werden welkom geheten zodra we het erf opreden waar ze beide stonden te wachten in zomerse kledij. Zij had een luchtig zomer jurkje aan waar je helemaal doorheen kon kijken. EN waar dan ook niks ander gedragen werd en hij liep in een luchtige katoenen broek waarin zijn slappe lul ook duidelijk aftekende. We kregen als begroeting drie zoenen en een dikke knuffel die ook langer en steviger was dan de vorige keren. Gelijk werd er een borrel gehaald waarna we ons installeerden op het terras. Na een paar borrels gedronken te hebben en de eerste plagerijen over en weer waren gegaan stelde mijn vrouw voor om ook de bikini aan te trekken om lekker te kunnen zonnen. Waarom een bikini… We hebben elkaar al wel vaker naakt gezien en de vriendin begon haar jurkje uit te trekken waarna ze naakt op het zonnen bed ging liggen. Haar vriend volgde het goede voorbeeld en trek broek uit waarna hij ook naakt naast zijn vriendin ging liggen. Aangezien het goede voorbeeld al gegeven was trokken wij ook onze kleren uit en gingen ook op een zonnen bed liggen.
Nu hadden we in de sauna elkaar al wel naakt gezien maar nu kregen we toch meer de kans om elkaar eens goed te bewonderen. Mijn is een kleine dame met leuke borsten en een prachtige volle kont. Zelf ben ik een normale man die normaal geschapen is. De vriendin is een slanke vrouw met stevige klanten tieten en een kleine ronde bips. Hij is een vrij grote man. breedgeschouderd met een normale lul. Door het heerlijke weer en de zon val ik half in slaap en wordt weer wakker omdat mijn vrouw met mijn lul begint te spelen en deze langzaam maar zeker stijf wordt. Als ze voelt dat hij helemaal stijf is buigt ze zich voorover en neemt hem in haar mond. Als ik naast me kijk zie ik dat zij ook met zijn lul aan spelen is en dat deze ook begint te groeien. Maar tot mijn verbazing blijft zijn lul maar groeien tot een dikke lul met een enorme lengte. Zodra ze voelt dat ik zit te kijken lacht ze naar mij en zegt. Deze verassing had ik ook tot we voor het eerst neukten. Nu ziet ook mijn vrouw zijn enorme gevaarte en kan haar ogen er niet van af houden. Voel maar eens moedigt hij er aan en langzaam komt mijn vrouw overeind en loopt naar hem toe. Zonder ook maar een woord te zeggen pakt zijn lul beetje en begint hem zo goed en kwaad het gaat te pijpen.
Alleen de eikel is al voldoende om haar hele mond te vullen. Maar ze blijft proberen zijn lul dieper in haar mond te nemen en ik zie dat ze met de minuut geiler wordt. Ze kijkt naar mij en vraagt. Mag ik het proberen??.
Met een knikje geef ik akkoord en ze duwt de vriend op zijn rug terwijl boven hem plaatsneemt. Ze pakt de enorme lul beetje en begeleid hem naar haar kutje. Dat gaat nooit passen steunt ze. Langzaam maar zeker laat ze zich zakken en zie ik een stuk van de lul bij haar naar binnen gaan. Als de lul halverwege is opent ze haar ogen en kreunt, ooh God. dit is ongelooflijk. Langzaam laat ze zich verder zakken totdat de lul tot aan de ballen in haar kutje zit. Eerst blijft ze stil zitten om te genieten van het gevul en te wennen aan het formaat. Zachtjes vraag ik haar vriendin: Hoe lang is zijn lul. Ze antwoord zachtjes. 24 centimeter. De dikte hebben we nog nooit gemeten maar hij is dikker dan mijn pols. Als mijn vrouw na een paar minuten gewend is begint ze zachtjes op en neer te bewegen en binnen 20 seconden krijgt ze haar eerst orgasme. Het kut vocht stroomt langs zijn lul en maakt het bewegen makkelijker.
Na een paar minuten zo bewogen te hebben neemt hij het initiatief over en tilt haar op en legt haar voorover op het bed. Hij pakt zijn lul beet en druk hem langs achteren langzaam naar binnen. Totdat hij er weer helemaal in zit. Nu begint hij te bewegen en voert het tempo langzaam op. Steeds sneller gaat zijn lul in en uit haar kutje. Ondertussen komt mijn vrouw voor de derde keer klaar en valt bijna bewusteloos. Toch blijft hij in uit haar kutje pompen waarmee hij zijn lengte van de lul helemaal gebruikt. Zijn enorme lul blijft maar door beuken en mijn vrouw gilt het uit van genot. Bij de vierde klaarkomen trekt hij zijn lul uit haar kutje en begint zijn lul met lange halen af te trekken. Dikke klodders sperma vliegen er uit zijn waarmee hij haar hele rug onder spuit. Nog steeds zitten zijn vriendin en ik met open mond te kijken hoe mijn vrouw de beurt van haar leven gehad heeft….
Het bericht Vrienden verscheen eerst op Sexverhalen.com.