Ik ging samen met mijn lief op café en we kwamen een oude vriend tegen. Hij is dertig jaar ouder dan mij en heette Joeri. Hij woonde in Antwerpen, maar is nu in Aalst komen wonen. Hij heeft een kast van een huis, zei hij, en ik wilde het graag zien. Liam zei: “Gaan jullie maar, ik ga naar huis.” “Waarom?” vraag ik. “Ik ben moe.” “O, is goed.” Joeri en ik liepen samen naar zijn huis. Daar aangekomen leidde hij me rond. Bij zijn slaapkamer aangekomen zag ik dat er een vlek in zijn bed was. “Oei,” zei Joeri, “ik heb me voor ik vertrok nog even afgetrokken, ik heb namelijk zo’n zin en ik hoopte dat ik nog een knappe vrouw zou tegenkomen.” “Ik heb ook wel zin,” zei ik. “Maar ben ik niet een beetje te oud voor jou?” “Nee, hoor, ik werd wel nat van die opmerking.”
Ik begon mijn t-shirt uit te doen, en hij de zijne. Hij had nog een lekker gespierd lijf voor zijn leeftijd. Ik zelf mocht er ook best zijn: ik had namelijk cup D. Ik begon gans zijn bovenlijf lekker te likken. “Mmmmmmmmmmm,” zei hij. “Je bent wel een lekker geil sletje, hë?” “Ja zeker,” zei ik. Ik trok zijn broek uit. Een lekkere grote dikke worst kwam tevoorschijn. Ik nam hem in mijn mond en zoog hem lekker af. Ik likte hem overal en nam hem steeds dieper. Hij kreunde en ik voelde al snel hoe hij lekker in mijn mondje spoot.
Ik slikte alles gewillig door. Hij kwam bij en duwde me op het bed. Hij begon lekker aan mijn borsten te likken en zuigen. Mijn tepels werden stijf. Ik kreunde. Ondertussen was mijn vocht al dooh mijn jeansbroek. Hij had het ook gemerkt. “Mmmmmmmm, zo’n nat sletje heb ik nog nooit gezien.” Hij trok mijn broek en slipje uit en onthulde zo mijn kutje. Hij begon me lekker te vingeren en zoog terwijl lekker aan mijn klit. Dit kon hij zo goed dat ik snel klaarkwam.
Het vocht spoot eruit en gans zijn lekkere bovenlijf zat er mee onder. Hij zei: “Zo, lekkere geile slet, nu ga ik je lekker nemen.” Met een harde stoot zat hij in mij. Ik kreunde: “Mmmmmmmmmmmmmm, neem me lekker hard, ik ben een lekkere geile nympho, gebruik me als je lustobject!” Hij stootte in en uit en iedere keer spoot er vocht mee naar buiten. Ik kwam en ik bleef komen. Hij spoot zijn zaad diep in me. We lagen na te hijgen. “Je bent echt geil. Je kan squirten, hebt grote tieten en bent ook nog seksverslaafd. De verhalen die ik van Liam hoor, zijn ongeloofwaardig.” “En toch is het zo.” “Wil je mijn sletje zijn en klaar staan wanneer ik je nodig heb?” Tuurlijk, geile gast.” Sindsdien heb ik een zoveelste fuckbuddy bij.
Het bericht Vriend van mijn lief verscheen eerst op Sexverhalen.com.