Heerlijk! Vandaag een rustige opstart bedenk ik me terwijl ik me nog eens lekker uitrek voordat ik het bed uitstap. In mijn ochtendjas loop ik naar de keuken om een bakkie en pak mijn telefoon mee om buiten een peukje te doen. Zoals elke ochtend log ik in op mijn favo chatsite Flirtmee. Even een prive berichtje naar mijn lieverd om daarna lekker te kletsen op de scroll. Ondertussen koffie drinken en roken terwijl ik wat keet trap met de andere vaste chatters. Ik steek net mijn tweede aan als ik de ping hoor van prive berichten. Mijn lieverd heeft gereageerd en snel tik ik de emo van een zoen terug naar hem. Ik moet zo naar een klant laat hij mij weten. Die zit vlak bij jouw werk in de buurt… Kan je vandaag een paar uurtjes stelen voor me? Vraagt hij. Vlug raadpleeg ik mijn agenda voor vandaag, alleen een college, dus ik laat hem weten dat het moet lukken. We spreken om 4 uur af in een parkje vlakbij.
Als mijn peuk op is log ik af en ga ik naar boven. Even douchen om mezelf voor te breiden voor de afspraak. Voor mijn kast sta ik even te twijfelen wat ik aan doe. Ik wil er graag sexy uitzien voor hem maar het kan ook weer niet te sexy aangezien ik eerst ga werken. Maar…iets anders kan wel! Ik trek de la van mijn nachtkastje open. Zal ik voor de grote lichtere gaan? Of voor de kleine zwaardere? De kleintjes want dan moet ik heel de dag echt opletten. Ik pak de twee gouden balletjes uit de la en stop er eentje in mijn mond om hem goed nat te maken. Ik spreid mijn benen en open met mijn ene hand mijn lipjes. Met mijn andere hand haal ik het balletje uit mijn mond en laat hem even tussen mijn lipjes glijden voordat ik hem mijn grotje in druk. Het tweede balletje volgt op dezelfde manier. Ik wiebel even door mijn gewicht van been tot been te wisselen. Ik voel de balletjes een beetje verplaatsen en span mijn spieren nog meer aan. Het is al even geleden dat ik met deze heb gespeeld. Misschien moet ik ze toch maar omwisselen voor de grotere. Nah ik waag het er gewoon op.
Ik loop naar de kast en kies een leuk setje uit. Geen string vandaag maar de slip van het setje. Uit de kast pak ik een nette jurk met een klokkende rok tot net boven de knieën. Mijn hand reikt naar mijn hakjes die ik normaal onder deze jurk draag maar ik pak ze niet. Ik besef me dat een net iets hogere hak nog meer plezier zal geven en pak het paar dat ik van de week gekocht heb. Het hakje is een cm hoger dan dat ik normaal draag. Tevreden bekijk het resultaat in de spiegel. De stof is dik genoeg om te verbergen dat ik geen string draag en de V hals geeft een kleine decolleté. Terwijl ik naar de badkamer loop moet ik mijn spieren nog meer aanspannen dan voorheen. Mijn haar draai ik in een knot, doe mijn gezicht, nog een lekker luchtje op en klaar! Beneden pak ik mijn spullen en ben ik klaar om te vertrekken. Snel stuur ik nog twee selfies naar mijn lieverd. Eentje van mijn blote benen en mijn hakjes en eentje van de inkijk van mijn decolleté. Tijd om naar het werk te gaan en met een dikke glimlach op mijn gezicht stap ik in de auto.
Het eerste deel van de werkdag verloopt soepel. Ik moet nog een tentamen in elkaar draaien dus ik zit veel achter de laptop. Alleen als ik een kopje thee ga halen word ik herinnerd aan wat komen gaat. De balletjes laten me altijd aan hem denken. De eerste keer dat hij ze beschreef had ik zoiets van okee….maar hij prikkelde mijn fantasie zo dat ik het wel moest proberen. Na de lunch bereid ik mijn college voor. Ik loop even snel door de sheets. Kijk even welke opgaves erbij horen en reken ze even na zodat ze weer helemaal in mijn hoofd zitten. Ik pak mijn tas en loop naar het lokaal, net iets voor aanvang zodat ik alles klaar kan zetten. De uitdaging kan beginnen schiet door mijn hoofd als ik de trap op loop. Ik had echt beter de lift kunnen pakken. Elke trede is een uitdaging. Heerlijk kwellend moet ik mijn uiterste best doen om de balletjes vast te houden.
De eerste studenten zitten dr al als ik het lokaal in loop. Ik begroet ze en maak een kletspraatje terwijl ik mijn spullen klaar zet. Langzaam komen de overige studenten binnen gedruppeld. Als het tijd is trek ik de deur dicht en ik begin het college. Ik trap af met een samenvatting van vorige week en stel tussendoor wat vragen om te controleren dat ze alles begrepen hebben. Dan vraag ik naar het huiswerk en op verzoek behandel ik nog een van de opgaves. Snel door naar de nieuwe theorie en ik doe een opgave voor. Nu is het tijd om ze aan de slag te zetten en ik geef ze een opgave om zelf te maken. Tot nu toe was het allemaal goed om te doen, vooral praten voor het bord, maar nu moet ik wel door het lokaal heen gaan lopen om ze te helpen.
Ik hoor mijn hakjes klikken in het lokaal, ik voel de balletjes klikken in me. Heel bewust blijf ik mijn spieren aanspannen. Hier en daar kijk ik over een schouder naar waar ze mee bezig zijn. Soms wijs ik iemand op een fout door een vraag over het probleem te stellen waardoor ze zien dat het antwoord fout is. Andere help ik door ze de volgende stap in de methodiek te vertellen. Als ik weer vooraan in het lokaal aangekomen ben hoor ik mijn telefoon trillen. Ik pak hem op en kijk even naar mijn berichtjes. Oeps ik heb hem blijkbaar op ideeën gebracht. Selfie na selfie beginnend bij zijn hals, langzaam omlaag. Snel klap ik mijn telefoon dicht maar het kwaad is al geschiet. Ik voel dat ik natter word. Ik rommel even op mijn laptop “antwoorden klaarzetten” maar eigenlijk moet ik even mijn gevoel weer onder controle krijgen. Als ik op kijk zie ik een van de studenten achterin met zijn hand omhoog. Ik loop naar hem toe en beantwoord zijn vraag. De student kijkt mij aan en ik zie dat hij het niet begrijpt. Ik zak op mijn hurken om te schrijven in zijn schrift terwijl ik net iets andere woorden kies voor de uitleg.
Dat had ik dus beter niet kunnen doen. Terwijl ik praat voel ik dat ik de grip verlies. Zachtjes voel ik een floep tussen mijn lipjes, een van de balletjes is eruit geglipt. Oef het is maar goed dat ik een slip aan heb. Met moete hou ik de tweede binnen. Alsof er niets gebeurd is praat ik door totdat de student alles begrijpt. Ik kondig aan dat ik even naar het toilet ga. Gelukkig is die recht tegenover het lokaal. Snel breng ik het balletje weer terug naar waar het hoort. Ik kijk nog even in de spiegel voordat ik weer terug het lokaal in gaat, mijn ogen twinkelen ondeugend en ik heb een dikke glimlach op mijn gezicht. Over het randje lopen is deel van de pret. De rest van de les verloopt voorspoedig maar ik maak niet meer diezelfde fout. Daar let ik wel op. Na afloop blijven er altijd wat studenten hangen met vragen. Daar nemen ik even de tijd voor en ik maak nog even een klein kletspraatje terwijl ik mijn tas weer in pak. Nu ga ik wel met de lift omlaag en ik loop in een streep door naar het park. De hakken en de balletjes zorgen er voor dat ik net iets langzamer loop dan normaal dus ik kom iets te laat aan. Mijn lieverd zit al op mij te wachten en begroet me met een heerlijke tongzoen.
Waar gaan we heen vraagt hij. Het is goed weer dus ik stel voor om naar het bos te gaan. Zijn ogen worden opslag donker. Het voorstel bevalt en we gaan met zijn auto naar een afgelegen plekje in het bos. Onderweg klieren we elkaar een beetje tijdens het rijden. Strelen, kneden, zoentjes alsof we een stel pubers zijn. We stappen uit de auto en lopen een stukje het bos in. Het pad is gelukkig voldoende hard om op te lopen met hakken. Hij duwt mij tegen een boomstam aan en laat zijn hand onder mijn rok glijden. Snel grijp ik hem bij zijn pols. Je mag mijn aanraken maar je mag niet naar binnen krijgt hij erbij te horen. Hij knabbelt in mijn nek en vraagt …straks wel?. Ik kreun zachtjes ter bevestiging en laat zijn pols los.
Strelend, zachtjes krabbend, plagend glijd zijn hand tussen mijn benen heen en weer. Steeds dichter naar mijn lipjes toe. Ondertussen blijft hij mij heerlijk zoenen. De vlammen laaien op in mijn lijf, heel de dag heb ik hier al naar uit gekeken. Ineens draait hij ons om zodat hij tegen de stam aan staat en hij draait mij door zodat ik met mijn rug tegen zijn buik aan staat. Zijn hand glijdt weer tussen mijn benen, in mijn slip en hij begint mijn poesje te kneden. Zijn andere hand omvat mijn borst en ik voel zijn stijve tegen mijn billen aandrukken. Zijn hand krijgt wat moeite om grip te houden en hij gaat automatisch wat ruwer met mij om. Ik hou het niet meer, zo erg wint hij mij op, en ik begin steeds meer te kreunen. Hij bijt mij zachtjes in mijn nek en ik kan nog net vangen over mijn lippen heen krijgen voordat ik overspoelt word door een orgasme. Zijn armen klemt hij iets strakker om mij heen zodat ik overeind blijf staan terwijl ik wegzak in het heerlijke gevoel.
Het balletje floept voor de tweede keer uit me en hij vangt hem netjes op. Zo zegt ie dat verklaart een hoop. Ik glimlach en blaas op mijn hand zodat hij het tweede balletje ook krijgt. Hij laat de balletjes in zijn broekzak glijden. Zo ondeugend geweest vandaag? Dat moet veel voorpret zijn geweest zegt hij met een hese stem. Ik knik en draai me om….maak er maar gebruik van.
Het bericht Voorpret verscheen eerst op Sexverhalen.com.