Daar lag ik dan. achttien jaar oud, slechts gehuld in een kwart cup strapless bh, jarretelgordeltje, kousen en mijn hoge hakken. Op mijn rug met mijn benen gespreid, de 56 jarige baas van mijn vader er tussen op me, in me zoals hij eerder die avond al had gezegd.
Ik was zo blij geweest die avond. Samen met mijn vader ging ik naar het bedrijfsfeest, hij had me vol trots aangekeken toen ik beneden kwam in het donker blauwe strapless avondjurkje. ‘Je ziet er mooi uit meisje’ was zijn reactie. ‘Goed genoeg om vanavond indruk te maken denk je? ‘ Het was te danken aan de moeder van mijn beste vriendin dat ik deze outfit had. Ik was bij haar te rade gegaan toen mijn vader me verteld had dat hij van me verwachtte dat ik met hem mee zou gaan naar het feest, zeker omdat zijn promotie er wel eens van af kon hangen. ‘De directie wil kennis maken met mijn vrouw of degene die bij mij de gastvrouw is als het nodig is.’ Had hij uitgelegd. Sinds het overlijden van mijn moeder, had ik min of meer haar taken overgenomen, om er voor te zorgen dat mijn vader goed voor de dag kwam. Mijn vader had me naar de auto begeleid en in de auto zei hij nog tegen me dat zijn collega’s jaloers op hem zouden zijn met zo’n knappe dochter aan zijn zij. Bij binnenkomst stond de directie op een rij met hun echtgenoten om iedereen persoonlijk welkom te heten.
Ik bloosde toen ik de blikken van de heren over me heen voelde glijden. Mijn vader stelde me vol trots voor aan de algemeen directeur Jonah Dismark. Zijn warme hand hield me net iets langer vast dan nodig was en zijn blik gleed waarderend over me en bleef rusten op mijn borsten. ‘Ik wist niet dat je dochter al zo groot was Theo.’ Zei hij met een vriendelijke lach. Ik kon alleen maar vriendelijk terug lachen. Het moet ongeveer een uurtje later zijn geweest dat Dismark aan onze tafel verscheen. Hij stak zijn hand naar me uit ‘Dans met me.’ Het was geen vraag maar meer een bevel. ‘Ga maar, je danst immers graag’ zei mijn vader. Ik pakte zijn hand vast en liet me naar de dansvloer begeleiden. Tijdens de eerste dans merkte ik dat zijn ogen regelmatig naar mijn borsten gingen. ‘Je vader mag trots zijn op zo’n knappe dochter. ‘merkte hij op. ‘Dank u ‘wist ik uit te brengen ‘ik ben ook trots op hem.’ Het nummer was afgelopen en ik dacht dat hij met terug zou brengen naar mijn vader. Een nieuw langzaam nummer werd in gestart en hij trok me in zijn armen dicht tegen hem aan. Mijn borsten tegen zijn borst, mijn heupen tegen de zijne. Ik voelde dat hij flink gespierd was. Zijn hand gleed van mijn rug omlaag naar mijn bil en hij trok me nog dichter tegen zich aan. Ik kreeg een rood hoofd toen ik de bobbel in zijn broek voelde.
‘Voor de avond om is lig je naakt onder me terwijl mijn pik diep in je kutje zit’ fluisterde hij in mijn oor. Verbaasd keek ik hem aan en probeerde los van hem te komen maar hij hield me stevig vast. ‘Ik wil je horen snakken naar adem als ik mijn pik in je steek en je horen kreunen van genot als ik je neuk.’
‘U kunt me niet zomaar neuken’ bracht ik uit en probeerde niet te merken dat het voelen van zijn harde pik door onze kleren heen en zijn woorden er voor zorgde dat ik een tintelend gevoel in mijn kutje kreeg.
Hij grijnsde: ‘Daar kom je nog wel achter.’ De dans was afgelopen en nu bracht hij me wel terug naar de tafel waar mijn vader aanzat. Zoals ik van mijn vader had kunnen verwachten was hij met een collega in een gesprek of iets technisch. Hij glimlachte toen ik weer naast hem plaats nam: ‘Fijn gedanst?’ vroeg hem en zonder het antwoord af te wachten richtte hij zicht weer tot zijn collega. De rest van de avond kreeg ik steeds een rood hoofd als ik zag dat Dismark naar me keek knipoogde. Tegen half een kreeg ik in de gaten dat mijn vader wat te diep in het glaasje had gekeken. ‘Zullen we naar huis gaan pap? ‘ vroeg ik hem. Hij keek me aan en pakte mijn hand. ‘Is het geen lekker ding? ‘ vroeg hij aan zijn collega die even dronken was als hij ‘haar moeder was ook zo’n lekker ding.’ ‘PAP ’bracht ik verontwaardigt uit. Zo had hij nog nooit over me gesproken.
Ik pakte hem bij zijn arm en trok hem overeind. ‘Kom je hebt genoeg gehad voor vanavond.’ Grinnikend stond hij op ‘en ze is net zo pittig als dr moeder.’ Met enige moeite wist hem de zaal uit te krijgen. Nu moest ik bedenken hoe ik hem naar huis zou krijgen. In de hal van het hotel waar het feest gehouden werd, liet ik mijn vader zitten op een bankje. Hij zat net toen ik de stem van Dismark hoorde vragen: ‘Zijn er problemen.’ Hij deed zijn best bezorgt te kijken maar ik had de wellust in zijn ogen gezien en rilde onbewust. ‘Hij heeft wat te veel gedronken, ik bel ‘wel een taxi om ons naar huis te brengen.’ Dismark keek naar mijn vader en toen weer naar mij. ‘Weet je we hebben een aantal kamers gehuurd, jullie kunnen daar gebruik van maken als je wilt.’ Het aanbod was te verleidelijk om te weigeren. Ik glimlachte naar hem ‘Dat zou fijn zijn.’ Hij knikte en liep naar de balie. Een paar tellen later was hij terug en hield een pasje omhoog. ‘Kijk eens.’ Hij overhandigde me het pasje en likte over zijn lippen. ‘ik zal je helpen je vader naar boven te brengen.’ Hij pakte mijn vader onder zijn oksel en trok hem overeind en ging me voor naar de lift. De deuren van de lift gingen open en gedrieën stapte we in. Ik drukte het knopje van de achtste etage in en de deuren sloten zich. Mijn vader keek met een dronken blik naar mij en toen naar Dismark ‘Wat bof ik toch met zo’n dochter’ bracht hij uit. Dismark keek naar mijn lippen ‘Je moest een weten Theo’ Ik voelde me ongemakkelijk onder zijn blik en dacht aan wat hij me eerder op de avond in mijn oor had gefluisterd. De kamer was een kleine suite met een zitkamer en aparte slaapkamer. Dismark legde mijn vader op bed. Ik deed mijn vaders stropdas af en zijn schoenen uit. Hij mompelde nog iets en draaide op zijn zij. Samen met Dismark liep ik de slaapkamer uit.
‘Dank u voor uw hulp’ zei ik.
Dismark kwam vlak voor me staan en legde zijn vinger onder mijn kin zodat ik hem aan moest kijken. ‘Laat maar eens zien hoe dankbaar je me bent’ een vinger streek over mijn lippen. ‘P. Pardon?’ hij trok me stevig tegen zich aan en zijn mond kwam op de mijne. Met zijn tong dwong hij me mijn mond te openen. Een kreetje van verbazing werd tegen zijn mond gesmoord toen een hand mijn bordt streelde. Mijn lichaam reageerde. Deze oudere man die me dwingend kuste wond me op, ik voelde mijn kutje reageren, terwijl mijn verstand zei dat ik dit niet wilde. Zijn andere hand gleed over mijn rug naar de rits van mijn jurkje.
‘Laat me maar een zien wat er onder dit jurkje zit’ hij deed een stap achter uit en het jurkje viel om mijn voeten. Automatisch deed ik mijn armen voor mijn borsten. Hij pakte mijn polsen en hield ze met een hand achter mijn rug. ‘We kunnen niet….’ Begon ik. ‘Oh we kunnen en we zullen, je wilt toch dat je vader die promotie krijgt?’ Hij keek me met een iet wat gemene grijns op zijn gezicht aan. Ik knikte. Zijn rechter hand streek over mijn borst. De tepel die net boven het randje van de kwart cup bh kwam richtte zich op. ‘Als je lief voor me bent zal het geen probleem zijn en zo te zien ben je er niet vies van’ Hij kneep in de tepel wat er voor zorgde dat ik een kreetje slaagde. Hij boog zijn hoofd en zoog eerst aan de ene tepel daarna aan de andere en beet er zachtjes in. Zijn hand gleed over mijn buik naar beneden naar de rand van het kleine broekje. Ik hield mijn adem in toen zijn vingers onder het elastiek gleden en verder naar beneden. Een kreun ontsnapte aan mijn lippen toen hij een vinger tussen mijn kutlipjes liet glijden. Mijn knieën knikten. ‘Hmmmm,’zei hij in mijn oor ‘ik wist wel dat je een geil sletje zou zijn, je kutje is nat.’ Hij knielde voor me neer en trok mijn slipje naar beneden en liet me eruit stappen. Als ik al enig weerstand had dan was die er nu niet meer. Ik voelde me geiler dan ik ooit met een vriendje had gedaan. Dismark duwde mijn benen iets uit elkaar, zijn middelvinger gleed tussen mijn kutlipjes door voor hij zich voor over boog en blies tegen mijn kutje en likte me.
Mijn knieën knikte, ik gooide mijn hoofd in mijn nek. Zijn vinger gleed in mijn natte kutje terwijl zijn tong mijn kutje likte. ‘hmmmmm’ zei hij met zijn mond tegen mijn kutje ‘Lekker nat, kaal, tienerkutje.’ Een tijdje likte hij me terwijl hij zijn vinger in me bewoog en ik me kreunend tegen zijn mond duwde. Ik was bijna op mijn hoogtepunt, mijn ademhaling kwam met horten en stoten, toen hij plotseling stopte. Hij stond op en maakte zijn broek los. Zitten in een stoel haalde hij zijn pik tevoorschijn. ‘laat me maar een zien wat je mondje kan.’ Twijfelend keek ik hem aan. Zijn pik was veel groter dat die van de vriendjes die ik had gehad. En het pijpen wat ik had gedaan had nooit lang geduurd. ‘Kom, je weet wat je moet doen voor je vaders promotie.’ Terwijl hij dat zei ging zijn hand op en neer zijn pik aftrekkend. Ik liep naar hem toe en knielde tussen zijn benen. Ik keek hem aan terwijl ik hem vast pakte. Mijn hand bewoog over de lengte van zijn pik en ik voelde hem nog meer groeien in mijn. Hij pakte me vast bij mijn haren en duwde mijn mond in de richting van zijn pik. ‘Zuig maar eens lekker aan mijn pik.’ Ik likte de lengte van zijn pik en nam de kop in mijn mond. Hem aankijkend knabbelde aan zijn eikel en zoog er aan. ‘Jaaaahh, zo. ‘ kreunend keek hij me aan zijn hand in mijn haar hield me stevig vast en dwong me hem dieper in mijn mond te nemen . Mijn ogen werden groot toen hij mijn hoofd met twee handen naar beneden duwde, zijn heupen omhoog duwend, me dwingend hem diepen in mijn mond te nemen. ‘Kijk me aan en speel met je kutje.’ Beval hij ‘ik ga dat lekker pijpbekkie van je neuken.’ Grommend duwde hij mijn mond over zijn pik.
Ik kreunde en bracht mijn hand tussen mijn benen. Mijn kutje was nat, glad en gewillig. Ik stak een vinger diep in mijn kutje en vingerde mezelf. ‘oohh ja geil sletje, maak je kutje maar klaar voor mijn pik.’ Op het moment dat hij dat zei duwde hij mijn hoofd naar beneden en zijn heupen verder omhoog dan hij tot dan gedaan had. Zijn eikel duwde tegen mijn keel aan en ik kokhalsde, zijn handen zorgde er voor dat ik mijn hoofd niet terug kon trekken. Pas na een paar tellen trok hij zijn pik iets terug. Hij trok mijn hoofd weg aan mijn haren en stond op. Met een grijns op zijn gezicht keek hij me aan. ‘tijd voor het echte werk. Ik ga je neuken.’ Hij duwde me op mijn rug en spreidde mijn benen met zijn knieën. Ik voelde zijn harde pik tegen mijn natte kutje duwen. ‘Eens kijken hoe strak je bent.’ Hij duwde zijn heupen naar voren, ik snakte naar adem toen ik zijn pik in de volle lengte bij me naar binnen voelde glijden en me oprekte. ‘ Lekker? Zo’n dikke pik diep in je kutje? ‘ hij bewoog zijn heupen en ik kromde kreunend mijn rug. ‘JAAAHHH’ bracht ik uit. Hij trok zich langzaam terug. Mijn ogen werden groot ‘OOOHHH MIJN GOD’ een van zijn handen kneedde mijn borst en rolde te tepel tussen zijn vinger, terwijl hij hard aan de andere zoog. Ik voelde de ligt weerstand van de rand van zijn eikel toen deze bijna uit mijn kutje ging. Ik sloeg mijn benen op zijn heupen. ‘alsjeblieft’ kreunde ik er voor zorgend dat hij niet uit me gleed. Hij hield zijn heupen stil. ‘Zeg me wat je wilt. Zeg alstublieft meneer Dismark ik wil….’ hijgend keek ik hem aan. Ik voelde me geiler dan ik ooit geweest was. Ik beet om mijn lip toen hij zijn heupen draaide.
Ik kromde mijn rug. ‘alstublieft meneer Dismark ik wil dat u me neukt.’ Met een grom duwde hij zijn pik weer met kracht diep in me. Hij leunde op zijn armen en keek naar haar kale kutje waarin zijn pik verdween. ‘hmmmmm, geil neuksletje, wat heb je een lekker strak kutje.’ Hij pompte krachtig zijn pik in me. Geil bewoog ik met hem mee. Ik greep zijn armen vast toen ik voelde dat mijn kutje zich aan zijn pik klampte en met een kreet van genot kwam ik klaar. Mijn lichaam schokte. Stevig en diep neukte hij door. Mijn kutje zag rood van het diepe harde stoten. Hij pakte mijn handen vast en hield die boven mijn hoofd vast. Hij lag nu in de volle lengte zwaar op me, in me. Zijn heupen schokte en zijn pik verdween tot de wortel in mijn kutje. Kreunend voelde ik zijn zware ballen met iedere diepe stoot tegen mijn kontje kletsten. ‘Oooh jaa, lekker tiener neuksletje, wat heb je toch een heerlijke kut.’ Grommend en kreunend stootte hij zijn pik in mijn natte kutje. ‘ OOOHHH , nog even en ik kom klaar in je lekkere strakke kut.’ Ik voelde zijn pik in me op zwellen en ik kwam voor de tweede keer klaar door zijn pik. Mijn kutje melkte zijn pik. Grommend duwde hij zijn pik die in me en kwam diep in me klaar. Ik voelde hoe hij zijn zaad in me spoot. Uiteindelijk lag hij stil op me. Daar lag ik dan. Zeventien jaar oud, slechts gehuld in een kwart cup strapless bh, jarretelgordeltje, kousen en mijn hoge hakken. Op mijn rug met mijn benen gespreid, de 56 jarige baas van mijn vader er tussen op me, in me zoals hij eerder die avond al had gezegd.
Ik kon het niet geloven dat ik me had laten neuken door iemand die bijna veertig jaar ouder was en ondanks de lichte dwang er ook nog van genoten.
‘hmmm dat was lekker.’ Hoorde ik hem zeggen en hij kuste me. Hij trok zich uit me terug. Met een glimlach keek kijk hoe ik vrijwel naakt en vers geneukt met gespreide benen voor hem lag. Hij stond op en trok zijn broek omhoog en fatsoeneerde zijn kleren. In het colbertje dat hij bij binnen komst op de bank had gegooid pakte hij zijn mobiel. ‘even een aandenken’ hij knipte een foto van me hoe ik daar lag en vervolgens een cose-up van mijn nog openstaande door hem geneukte kutje. Hij boog zich over me heen en liet me de foto’s zien. ‘Je was lekker strak, ik weet zeker dat ik nog veel plezier met je ga hebben, je vader heeft zijn promotie, als je doet wat ik zeg komt het helemaal goed met hem.’ Hij trok het colbertje aan en verliet de hotelkamer. Langzaam drong het gesnurk van mijn vader in de andere kamer. Ik rilde en sloot mijn ogen, beseffend dat Dismark me in zijn macht had.
Het bericht Voor vaders promotie verscheen eerst op Sexverhalen.com.