Rij mijn auto het pad op ik kom net terug van mijn boodschappen ronde de auto nog vol met boodschappen parkeer de auto snel zodat ik snel kan beginnen met boodschappen uit de auto halen en in de kast ruimen heb hier echt een hekel aan.
Met dat ik uitstap zie ik de buurvrouw zwaaien het is een knap jong getrouwd ding van 21 Maike donkerblond slank mooie C cup klein 1.70 maar mooi qua figuur en nu 2 jaar getrouwd met Jeffry een man van 26 mijn buurman als ie niet werkt in de beton herstel dan vist hij in al zijn vrije uren sinds een jaar of 1,5 dat hij deze nieuwe hobby fanatiek uit oefent hij laat geen wedstrijd of vliegvis vakantie met vrienden voorbij gaan kortom Maike is heel veel alleen.
Maar ik zag haar zwaaien in een flits dus ik zwaai terug maar als ik goed kijk zwaaide ze niet maar doet ze de ramen en aan mijn reactie moet ze lachen en zwaait ze alsnog stiekem kijk ik naar haar. Haar mooie C cup danst in haar strakke truitje en ze klimt een trapje op en kijk naar haar heupen hmmm denk ik wat een lekkerding. Kijk nog een tijdje naar haar en ze glimlacht weer lief naar me die haar een handkus en ze slaat een hand voor de mond en schiet in de lach, ik zwaai naar haar en ga verder met de boodschappen, en vergeet Maike verder. Mijn vrouw van 48 zit in China voor een grote oliemaatschappij dus heb net als Maike het rijk veelal alleen maar dit ter info.
Maandagochtend heb een middelgrote klus bij een Veluws bejaardentehuis ik moet me melden bij de afdelingsleidster en wie loop ik tegen het lijf Maike zei is sinds 2 weken afdelingsleidster geworden. Neem met haar door wat er moet gebeuren van welke kamer vrij is en waar ik terecht kan qua planning en we zitten elke pauze even bij elkaar. De meeste pauzes samen met een paar collega’s van haar maar de laatste dagen zijn we alleen en ze vraagt plots jij bent ook vaak alleen he? Ik zeg ja dat klopt en vertel het verhaal van mijn vrouw en dat ze veel op zakenreis is, ze zegt zag weleens een paar jonge vrouwen bij jou lopen en ze knipoogt en ik besluit op te biechten hoe gevaarlijk misschien ook dat ik vertel dat ik op jonger val maar dat er nu geen sprake is met dates op dit moment zeg ik er heel duidelijk bij en glimlacht.
Maar jij dan zeg ik jij bent net 21 en bent nu al veel alleen , ze zit er mee want ik krijg een halfuur klachten van haar man Jeffry te horen over zijn doorgeslagen hobby en dat ze er al menig ruzie over gehad hebben en dat ze gedreigd had om vreemd te gaan hij had haar uitgelachen en gezegd dan doe je het toch, heb er werkelijk aan gedacht zei ze en ik keek haar aan met grote ogen maar ze vervolgd al snel ik zou niet weten met wie.
Mijn pauze is allang voorbij en ik sta op en laat mijn hand even op haar schouder rusten ik wist het wel zei ik en knipoogde naar haar en ze bloost.
Ik hoor haar nog net zeggen jaja terwijl ik de koffiekamer verlaat.
Later op de middag ik denk er al aan om op te gaan ruimen word er plots nog aan mijn trapje geschut waar ik nog even op sta ik schrik ervan maar het is Maike die in een deuk ligt. Jack vraagt ze heb je zin om met mij te gaan winkelen morgen?. Ik hou wel van winkelen als het maar niet de hele dag is want dan word ik er gaar van, Jeffry gaat morgenvroeg weg en komt zondagmorgen terug dus ik ga me vervelen en hoe zit het met en bij jou Jack?. Nou ik antwoord dat mijn vrouw nog 4 dagen weg is, en ik besluit om met haar mee te gaan. Verheugd roept Maike yesss ik haal je op rond 10 uur je bent mijn gast lacht ze tot morgen Jack aarzelend ik tot morgen Maike.
Het licht is al vroeg uit aan de overzijde van de straat hij zal wel heel vroeg vertrekken en er vroeg in liggen en dat klopt ik word wakker van een auto die wegrijd om kwart over 6. Ik kom uit bed rond 8 uur douchen eten goed aankleden, en rond 10 uur staat daar een energieke strakke knappe meid voor de deur ik kom voor mijn date zegt ze lachend. Jou date is er klaar voor en sla haar voor haar strakke kontje wanneer ze bukt en haar witte gympen goed doet en ze slaat een een kreet van oehhh als ik op haar billetjes pets. Stouterd zegt ze en lacht naar me.
We vertrekken in mijn auto omdat Jeffry hun auto mee nam en ik snap het en ik vraag waar wil je heen en het word shoppen in Zwolle we slenteren winkel in en winkel uit van schoenen en lingerie zaken het maakt Maike niet uit ik krijg schuine opmerkingen van haar en ik maak ze bij haar ze lacht en soms bloost ze lief. We ploffen neer op een groot terras en Maike heeft geen trek maar heeft zin in ijs, we bestellen allebei een ijs coupe en we lepelen elkaar ijs naar elkaar mond zie haar tongetje gretig langs mijn lepel likken en haar ogen fonkelen.
Nadat we elkaar gek hebben gemaakt en veel hebben gelachen zegt ze vind het fijn Jack ik vind het super met jou Maike en nog heerlijk knap gezelschap ook zeg ik en ze lacht. Ze wijst nadat ik heb afgerekend naar een grote kledingzaak daar wil ik nog heen , dan gaan we zeg ik niet wetende wat erin haar hoofd omging. We zijn nog niet binnen en het lijkt erop dat ze een willekeurig truitje pakt en de kleedkamers induikt, ze roept me kom even kijken of het me wel staat zegt met een rood gezicht.
Ik sta voor de pasruimte van haar en ze trekt me naar binnen en staat tegenover me ze kijkt omhoog, en kijkt me aan ze voelt aan mijn kruis daar gaan haar handen ik wil nog een ijsje zegt ze zachtjes lachend en maakt mijn broek los tjoept mijn grote inmiddels harde pik uit mijn broek en begint er heerlijk driftig een te trekken en het is meer seconden werk als ik haar mondje ook al voel eerst likt ze mijn pik daarna neemt ze hem gretig in haar gulzige knappe bekkie.
Damn wat ben jij stout zeg en ik voel naar haar mooie volle ronde C cup tieten ik knijp er zachtjes in maar Maike geeft geen krimp en pijpt gulzig door lange halen tot diep achterin haar keel af en toe voel ik haar tongetje om mijn pik slaan en zuigt even aan mijn volle sperma ballen maar ze heeft voornamelijk mij pik in haar mondje en ik hoor gekreun van haar.
We horen diverse mensen voorbij lopen in de pasruimte en ze zullen echt wel het geluid van Maike horen maar ze gaat verder , totdat ik zeg dat ik klaarkom ze haalt mijn pik uit haar mond en zit op de knieën voor me aan mijn pik te trekken met haar mondje open en tong uitgestoken.
Duurt niet lang of ik explodeer het meeste sperma in haar mond en rond haar mond de eerste scheut schiet over haar wang vlak langs haar oog heen de rest grotendeels in haar keel ze neemt mijn pik weer in haar mond en stopt tot de laatste druppel zaad weg is en doorgeslikt ze kust mijn grote sperma ballen en zegt daar was ik al heel lang aan toe. Heerlijke paal heb je buurman en lach om haar wat een heerlijk gek ding. We zijn klaar verder met winkelen als we 2,5uur verder aan elkaar hebben gezeten , als ze plots vraagt heb je vanavond nog wat te doen waarop ik vraag is de date al afgelopen dan. Ze kijkt me aan en lacht en zegt je bent een man naar mijn hart tijd voor een dame en ze tikt onder het lopen haar heupen tegen de mijne.
We besluiten in Zwolle een restaurantje te nemen we eten daar en drinken daar wat en zijn we 2uurtjes verder als ik wil betalen, en ik haar een plots een voorstel doe. Ik zeg ik weet een leuk hotel een stukje verder lopen van hier lijkt je het een leuk stout idee op het vervolg van de paskamer sessie?. Ze knikt verlegen ze weet wat ik wil en zegt is ok maar dat is nog spannender dan vanmiddag in de paskamer. Ok zeg ik kom dan gaan we, na een stukje lopen komen we bij het gewenste hotel wat ik redelijk ken heb er ook al eens een Poolse vriendin ontmoet maar dat terzijde.
Bij de receptie aangekomen zie een knappe donkere man achter de balie staan kan ik u helpen vraagt hij? Ja ik wil graag een kamer voor 2 waar ik Maike aan de arm trek naast me en haar vol in haar mooie ronde kadetten knijp de man lacht en vraagt om legitimatie het is toch geen prostituee Maike schud driftig haar hoofd waarop ik antwoord het is mijn jonge buurvrouw en we zijn allebei getrouwd waarop de man in de lach schiet en zegt ja meneer het is al goed.
Hij geeft ons kamer nummer 21 jou leeftijd zeg ik tegen een verlegen Maike die strak van de spanning staat,kijkt me aan ik heb het altijd met een grote donkere hengst willen doen zegt ze zacht waarop ik zeg met een maar tegelijk en lach naar haar. We gaan naar binnen en pak haar direct op haar knappe bekkie onze tongen zijn al een met elkaar en dansen vurig.
Mijn hand gaat naar haar broek maak deze snel los waarop mijn hand in haar slipje duikt en een kletsnat kutje ontdekt mijn vingers hebben dan ook totaal geen moeite om in haar grotje te verdwijnen wat een boel gekreun van Maike oplevert haar hoofd tegen mijn borst gebogen inmiddels.
Maike laat toch al snel haar verlegenheid varen en begint heerlijk aan mijn pik te trekken die door mijn gulp steekt en ze kijkt me aan omhoog want er zit wel 20cm verschil tussen ons en zegt wat een heerlijke pik heb je Jack en ze gaat door de knieën om hem weer lekker af te zuigen. Ze maakt na even gepijpt te hebben lekker hard en ik hou mijn handen om haar hoofd ik besluit zonder te vragen om in haar mond te stoten waarop ik Maike haar ogen groter en groter zie worden merk dat ik in haar strotje zit , ik haal mijn pik eruit ze valt om ohh mijn god wat is dat geil zeg ze lekker grof genomen te worden hijgt ze.
Ik pak haar op want ik til haar makkelijk merk ik, ze spreid haar benen om me heen til haar goed omhoog ik laat haar zakken tot dat mijn eikel tegen haar schaamlipjes drukt ze kreunt en hijgt ik loop naar de muur druk haar daar met de billen tegen aan en voel dat mijn eikel het vlees van haar opent en uit elkaar drukt ik pers mijn eikel en de centimeters naar binnen wat bij Maike gehijg en gekreun oplevert en ze jammer want ik ben nog nooit zo vol gepompt kreunt ze.
met lange halen stoot ik diep in haar en bij elke stoot volgt een kreunend gilletje ik merk dat ik haar cervix raak bij elke stoot want het is nu echt kutje rammen geworden Maike legt haar hoofd op mijn schouders hangen ze laat zich nemen hou ik wil. Na een aantal minuten haar kutje wat nog klemt om mijn pik vol gepompt te hebben merk ik dat ze nog net klaarkomt op mijn pik al trillend en na schokkend gooi ik haar pardoes op bed en voordat ze het doorheeft lig haar natte kut te likken lekker met mijn tongetje over haar opgezwollen klitje en stop er 2 vingers die er hevig in en uit glijden het duurt dan ook niet lang of ze komt wel 2 keer oraal klaar.
Ik besluit in een seconde te kijken of ze iets met anaal heeft want ze heeft een donders lekker kontje merk dat mijn vinger daar niet makkelijk ingaat zachtjes en het sterretje nat likkend kom ik eruit eindelijk toch in mijn vinger er lekker penetrerend in haar strakke sletten kontje.
Ze weet niet hoe ze het heeft zie haar draaien met de ogen kreunen hijgen af en toe iets gillen ze zegt wat maar stamelt meer. Ik til haar van het bed neem haar mee de badkamer in zet de watervaldouche aan en we vrijen heerlijk tongend onder de douche mijn handen zijn overal over haar lichaam over haar grote tieten door en in haar lipjes en tussen haar billen.
Breng zeep tussen haar mooie ronde billen ga met mijn handen er tussen door maak haar sterretje soepel merk dat ie nog wat open is van mijn vinger en gebruik het zeep als glijmiddel…
Maike voelt inmiddels al 2 vingers haar kontje beroeren ze kreunt en kirt, heb er nog nooit een paal in gehad denk dat je te groot bent zegt ze zacht hijgend.
We gaan het zien zeg ik en voelen ik draai haar om en trek de billen uit elkaar mijn knetter harde paal tegen haar iets open sterretje gedrukt .
Ik ga je anaal ontmaagden schreeuw ik en druk met kracht door mijn pik boor in haar maagdelijke kontje waarop Maike door de benen gaat ik ondersteun haar en til haar wat op mijn pik zit nog steeds strak tussen haar geile kontje ik beweeg mijn heupen en ik voel hem in en uit haar kontje schuiven Maike word inmiddels helemaal gek ze hijgt en schreeuwt heb je harde paal weer in mijn lijf en ze kreunt en jammert dat het haar pijn doet maar ik stop niet.
Ik ga steeds harder in haar kontje wat bij mij mijn eerste orgasme oplevert ik merk dat ik me leeg spuit in haar maagdelijke kontje en ze roept ohhh mijn god je komt in mijn kontje klaar. Als ik klaar ben en helemaal uitgespoten neem ik Maike nadat ik haar heb afgedroogd mee naar het bed daar spreid ik haar benen en kijk naar een lekker strak kutje en zie haar open geneukte ontmaagde kontje ik lik ze beiden proef mijn eigen zaad in dat geopende neukholletje. Ik breng mijn pik in stelling want deze is nog steeds super hard ik merk dat Maike als partner bloedgeil maakt.
En stop hem tussen haar lipjes en pers mijn grote pik in haar nauwe kutje na heftig hard stoot werken een orgasme van Maike haar kant merk ik dat haar kutje mij ook klaarmaakt en ik kom diep stotend tegen haar cervix klaar.
Maike hijgt en kreunt en jammert nog wat na. en zegt ik ben nog nooit zo goed genomen hou van je zegt ze al na hijgend.
Ze valt heerlijk bij mij in mijn armen in slaap snachts zit ik nog een paar keer aan haar grote borsten maar ze reageert niet en slaapt verder.
Het is de andere dag in de ochtend wanneer Maike overeind schiet en me wakker maakt het is al 10 uur Jeffry zal al thuis zijn als we weer komen.
Wat nu zegt ze wanhopig kan moeilijk bij jou komen wonen, rustig blijven zeg ik , zet je straks voor in de straat af en jij loopt naar je huis ik kom een half uurtje later.
Je moet wel wat verzinnen zeg ik, komt goed zegt ze aarzelend.
Haar haren zijn even niet meer netjes te krijgen als we het hotel verlaten , de donkere medewerker van hotel is er ook en geef Maike een klap op haar kont de man lacht naar me Maike bloost en zegt niets.
In de auto is ze stil op weg naar haar huis op een par dingen na wat ze wel zegt waaronder dat ze het een bijzonder geile nacht vond en dat ze eigenlijk dit wel vaker zou willen.
Ik zeg haar dat we contact houden, het bevalt me wel het onderdanige zegt ze bij mij thuis is het altijd andersom ik moet altijd het voortouw nemen zegt ze.
Ik zet haar voor in onze straat af ik rij verder zie nog net dat hun auto er wel staat betekend da Jeffry allang thuis is.
Een half uur later arriveer ik bij mij thuis en zie dat een de buurman over de zeik is en hij zwaait met zijn armen dat het bed onbeslapen is en waar ze was en dat ze liegt zo gaat het nog een tijdje door op hun terras, zonder schaamte de hele buurt kan het horen.
Maike ziet mij en zwaait naar me met een lachje ik zwaai voorzichtig terug
Zal Maike binnenkort wel vragen hoe het gaat, maar nu even naar binnen het huis netjes maken mijn vrouw komt overmorgen weer;).
Word vervolgd….
Groet Jackstud
Het bericht Verwaarloosde buurvrouwtje1 verscheen eerst op Sexverhalen.com.