Wanneer ik mij weer fatsoeneer en naar mijn werk plek terug loop, krijg ik een bericht van je binnen. In de binnenzak van je colbert zitten tepelklemmen. Ga naar de wc doe de tepel klemmen op en sla 10x op je klit en maak een foto.
Ik stuur je de foto’s door en ga weer aan het werk. Je belt me op de telefoon bij de receptie. Je zet het eitje wat ik in heb op de hoogste stand. Je zegt dat je ook foto’s van mij vastgebonden heb en met een champagne fles in mijn kont. Wanneer ik niet tijdens dit belletje klaar kom gaat mijn sletten dossier regelrecht naar de baas toe. Je vraagt of ik nog wat werk wil toevoegen en een paar personen via de mail wil uitnodigen. Dan leg je neer. Ik was zo gefocust op het werk dat ik nu besef dat ik niet klaar gekomen ben en wat de gevolgen daarvan zijn.
Om 18:00 sluit ik mijn pc af. De baas belt. Ik moet nu naar zijn kantoor komen. Daar sta jij ook op mij te wachten. Ik zie jullie beide grijnzen. Ik schaam me. De baas beveelt mij om binnen te komen. Naakt, kleding in de gang achterlatend. Wanneer ik mij uitkleed ziet hij dat ik geen bh en string draag en er tepelklemmen op mijn tieten zitten. Goedzo een echte slet dus.
Je vraagt waar ik dit aan te danken heb en ik beantwoord met niet klaarkomen tijdens ons telefoongesprek meester. Goedzo slet en ik krijg een klap in mijn gezicht. De baas heeft jouw slettendossier gezien en ziet veel potentie in jou. Ga maar over zijn schoot liggen.
Ik klim over zijn schoot heen. Bang voor wat er komen gaat. Ineens voel ik een klap op mijn kont en ik schreeuw het uit van de pijn. Slet ik heb je toch geleerd om mee te tellen en ik voel een slag tegen mijn tieten aan. Sorry meester en ik krijg nog een klap op mijn kont snel zeg ik 2.
De baas slaat mijn kont bont en blauw. Hierna gooit hij mij op de gront en loopt weg. Mijn meester trekt mij aan mijn tieten omhoog. We zijn nog niet klaar met jou mocht je dat willen.
Mijn baas loopt terug naar mij. Hij zegt ik kan je voor dit ontslaan of je moet kiezen. 1e optie we ontslaan je per direct op staande voet 2d optie je doet vanaf nu ook alles wat ik zeg en wil. Waar en wanneer dan ook. Ook als er collega’s bij zijn. Hiervoor zal je af en toe ook eej bonus ontvangen. Net als een echte hoer. Aangezien ik plezier heb in mijn baan kies ik voor de 2e optie.
Mooi nu op je buik liggen. Ik zie dat hij een grote fles heeft gepakt. Deze verdwijnt vandaag helemaal in je kont. En hij duwt de fles op mijn ster. Ik voel dat er niks op zit en weet dat dit pijn gaan doen. Intussen wordt er aan mijn tepels getrokken en pijp ik mijn meester.
Na flink wat schreeuwen en pijn scheuten bij mij zit de fles erin. Hierna neukt mijn baas mij nog in mijn kut met de fles nog in mijn kont. Na 10 goede stoten komt hij. Goedzo slet ga nu maar met je meester naar huis. Qua kleding mag je alleen je rok en blouse nog aan doen, laat de fles maar zitten tot je morgen op staat, dan ben je alvast opgerekt. Morgen zie ik je tijdens mijn vergadering om 10:00 uur.
Het bericht Verleid door een collega (4) verscheen eerst op Sexverhalen.com.