Ik kende Jolanda al jaren. Vroeger had ze een paar flink stevige benen, en een paar tieten waar menig jongen gek op was. Op een dag had ze een vriend in huis genomen, en woonde nu al een paar jaar met hem samen. Maar wat iedereen al wist, was dat het niet goed ging tussen die twee, maar zij kon nergens heen omdat ze geen familie meer had. Hij was sterk aan de drugs, zat hele nachten voor zo’n dertig euro wiet te roken, en op zijn gameboy te spelen, wanneer Jolanda op bed lag. ‘S morgens vroeg maakte hij haar wakker, moest met hem neuken, of wilde gepijpt worden, en dan schopte hij haar het bed uit, om zelf tot de avond te gaan slapen Hij had wel vervoer voor zich zelf, maar dwong Jolanda om voor hem zijn wiet te gaan halen. Ik had medelijden met haar, dus hielp ik haar maar, door haar met de auto naar die shop te brengen.
Je zag haar met de jaren verder af vallen, en voor het nog erger zou worden, melde ik het bij de stichting “Veilig thuis”, die haar zou gaan helpen, die jongen uit huis te krijgen. Ze wisten dat ik de enige was die voor Jolanda klaar stond, en vroegen of ze tijdelijk bij mij kon, en ervoor kon zorgen dat ze geen contact met haar vriend zocht, tot ze een op lossing voor haar hadden. Ik vond het best, en Jolanda was in het begin nogal stil, toen ze bij mij in huis was, maar na één nacht geslapen te hebben, stond ze ’s morgens op en zei : Ik mis mijn vriend nu al erg! Ach meisje stroosten ik haar, omdat ik niet wist wat ze nou eigenlijk aan hem miste, dat zal een paar dagen zo zijn, maar daar kom je wel overheen hoor! Ze zei dat het wel zo zou zijn, maar dat ze hem ’s morgens het ergst miste. Het was weer zo’n dag dat ze verveeld, in haar pyjama op de bank ging liggen, en weer zei, dat ze hem miste! ik zei er maar niets van, keek TV, en lette niet echt op haar tot ik haar voelde bewegen. Voorzichtig keek ik naar haar, en uit mijn oog hoek zag ik dat zij over haar kut lag te wrijven. Zo, zei ik lachend jeuk aan je kut ? Ja, vind je dat gek, zei ze boos, ik werd elke dag ’s morgens gedwongen met hem te neuken, daar was ik al helemaal aan gewend, ik vond het eigenlijk ook wel spannend als hij me slet of hoer noemde, en ik werd gedwongen om me te laten neuken! en nu heb ik dagen al ’s morgens niets meer in mijn kut gehad! Ach, zei ik, maar dat wend ook wel weer hoor, ik heb ook al jaren niet meer geneukt!
Ze keek er raar van op, maar zei verder niets meer. Maar ze bracht mij wel op een idee. Ik stond de volgende morgen vroeg op, en naakt, stapte ik haar slaapkamer in, waar zij nog rustig lag te slapen. Ik trok het dekbed van haar af, waardoor zij half wakker werd, en snauwde: Nou komt er nog wat van slet, doe je string uit, en je benen uit elkaar zodat ik je grote geile kut kan neuken, dat wil je toch ’s morgens zo graag, of wil je me liever pijpen ? Even keek ze me nog half slapend aan, ga weg, jij ben mijn vriend niet riep ze, maar toen ze haar ogen verder opende, en mijn pik zag, kwam er een brede te vrede glimlach op haar gezicht, trok snel alleen haar string uit, spreidde haar benen, trok me boven op zich, en zei : O Ja, dat is wat ik nodig heb, duw die dikke pik van je maar in mijn kut, een pik is een pik, dus neuk me, neuk me, dan voel ik me thuis! Mijn pik zat nog maar net in haar kut, toen ze haar benen stijf om mij heen sloeg, en haar kut wild tegen mij aan drukte. Ooooo, Oooo wat is dat weer lekker, gilde ze toen ze mijn hete sperma in zich voelde stomen, als jij dat elke morgen bij me wil doen, kan ik mijn vriend wel vergeten zeg, wand jij neukt me beter dan hij, zo wil ik wel bij jou blijven.
O dat zou ik ook wel willen, wand je hebt een heerlijke kut om te neuken, zei ik, maar dat zullen we dan met die stichting “veilig thuis”moeten regelen, of je hier mag blijven. O maar dan kan ik misschien zelf wel voor zorgen, als ik hen vertel dat ik me bij jou veilig voelt, omdat mijn ex vriend toch bang voor jou is, dus die durft niet te komen hoor. Die middag belde we “veilig thuis”en kreeg ze gelijk toe stemming, als zij zich maar aan de regels hield. Ja hoor, beloofde ze, ik zal echt doen wat hij me op draagt, wand ik voel me nu al stukken beter. Zo zei ze, dat is geregeld, ik moet doen wat jij me op draagt, maar dan moet jij mijn regel ook toe passen. Zo, en wat zal die regel dan zijn, vroeg ik lachend. Nou, in het vervolg gaan we samen op tijd naar bed, maar dan wel geheel naakt hé, dan kunnen we ’s morgens gelijk beginnen, en als het een keer niet bij jou lukt om hem stijf te krijgen, zal ik je wel pijpen tot hij stevig genoeg is! Nou die afspraak nam ik gelijk aan. En dank zij “veilig thuis”heb ik een heerlijk geil vrouwtje gekregen.
Het bericht Veilig thuis verscheen eerst op Sexverhalen.com.