Het was zondag na het thema feest bij de scouting, en ik ontwaakte in de middag, het was namelijk erg vroeg geworden. Toen ik op mijn telefoon keek had ik vijf berichten van Saskia en drie van Patries. Twee van de dames met slaap zacht, ik geniet nog na, welterusten. En verder prietpraat. Eentje van Saskia moest ik even na lezen, want ze vroeg of ik alleen tijdens werk uren wilde bellen of appen. Ze zou toch niet ook een relatie hebben. Zou wel weer raar zijn. Maar goed morgen maar iets van me laten horen. De rest van de zondag toch nog wel door mijn hoofd gespookt. Maandag ochtend word ik wakker en het is acht uur en alweer vier appjes van Saskia. Dat ik haar niet onberoerd heb gelaten en dat ze veel aan me gedacht heeft. Ik app terug dat dat gevoel hetzelfde is. Even later krijg ik een bericht dat ze samen wil eten. Ik vraag achteloos bij jou of op neutraal terrein, in een eet-café? Is de bok vanavond open vraagt ze? Vast wel antwoord ik. Dus spreken we af in de Bok om wat te gaan eten.
De dag kruipt voorbij. Mijn gedachten blijven bij Saskia, zou ze weer zo wonderlijk knap en lekker zijn? Wat heeft ze me te vertellen? Het is half zeven en ik zit aan de bar bij de Bok. Dan komt er een prachtige verschijning de draaideur door, ze lijkt te zweven op haar roze pumps, het kleurrijk zomer jurkje wat zwierig rond haar bovenbenen danst, haar buste die prompt naar voren prijken in het witte diep uitgesneden topstukje en wulps deinen op haar stappen, en haar blonde krullen die rond haar lieve gezicht veren. Ze komt zelfverzekerd naast me op een kruk zitten en kust me goede dag. Wijntje? Vraag ik. Mag het ook wat sterkers zijn, antwoord Saskia. Maar natuurlijk, hoe sterker hoe beter, denk ik.
Saskia bestelt een whiskey, we praten wat over koetjes en kalfjes. Dan legt ze haar slanke hand hoog op mijn bovenbeen en vraagt zullen we aan een tafeltje gaan zitten dat eet wat makkelijker. We zoeken een rustig tafeltje op voor twee. Saskia neemt plaats en ik schuif haar stoel aan, en kijk langs achter, haar prachtige decolleté in, de zweem van haar volle boezem de heerlijke rondingen van haar borsten zijn een genot voor het oog. Saskia’s hand valt langs mijn bovenbeen en streelt mij stevig. Dan neem ik plaats tegenover haar. Dan vraag ik Saskia, waarom wil je alleen contact tijdens werk uren? Saskia antwoordt; ik woon nog samen met mijn ex en wil hem niet kwetsen. Zo dat hoge woord is eruit en jij hebt het antwoord. Fijn dat lucht op ik was bang, dat je dacht dat ik vreemd zou gaan.
Dan komt ons voorgerecht, een plankje met kleine gerechtjes uit de zee en natuurlijk een paar oesters. Mmm oesters daar hou ik van zegt Saskia en ze neemt er eentje van het tableau. Haar rode lippen kussen de schelp en zuigt het diertje naar binnen. Ik bied haar de tweede aan, ze pakt mijn hand en kust nu weer de schelp. Tegelijk hoor ik iets vallen en dan voel ik een voet langst mijn bovenbeen glijden, en als Saskia de schelp leeg zuigt voel ik de druk van haar voet richting mijn kruis verplaatsen. Als ze de oester heeft door geslikt, vraagt ze krijg jij ook zo’n natuurlijke driften in je lijf als je oesters hebt gegeten? Haar voet draait teder rondjes in mijn kruis. Mijn antwoord hoezo ook? Ik heb geen oesters op? Maar jij wel? Dan pak ik haar enkel vast en streel haar kuit en Saskia zakt verder van haar stoel waar door ik net bij haar boven been kan komen. Mmm ja ga door ik kan zo heerlijk van je genieten. Maar de tafel staat ons in de weg. Dan schop ook ik mijn instap schoen uit en glij met mijn voet langs haar been. Onder tussen kletsen we verder en komt het volgende gerecht.
Eten is al lang niet meer belangrijk. Haar voet speelt met mijn kruis en mijn voet draait teder rondjes over haar dijen en schoot. Saskia verteld dat wat er gebeurd is op de toilet op de scouting, haar heeft bevrijd en ze weer is gaan genieten van een vrijpartij. Dat het erg lang geleden was dat ze zich zo vrouw heeft gevoeld. En dat op aan raden van een vriendin. Dat ze zich eens heerlijk moest laten gaan. Je hebt een heerlijke lul en je weet er nog raad mee ook. Mijn pik springt zo wat uit mijn broek na deze opmerking en haar voet blijft hem bespelen. Dan excuseert ze zich, en gaat van tafel. Ik zie haar richting het toilet lopen. Haar heupen wiegen wulps in haar losse rok, en als ze het damestoilet in gaat kijkt ze me verlekkerd aan en kust me toe. Niet veel later komt ze heupwiegend en super sexy terug lopen, ze gaat weer zitten en pakt mijn hand en legt er een klein stukje groene stof in. En zegt je maakt me zo ontzettend geil. Ze stroopt haar losse rok op tot haar dijen. Laat me van je genieten, gebied ze me. Maar ons eten komt eraan.
Mijn voet glijd over haar zachte kuit, langst haar knieholte, over haar malse dijen, richting haar liezen. Ik voel haar schaamstreek gloeien. Met de bal van mijn voet draai ik voorzichtig over haar venusheuvel. Saskia gaat met haar tong langst haar lippen en gooit haar hoofd achterover, ze slaakt een diepe zachte zucht ahhhh, mmm ja wat een lekker toetje ga door. Mijn teen vindt de weg tussen haar natte warme schaamlippen. Voorzichtig ga ik opzoek naar haar clit, als ik hem voel reageert Saskia meteen. Mmmm argggù jaaaa lekkerrr, het is maar goed dat de muziek wat harder is gezet anders hadden het anderen vast gehoord. Ik draai nog steeds rondjes over haar zalige knopje, dan begint Saskia te schokken op haar stoel en knijpt haar benen bij elkaar. Ik zie een golf van genot door haar lichaam gaan, haar Venusheuvel duwt ze naar voren, haar buikspieren spannen zich om vervolgens haar weelderige borsten naar voren te prijken en haar hoofd in haar nek te leggen waardoor haar goud-blonde krullen naar achteren vallen. Mmmmm jaaaahh lekker ik kommm verzucht Saskia.
Ze fatsoeneert zich en pakt mijn enkel beet en vraagt; zullen we de rekening vragen en een rustiger plekje op zoeken? Zo gezegd zo gedaan.
Het is ondertussen al half één, en we lopen richt haar thuis, ik heb haar heerlijk beet bij haar taille en ik kan maar niet van haar afblijven en zei niet van mij, om de zoveel meter kussen we elkaar. We lopen het park in en dan duwt ze me tegen een boom die vlak langst het pad staat. Saskia zoent me innig en ik zoen terug, mijn handen dwalen over haar lichaam en vinden haar geweldige boezem. Ik kneed haar borsten en onder het witte topje verschijnt een donker groene satijnen bh. Mmmm ze droeg een setje, haar tepels prijken nu door al het stof heen. Ik word wilt van lust en haal een van haar heerlijke tieten boven de stof en begin deze te kussen en speel met haar tepel. Ze zucht en kust me in mijn nek en lispelt in mijn oor; neem me eens lekker hard tegen deze boom? Saskia maakt mijn broek los en pakt mijn pik te voorschijn. Ik haal haar zomers jurkje van voren omhoog, ze draait met haar onder lichaam in mijn kruis, ik voel haar zachte lippen langst mijn paal glijden en ze zucht laat me je eikel voelen kloppen in mijn khùùttth. Ze slaat één been in mijn knieholte en pak mijn lul beet en begeleid hem haar kletsnatte schede binnen, Saskia duwt haar onderlijf naar voren en legt haar hoofd in haar nek en zucht ahhhrug lekkkerrr mmm wat heb je toch een zalige paal, ze draait rondjes met haar heupen en ik volg haar tegengesteld, mmmm ja dieper harder vraagt ze. Ik speel met haar tieten en kneed ze ruw, haar tepels worden zo hard dat ze lijken te klappen, mmmm jaaaa speel met met borsten, ga door? Verwen me? Vraagt ze harder dan daarvoor. Dan draai ik haar om en zet haar tegen de boom, ligt gebukt staat ze voor me ik leg haar geplooide jurkje op haar heupen boven haar lekkere kont, die blank afsteekt in het maan licht. Mij paal draait rondjes tussen haar billen. Saskia spreid haar benen en met twee vingers houd ze haar genots-grotje open om mijn pik te ontvangen. Jaaaa dieper harderrr, mmmm pak me ik ben jouw neuk slet, laat me komen, schreeuwt ze me toe. Mijn genots-staaf prijkt nu tot mijn ballen in haar strakke kutje. Ik voel hoe haar spieren in haar samen knijpen, en ze op haar benen begint te trillen. Een golf van vocht komt uit haar vagina lopen en ze zakt door haar knieën.
Ze staat op en fatsoeneert zich, mmmm wat heerlijk ordinaire, zegt ze. Maar jij heb jij je gerief gehad?
Ach Saskia ik heb genoten van jou, laten we verder gaan, want de kroegen gaan zo sluiten en dan is het drukker op straat. We lopen verder in de zweem van ons genot. Dan zegt Saskia weet jij nog een stil plekje want ik wil je laten genieten en je zaad laten vloeien. Ik ken nog een rustiger parkje waar niemand komt nu. We lopen er heen en gaan op een bankje zitten verscholen in tussen de struiken. Saskia zoent me en maakt opnieuw mijn broek los en haalt mijn pik uit mijn boxer. Ik speel weer met haar lekker grote borsten en laat haar tepeltjes tussen duim en wijsvinger rollen, wat een geweldig lekkere tieten heb je toch Saskia. Dank je en ze zijn zo heerlijk gevoelig, maar jij weet ook hoe je er mee mag spelen, mmm ga door, antwoord ze. Saskia speelt met haar nieuwe speeltje en laat mijn pik rollen tussen haar twee handen, wat een raar lekker gevoel is. Mmmm wat een fijne paal heb je toch en zo heerlijk groot mag ik je eens pijpen, vraagt ze zwoel, en ze glijd van het bankje af. Saskia zit nu op haar knieën, met blote bleke borsten voor me. Ik laat haar lekkere memmen als grote appelen door mijn handen rollen, Saskia likt aan het topje van mijn eikel, mmm ik zal hier eens wat leven in blazen. Ze blaast over mijn pik van eikel tot stam en langzaam begint mijn paal te groeien. Aaaaa rrrrrr wat een lekkere eikel mmm en Saskia laat haar tong langzaam rond het randje van mijn eikel glijden en als ze een paar keer rond is gedraaid staat mijn paal in volle glorie fier overeind. En glijd haar tong richting het uiteinde van de pisbuis. Dan in ene sluiten haar lippen om mijn eikel en haar tong danst om, over en langst mijn genots-knop.
Dan zuigt Saskia mijn eikel vol met bloed en laat hem uit haar mond ploppen en nog eens en nog eens, slaat met mijn eikel op haar volle rode lippen. Saskia kijkt me met haar helder blauwe ogen vragend aan. Ik vraag; wat is er? Zou je pik langer zijn dan mijn borsten groot? Vraagt ze. We kunnen eens kijken. Saskia pakt haar eigen borsten beet en vang mijn pik er tussen, mmm lekker warm reageer ik en ik kijk en zie nog net mijn eikel tussen haar tieten vandaan komen. Kun je met je tong bij mijn top vraag ik haar? Als jij tussen mijn tieten omhoog glijd wel denk ik, reageert ze. En dan kust ze mijn eikel, wat een gevoel dat zachte warme vlees van haar borsten rond mijn pik en dan haar stevige vochtige lippen op mijn top de koude lucht er langst mmm zalig. Dan pak ik haar tepels beet en knijp er voorzichtig in. mmmm aaarg reageert Saskia weer. Zo gaat ze even door totdat ze vraagt hoe lang is je pik eigenlijk, want mannen meten hem toch wel eens? Zou ik niet weten maar vast te lang om hem helemaal in je mond te hebben denk ik pareer ik haar? Oei zo diep heb ik nog nooit een penis in mijn mond genomen, meestal alleen het gevoelige topje, reageert ze terug. Kunnen we toch ook eens meten toch? En ze hapt enthousiast naar mijn pik ze laat haar borsten los en voor me zie ik hoe ze langzaam mijn paal naar binnen zuigt als Saskia halverwege is stopt ze even en trekt terug. Hi is wel erg lang en dik hoor. Misschien moet ik er eens op spugen, zodat je paal wat beter glijd.
Ze tuft erop en neemt hem weer in haar mond. Haar rode volle lippen glijden langzaam verder over mijn paal, en ze zuigt als een volleerde pijpkoningin. Ik voel haar mond vol lopen met steeds meer speeksel en het word echt een sloppy-blowjob. Mijn handen krioelen door haar krullen. Mmmm aaaahhh sjluuurrrrppp hoor ik. Saskia laat haar vleeslolly uit haar mond ploppen, en met zaad vragende ogen kijkt ze me aan en zegt wat een heerlijke pik heb je toch, en hij lijkt toch langer dan ik in mijn kutje voelde, help me eens een beetje, en ze zuigt zich weer vast op mijn lul, ik duw haar op haar achter hoofd steeds wat verder, mmmm aaargggu sjluuurrrep. Ik voel Saskia slikken zo diep zit mijn genots-knots in haar mond, nog één centimeter of wat en ze duwt haar neus op mijn onderbuik en mijn paal prikt in haar keel. Raaaaguh aaaarugg sjluuurep, mmmm jaaaarg, en weer kijkt Saskia me aan met zaad vragende ogen, haar mascara is uit gelopen. Ik beweeg mijn onderlichaam waardoor ik haar keel neuk, jaaa ga door lekkere pijp-slet van me. Dit houd ik niet lang vol en de stam van mijn paal begint te kloppen en al snel mijn eikel ook en vijf stralen zaad spuiten in haar keel. Saskia probeert alles weg te slikken, maar ze kan niet voorkomen dat mijn zaad langst haar mondhoeken, uit haar mond loopt. Mmmmm aaarrruuug, wat zalig, wat een geil ding ben je! Saskia laat mijn pik uit haar mond glijden. Kijkt me voldaan aan en zegt waaaauw wat lekkerrr ghhhheil, en wat smaakt je zaad zoet, en haal een vinger langst een mondhoek, en likt hem speels geil af. In haar andere mondhoek hangt nog een klodder zaad, die glinstert in het maanlicht. Ze gaat nogmaals met haar vingers langst haar mondhoek, maar nu de andere. Ze smeert het over haar borsten, masseert haar tieten, kijkt me verlekkert aan, knippert met haar ogen en haalt haar tong langst haar lippen. En zegt wat is het toch fijn om jou te laten genieten, wil je me vaker gebruiken, mag ik je sletje zijn, jouw pijpsnolletje.
Ik verlang nu alweer naar je speelgoed. Ik kus haar en zet ze op mijn schoot. Ik pak haar borsten nog eens vast en wals ze als een glas wijn onder mijn handen, en kus haar. Dan pakt ze mijn gezicht en vraagt je vind mijn tieten magische he? En ze pakt ze met beide handen beet en schut haar boven lichaam. En ik steek mijn neus er tussen en antwoord mmmm jaaaa heerlijke jopen. Ze staat op en bergt haar vleselijke meloenen op in haar bh en topje. Wulps loopt ze naar me toe en zegt je mag er zo vaak mee spelen als je wil schat, maar we gaan nu naar huis! Mag ik je nog eens bellen vraag ik verheugd? Maar natuurlijk schat, ik ben toch nu je hoertje, schat? Je pik vind ik te lekker om er niet meer van te krijgen, en je zaad is als honing! Maar kom,zo dadelijk komt de zon alweer op! En we vertrekken naar huis.
Het bericht Uit eten verscheen eerst op Sexverhalen.com.