Julia en Zarah zijn twee hartsvriendinnen, ze kennen elkaar al van de middelbare school. Julia een uitgesproken flapuit, een open en eerlijk meid. Ze is een lange blonde sportieve 18 jarige meid met een schitterend figuur, een echte head turner. Ze komt uit een progressief nest waarbij alles open en bloot besproken kan worden. Ze weet eigenlijk al van jongs af aan dat ze zich aangetrokken voelt tot meiden. Ondanks dat Julia heel open is heeft ze het echter nooit aangedurfd om dit in haar klas te vertellen.
Zarah is een joods meisje met mooie donkere krullende haren en schitterende jade groene ogen. Ze is met haar 1,60 m vrij klein. Ze heeft echt een petit figuurtje, super slank en met mooie flinke borsten. Zarah komt uit een conservatieve familie waar zeker niet over seks wordt gesproken en waar lesbische gevoelens uit den boze zijn. Ondanks haar 18 jaar is ze op seksueel gebied nog erg blue. Verder dan een voorzichtig zoentje is ze nog nooit gegaan.
De twee meiden gaan biologie studeren in Leiden. Zarah wil graag docent worden en Julia ziet zich als bioloog voor het WNF in Afrika werken. Beide meiden zien ernaar uit om in Leiden op kamers te gaan, waar ze willen studeren. Zarah om onder het verstikkende juk van haar familie vandaan te komen en Julia om op eigen benen te leren staan. Ze hebben gelukkig een woning gevonden waar ze beide in kunnen.
De meiden gaan eerst nog samen op vakantie om te vieren dat ze geslaagd zijn. Omdat Zarah met haar hartsvriendin op vakantie gaat is haar vader uiteindelijk overstag gegaan dat ze mee mag. Ze heeft er nog wel flink om moeten zeuren en moeten beloven dat ze geen seksuele escapades heeft met jongens. Haar vader zou beter kunnen weten, ze gaan samen naar Lesbos…..
Zarah wil nog eerst even winkelen om nog een nieuwe bikini uit te zoeken en ze belt Julia op om te vragen of ze meegaat. Julia heeft zelf ook nog wat nodig en gaat graag mee.
Een beetje geïrriteerd staat Zarah voor de winkel op Julia te wachten, Julia is weer te laat , maar uiteindelijk komt ze toch opdagen. Julia parkeert haar fiets voor de winkel en geeft haar vriendin een knuffel en een zoen op beide wangen. Sorry schat dat ik je heb laten wachten, ik moest nog even wat trimmen zei ze met een glimlach. Zarah bloost van oor tot oor. Ik kan toch niet met een volle bos haar op vakantie. Ondanks dat ze hartsvriendinnen zijn hebben ze het samen vrijwel nooit over seks en deze reactie verrast Zarah toch een beetje. Daar wil Julia de komende tijd toch wel verandering in brengen. Ze heeft Zarah altijd al zeer aantrekkelijk gevonden maar door de preutse opvoeding van haar vriendin is het nooit echt een onderwerp geweest waar ze veel over spraken.
De meiden lopen naar de badmode afdeling waar Julia een schitterende bikini uitzoekt voor Zarah. Zarah heeft nog nooit een bikini aangehad, ze moest altijd van haar ouders een hoog sluitend badpak aanhebben en sputtert dus ook tegen nu Julia haar een bikini aanreikt. Doe niet zo gek Zarah, je hebt een schitterend figuur en je kan dit makkelijk hebben. Kom, kleed je om en laat het eens zien. Ik kan toch hier niet omkleden sputtert Zarah tegen. Julia sleurt Zarah mee naar de kleedkamers, ze hebben daar gelukkig ruime kleedkamers waar je makkelijk met z’n tweeën in kan. Kom Zarah, trek alles even uit. Julia was ondertussen ook bezig om zich van haar kleren te ontdoen. Stiekem kijkt Zarah naar Julia die bezig is haar bh en slipje uit te doen. Ze kijkt haar ogen uit nu ze ziet dat Julia helemaal kaal is. Ze heeft bij het bukken een schitterend uitzicht op het poesje van Julia, wat ziet dat er prachtig uit, mooie kleine en fijne schaamlipjes en heerlijke billen. Julia voelt de ogen van Zarah in haar rug (en poesje) prikken en geniet van het feit dat haar vriendin haar zit te bewonderen. Ze voelt zich helemaal warm worden van binnen en krijgt een tinteling in haar poesje.
Zarah is zó gebiologeerd door de aanblik van haar vriendin dat ze haar kleren nog aanheeft. Julia spoort nu haar vriendin aan om ook haar kleren uit te doen. Je schaamt je toch niet voor me, Zarah. Ze begint nu langzaam haar kleren uit te doen en staat nadat ze haar lange rok en blouse heeft uitgedaan in een wit zedige setje. Kom op Zarah, je zal ook je bh en slipje uit moeten doen als je deze bikini wil passen. Julia zit haar vriendin te bestuderen, Zarah heeft een prachtig petit figuurtje, een schitterende platte buik en een flinke c-cup. Julia bestudeert nu ook even het poesje van haar vriendin, deze is nog ongeschoren. Beide meiden staan nu naakt tegen over elkaar. Daar moeten we natuurlijk wel wat aan doen zei Julia. Waar moeten we wat aan doen zei Zarah verschrikt? We gaan natuurlijk wel even je poesje trimmen. Zarah bloost weer van oor tot oor. Julia merkt dat haar vriendin zich ongemakkelijk voelt en ze opent haar armen en knuffelt haar. Ze staan nu met hun ranke lichamen en blote borsten tegen elkaar, Julia met haar b-cup en Zarah met haar flinke c-cup. Wel is Julia bijna een kop groter dan Zarah. Julia geeft Zarah een kusje in haar nek. Deze knuffel geeft beide dames een flinke erotische rilling door hun lichamen. Ze voelen dan allebei ook hun tepels hard worden. De knuffel duurt net wat langer dan een normale knuffel tussen vriendinnen. Zarah bloost weer en geeft haar vriendin een kus op haar schouder. Julia laat nu haar vingers over de ruggengraat van haar vriendin naar beneden glijden. Dit en de knuffel geeft Zarah een gevoel die ze nog niet kent, zou dit liefde zijn denkt ze bij zichzelf, ben ik nu zelf ook lesbisch? Julia omsluit het gezicht van Zarah met beide handen en kijkt in de jadegroene ogen van Zarah, ze verdrinkt bijna in haar schitterende ogen, zo mooi zijn ze en ze geeft haar een tedere kus op haar lippen. Zarah, wat ben je toch een pracht meid fluistert Julia in haar oor. Zarah knuffelt nu haar vriendin, dit geeft haar dat een ongelofelijk heerlijk gevoel, haar tepels worden nog harder en ze voelt een tinteling in haar poesje. Kom, zegt Julia we moeten nu onze bikini’s aanpassen, Julia wil in de paskamer niet verder gaan dan ze nu al is gegaan. Ze hebben nog een lange heerlijke vakantie voor de boeg.
De meiden laten nu los en proberen nu elk hun bikini. Wouw zegt Julia, deze staat je prachtig. Zarah kijkt in de spiegel en verstart helemaal, ze stamelt, dit kan ik toch niet aan op het strand. Haar flinke borsten puilen bijna uit haar bh’tje en een dotje schaamhaar komt uit de zijkant van haar slipje. Natuurlijk wel zegt Julia, een prachtige bikini met een schitterende meid erin. Julia staat erop dat Zarah de bikini koopt. Zarah was ook onder de indruk van de bikini van Julia, wat ziet Julia er toch fantastisch goed, strak en lekker uit.
Zarah fietst weer naar huis, ze heeft een vertwijfelt maar wel een heerlijk gevoel overgehouden aan het winkelen. Heb je kunnen vinden wat je zocht vraagt haar moeder. Ik heb een mooi setje gekocht, staat mij fantastisch volgens Julia. Laat het eens zien zegt d’r moeder, ik ben wel benieuwd. D’r moeder schrikt terwijl ze het setje uitpakt; maar Zarah, dit kun je toch niet aan, dit laat nauwelijks iets aan de verbeelding over. Stop dit maar gauw weg en laat het maar niet aan je vader zien.
Gelukkig heeft haar vader niet veel tijd om er achter te komen wat ze heeft gekocht want de vlucht is morgen al. Zarah ligt de hele nacht na te denken over wat er gebeurd is in de paskamer. Ben ik nu lesbisch of is dit gewoon een fijn gevoel bij een hartsvriendin. Nu ze aan de tedere kus denkt krijgt ze weer harde tepels en ze voelt weer een trilling in haar poesje. Na bijna de hele nacht aan die tedere kus en knuffel gedacht te hebben valt ze uiteindelijk in slaap.
Het was typisch een vroege charter vlucht, ze hadden afgesproken dat de vader van Zarah hun naar het vliegveld zou brengen. De vader van Zarah dropt ze bij departures op Schiphol en rijdt vervolgens weer naar huis maar niet voordat hij zijn dochter op het hart gedrukt heeft om niet met jongens te gaan rotzooien. Dat belooft ze, met een glimlach nemen ze afscheid. De vlucht vertrekt al om zes uur, ze staan dus gapend maar blij op het vliegveld. Het kost ze niet veel moeite om de juiste gate te vinden, gelukkig heeft de vlucht geen vertraging en zullen ze om 10 uur op Lesbos landen. Tijdens de vlucht zitten ze over van alles te kletsen, over de spannende bikini die ze aan haar moeder heeft laten zien maar ook dat ze de hele nacht aan die tedere kus en knuffel heeft zitten denken en dat ze nu aan haar geaardheid twijfelt. Julia geeft haar een knuffel en zegt: doe niet zo gek meid dat was toch heerlijk, het gaf mij een heerlijk gevoel, jou toch ook? Dat kon Zarah niet ontkennen, het had haar ook een heerlijk gevoel gegeven moest ze eerlijk bekennen. Dan is er toch niks aan de hand zegt Julia. Doordat ze vroeg zijn vertrokken hebben ze een hele dag extra om aan het strand te liggen. Julia heeft een leuke B-B gevonden die gerund wordt door een jonge vrouw uit het dorp. Vlakbij de B-B zit een prachtig verscholen privé zandstrand die bijna niemand kent en waar ze heerlijk gebruik van kunnen maken zonder dat ze bespied kunnen worden. Ze komen inderdaad om 10 aan en na de koffers op de band te hebben teruggevonden nemen ze een taxi naar hun B-B.
Sophia staat ze al op te wachten, een jonge vrouw van midden 20, met een prachtig gebronsde huid en een schitterend figuur. Ze staat daar in een bijna doorschijnende jurk enthousiast naar ze te zwaaien terwijl ze bepakt en bezakt het pad van de B-B op komen lopen. Ze heet de meiden van harte welkom, omdat het nog vroeg in het seizoen is er nog niemand anders in de B-B legt Sophia uit en hebben ze de eetkamer, zitkamer, badkamer EN zwembad voor zichzelf alleen. Ik woon zelf in het dorp vertelt Sophia, samen met mijn vriendin, dus jullie hebben hier lekker jullie privacy. Verrast kijken de meiden op, ze hadden niet verwacht dat Griekse vrouwen hier zo open over zouden zijn. Nadat Sophia alles heeft uitgelegd, ook over het privé strand, gaat Sophia weer naar huis maar niet voordat ze haar een heerlijke knuffel geven. Sophia pakt ze allebei teder beet en geeft ze een zoen op de lippen, dit belooft nog wat denkt Julia.
Zullen we lekker naar het strand gaan of wil je hier bij het zwembad blijven vroeg Julia. Ik blijf liever bij het zwembad, ik heb nauwelijks geslapen omdat ik aan die tedere kus van je zat te denken. Kom zei Julia dan gaan we ons omkleden, mooie gelegenheid om onze nieuwe bikini’s uit te proberen.
Ze gaan naar boven om eerst de koffers naar de slaapkamer te tillen en om deze uit te pakken. Laat het uitpakken maar zitten, ik wil eerst zwemmen, dit kan later wel zegt Julia. Ze kleden zich nu allebei uit en weer staan ze samen naakt tegen over elkaar. Julia heeft een tondeuse, extra setje mesjes en scheergel meegenomen voor het geval Zarah haar poesje nog niet heeft bijgewerkt. Julia zit weer naar de billen en het poesje van Zarah te kijken, wat ben je toch een lekkere meid. Zarah bloost weer en zegt; je ziet er zelf ook fantastisch uit. We hadden toch afgesproken dat ik je poesje zou scheren, ik zie dat er namelijk nog niks verandert is flapte Julia eruit. Kom, pak even een handdoek en ik zal je eens een lekkere scheerbeurt geven commandeert Julia. Nadat Zarah een handdoek uit de badkamer heeft gehaald duwt Julia haar zachtjes achteruit en ze valt op het bed. Zarah ligt nu op bed, op de handdoek, met angstvallig haar benen tegen elkaar. Kom Zarah, je moet wel je benen spreiden anders kan ik je poesje niet scheren. Ze vindt gelukkig een teiltje in de badkamer en vult deze met warm water, Zarah kan er nu niet meer onderuit komen, stiekem wilde ze dit ook niet. Julia drukt met zachte hand de benen van Zarah uit elkaar en heeft nu een prachtig zicht d’r poesje met krullend zwart haar. Dit poesje zullen we eens wassen zegt Julia lachend, ze pakt eerst de tondeuse om de krulhaartjes op haar venusheuvel en haar grote schaamlipjes te scheren. De trilling van de tondeuse geeft een heerlijk gevoel in het klitje van Zarah en een kleine zucht kan ze daarom ook niet onderdrukken. Met een washandje met warm water maakt Julia de venusheuvel en schaamlipjes nat om vervolgens deze met scheerschuim in te zepen. Nog nooit heeft iemand anders aan het poesje van Zarah gezeten, dit is echt een openbaring. Julia zorgt er natuurlijk wel voor dat ze met het washandje de schaamlipjes aanraakt en vergeet stiekem haar pretknopje ook niet. Zarah krijgt het er warm van een en kan weer een kreuntje niet onderdrukken. Maar dit is nog niet het moment om door te zetten, eerst moet dit poesje kaal denkt Julia. Behendig verwijdert Julia alle haartjes van de schaamlipjes, het geeft Zarah een heerlijk gevoel dat haar vriendin aan haar poesje zit. Wat doe je dat behendig schat zegt ze tegen Julia. Julia had al veel ervaring met haar eigen poesje scheren dus het poesje scheren van haar vriendinnetje is geen probleem. Julia pakt wat Aloë Vera en masseert dit na de scheerbeurt in op de venusheuvel en buitenste schaamlipjes van Zarah. Klaar zegt ze en ze geeft een kus op het mooie kale en gladde poesje.
Ik zal ook nog even je oksels scheren, kom ga maar weer even op de rand van het bed zitten. Julia gaat achter Zarah zitten. Ze drukt haar venusheuvel tegen het kleine kontje van Zarah aan, mmmm, dit voelt heerlijk. Er gaat een heerlijke tinteling door het klitje van Julia die nu tegen het kontje van Zarah schuurt. Ze pakt de tondeuse en begint haar linker oksel als eerste te scheren, gevolgd door haar rechter. Met een washandje maakt ze haar oksel nat en smeert ze deze in met scheerschuim, behendig verwijdert ze ook hier de laatste haartjes. Mijn hemel, denkt Julia, wat heeft Zarah toch heerlijke stevige borsten en die tepels, mmmm. Nu ze klaar is met de scheerbeurt laat Julia haar vingers langs d’r borsten glijden, ohhh wat is dit heerlijk stamelt Zarah. Pak alsjeblieft mijn borsten stevig beet Julia. Julia schuurt nog een keer lekker tegen het kontje aan en pakt haar borsten stevig beet en masseert ze heerlijk. Het effect op Zarah is gelijk zichtbaar, ze krijgt enorme stijve tepels. Julia pakt de beide tepels tussen duim en wijsvinger beet en rolt deze zachtjes, Zarah kreunt en kronkelt van plezier. Zarah draait zich nu een kwartslag om en zoent Julia lekker op d’r lippen. Julia duwt zachtjes haar tong in de mond van Zarah en hun tongen verstrengelen, het is of Zarah automatisch weet wat ze moet doen. Wat proef je heerlijk lieve Zarah zegt Julia als ze hun verstrengeling even onderbreken. Julia pakt het hoofdje van Zarah weer beet en gaat verder met tongen, Zarah voelt dat haar poesje steeds natter wordt. Zarah heeft nog nooit eerder de sensatie van een nat poesje gevoeld, dit is echt een openbaring voor haar.
Julia duwt Zarah zachtjes achterover op het bed en gaat boven op de heupen van Zarah zitten. Haar klitje schuurt tegen het heerlijke buikje van Zarah aan. Julia voelt haar poesje ook steeds natter worden. Ze buigt voorover en gaat heerlijk verder met tongen. Hun heerlijke borsten liggen nu op elkaar gedrukt, Julia voelt de stijve tepels van Zarah in haar borsten prikken.
Julia vindt dat Zarah er nu klaar voor is. Ze verbreekt de tongzoen en zakt heerlijk met haar tong langs haar nek, ze sabbelt nog even aan haar linkeroor en zakt dan af naar de linker tepel. Er gaat een heerlijke rilling door het lichaam van Zarah, die voelt dat haar poesje nog vochtiger wordt en haar tepels nog stijver. Julia pakt met haar rechterhand de linker borst vast en likt nu voorzichtig aan haar tepel. Wat doe je dit heerlijk Julia. Julia likt behendig verder aan de tepel en sluit haar mond om de tepel en zuigt zachtjes. Dit heeft een ongelofelijk effect op Zarah die haar rug kromt van genot. Haar rechter tepel wordt ook niet vergeten en Zarah wordt super geil. Julia zakt verder met haar tong naar de platte buik van Zarah en likt met puntje van haar tong in d’r navel. Zarah kronkelt onder de behendige tong van Julia. Julia zakt nu verder af en kust de venusheuvel om vervolgens met haar tong Zarah d’r klitje te toucheren. Een zindering golft door het lichaam van Zarah. Ohhh, wat heerlijk, wat goddelijk is dit Julia. Julia glimlacht en vervolgt haar liktocht langs de kleine schaamlipjes van Zarah. Ze likt ze behendig en het brengt Zarah in extase. Julia likt aan haar vinger om deze vochtig te maken en duwt zachtjes haar gekromde vinger in het natte poesje en begint nu haar vriendin langzaam te vingeren. Tegelijkertijd likt ze weer aan het klitje, Zarah houdt het bijna niet meer. De gekromde vinger Julia is op zoek naar haar g-spot en vindt deze snel, ze wrijft hier behendig over, Zarah haar adem stokt in extase en voelt dat ze bijna klaar komt. Julia stopt met vingeren ze wil nog niet dat Zarah klaar komt. Ze neukt nu behendig met haar tong het poesje van Zarah. Zarah schreeuwt het uit van genot, ik kommm, ik kommmm. Haar lichaam kronkelt van plezier en ze duwt haar poesje stevig in het gezicht van Julia, die in reactie haar nog harder begint te neuken met haar tong. Wat Zarah nog niet weet is dat ze spuitend klaar komt als ze een orgasme heeft. Zarah voelt d’r orgasme opborrelen uit haar poesje en bezit nemen van haar gehele lichaam. Haar tepels gloeien en staan fier vooruit, ze zijn wel 2 cm lang. Ze staat in vuur en vlam. Julia likt nu in een hoog tempo weer verder aan haar klitje. Dan schreeuwt Zarah het uit, ze explodeert bijna. Ze voelt het geil uit haar poesje spuiten, ze spuit Julia helemaal onder. Julia geniet met volle teugen van haar spuitende vriendinnetje en ze zorgt dat ze niks mist van die heerlijke sappen. Huilend van genot valt ze in de armen van Julia. Oh Julia, wat is dit heerlijk, wat een genot, wat heb ik veel gemist de afgelopen jaren. Julia lacht, dat gaan we de komende weken inhalen, hier op Lesbos.
Wellicht meer in een volgende aflevering, laat even weten of jullie geïnteresseerd zijn in het vervolg van de ontdekkingsreis van Zarah.
Het bericht Twee hartsvriendinnen (Julia en Zarah) verscheen eerst op Sexverhalen.com.