Seks is een heerlijke bezigheid en zelfbevrediging is daar voor mij een belangrijk onderdeel van. Ik vind het heerlijk om mezelf te bevredigen, aftrekken is heel fijn en ik heb daar altijd veel plezier aan. Al een tijdje ben ik mij aan het oriënteren op de aanschaf van een masturbator. Ik heb al veel webshops bekeken en langzamerhand heb ik mijn keuze wel gemaakt. Maar de aanschaf via een foto van een artikel op de webshop is toch nog wat lastig. Ik wilde de masturbator ook nog eens in een winkel bekijken. En dat geeft natuurlijk ook nog weer wat extra spanning.
Dus op een mooie dag ging ik naar de sex winkel in de stad, een grote zaak met een ruime keuze. Toen ik de winkel binnenging werd ik vriendelijk ontvangen door een verkoopster. Een leuke vrouw van een jaar of vijftig met een vriendelijke glimlach, op haar naamkaartje stond dat ze Marion heette. Ik vertelde dat ik op zoek was naar een masturbator van het type dat ik op de webshop had gezien. Ze vroeg mij om haar te volgen en we gingen naar de eerste verdieping. Ze liep voor me met een strakke rok waarin haar mooi gevormde billen perfect pasten. Ze zag er prima uit, ondanks of misschien wel dankzij haar leeftijd. En bij elke stap zag ik ook haar borsten bewegen op een mooie sensuele manier.
We kwamen bij de afdeling en daar stond een grote hoeveelheid verschillende soorten masturbators. Marion pakte het merk dat ik had genoemd en deed de verpakking open. “Je mag hem niet passen hoor” zei ze met een stralende glimlach. Ze gaf het apparaat aan mij en gaf wat uitleg; ik bekeek de masturbator. Een mooi glanzend apparaat met knoppen voor verschillende vibratiesnelheden. Ik drukte op de knoppen, maar de batterijen zaten er nog niet in. “Oh, wacht meer even” met wiegende billen liep de verkoopster naar de toonbank en pakte batterijen. Ze stopte de batterijen er in en drukte op de knoppen. Ze voelde met haar vinger aan de binnenkant van de masturbator. “Zo kun je voelen hoe het beweegt” zei ze. Ik pakte het apparaat en voelde aan de binnenkant. Het vibreerde lekker en het leek mij zalig om daar mijn stijve lul in te stoppen. Ik werd er bloedgeil van en ik wist zeker dat ik het apparaat onmiddellijk na thuiskomst zou gaan gebruiken. “Lijkt het je wat? Is hij te groot of te klein.” Ik vroeg hoe diep de masturbator was. “Volgens mij een centimeter of vijftien” “Oké, nou ja. Ik heb best wel een redelijk formaat penis, 18/19 centimeter” Marion keek mij aan met haar helderblauwe ogen en ik zag dat het antwoord haar wel beviel. Inmiddels werden ook haar tepels in haar shirt zichtbaar. Het liet ons beide niet onberoerd dat was wel duidelijk. Wacht ik heb een idee” zei de verkoopster en weer liep ze naar de toonbank. Ze kwam terug met een dildo en wat glijmiddel. “Zo kun je zien hoe ver de dildo er in gaat” Ze nam de masturbator weer uit mijn handen, waarbij ze me even aanraakte. Een rilling ging door mij heen. En wat was het een geil gezicht om haar de dildo in de masturbator te zien stoppen. Met trillende stem zei ik dat ik deze graag wilde kopen.
Bij de kassa aangekomen pinde ik het bedrag. “Je gaat straks direct aan de slag zeker?” “Ja, reken maar” De pin-transactie was geslaagd stond op het scherm van de pin-automaat. “Je hebt hem nu betaald, dus je mag hem hier nu ook passen hoor” zei ze lachend, “in een paskamer op de lingerieafdeling” Met een geile blik keek ze mij aan en liep voor mij uit naar de lingerie-afdeling. Ze deed een paskamer open en ik ging naar binnen. Ze bleef in de deuropening van de paskamer staan en keek hoe ik de masturbator weer uitpakte. Ik aarzelde niet want ik was echt ontzettend geil en ik vond het verschrikkelijk lekker om me uit te kleden voor de mooie en lekkere verkoopster. Ik deed mijn broek los en naar beneden en langzaam deed ik daarna mijn slip naar beneden, met een grote zwaai kwam mijn keiharde en kaalgeschoren lul tevoorschijn.  De verkoopster deed haar rok uit en stapte ook uit haar slip.  “We gaan het samen doen” fluisterde ze, Nu pas zag ik dat ze de dildo had meegenomen.
Ik deed wat glijmiddel op mijn pik en langzaam schoof ik de masturbator om mijn lul. Het apparaat zat strak om mijn lul en alleen dat was al een hemels gevoel. De verkoopster drukte op één van de knoppen. Een sensatie ging door mijn hele lichaam. Ze gaf mij nog een geile tongzoen en trad toen terug en ging tegen de wand van de paskamer aan staan. Ook zij deed glijmiddel op haar dildo en schoof de dildo in één beweging in haar lekkere kut. Met één hand deed ze de dildo heen en weer en met de andere hand streelde ze haar borsten onder haar shirt. Ik schoof de masturbator langzaam heen en weer en dat gecombineerd met de trillingen gaf mij een onovertroffen gevoel van geilheid. Ik deed mijn ogen dicht om te genieten van dit gevoel. Ook het idee dat een mooie vrouw als Marion toekeek en zichzelf ook aan het bevredigen was, maakte mij helemaal gek. “Wat is dit geil zeg” hoorde ik haar zeggen en langzaam ging haar zin over een diepe geile zucht. Wat lekker, wat lekker….. ik zag haar hand op haar rug de BH open doen en daarna trok ze haar shirt uit. Marion stond nu naakt voor me, mooie borsten, een lekker en beetje mollig figuur, en een nat-glanzende kut met een dildo er in. Ze kwam naar me toe en kwam tegen me aan staan. Haar borsten met de lekkere harde tepels bewoog ze tegen mijn armen. Met mijn vrije hand begon ik haar te strelen over haar harde tepels. Het zuchten ging over in zachtjes kreunen, ze haalde in een mooi ritmisch tempo de dildo heen en weer in haar kutje. Het was duidelijk dat het orgasme in haar lichaam al voelbaar was.
Ook bij mij kwam het fijne gevoel van een naderend orgasme naar boven. Ik kuste Marion op haar borsten, ik likte haar tepels. “Kom je zo klaar?” “Ja, ja, ohhhhh lekker, jij ook….. spuit je over mij heen? Ik wil je sperma over mij heen, ik wil je zien spuiten oooooohhhhh, lekkker, lekker”  Trillend op haar benen zag ik dat Marion klaar kwam. Met haar ene hand stopte ze de dildo diep in haar kut en met haar andere hand zocht ze steun tegen mij aan. Haar gezicht steunde op mijn borst en ik hoorde haar gesmoorde kreten slaken; het orgasme was diep en intens bij Marion. Ik voelde dat ik ook ging klaarkomen, net op tijd haalde ik de masturbator van mijn kei- en keiharde lul; ik pakte de hand van Marion en die ging snel nog een paar keer heen en weer. En toen kwam ik klaar; Marion kwam tegen mij aanstaan maar hield mijn pik vast zodat mijn sperma op haar borsten en buik terecht kwam. Schokkend spoot ik mijn lul helemaal leeg. Terwijl ik klaarkwam keek ik haar in de ogen en zoenden we elkaar. Nog een geile tongzoen om ons beider orgasme te bezegelen. Daarna omarmden we elkaar en bleven zo half buiten adem tegen elkaar aan staan. Langzaam maakten we ons los uit de omhelzing, maakten ons schoon en trokken we onze kleren weer aan. Na het uitwisselen van onze telefoonnummers namen we met een laatste lekkere zoen afscheid. Mijn masturbator zal ik de komende tijd wellicht toch niet zo vaak nodig zijn.
Het bericht Toys verscheen eerst op Sexverhalen.com.