UPDATE: Wat was ik pissig geweest! Zeg maar gewoon furieust! Daar had ik gestaan op deze prachtige warme lentedag. Op en top opgedoft! Om precies te zijn strak in de nagellak, netjes lichtjes opgemaakt en gekleed in een stijlvolle, strak langs mijn rondingen glijdende zomerjurk met daaronder de lange slanke benen op sexy hoge hakjes! En dan heb ik het nog niets eens gehad over de urenlange onzichtbare arbeid om ook mijn gehele lichaam, inclusief mijn ‘heilige der heiligen’, aalglad te krijgen. Het werd allereerst echter een Moederdag vieren zonder de kinderen, die plots hadden afgebeld. Als klap op de vuurpijl was die sukkel van een man van mij deze bijzondere dag ook nog eens compleet vergeten! Zelfs de kleine moeite had hij zich nog bespaart om alsnog even snel een bloemetje te regelen! Mijn dorstende en jeukende ‘bloemetje’ van wat verfrissend wit vocht te voorzien had ik helemaal kunnen schudden! Later was hij namelijk ook nog eens de deur uitgegaan om naar…………..voetballen te gaan!
Ik was zo hels geweest, dat ik had besloten buiten even flink stoom af te moeten blazen door een stuk te gaan wandelen in het buitengebied van onze stad. Ik had de auto aan de rand van het bosperceel gezet en was op pad gegaan. Ik had, nog steeds flink giftig, de pas er stevig in gezet! De sexy hoge hakjes onder de lange slanke benen, had ik dan ook steeds ferm op het plaveisel geplant. Door de grote stappen hadden mijn heupen uitnodigend heen en weer gewiegd en ook hadden mijn stevige volle tieten gedwongen vreugde sprongetjes gemaakt achter het dunne zomerjurkje met diepe V-hals. Vanwege mijn stemming in combinatie met de verzengende hitte had ik nijdig al mijn lingerie in de auto op de achterbank achtergelaten. Ik had mij al beklemmend genoeg gevoelt!
Al mokkend, was ik even later langs het plaatselijke Surinaamse buurthuis gewandeld. In het zonnetje zittend, twee knappe maar al wat oudere en ongetwijfeld veel levenservaring bezittende grijzende heren. Ze hadden mij zien aankomen, van top tot teen geïnteresseerd bekeken en het niet kunnen laten in het voorbijgaan mijn verschijning complimentjes te geven! Sterker nog, ik had in het voorbij lopen opgevangen, dat ze mij een prachtige ‘Buitenvrouw’ hadden gevonden! “Zouden wij graag, onder het genot van een buskutu(beschuitje), graag nader kennis mee willen maken!” Ik had zowel de complimenten maar ook het prachtige taaltje geweldig gevonden en had het dan ook niet kunnen laten nieuwsgierig ‘naar meer’, mij om te draaien en uitdagend recht voor hen te gaan staan. Ik had letterlijk gezegd: “Wat vinden jullie nou zo mooi aan mij?!”
Ze waren even van slag geweest, maar hadden al snel zonder enige gene, gezellig, met respect en vooral veel humor, heel mijn verschijning tot in elk detail nagelopen en gedetailleerd de schoonheid daarvan benoemt! De lange sexy benen op de hakjes: “Prachtig lang en daardoor opwindend, netjes geschoren, top gedaan!”, hadden ze jolig uitgekird. De brede stevige heupen: “Voor een prima houvast en valt heerlijk op te ‘trommelen’!” Vooral mijn prominent aanwezige stevige D-cup had ze bekoord: “WOW, prachtig grote rondingen, stevig en spits! Door de vele oprechte aandacht was ik, of ik nu wilde of niet, ook nog eens bloedgeil geworden! Mijn beide tepels waren daardoor opzichtig gegroeid van opwinding en hadden door de dunne stof, de beide mannen verleidelijk aangekeken. Maar…………..er had veel meer hun verleidelijk aangekeken! Doordat ik onbedoeld met mijn rug naar het zonnetje had gestaan, had deze fel en meedogenloos door de dunne kleding gebrand! Dat aspect in combinatie met het gemis van enige lingerie had gemaakt dat ik zonder dat ik het had beseft, eigenlijk poedelnaakt recht voor hen gestaan! Ze hadden dus ook nog eens zonder enige belemmering kunnen ‘liplezen’ tussen mijn slanke benen!
Het ‘uitlezen’ van mijn toch al jeukende ‘doos’ en inmiddels ook nog opgezwollen schaamlippen hadden ze dan ook met verve en geestdrift gedaan aan de groeiende indrukwekkende bobbels in hun broek te zien! Eigenlijk had het mijzelf verbaasd hoe geïnteresseerd ik was geweest om voor het eerst in mijn leven misschien wel vreemd te gaan en vooral om een tweetal enorme BBC’s in mijn kleine handen met helder rode nageltjes te kunnen nemen! Sterker nog…………ik had het opwindende beeld simpelweg gewoon al op mijn netvlies zien staan! Van het één was dan ook het ander gekomen en was ik binnen aan de bar beland. Onder het genot van een heerlijk verfrissende alcoholisch cocktail(what’s in a name!) waren we verder gezellig blijven kletsen. Carl en Benny waren beide elk aan een kant van mij gaan zitten en hadden minuten later speels maar gedecideerd, op elke blote knie een warme hand neergelegd. Een siddering van enerzijds schrik, ik wist maar al te goed, ik ging vroeg of laat geneukt worden!, maar anderzijds van nog meer puur verlangen om mij te laten nemen en mij van de immense jeuk te ontdoen had door mijn lijf gegierd! Toen ik niet had geprotesteerd, had ik ze daarna behoedzaam centimeter voor centimeter onder het jurkje door voelen oprukken in de richting van mijn hunkerende kruis. Wat was ik ongelooflijk opgewonden geweest! Mijn schaamlippen waren binnen seconden kletsnat geweest en ik had het vele geil mijn vagina uitvoelen lopen van extreem verlangen!
Even later waren de grijpgrage handen via mijn aalglad geschoren driehoek bij mijn opgezwollen schaamlippen aangekomen. Teder had ik vele vingers de glibberige lipjes aan de buitenranden voelen aftasten, waarna ze even later nieuwsgierig langs de van geil glibberige roze binnenkant waren gegleden en deze uitvoerig waren gaan masseren. Plots hadden ze de natte lippen zijwaarts geduwd en had ik drie opdringerige vingers mijn half openstaande vagina in voelen glijden. Twee waren heerlijk gaan pompen in mijn van geil klotsende kutje en de derde had aan de bovenzijde feilloos mijn G-spot weten te vinden! Ik had het uitgegild: “Oeeeeeee, aaaaaaah, he, heeeeeeeerlijk!” Temeer ook nog eens, omdat plagerig een ervaren duim gelijktijdig heerlijk over mijn steeds meer opzwellend klitje had gewreven!
Ik was nu helemaal gek geworden van begeerte! Was van de barkruk gesprongen en had binnen seconden de beide broeken van hun kont gerukt! “Mijn hemel!”, had ik uitgekird van vreugde maar vooral ook ‘schrik’ toen ik de twee stijve monsters van al snel een 27 centimeter steigerend en slingerend van enthousiasme recht voor mijn mond had zien slingeren! Ik had wel wat leuters in mijn leven gepijpt en zelfs zaadloos geneukt, maar dit waren nog eens andere formaten geweest! Aan de twee prachtige brede glimmende roze eikels had van opwinding zelfs al wat druppels voorvocht gehangen. Ik had daarop de beide schachten vastgepakt en was beide heerlijk gaan verwennen. Had ze op nog meer spanning getrokken en had met mijn tong plagerig rondjes gedraaid om de gevoelige zenuwen rond de brede eikels. Had daarna mijn warme mond volledig om de schacht gedrukt en was pas gestopt toen ik mijn gezicht diep had begraven in hun kruis. Was daarna ritmisch gaan deep throaten. Steeds sneller en feller had ik ze afwisselt gezogen, onderwijl met mijn rode nageltjes de grote volle ballen heerlijk kriebelend en masserend. Ze hadden al snel luidruchtig staan kermen van genot voor mijn ervaren likkende en zuigende mond. “Pffffff, jaaaaaa, ge, geweeeeeeldig!”
Resoluut hadden ze me daarna overeind getrokken. Hadden in één snelle ruk mijn jurkje over mijn hoofd getrokken en hadden mij daarna met speels gemak opgetild. Met op iedere borst een knedende hand en tussen mijn benen de andere twee handen die onderwijl mijn vagina aan het verder opgeilen waren geweest, hadden ze mij naar achteren gedragen. Op de daar aanwezige snookertafel hadden ze mij voorzichtig en met zorg op mijn rug neergelegd, met mijn benen over de rand. Benny was vervolgens tussen mijn benen gaan staan. Hij had mijn slanke lange benen vastgepakt, hooggehouden, gespreid en had onderwijl zijn brede eikel tussen mijn strakgespannen vaginaspieren gedrukt. Ik had, terwijl zijn schacht langzaam naar binnen was gegleden, de toch al snaarstrakke vaginaspieren nog meer voelen oprekken! Mijn ingewanden ruimte voelen maken voor de immens lange maar welkome indringer. Ik had er niets aan kunnen doen, maar was zo immens geil geweest, dat ik al na een tiental pompende bewegingen van zijn heerlijke staaf langs mijn klitje voor de eerste keer intens lekker was klaargekomen! “O, oooo, neeeee, i, ik, koooooooooooom!” Benny, wat betekend ‘zoon van geluk’, had mij razendsnel de zevende hemel in geneukt!
Schokkend, hijgend en trillend had ik op de tafel gelegen met mijn van geil witte en glibberige vagina gespietst op een fel neukende leuter die van geen ophouden had geweten! Ik had meteen het gevoel gehad dat de mannen nog lang niet klaar met mij geweest waren. Ik wist toen nog niet hoe gelijk ik zou krijgen! Was voor de eerste en laatste keer bleek achteraf zo snel klaargekomen! Vanaf dat moment hadden de ervaren kerels al hun kennis en ervaring ingezet. Bij alles was ze hadden gedaan, likken, beffen, pijpen en mij ongenadig fel neuken. Ze hadden mij en zichzelf keer op keer tot het randje van klaarkomen opgezweept, om daarna de druk er steeds weer af te halen! Dit had ik nog nooit meegemaakt! Ik had ze later werkelijk waar, meerdere malen simpelweg gesmeekt van puur verlangen mij nu eindelijk eens klaar te laten komen! Het gevolg was wel geweest dat ik en ook zij, bloed en bloedgeil waren geworden en onze orgasmen vele malen heftiger en explosiever waren geweest dan ‘even snel een pik erin en zaad lozen’, zoals ik veelal over mij heen had gekregen!
Maar hoe het ook zij, Carl was in de tussentijd op de tafel geklommen en was met zijn gevaarte boven mijn mond gaan zitten. Met mijn hoofd iets naar achter kantelend, had ik de eikel tot achter in mijn keel doen verdwijnen. Al deep throatend had zijn gevaarte mijn mond keer op keer fel genomen. Snuivend, kermend en schreeuwend waren ze beide diep in mijn mond en vagina in cadans tekeer gegaan. Maar hadden ook nog wat andere verrassingen voor mij in petto gehad. Hadden heerlijk uitvoerig de tijd voor mij genomen! Terwijl Carl los was gegaan op mijn pijpende mond, had Benny zijn van geil inmiddels witte paal plagerig gemeen teruggetrokken. Had mijn benen neergelegd en was met zijn mond de van geil volledig witte vagina gaan uitlebberen en de dito lippen schoonlikken. Keer op keer had hij feilloos aangevoeld wanneer te moeten stoppen. Ik was al wel bijna zes keer eerder klaargekomen, voordat hij eindelijk had toegelaten, dat ik weer had mogen liggen trillen en immens schokken van genot onder zijn vingers en mond die bedreven G-spot en klit hadden verwend! “F, fu, fuuuuuuuuuuuuuuck!”, had ik heftig klaarkomend uitgegild.
Het was hierna de beurt aan Carl geweest om mijn op zaad uit zijnde vagina volledig uit te wonen! Veel feller nog dan Benny had hij gewelddadig op mijn van geil glibberige kut ingebeukt. Grote klappen van zijn kruis tegen mijn dijbenen hadden door de verder lege zaal gegalmd. De bredere schacht van Carl had eenvoudiger en ook nog eens efficiënter langs mijn gezwollen knopje geschuurd. Terwijl Benny naast de tafel had gestaan en onderwijl mijn slingerende tieten met aandacht had gekneed, eraan gelikt en op de spitse tepels had gezogen, was ik voor de derde maal gillend klaargekomen! Deze jonge 30 jarige MILF, met inmiddels verkrampte en ietwat pijnlijke spieren, was eigenlijk nu al compleet suf en stuk geneukt geweest en de mannen hadden nog steeds van geen ophouden geweten!
Ze waren hierna beide op de tafel geklauterd. Hadden mij op z’n hondjes neergezet en hadden mond en vagina weer volledig gevuld. Uitbundig had Benny mij weer van achteren genomen en had ik Carl weer moeten pijpen. Benny had enthousiast bij elke diepe penetratie op mijn stevige billen geslagen, zo hard dat het licht pijn had gedaan. Sterker nog, de handen had ik er ’s avonds als rode afdrukken nog in zien staan! Na een tiental heerlijke minuten al glijdend over de brede ‘paal’, had zich eigenlijk het hoogtepunt van mijn Moederdag aangediend! Carl was op het laken naast mij gaan zitten en Benny had mij omgedraaid en opgetild. Had mij vervolgens over Carl laten plaatsnemen en door de knieën laten zakken en mijn billen boven Carls ‘staaf’ laten posteren. Had nog even snel wat geil over mijn anus uitgesmeerd en had mij toen langzaam op de brede roze eikel laten zakken. Met een pijnscheut van jewelste door mijn onderlichaam had hiermee mijn eerste triootje zich aangekondigd! Ik had mij, met een van pijn vertrokken gezicht, langzaam verder over zijn schacht laten zakken. Was behoedzaam een paar keer gaan neuken en had gelukkig bemerkt dat de pijn al snel weer was overgegaan in puur genot! Uiteindelijk was ik gaan zitten op zijn schoot met zijn pik tot aan de wortel in mijn strak gespannen anus. Hierna had Benny zijn ‘lans’ in mijn tweede openstaande en gewillige gaatje gedrukt.
Driftig en bruut waren ze daarna op mijn beide gaatjes losgegaan! Hadden mijn slingerende tieten uitbundig gekneed en er zo nu en dan licht pijnlijk tegen geslagen. Ik had genoten van de twee enorme pikken die diep in mij hadden gegleden en hun eigen weg had gezocht! Die de ingewanden ruw hadden verplaatst en ik zo nu en dan zalig langs elkaar had voelen glijden in mijn binnenste! Dit keer was ik niet alleen snel op mijn hoogtepunt aanbeland, maar ook de kerels hadden al beukend maar al te duidelijk laten horen hun op exploderen staande ballen snel in mij te willen leegpompen. Met gelijktijdig Benny’s lul uitwringende door mijn maximaal aangespannen vaginaspieren, waren wij alle drie intens op en in elkaar klaargekomen! De op springenstaande kerels hadden ieder met grote kracht een negental forse ladingen glibberig warm zaad onder hoge druk mijn lichaam in gejaagd!
Na eerst even bijgekomen te zijn was ik vervolgens rechtop gaan staan. Het overvloedige witte zaad was rijkelijk uit anus en vagina gedropen, toen de pikken er uit gefloept waren. Had langs mijn nog natrillende vagina en benen naar beneden gedruppeld. Ik had vervolgens nog even met veel plezier Benny’s lul brandschoon gelikt. Met mijn tong glimlachend door het nog warme zaad en geil geroerd en het daarna recht voor zijn gezicht grijnzend doorgeslikt!
Ik had daarna mijn jurkje weer aangetrokken, afscheid genomen en was huiswaarts gekeerd. Mank lopend en met branderige en compleet beurs geneukte gaatjes van de heftige afstraffing, was ik naar de auto gestrompeld op mijn nu toch wel erg oncomfortabele hoge hakjes! Thuis gekomen had ik het vele zaad verwijderd in en rond mijn vagina en benen. Ik was daarna onmiddellijk op de bank in slaap gevallen zo stuk was ik geweest! Het was maar goed ook dat mijn man niet meer zoveel interesse meer in mij had gehad, want anders had ik zeker vragen gekregen over mijn wel heel duidelijk pijnlijke en vooral zichtbare blauwe billen! Zo was Moederdag voor mijzelf en mijn beide gaatjes, uiteindelijk toch nog een aangename, unieke en goed (af)gevulde dag geworden!
Het bericht Toch nog een heerlijke Moederdag! verscheen eerst op Sexverhalen.com.