Ze voelde zich zenuwachtig. Waarom? Geen idee. Niet alsof het de eerste keer was dat ze haar date zou zien. Terwijl ze richting zijn huis wandelde dacht ze erover na, over wat ze voelde, over hoe vaak ze elkaar al hadden gezien… Tot haar gedachten onderbroken werden door een bekende gestalte die opdook in haar ooghoeken. Hij was haar tegemoet gelopen. Onbewust schrok ze. Zenuwen gierden door haar lijf. Strak van spanning liep ze naast hem. Normaal gaat een gesprek voeren makkelijk, kost het geen moeite. Maar deze keer… bleef het vaker stil. Alsof hij haar spanning voelde. Zijn benen zijn drie keer zo lang, dus ze moest nog doorlopen ook.
Nog steeds was ze bezig met de gedachten in haar hoofd die zo abrupt onderbroken waren en ze betrapte zichzelf erop dat ze daar meer bezig was dan met hem. Ze herkende de weg naar zijn huis en schatte in dat ze nog zo’n 5 minuten zouden wandelen. Langzaam begreep haar hoofd weer waar haar hart naar verlangde en de verlammende gedachten maakten plaats voor aandacht. Ze liep achter hem aan de trap op. Aan alles voelde ze dat hij reageerde op haar stemming. Ze liep naar binnen en terwijl hij de wijn pakte, knuffelde ze hem van achter. Haar armen om zijn gespierde buik, een kus op zijn rug. De spanning in haar eigen lichaam had plaatsgemaakt voor rust. En een vreemd soort verlangen. Een verlangen wat – helemaal in zijn buurt – vaker voorkomt, maar wat altijd spannend is.
Wat doe je anders in quarantaine tijden dan Netflix? Voor het eerst hadden ze het niet over wat ze zouden kijken, duidelijk: Friends. En dan wel waar hij was gebleven want zij was stiekem al verder gaan kijken. De afleveringen had ze al gezien, waardoor er meer tijd was om hem te bestuderen. Hij lag loom tegen haar aan. En terwijl ze keek naar hoe hun lichamen in elkaar verstrengeld waren, voelde ze die rare spanning door haar lichaam trekken. Zachtjes aaide ze hem, zijn armen, zijn rug. Ze peilde zijn reactie. Soms wel, soms niet. Heel langzaam streelde hij haar bovenbenen… en hoe meer zijn vingers naar boven liepen des te lager trok de spanning door haar lichaam. Als een automatisme trok haar lichaam samen. Hij keek haar aan; ‘oh, dus dit vind je leuk?’. Zijn vingers liepen nog verder omhoog, over haar buik naar haar borsten. Overal waar zijn handen haar huid raakten leek het warmer te worden. Haar lichaam reageerde, ze voelde haar spieren aanspannen terwijl zijn handen gingen waar hij heen wou. Ze hield het niet meer toen hij zachtjes haar borsten masseerde. Zijn vingers om haar tepels. Heel langzaam, want hij had dondersgoed door wat dit deed met haar, liet hij zijn handen naar haar broek zakken. Nog langzamer deed hij de knoopjes open. En nog langzamer trok hij haar broek uit. Zelf hielp ze daarbij want; hallo, dit mocht sneller. Terwijl hij haar zoende, vonden zijn vingers de plek tussen haar benen. Al lang was het daar vochtig want wat deze jongen met haar deed… Terwijl hij haar zoende vonden zijn vingers de weg tussen haar schaamlippen.
Toen hij het plekje gevonden had waar hij naar op zoek was, spande haar lichaam aan. Zijn aanraking zorgde voor vuur. Hij keek naar haar, met een blik van lust, afwachting en controle. Het volgende moment boog hij naar voren en kwam tussen haar benen zitten. Zachtjes kuste hij haar buik. En nog een keer, iets lager. En nog eens, en nog eens. Tot hij heel zachtjes haar schaamlippen kuste. En likte. Zijn vingers waren overal. In haar. Op haar. Haar ademhaling werd sneller, jemig, hoe houdt een vrouw dit vol. Zijn tempo werd hoger, nog meer likken, kussen en nog sneller in en uit haar. Alsof haar lichaam brandde, maar op een hele fijne manier, voelde ze de fijnste spanning opbouwen. Dit zou niet lang gaan duren. Haar handen woelden door zijn haar, haar nagels zette zachtjes in zijn armen. Hij bleef doorgaan in hetzelfde tempo, en die fijne sensatie zorgde dat er steeds meer druk opbouwde. Ze sloot haar ogen om ervan te genieten en opende haar mond, maar er kwam geen geluid. En terwijl ze zich overgaf aan de sensaties van een tsunami die door haar lichaam trok kwam ze klaar. Zijn vingers nog steeds overal. Haar mond hing nog steeds een beetje open terwijl ze nog bijkwam van de naschokken van haar orgasme. De vingers die haar zoveel plezier hadden gegeven vonden hun weg naar haar mond. Gretig likte ze die af, ze proefde zichzelf. Proefde wat hij had geproefd. Hij kwam naast haar zitten. En legde zijn hoofd op haar borst. En eindelijk kon zij hem overal aanraken. Ze voelde hoe hij daarop reageerde. Een beetje gespannen.
Zoals hij bij haar had gedaan liet ze haar vingers gaan waar ze heen wilden. Over zijn gespierde lichaam, zijn armen, buik, borst. Langzaam maakten ze daar rondjes, alsof ze niet wisten waar ze zijn moesten. Uiteindelijk vonden ze hun weg naar zijn broekriem, en maakten die rustig los. Daarna volgden de knopen en rits van zijn broek. Hij tilden zijn heupen op wat haar de kans gaf om zijn broek uit te trekken. Alle ruimte, eindelijk. Heel even keek ze hem aan, wat las ze op zijn gezicht? Verwachting? Verlangen? Lust? Alles tegelijk?
Haar vingers renden over zijn lichaam, en kwamen tot rust op de elastieken band van zijn boxer. Ze weet heel goed wat hij fijn vindt, dus daar begon ze mee. Haar hand bewoog rustig over zijn groeiende piemel. En terwijl ze haar hand langzaam op en neer bewoog, greep ze met haar vingers naar zijn ballen. Onder haar handen voelde ze hem stijver worden. Haar eigen opwinding begon weer te stromen. Wat doet hij met me? Ze bewoog haar hand onder zijn boxer en met een beweging trok ze die uit. Vrij spel. Haar hand vloog naar de bekende plek, maar nu ging ze iets verder. Iets lager, naar het meest gevoelige plekje van zijn lichaam. Heel zachtjes raakte ze het aan. Daar reageerde hij al helemaal op. Nu was het haar beurt om tussen zijn benen plaats te nemen. Ze keek hem aan terwijl ze het topje in haar mond nam. En terwijl ze nog bezig was met het topje, vonden haar handen de gevoeligste plekken van zijn lichaam.
Ze pijpte hem, en even namen haar handen het over en likte ze zijn ballen. een voor een nam ze er een in haar mond. Toen likte ze haar weg omhoog naar het topje. Hij keek haar aan terwijl ze dat deed, zijn handen graaiend naar haar borsten. Verlangend trok hij haar omhoog. Al zoenend klom ze op hem. Nog steeds zo nat omdat ze alleen maar meer zin in hem kreeg door zijn plezier. Heel langzaam ging ze op en neer tot ze totaal op elkaar ingespeeld waren. Ze zoende hem. Totaal in controle kon ze alles doen waar ze zin in had. Jezus, wat is hij lekker. Ze verhoogde het tempo. Hij greep haar billen, en begon het tempo te bepalen. Ze vindt het heerlijk als hij de controle weer overnam. Ze ging rechtop zitten, zijn handen gleden op haar bovenbenen, en vonden hun weg naar haar clitoris. Haar hand gleed achter haar langs naar zijn ballen. ondertussen bleef ze in een goed tempo door bewegen en voelde ze hoe zijn harde piemel diep in haar kwam. Aan zijn gezicht te zien wist ze dat hij dit fijn vond en ze bleef even doorgaan. Toen stopte hij zijn vingers in haar mond, die ze aflikte, en vervolgens in haar mond nam alsof ze zijn vingers pijpte. Haar handen zette ze naast zijn hoofd en gooide haar heupen naar achter.
Zijn handen gingen als vanzelf naar haar billen en knepen daarin. Zijn gezicht spreekt boekdelen tijdens seks en ze voelde aan dat dit een goed standje was. Hij zoende haar in haar nek en duwde haar toen omhoog. Hij tilde haar van hem af, wat haar dwong om op te staan. Hij kwam naast haar staan en duwde haar naar zacht op de bank. Haar gehele lichaam wist wat er ging gebeuren en stond op spanning. Hij vulde haar totaal van binnen en zette daarmee haar hele lichaam in vlam. Ze boog nog verder voorover terwijl hij het tempo opvoerde. Hij greep haar billen en heupen. Het enige nadeel van dit standje is dat ze hem niet kan zien. Maar hij haar ook niet. Ze gooide een hand tussen haar benen en vond feilloos haar klit. Ze bewoog mee op zijn tempo en alle spanning die al zo had gesluimerd vlamde meteen op. Ze sloot haar ogen en liet haar hoofd op haar andere arm rusten. Het tempo werd nog hoger opgevoerd en ook haar lichaam reageerde deed mee met zijn tempo. Heel zacht riep ze zijn naam. Zichzelf bijtend omdat ze wist dat ze het niet uit kon schreeuwen van genot. Ze kwam weer tot een hoogtepunt en kromde haar rug. Hij voelde dat ze kwam en stootte nog een paar keer stevig door voordat hij haar losliet. Ze dwong hem om te zitten en ze kwam naast hem zitten.
Ze zoenden elkaar en bleven nog even in dat moment hangen. Tot ze zich voorover boog, ze kuste hem op zijn piemel. Likte haar eigen vocht ervan af en vroeg zich af of hij dit lekker vond. Na een snelle blik op zijn gezicht dacht ze van wel en was ze zelfverzekerd genoeg om door te zetten. Kusjes werden likjes en al snel verdween het topje in haar mond. Haar vingers vonden de gevoelige plek net onder zijn ballen. De andere hand werd ingezet om zijn piemel. En terwijl ze hem pijpte trok ze hem af. Op alle mogelijke fronten was er nu plezier. Zijn ene hand rustte in haar haar, terwijl de andere hand op haar bil lag. Hij kneep erin, wat voor haar reden genoeg was om door te gaan. Ze kon het niet laten om af en toe naar hem te kijken, hem te zien genieten is een van de opwindendste momenten tijdens de seks. Ze bleef met hem bezig, met zijn ballen, met het topje van zijn piemel en met de rest. Ineens nam ze hem diep in haar keel en terwijl ze dat deed voelde ze zijn handen verstrakken om haar lichaam. Zijn lichaam reageerde net zo heftig als zij dat zou doen. Ze voelde hoe hij genoot en herhaalde dit een paar keer. Als ze goed luisterde hoorde ze zachte aanmoedigingen. Ze ging rechtop zitten, bleef hem aftrekken en keek hem aan, alsof ze bepaalde of hij al mocht komen. Ze zag zijn hele lichaam verstrakken toen hij haar omhoog trok. Nog steeds lag haar hand onder zijn ballen terwijl de andere hem in een snel tempo aftrok. Dit ging hij niet lang volhouden. Ze voelde zijn grip om haar billen en benen nog strakker worden. De andere hand kneep een kussen fijn. Hij kwam klaar. Met zoveel kracht dat ook hij het moeilijk had om niet meer geluid te maken.
Ze liet zich zakken en kwam naast hem op de bank liggen. Zonder iets te zeggen lagen ze samen na te genieten. De spanning uit haar lichaam was verdwenen en ze gaf zich over aan alles wat ze op dat moment voelde: geluk.
Het bericht Tinder date verscheen eerst op Sexverhalen.com.