Een aantal maanden geleden ben ik in een andere buurt gaan wonen. Nog wel in dezelfde plaats maar in een mooier en nieuw huis. Het is heel groot, met een mooie tuin en alles wat ik maar wilde. Mijn vrouw is er ook heel blij mee. De enige mensen die we gaan missen zijn onze oude buren. Gelukkig hebben we nog een keer afgesproken en toen bleek dat we meer overeenkomsten hadden dan we hadden verwacht.
Wij zijn namelijk swingers en tijdens een gesprek met wat drankjes erbij op een late zaterdagavond kwam het er bij hen ook uit. Hij liet het eigenlijk zomaar vallen, was denk ik niet eens zijn bedoeling geweest. Even viel er een stilte maar mijn vrouw zei al snel daarna dat wij ook van swingen hielden. Dat hebben we allemaal onthouden en een week of drie later belden zij ons op of wij dat misschien ook wel met hen wilden doen.
Dat moest ik even met mijn vrouw overleggen maar uiteindelijk wilden we dat wel proberen. We vonden hen een attractief stel dus waarom ook niet. We kwamen al vlot bij elkaar. We vonden het leuk om hen in ons nieuwe huis te ontvangen. Zo konden we ze gelijk alles laten zien. Maar echt alles laten zien daar kwam het eigenlijk niet van. Want zodra we de slaapkamer hadden betreden begonnen de dames al behoorlijk handtastelijk te worden. De vrouw van mijn oude buurman bij mij en mijn vrouw bij hem. Ze begonnen een beetje tegen ons aan te rijden en maakten onze broeken los. Ach, daar waren we tenslotte ook voor bij elkaar gekomen. Het was wel even wennen hoor, dat moet ik eerlijk toegeven. We kenden deze mensen natuurlijk al een tijdje maar dan op heel andere wijze.
Ik keek naast mij en zag dat mijn eigen vrouw al door haar knieƫn was gegaan om met de pik van de oude buurman te spelen. Ze had zijn geval al aardig snel in haar mond en speelde met zijn ballen. Dat wond mij op en daardoor kon zijn vrouw met mijn leuter in de weer. Ik besloot dan ook mijn aandacht op wat er bij mij gebeurde te richten. En dat was de moeite meer dan waard. Die vrouw die kon heel erg lekker pijpen. Ze deed het met veel gevoel en wist haar tong daar goed bij te gebruiken.
Terwijl ik een tijdje van dat aanblik en gevoel genoot gingen mijn vrouw en haar partner van dat moment naar het bed. Mijn oude buurvrouw merkte dat ook op en gebaarde mij mee te komen. Zo lagen we naast elkaar op het bed en neukten wij mannen elkaars vrouwen. We zaten allebei achter de dames en staken onze pikken diep naar binnen. Het was erg geil om te zien hoe een ander dat strakke poesje van mijn vrouw aan het neuken was. Dat windt mij altijd enorm op. Alsof we een stel players waren gaven mijn buurman en ik elkaar een high five. Dat doe ik tijdens het swingen anders nooit maar ach, voor die ene keer. We wisselden van standjes en de vrouwen wisten ondertussen elkaar ook de nodige aandacht te geven door elkaar te kussen en te strelen.
Uiteindelijk kwamen wij mannen tot ons orgasme. Dit eigenlijk vlak achter elkaar. We spoten over de dames hun gezichten heen want dat leek ons wel een geil gezicht. Toen we klaar waren gingen de vrouwen nog even met elkaar verder. Ze vingerden en likten elkaar tot ook zij beiden heel fijn en hijgend klaar gingen komen. Na die keer fantastisch te hebben geneukt hebben we nog enkele keren een afspraak gemaakt. Het was nog steeds leuk hoor maar de vriendschap ging er uiteindelijk wel onder lijden. We hebben dus besloten alleen als vrienden met elkaar door te gaan. En hoewel de seks fijn was is dat toch de beste beslissing geweest. Gelukkig zijn er nog meer dan genoeg mensen over waar we mee kunnen swingen.
Het bericht Swingen met de oude buren verscheen eerst op Gratis Sexverhalen.xxx.