Ze kent ze inmiddels goed, de jongens van het studentencorps uit de stad. Een paar keer per week komen ze langs in het pool- en snookercenter, vaak gekleed in hun onvermijdelijke blazers en slordige stropdassen. Suzanne heeft nooit veel op gehad met die brallerige jongens, hoewel ze ook wel ziet dat niet alle jongens zo zijn. De meesten zijn meelopers. Zelf heeft Suzanne nooit de behoefte gehad om bij het Corps te gaan. Ze zit bij een leuke kleinschalige studentenvereniging en is actief binnen haar eigen faculteit Economie en Bedrijfskunde en achter de bar van het pool- en snookercenter verdient ze wat geld bij.
Het is werk wat haar goed ligt. Ze houdt van de sociale contacten met allerlei verschillende mensen en ze geniet van de aanspraak en aandacht. Suzanne weet dat ze een knappe vrouw is en ze zorgt er altijd voor dat ze mooi en spannend gekleed is wanneer ze achter de bar staat. Strakke jeans, soms leer, korte, strakke topjes, mooie make up, ze vindt het leuk om zich zo te kleden, niet dellerig, wel uitdagend. Goed voor de fooien.
Vanavond is een normale avond, wel druk, maar goed te doen. Suzanne heeft het vaste groepje corpsstudenten al binnen zien komen en heeft tevreden vastgesteld dat FJ er ook bij is. FJ is een stereotype corpsbal, altijd luidruchtig, maar ergens vindt Suzanne hem ook wel schattig, met z’n blonde lokken en mooie blauwe ogen. Ze kent hem wat beter dan de rest, omdat hij een tijdje datete met een van haar beste vriendinnen, Marjan. Dat is nu uit, tot Marjan’s grote verdriet en woede, en Suzanne houdt FJ goed in de gaten hoe hij zich er onder houdt. Het lijkt hem weinig te doen, gezien het lawaai van de jongens waar hij fanatiek aan meedoet en het flirten met de meisjes die een tafel verderop staan te poolen. Suzanne tapt glimlachend de biertjes die ze zo bij de jongens gaat langs brengen.
Tegen het einde van de avond komen de jongens even bij haar aan de bar zitten. Ze gaan hierna weer verder, maar Suzanne weet dat FJ meestal niet meegaat, omdat hij de volgende ochtend vroeg moet werken in de Jumbo en niet al te brak wil zijn. Gelukkig is dat vandaag niet anders en wanneer de jongens weg zijn, knoopt FJ nog een gezellig praatje aan met Suzanne. Ze geeft hem een biertje van het huis en vraagt hem hoe het poolen ging. Suzanne heeft af en toe meegekeken en weet dat FJ een goede speler is. Hij pocht best wel over z’n kunnen en dat is precies wat Suzanne nodig heeft. Ze leunt over de bar, glimlach om haar mond, haar gezicht dicht bij het zijne: ‘Als je wilt, kunnen we zo nog wel even spelen, jij en ik, wanneer ik hier afgesloten heb.”
Ze lacht haar tanden bloot wanneer ze FJ’s opgetogen reactie op haar voorstel opmerkt. Hij had dat blijkbaar niet verwacht, zeker niet nadat hij Marjan gedumpt had. Blijkbaar heeft zij er geen moeite mee en FJ vindt dat geweldig van Suus. Wanneer ze naar een andere klant loopt, kijkt hij begerig naar haar strakke billen en de mooie slanke taille. Z’n hoofd is door het bier een beetje minder scherp, maar z’n pik is super alert en FJ moet even verzitten om z’n geilheid over Suzanne te kunnen verbergen.
Tijdens het opruimen en afsluiten toon FJ zich heel lief en behulpzaam en wanneer alles aan kant is, lopen ze samen naar een pooltafel. ‘Speel je vaak?’, vraagt FJ, toch wat onzeker. Suzanne haalt haar schouders op, ‘wat is vaak? Een paar keer per week of zo, als ik nog zin heb.’ FJ pakt een keu en legt de ballen neer voor een partijtje 9-ball, Suzanne’s favoriete spelletje. ‘Waar spelen we om?’, vraagt Suzanne nonchalant, terwijl ze haar keu krijt. FJ is even verrast. ‘Eh.. tientje?’. Suzanne steekt haar hand in haar nauwe broekzak en haalt er twintig euro uit. ‘Mijn fooien van vanavond. Durf je dat?’ Aarzelend haalt FJ nog een tientje uit z’n zak, waardoor de pot 40 euro is.
FJ is een goede speler die de eerste 3 ballen vlekkeloos in de pockets speelt. Hij mist de 4, en dat geeft Suzanne de kans op haar serie. Ze komt tot 8, maar die mist ze en dan kan FJ z’n eerste succes pakken. 8 gaat in de pocket linksboven en hij houdt over op 9, die makkelijk gepot wordt. Breed grijnzend graait hij de 40 euro van de tafel en steekt er 20 van in z’n zak. De andere 20 legt hij weer op tafel. ‘Nog een potje?’, vraagt hij uitdagend aan Suzanne. ‘Prima’, antwoordt ze kalm. ‘Wat ga je inzetten Suus? Heb je nog geld?’ ‘Niet bij me. Maar als ik m’n topje inzet, is dat dan genoeg?’. De jongen is even sprakeloos, maar accepteert natuurlijk de inleg. Hij heeft het goed in de hand zo: 40 euro cash, meisje blut en recht voor z’n ogen trekt ze haar topje uit, voor hem. Suzanne lacht stilletjes om de open mond van FJ bij het zien van haar borsten in de donkerblauwe, kanten bh. Dit gaat de goede kant op.
Het volgende potje is voor Suzanne en vol vertrouwen pakt ze het topje van de tafel en de 20 euro terug. Ze ziet de teleurstelling bij FJ en het begin van onzekerheid bij hem. Ze legt 20 euro neer en FJ legt zijn 20 euro er naast. Dan legt Suzanne tot z’n stomme verbazing haar topje er ook weer bij en trekt haar jeans uit. Hij kan z’n ogen niet geloven. Voor hem staat een van z’n droommeisjes in bh en string voor hem. ‘Ik verhoog FJ, ga je mee?’, vraagt ze hem vol bravoure. De jongen kan niet achter blijven en trekt z’n shirt en jeans uit. Voor hem resten net als voor Suus nog twee kledingstukken, een boxer en een t-shirt. Hij kijkt toe, achter Suzanne staand, naar hoe z’n tegenstandster voor het volgende potje afstoot, maar vooral naar haar mooi gevormde billen en de prachtige strakke benen, open en bloot voor hem. De afstoot is krachtig, ballen vliegen alle kanten op, en tot FJ’s ontzetting vliegt de 9-ball in de zijpocket. Met één stoot heeft Suzanne dit potje gewonnen.
Rustig kleedt Suzanne zich weer aan, pakt het geld en legt FJ’s kleren op een stapeltje bij haar tas. Ze legt 20 euro op de tafel en glimlachend kijkt ze toe hoe de jongen z’n t-shirt er naast legt. Hij staat nu bijna in z’n blootje, met alleen nog een boxer die moeite heeft om de stijve pik te maskeren. Ze kijkt er naar en verhoogt haar inzet met 20 euro. FJ kijkt haar beteuterd aan, bijna verslagen, en trekt z’n onderbroek uit. Hij moet mee, maar het duizelt hem, wanhoop groeit in hem. ‘Goed zo schatje,’ prijst Suzanne hem spottend en ze laat de jongen toekijken naar haar afstoot. Nu kan hij haar kont niet meer zien, alleen putten uit z’n herinnering wat er onder die jeans zit.
Suzanne stoot ditmaal niet zo goed af als zonet, maar de kansen zijn duidelijk. FJ raakt geen bal goed meer, naakt als hij is tegen deze vrouw die al haar kleren nog aan heeft en al z’n geld heeft gewonnen. Hij pot twee ballen goed, moet daarna toekijken hoe Suzanne ontspannen een serie maakt van 3, 4, 5 en 6. Daarna pot FJ 7, maar het eindspel is voor Suzanne. 8 rechtsonder en 9 netjes daarna. Blij steekt ze haar handen in de lucht en pakt de kleren van de jongen om ze op haar stapeltje te leggen. FJ gaat achter de tafel staan, om zo iets van z’n naaktheid te verbergen. ‘Gefeliciteerd Suus, goed gespeeld’, stamelt hij onzeker, licht rood aanlopend van de vernedering. Gelukkig zijn z’n vrienden er niet bij. Suzanne loopt om de tafel en hangt de keu netjes op. FJ’s ogen volgen haar. Ze hoort z’n stem, breekbaar, onzeker. ‘Wa.wa..t wil je nu Suus?’
Suzanne loopt met een brede glimlach om haar mond naar de naakte, onzekere jongen. ‘Ik wil dat je op het biljart klimt en op je buik gaat liggen.’ Hij kijkt haar niet begrijpend aan, maar volgt dan haar vinger richting de tafel. Suzanne wil wel een dansje doen wanneer de jongen braaf uiteindelijk haar commando opvolgt. Hij ligt op z’n buik, z’n hoofd gaat nog wel heen en weer, om Suzanne te volgen terwijl ze om de tafel loopt. Ze heeft het goed voorbereid en haalt snel een touw dat onder de tafel vastgebonden is tevoorschijn en bindt FJ’s knie er mee vast. De jongen protesteert, maar Suzanne kalmeert hem met lieve woordjes terwijl ze voor hem hurkt. ‘Schatje toch, niet zo schrikken. Ik heb een heerlijk geil spelletje voor ons in gedachten. Laat je lekker gaan lieverd. Je zult tintelingen door je hele lijf voelen. Het is beter zo.’ Ze heeft al pratende het touw onder de tafel weggehaald, dat aan het rek met de verlengstukken vast zit, en draait het strak om z’n polsen. FJ is nu bijna vastgeketend, maar hij heeft zich al volledig gewonnen gegeven. Suzanne kan hem probleemloos vastbinden aan z’n knieën en enkels. Tevreden gaat ze achter de tafel staan, kijkend naar de naakte jongen met benen wijd vastgebonden op de tafel. Haar ogen vallen op de balzak die open en bloot zichtbaar op de tafel licht, onder de kont van de jongen. Precies goed.
Suzanne stuurt het appje en loopt even naar de bar voor twee glaasjes witte wijn. Ze stoort zich niet aan de zeurende FJ die wil weten waar ze is en wat ze met hem wil. Hij zet best een keel op en Suzanne besluit een vaatdoekje mee te pakken om in z’n mond te stoppen. Er wordt op de deur geklopte en vlug laat Suzanne een brunette meisje binnen. Ze is opgewonden. ‘Waar is ‘ie?!’ Suzanne geeft haar een wijnglas en wijst naar de tafel. ‘Het stelde niets voor Marjan. Een paar potjes 9-ball en wat slim inzetten, en toen hij eenmaal naakt was, vond ie het niet erg om vastgebonden te worden.’ ‘Echt?’ Marjan is vol ongeloof. ‘Ja, ik heb gezegd dat we een geil spelletje gingen doen. Hij weet alleen niet dat hij er niet van gaat genieten.’ De vrouwen lachen vrolijk en met hun glazen in de hand lopen ze naar de tafel.
Marjan loopt om de tafel heen, zet haar wijn op de rand en hurkt bij het hoofd van FJ, haar handen gevouwen over de rand van het biljart. Ze kijkt vrolijk naar haar ex. ‘Zo… schatje… dat we elkaar zo toch weer zien… Wat ben je er mooi bij gaan liggen, zo open en bloot, zo lekker zacht over dat zachte laken. Zo lekker warm ook. Dat je nou van een meisje moest verliezen met poolen en dan ook nog eens doorgaan met inzetten…’ ‘Laat me los bitch…’ reageert FJ woedend op het sarren van het meisje dat hij zo onbeschoft dumpte; dansen en zoenen met een ander meisje in een club en Marjan in het voorbij lopen zeggen dat het uit was, met z’n arm om z’n nieuwe verovering, een knappe blondine met volle lippen en lekkere tieten. ‘Tuut tuut..’ antwoordt Marjan rustig en ze pakt het vaatdoekje van Suzanne aan en stopt het bij FJ in z’n mond. Suzanne pakt de stropdas van het stapeltje veroverde kleren en doet die om de jongen z’n mond om de doek op z’n plaats te houden. Tevreden kijken de meiden neer op hun slachtoffer. ‘Goed dat ie gekneveld is, Suus,’ gaat Marjan sarrend verder, ‘anders zou hij zo veel te veel lawaai maken.’
Suzanne pakt voor hun beiden een keu en legt 9 ballen op een rij tussen de enkels van FJ. ‘Zullen we eens kijken of onze stud hier tegen een stootje kan?’, hoort FJ Suzanne achter hem vragen. Bij het antwoord van Marjan knijpt hij z’n ogen dicht: ‘Wie het vaakst z’n ballen kan raken.’ Zo’n 10 minuten lang stoten de vrouwen hun speelballen met precisie tussen het kruis van FJ, vol op z’n balzak. Het zijn voltreffers en de meiden juichen hard om hun stoten, terwijl hij er alles aan doet om te verschuiven op het biljartlaken. Z’n bewegingsruimte is echter beperkt omdat Suzanne ook z’n knieën heeft vastgebonden en strak tegen de tafelrand heeft getrokken. Hij kan geen kant op en is zo een makkelijk doelwit voor de poolende meiden. Tranen lopen over z’n wangen en z’n gezicht loopt rood aan omdat z’n neus te weinig capaciteit heeft om z’n snelle, angstige ademhaling te kunnen bijhouden. Paniek maakt zich meester van de anders zo stoere corpsbal.
Tevreden kijken de vrouwen naar de bont en blauwe balzak van de jongen. Hun keu stoer in de hand. Marjan kijkt naar haar vriendin: ‘waar heb je z’n kleren gelaten?’ Suzanne wijst op haar tas en de stapel ernaast. Marjan loopt ernaar toe en hurkt bij de versleten jeans van FJ. Ze pakt z’n portemonnee en tovert uit een vakje een condoom. Triomfantelijk houdt ze het omhoog terwijl ze terug loopt naar de pooltafel. ‘Jongens als Floor hebben altijd een condoom bij zich’, legt ze rustig uit, ‘en dat komt nu goed van pas.’ De meiden zien het hoofd van FJ onrustig heen en weer bewegen. Hij wil zien wat er achter hem gebeurt, maar dat is ondoenlijk. Marjan haalt de verpakking open en trekt het condoom over de keu. ‘Ik weet toevallig dat Floor erg gevoelig is voor anaal. Hij zal dat nooit toegeven tegen z’n vrienden, maar ik weet het. En jij zult het nu ook zien.’
Ze kruipt op de tafel tussen de dijen van de jongen en voelt even tussen z’n billen. ‘Hij zweet lekker op dat warme laken. Geef die keu eens aan.’ Suzanne pakt de keu met het condoom er om en steekt deze tot vlak bij de kont van FJ. Marjan pakt het over en duwt langzaam de top van de keu in de kont, steeds een stukje dieper. ‘Suus, ga jij filmen?’ Gretig pakt Suzanne haar telefoon om dit zeldzame tafereel vast te leggen. Ze ziet een meisje op een knie en de andere knie gehurkt met een biljartkeu heen en weer stoten in de kont van een naakte, vastgebonden jongen. Lopend om het biljart ziet ze de jongen onhoorbaar kermen, rood aangelopen, met een rode stropdas om z’n mond, maar duidelijk herkenbaar met z’n verwarde blonde lokken. Over z’n hoofd filmt ze het meisje dat meesterlijk boven hem uit tornt, machtige uitstraling, triomfantelijke lach. Een prachtige meesteres.
Vrolijk lachend klimt Marjan na een kwartiertje van het biljart af. Ze heeft met de keu haar ex lekker geneukt in z’n kont en komt tevreden naast Suzanne staan. ‘Perfect’, roept ze uit na het zien van het filmpje, ‘hij staat er prachtig op.’ Ze zien FJ weer protesteren uit alle macht, trekkend aan de touwen die Suzanne voor het ‘geile spelletje’ zo strak aan heeft getrokken. Hij is machteloos, overgeleverd aan de beide vrouwen. Marjan gaat voor het biljart staan en brengt haar hoofd dichtbij dat van FJ. Hij kijkt haar waterig aan. ‘Luister schat,’ hoort hij z’n ex rustig beginnen, ‘de filmpjes zijn prachtig en staan klaar om gepost te worden. Appgroepjes, insta, you name it. Denk aan wat iedereen van je zal vinden, hoe iedereen je na wijst straks, je uitlacht. Snap je dat?’ FJ knikt, hulpeloos. ‘Mooi,’ gaat Marjan verder, ‘de enige manier om hieraan te ontsnappen is als je precies en dan ook precies doet wat wij je vertellen. Als je ons annoyt, dan hang je.’ Ze wacht even en als FJ begrijpend knikt, vervolgt ze, terwijl ze de stropdas van z’n mond weghaalt en om z’n hals knoopt: ‘we gaan je zo los maken en dan ga je braaf als een hondje naast me kruipen. Je gaat alles doen om ons tevreden te maken.’
Geil kijkt Suzanne toe hoe even later Marjan door het poolcenter loopt met naast haar kruipend de naakte jongen, aangelijnd aan z’n eigen corps-stropdas. Ze gaan naar de bar waar Marjan haar tas heeft neergelegd. Eruit haalt ze een pakje en wanneer ze het opent blijkt het een opblaaspop te zijn, een sexspeeltje, een opblaasbare man. ‘Kom Floor, blazen!’, gebiedt ze de jongen, die zonder te aarzelen het ventiel aan z’n mond zet en de man begint op te blazen. De vrouwen zien tot hun hilariteit hoe een stevige piemel ontstaat bij de man en ook hoe tussen de plastic billen een mooie, diepe opening te zien is. Suzanne kijkt haar vriendin vragend aan. ‘Ooit gewonnen bij een feest,’ antwoordt Marjan laconiek, glimlachend om Suzanne’s verbaasde gezicht.
FJ heeft een mooie man geblazen en wanneer Marjan tevreden is, mag hij stoppen en het ventiel sluiten. Ze streelt de kont van de man en steekt haar vinger in z’n kontgat. ‘Best nog een beetje droog,’ constateert ze en ze wenkt FJ, ‘lik dit lekkertje eens tussen z’n billen.’ Suzanne slaat beide handen voor haar mond als ze ziet hoe FJ gehurkt achter de pop gaat zitten en tussen de billen van de man z’n speeksel probeert te brengen. Hij likt uit alle macht en wanneer de kont van de man glinstert van het speeksel, trekt Marjan FJ aan z’n haren erbij weg en kijkt hem aan. ‘Neuk hem, neuk deze lekkere man in z’n kont, zoals je nog nooit geneukt hebt.’ FJ plaatst zichzelf achter de pop en schuift z’n pik tussen de kunststof billen door in het soppige gat, soppig van z’n eigen likken. De dames gaan er naast staan, toekijkend hoe FJ wild de plastic sexpop in z’n kont neukt. FJ wordt er duidelijk niet slapper van, eerder harder. Marjan pakt haar telefoon en filmt, knipogend naar de stil lachende Suzanne.
Wanneer Marjan merkt dat FJ tegen z’n climax aan beweegt, ze kent z’n geluidjes goed, hurkt ze vlug en trekt het ventiel open. FJ neukt wat hij kan, maar de pop wordt slap en het strakke kontgat wordt een slap putje. Weg orgasme en wanneer Marjan de pop wegtrekt, zien de vrouwen alleen een licht druipende pik, hunkerend om te komen, maar kansloos. Marjan pakt FJ bij de das en leidt hem, kruipend, naar de achteruitgang. Suzanne heeft intussen z’n kleren gepakt en doet de deur open. De straat is verder leeg, maar er kunnen zeker nog stappers langslopen. Marjan stuurt FJ naakt naar buiten en gooit z’n sokken en schoenen voor hem op straat. ‘Aantrekken! We gooien je kleren een voor een op straat en in die volgorde kleed je je aan.’ De meiden lachen vrolijk om de moeite die FJ heeft om z’n jeans om z’n schoenen te krijgen, zittend met z’n blote kont op de natte straat. Een voorbijganger met z’n hondje schudt het hoofd. Als laatste heeft Marjan de slip in haar handen. ‘Die houden we zelf schat. Als souvenir.’ FJ staat bedremmeld toe te kijken. ‘En nu wegwezen sukkel. Anders posten we alles’.
Lachend kijken de vrouwen de rennende jongen na tot hij om de hoek is verdwenen.
‘Sukkel,’ zucht Marjan.
‘Wijntje?’, vraagt haar vriendin.
‘Lekker! Zullen we die pop weer opblazen.’
‘Mmmm. Hij heeft een lekkere pik.’
Het bericht Strip biljart verscheen eerst op Sexverhalen.com.