Het was weer weekend en mijn vrouw had eindelijk een vrij weekend. Zaterdag avond heerlijk samen op de bank. Filmpje kijken lekker wijntje erbij en natuurlijk wat te knabbelen op tafel. Mijn stiefdochter was met haar vriend naar de kroeg, en hij zou vanavond bij haar blijven slapen. Het was een mooie warme avond dus we hadden luchtige en makkelijke kleding aan, en lagen heerlijk tegen elkaar aan naar de film te kijken. Nadat de film was afgelopen was het al een tijdstip dat de reclames van de sex lijnen en sites kwamen. Dit was voor ons een mooie gelegenheid om elkaars lichaam te strelen en lekker opgewonden van elkaar te worden.
Mijn pik werd voorzichtig door de broek heen hard gewreven en ik kon aan haar heerlijke volle borsten. Helaas kon ik niet bij haar kruis komen om haar daar ook zacht te kriebelen. Telkens probeerde ik dit toch maar ik kwam er niet bij. Mijn vrouw lachte en vroeg of het niet lukte. Zou je graag willen weten hoe nat ik al ben dan? Dat je al nat bent dat weet ik zeker dat ben je altijd, maar hoe nat zou ik wel willen weten ja. Ze lachte en haar hand verdween in haar broekje. Ze sloot haar ogen en genoot hier even van, en haalde haar hand weer uit haar broek. Nou kijk maar hoe nat ik ben en ze liet me haar middel en ring vinger zien, deze blonken gewoon van haar geil. Ik opende mijn mond en ze begreep meteen wat ik wilde. Diep stak ze haar natte vingers in mijn mond en nu kon ik haar geil ook proeven. Mmm ik wilde wel veel meer proeven.
We besloten om maar op te ruimen en boven in bed verder te gaan met ons spel. We wilde niet betrapt worden door haar dochter en haar vriend. We lagen maar net in bed toen we de voordeur al hoorde. Maar goed dat we naar boven waren gegaan. Wij hielden ons niet in en zette ons spel verder door. Mijn vrouw kwam over me heen zitten dat ik haar kon likken en zij mij kon pijpen. zo nu en dan werken we elkaar op deze manier naar een hoogtepunt zonder dat we met elkaar neuken. Haar dochter was ook al op haar kamer met haar vriend en daar ging het er ook geil aan toe zo te horen. Het gehijg en gekreun was duidelijk te horen bij ons op de kamer. We werden er zelf nog geiler van en al snel bereikte wij samen ons hoogtepunt. Moe maar voldaan probeerde we te gaan slapen maar de jeugd maakte nog te veel geluid om te kunnen slapen. Mijn stiefdochter was al verschillende keren luid klaar gekomen en smeekte hem om haar in haar mond te spuiten. Dat hij bijna zover was hoorde we, “ja nu” klonk er door het huis. Eindelijk werd het daar ook rustiger op de kamer.
Zondag morgen eindelijk eens samen kunnen uitslapen. En rond 10 uur na wat geknuffeld en gekust te hebben wilde we eerst koffie. Voor sex hadden we nog de hele dag. Doordat het al broeierig warm was deed ik me alleen een boxershort aan en mijn vrouw alleen een los zittend kort jurkje. Eenmaal beneden zaten we op de bank met een kop koffie voor de tv. Mijn vrouw wilde net een 2de kop koffie gaan zetten toen de kamerdeur open ging. Mijn stiefdochter met haar vriend waren ook al wakker en hadden ook zin in koffie. Ook hij had alleen maar zijn boxershort aan en mijn stiefdochter een sportbroekje met strak topje. Jullie ook koffie vroeg ze aan de jeugd. Dit werd van harte aangenomen. Mijn stiefdochter kuste haar moeder een goeie dag en kwam naar me toe lopen. Ook ik kreeg een kus en knuffel. Ze ging naast me zitten en ik zag haar tepels al flink door het stof heen. Ze keek me aan en knipoogde naar me en wreef stiekem over mijn been. Haar vriend was nog in de keuken om te helpen met de koffie. We hoorde hem vragen waar de suiker stond. Mijn vrouw zei “ik pak deze wel even hier uit het kastje”. Aangezien dat deze onderin staat moest ze bukken en dat met een kort los zittend jurkje.
Ik zag haar uitgebreid bukken en keek zo tegen haar billen aan. Ook hij zag dit en hij wist niet of hij moest kijken of moest wegdraaien. Ze kwamen beide met de koffie voor ons 4en aan en mijn vrouw zat eerder dan hem op de bank. Toen hij voor haar voorbij liep keek ze zo tegen zijn harde pik aan die nog net in zijn boxershort bleef zitten. Brutaal wreef ze erover en vroeg of het uitzicht van zojuist in de keuken hem te veel was geworden. Met een rood hoofd keek hij mijn stiefdochter aan maar kon geen woord uitbrengen. Zij lachte hier hartelijk om en zei dat we hier geen geheimen in huis hebben. Stotterend gaf hij toe dat hij wel erg opgewonden was geworden van het uitzicht. Ze vroeg hem of hij na vannacht nog geen genoeg had gehad. Hij antwoorde dat hij altijd wel zin had. Mijn reactie was dat hij dan nu wel de juiste vriendin had waar we allemaal om lachte. Mijn stiefdochter gooide er nog een schepje bovenop door te zeggen dat wij ook te horen waren tijdens ons hoogtepunt vannacht.
Mijn vrouw ging zo zitten na de koffie van de tafel te hebben genomen dat hij net zicht kreeg op haar benen maar net niet ver genoeg erin kon kijken. Het wond haar zichtbaar op dat haar tepels zich ook aftekende in haar jurk. Ze keek me aan met een bepaalde blik die andere niet opviel. Ze vroeg dus eigenlijk toestemming aan mij en ik maakte met mijn ogen een gebaar dat het goed is. Meteen spreidde ze haar benen net iets verder waardoor er net zicht op haar kutje was. Je zag hem kijken en het liefst zou hij met zijn hoofd iets naar beneden gaan om beter zicht te krijgen. Mijn stiefdochter keek me aan en knipoogde weer naar me en ging ook dichter bij me zitten zonder dat het opviel. Mijn vrouw keek nu zonder schaamte naar zijn gevulde broek en vroeg of dat al voorvocht was wat door de broek heen te zien was. Langzaam wreef ze met haar hand over zijn knie en schoof haar hand richting de behoorlijke bobbel in de broek.
Hij keek zijn vriendin aan en zag dat zij zat te genieten van het uitdagende spel. Schat geniet van het moment kreeg hij van haar te horen. Mijn vrouw haalde zijn harde pik uit de boxershort en trok hem heel rustig af. Hij zat ongemakkelijk op de bank maar was wel aan het genieten dat was duidelijk. Mijn stiefdochter kwam nu helemaal tegen me aanliggen en haar hand wreef over mijn harde pik heen. Ik kneep bij haar in haar heerlijke borsten. Mijn vrouw ging op haar knieën voor hem zitten en nam langzaam zijn pik in haar mond. Hij trok het jurkje van mijn vrouw omhoog om meer van haar mooie lichaam te kunnen zien en voelen. Ze trok zelf haar jurkje helemaal uit en ging voor hem staan. Hij wist niet waar hij eerst zijn handen op moest leggen. Je zag hem vol bewondering kijken naar haar. Ze kreeg een kusje op haar openstaande kutje. Oh wil je mijn kutje proeven vroeg ze waarop hij knikte. Ze duwde hem naar achter op de bank en ging op de bank staan met haar kutje boven zijn gezicht. Wat ziet dit er geil uit zei mijn stiefdochter en kneep nog harder in mijn pik. Zonder een woord te zeggen hadden wij beide al snel onze weinig kleding uit en lagen wij in standje 69 van elkaar te genieten.
Ik lag onderop en had dus mooi zicht op het schouwspel naast me. Mijn vrouw zat tegen haar orgasme aan dat kon ik duidelijk zien, maar hij had dit nog niet door. Met een diepe kreun en trillend op der benen bereikte ze deze en het vocht kneep ze flink uit haar kutje. Ze stapte wat terug en kuste hem en likte het vocht wat hij niet binnen kreeg op. Ze zakte door haar hurken en liet zich zo op zijn harde pik glijden. Mijn stiefdochter stapte van me af en ging op haar knieën op de bank zitten me het gezicht naar haar vriend toe. Ze keek even snel om en zei tegen mij ”kom neuk mij ook heel hard”. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en stootte zo mijn pik diep in haar kutje. Mijn vrouw zat in een hoog tempo op zijn pik te wippen en ik in een hoog tempo mijn stiefdochter. Mijn stiefdochter was nu volop aan het kussen met haar vriend. Dit zag er zo geweldig geil uit dat ik het niet lang zou volhouden. Mijn vrouw en stiefdochter kregen beide gelijktijdig een orgasme. En mijn vrouw vroeg aan hem of hij op het punt stond om klaar te komen. Hij knikte heftig.
Ze stapte van hem af en ging midden in de kamer om haar knieën zitten. Wacht zei mijn stiefdochter dat wil ik ook en ging naast haar moeder zitten. Wij mannen snapte wat de dames wilde en gingen voor hun staan en trokken ons af. Zelf waren de dames zichzelf nog flink aan het vingeren, het soppen was overduidelijk te horen. Alsof het afgesproken werk was kwamen wij bijna gelijktijdig over beide gezichten van de dames klaar met de nodige stralen heet zaad. Op het moment dat de laatste druppel op hen gezicht viel kwamen de dames beide weer klaar. En hoe dat ze klaar kwamen. Beide zaten ze ook te spuiten over de grond. Ze keken elkaar aan en kuste elkaar en likte het zaad van elkaars gezichten af en slikte dit door. Mmm zei mijn vrouw, “dit was nu een fantasie die uitgekomen is”
Het bericht Stiefdochter (8) verscheen eerst op Sexverhalen.com.