Ik was een ietwat verlegen knaap van 19 en deed aan wielrennen, eerst puur voor de fun maar nu werd het wat serieuzer en werd mij aangeraden om naar een sportmasseur te gaan. Zo kwam ik bij een echtpaar terecht dat samen een praktijk aan huis had en zich voorstelde als Karin en Ad, Ad zou de massage doen en we gingen naar boven waar ik wat uitleg kreeg en me begon uit te kleden.
In mijn onderbroekje ging ik op de tafel liggen en Ad begon aan mijn schouders en boven rug te masseren, maar even later kwam zijn vrouw naar boven en op de gang stonden ze even te praten waarna Karin binnen kwam.
Haar man moest met spoed weg en zij zou het overnemen en ging verder waar Ad gebleven was en kwebbelde er flink oplos tijdens het masseren.
Toen ze via mijn onderrug bij mijn onderbroek aankwam vroeg ze of deze uit mocht dat maakte voor haar het masseren van mijn billen een stuk makkelijker.
Ik vond het wel een beetje eng volledig naakt voor een vreemde vrouw te liggen maar billen zijn maar billen dus stemde ik toe en zij trok mijn onderbroek uit maar om het wat minder ongemakkelijk voor mij te maken ging zij ook uit de kleren en ging verder met haar werk. Omdat ze met mijn billen en benen bezig was zag ik niks van haar naaktheid maar omdat ik daar zo lag begon ik wel een stijve lul te krijgen en probeerde ongemerkt mijn billen iets op te lichten om hem wat meer ruimte te geven, natuurlijk merkte Karin dit en vroeg heeft je lul te weinig ruimte gekregen?
Ik bekende dit met een zachte schaamtevolle stem en kreeg te horen “dat geef niks hoor dat zie we hier wel meer’, Maar toen ze met mijn benen verder ging maakte ik me toch een beetje druk voor als ik me om moest om draaien en met mijn volle glorie te kijk lag en onvermijdelijk kwam dit moment.
En ja hoor daar kwam het bevel omdraaien al, nu kon ik ook haar bekijken en werd erg geil van zo een mooi volwassen vrouwen lichaam volgens mij was het helemaal perfect met een mooi kaal kutje. Nou zei Karin daar is ie dan maar hij mag er zijn hoor helemaal niks om je voor te schamen en ze pakte mijn lul vast maakte mijn eikel helemaal bloot en gaf ook daar een complimentje over.
Ze begon me af te trekken maar na twee keer op en neer gaan voelde ik mijn zaad op komen en spoot het mijn lul uit, haar handen en mijn buik zaten onder en werden door haar schoon gemaakt net als mijn lul. Dan ging ze verder met de massage, toen ze bij mijn buik en boven benen kwam raakte ze iedere keer mijn lul aan tot ze mijn ballen vast pakte en deze begon te masseren. Dit en het uitzicht op haar naakte lichaam maakte mij weer geil zodat ik snel weer mee een stijve lag, ze liet me zo liggen tot de massage af was en nam mijn lul dan in haar mond.
En begon mij te pijpen, terwijl mijn lul helemaal in haar mond verdween nam ze mijn ballen weer in haar hand en begon daarmee te spelen en voelde daar wat later aan dat ik weer ging klaarkomen. Daar kwam mijn ontlading recht in haar mond, wel was het nu minder dan de eerste keer en kon zij alles verwerken zonder te morsen. Karin vroeg of ik wel eens sex had gehad maar ik was nog niet verder gekomen dan me zelf aftrekken, ze ging op een bankje zitten met haar benen uit elkaar.
Liet mij voor haar op de grond gaan zitten en trok haar lipjes van elkaar zodat ik naar binnen kon kijken en zag dat ze behoorlijk nat was, dan begon zich zelf te vingeren. Gaf me wat uitleg over de gevoeligheid van haar clitje en stak van de andere hand drie vingers in haar kut en liet die op en neer gaan tot ook zij heerlijk klaarkwam. Ik kreeg de opdracht haar kutje schoon te likken en vooral haar klitje niet te vergeten, zetten me in positie legde mijn mond tegen haar lipjes, stak mijn tong uit en begon er aan. Met een paar aanwijzingen van haar kwam ze al snel voor een tweede keer klaar en zijn we samen gaan douche.
Het zal jullie niet verbazen dat dit intussen mijn vaste massage adres is geworden en mijn onderbroek gaat al gelijk van het begin af uit, meestal masseert Ad me maar ook dan komen we beide heerlijk klaar. Als afsluiting neukt hij me meestal en spuit zijn zaad dan diep in me en soms kijkt Karin hier bij toe terwijl zij zich vingert of voor mij komt staan zodat ik haar kan beffen.
Het bericht Sportmassage verscheen eerst op Sexverhalen.com.