Het is juni 2019. Ik ben 18 jaar en deed eindexamen op VMBO. In de 2e heb ik het jaar over moeten doen, maar ach. Als dat niet gebeurd was, had ik een hele andere avond gehad op het examengala.
In rijen met voertuigen kwamen de eindexamenkandidaten aan en stond iedereen te wachten. Ik kwam als een van de laatste aan en had een prachtige zwarte jurk aan met een hoge split en diamanten erop. Zelf had ik bruin haar tot over mijn schouderbladen gekruld. Al zeg ik het zelf, prachtig. Ik zag dat de ene docent al wel zat te gluren. Hij heet Timo, 25 jaar en net afgestudeerd. De knapste docent volgens alle meisjes. Zelf gaf ik er niet zoveel aandacht aan. Tot deze avond.
Deze avond was een geweldige avond opgezet door alle docenten. Het was gezellig, de sfeer was goed en iedereen had er zin in. Mijn twijfels voor het examen waren groot en ik ging even een rondje lopen door de school. Timo liep achter mij aan en vroeg wat er aan de hand was. Ik legde het uit en hij legde zijn hand op mijn schouder. ‘Kom we lopen even naar een lokaal.’ Zei hij. Een aantal praktijklokalen hadden een deur naar buiten en een van die lokalen een deur naar een aparte schuur. We liepen daarheen, eerst door het lokaal. Geen licht aan en hij deed de deur meteen achter zich op slot. We liepen door naar buiten en naar de schuur. We gingen achter het hooi zitten, zodat niemand ons kon zien.
Ik wist wel wat zijn intentie was, je kon mij niet wijsmaken dat hij wilde praten. Hij wilde neuken, zijn pik verraadde dat ook. Ik vroeg heel onschuldig wat we hier deden en hij pakte mij vast. ‘Ik heb zin in een goed potje seks, het is hartstikke verboden, des te geiler ik het vind’ zei hij. Ik vond het allemaal zo geil en ik vroeg of hij mijn jurk kon open maken. Dit deed hij en mijn jurk viel uit. Ik had alleen een string en een bh eronder aan. Ik kleedde hem uit en daar stonden we te zoenen. Ik zoende gewoon met mijn aardrijkskunde leraar. Hoe geil is dat. Ik was kletsnat en zijn pik kon niet harder. Ik draaide me om en stond achter mij en voelde zijn eikel tegen mijn kutje. ‘Steek hem erin dan, alstjeblieft, stoot je harde pik in mijn natte kutje’ smeekte ik en opeens stootte hij zijn hele pik in mijn kut. Hij begon te stoten alsof zijn leven er vanaf hing. Er kwamen kreungeluidjes van hem af en hij ging maar door. Zijn ballen ketsten tegen mijn kutje aan. Ik draaide mij weer om en speelde met zijn eikel. Daarna begon ik goed te pijpen en zijn grote lul paste helemaal in mijn mondje tot in m’n keel. ‘Ooooohhhh’ die kreun kwam vanuit zijn tenen. ‘Geil meisje ben je ook, sta op, been omhoog,’ en hij zette zijn eikel tegen mijn kut. Hij keek mij aan en zoende mij hartstochtelijk. En opeens ‘aaaahhh lekker, stoten met die harde pik, kom in me. Harder, harder, neuk mij’. En zijn lul ging weer in een keer mijn kut in.
Na een minuut of 10 lekker neuken, kwam hij bijna klaar. ‘Waar moet ik klaarkomen?’vroeg Timo. ‘In m’n natte kutje, ik slik de pil’ en voor ik de hele zin had kunnen uitspreken zat hij met zijn pik in m’n kutje te stootten. Hij ging komen, ik voelde zijn pik kloppen en ‘JAAAAA OOOOH AAAH JA JA, IK BEN GEKOMEN, AH JAAAAA’ hij was in mij klaar gekomen. We deden onze gala kleding weer aan en liepen terug naar de rest. Niemand had wat door, althans…. dat denken wij.
Het bericht Seks met de leraar verscheen eerst op Sexverhalen.com.