Na een enorm stressvolle periode, net na de kerstvakantie, was de meivakantie dan eindelijk aangebroken. Gelukkig konden we op de vrijdag allebei een halve snipperdag pakken en waren we dus allebei vroeg in de middag klaar. Rond half twee vertrokken we, met een volgeladen auto, naar ons vakantiehuis in Noord Spanje. Het was een te lange rit om in 1 dag af te leggen dus stopten we vroeg in de avond altijd in het Franse plaatsje Pole- Noir- Plus- Grande voor onze traditionele overnachting. Na een heerlijk diner en een paar glazen wijn mochten we zoals altijd in de bruidssuite overnachten. Traditioneel was ook onze korte nacht, op de een of andere manier maakte deze kamer iedere keer weer iets in ons los. Het grote bad was echt ideaal om ons arsenaal aan regelmatig voorkomende standjes één voor één door te nemen.
Na een heerlijk ontbijt en een laatste stukje binnendoor zonder files kwamen we zaterdag ochtend rond 11:00 bij ons paleisje aan. Iedere keer was het weer een beleving om het vakantiehuis te zien schitteren in de felle, brandende zon. zwembad..
We hadden het eigenlijk allemaal best wel goed voor elkaar. Voor ons 25 jarige huwelijk hadden we, een klein jaar geleden, de kinderen meegenomen naar dit prachtige gebied in Spanje. En alsof het zo moest zijn werden we in het hotel door onze vaste ober getipt over dit prachtige huis. Niet goedkoop maar wel prachtig gelegen, en met een gedeeld zwembad. Met de opbrengst van de stacaravan en nog wat spaarcenten bleken we na een stevige onderhandeling het huis te kunnen kopen.
En zo zaten we hier dus voor het eerst aan ons zwembad. Vande vorige eigenaar hadden we gehoord dat twee van de vier huisjes het hele jaar bewoond werden door Engelsen. Het andere huisje werd regelmatig verhuurd.
Nadat we de koffers en tassen binnen hadden gezet en een lekker bakje cappuccino op hadden stelde Emma voor onze zwemkleding aan te trekken en aan het zwembad te gaan liggen. Aan de overkant van het bad zat onze tijdelijke buurman. Emma zwaaide naar hem. Kennelijk dacht hij dat ze wuifde dus hij stond op en kwam op ons af. Het was een indrukwekkend grote, donkere man van, schat ik, een jaar of 60.
“Hey, ik ben Suku, nice to meet you!”
“Hallo, wij zijn Emma en Frank. Oók uit Nederland!”
Hij glimlachte en gaf Emma een kus op haar hand, ondertussen haar volledig in zich opnemend. Emma was zichtbaar onder de indruk van de charmante buurman. Haar puntige tepeltjes staken bijna door haar bikinitopje heen. Ze giechelde opzichtig en legde een paar keer haar hand op zijn arm als hij weer eens iets ongelooflijk grappigs zei, volgens mijn vrouw dan. Suku was charmant, een echte versierder. Na dik 2 uur kletsen, ik heb zelf de helft niet meegekregen omdat ik muziek luisterde , stond Suku weer op om naar zijn huisje terug te lopen. Net als mijn vrouw schrok ik! Zijn zwembroek was te klein voor het apparaat dat tot leven was gekomen. Het leek alsof hij een boemerang in zijn zwembroek had verstopt die in zijn kruis begon en op zijn heup eindigde. Zijn paal kwam er ook nog eens half boven uit en de dikke spataderen waren duidelijk zichtbaar.
Emma keek geobsedeerd naar het monster in zijn broekje en als ik er niet bij was geweest had ze hem waarschijnlijk ter plekke aangevallen.
“Tot morgen….. “zei Suku. “ Hopelijk?”
“Zeker!! “ zei mijn vrouw
De volgende ochtend , na ons gezamenlijke ontbijt op het terras, haasten we ons weer naar het zwembad. Emma moest wel eerst nog even naar het toilet zei ze. Toen ik de handdoeken op de ligbedden legde zag ik Suku, onze charmante buurman, al op zijn handdoek zitten.
Mijn vrouw had vanmorgen na het douchen haar zwarte bikini aangetrokken. Geen spetterende sexy bikini maar een simpele alledaagse.
Op het moment dat ik mijn badslippers onder mijn stoel schuif zie ik haar om de hoek komen, in een paarse, niets verhullende, Christine-Le-Duc bikini. Ze heeft zich nog snel verkleed dus.
Ondanks haar leeftijd zag Emma er gewoon nog heerlijk uit en deze bikini legde de accenten op de juiste plekken Ze was een echte MILF zou je kunnen zeggen. Ze was geen twijgje, of slank, zeker niet. Emma was zeg maar voluptueus. Een Rubens vrouw met alles erop en eraan, maar wel alles in de juiste proporties. Stevige billen, ferme kont, stevige taille, love handles, een mooi rond buikje en daarboven, een paar flinke borsten. Ook in dit broekje zag je haar grote, bolle schaamlippen overduidelijk te zitten. Mijn vrouw werd met de jaren steeds mooiere en mooier.
Zelf vond ze zichzelf echter dik en niet echt mooi. Alle complimenten die ik gaf waren alleen om haar te pleasen, omdat ik weer eens seks wilde. Helaas was ze ook nog best preuts. Seks was iets wat je met de gordijnen dicht deed, en vooral niet te hard kreunen en natuurlijk op een vaste plek….in bed. Alle andere plekken waren gevaarlijk, je kon zomaar gesnapt worden en oh,oh,oh wat zouden ze dan wel niet van haar denken.
Emma kon een beest zijn, maar dat was alleen als ze aardig wat alcohol op had en ik haar een erotisch verhaaltje vertelde. Dronken werd ze bloedgeil als ik vertelde over totaal onverwachte seks, bijvoorbeeld over schilders die een vrouwtje helemaal suf neukten nadat haar man eindelijk naar zijn werk was vertrokken of een belastinginspecteur die het formulier wat positiever wilde invullen voor een lekkere pijpbeurt. Als ze in zo’n geile bui was kon het wat haar betreft niet kinky genoeg zijn. Niet dat ze zelf iets van het kinky gedeelte wilde proberen maar het maakte haar wel bloedgeil. En hoe groter ik de lul van de mannen in het verhaaltje maakte hoe geiler ze het vond.
Terwijl we lekker lagen te zonnen hoorden we Suku ineens roepen.
“Hee buurtjes, ik heb een lekker traditioneel Surinaams drankje! Lusten jullie misschien een glaasje? “
Kennelijk had hij onze wuifbeweging wederom niet begrepen want binnen 1 minuut stond hij met twee glaasjes voor onze stoelen. Emma pakte het glaasje direct aan en nam een slokje.
“Wow , wat lekker!!! Niet normaal!!”
Ze aaide over zijn arm en zei overdreven slijmerig “Bedankt!”
Voordat ik mijn tweede slokje op had werd haar glas alweer gevuld.
Suku fluisterde iets in haar oor wat Emma aan het lachen maakte.
Emma dronk de glaasjes als Fristi. Ze had, net als ik, donders goed in de gaten dat hij haar continu van boven naar beneden bekeek maar in plaats van er iets van te zeggen ging ze steeds wulpser om hem heen draaien.
“Buurman, “zei Suku” jij hebt echt de allermooiste vrouw van Spanje!”
Ik weet niet of hij het meende maar het compliment deed mijn Emma zichtbaar smelten. Ineens stond ze op en liep naar binnen. Nog geen 2 minuten later kwam ze alweer naar buiten. Ze had haar paarse bikini ingewisseld voor haar witte. Het was niet echt een bikini meer. Twee driehoekjes die haar tepels maar net bedekten en dus de rest van haar tieten gewoon volledig blootstelden aan de zon. En….het broekje…..een dun reepje doorzichtig witte stof tussen haar benen overgaand in een veter tussen haar beide bilhelften. Van achter leek het alsof ze in haar blote kont rondliep en aan de voorkant keek je zo tegen haar kaalgeschoren schaamlippen aan.
De buurman keek zijn ogen uit. De geilheid spoot uit zijn ogen. Zeker toen Emma opstond, het water in dook en er via het trapje, vlakbij zijn ligbed, weer uitkwam. Het witte stof bleek ook nog eens doorschijnend en onthulden haar kleine, keiharde, roze tepels. Haar broekje leek van glas en je zag zelfs haar opgefrommelde kleine schaamlipjes nu overduidelijk te zitten. De buurman was een sluwe vos want terwijl ze haar haar uitschudde hield hij zijn lege glas in de lucht. Bijna dankbaar voor deze kans liep ze direct op hem af en vulde zijn glas. De snel groeiende bult in zijn broek werd per seconde overduidelijker zichtbaar.
Ik zie, voor mijn neus, hoe Suku probeert mijn vrouw te versieren. Maar in plaats van boos te worden geniet ik van de reactie van Emma. Zo doet ze normaal namelijk nooit. Ik spring in het zwembad en als ik boven kom hangt Emma ineens om mijn nek. Ze is achter me aangesprongen. Ze drukt haar harde tepels tegen me aan en grijpt direct naar mijn ballen.
“Schatje , ik ben zo ongeloooooflijk geil!” zegt ze véél te hard.
Ik til haar op, sluit haar benen om me heen en fluister in haar oor. “Dat topje stelt ook niet veel voor schat, kan je bijna net zo goed topless rondlopen” Zelfs in haar geilste bui ooit was ze nog niet bereid om zich aan anderen te laten zien in een string en mini topje. Vandaag wél! Ik dacht dat topless, ook vandaag, nog een stap te ver voor haar zou zijn.
Ze duwt zich heel even van me af en trekt haar topje uit, vrijwel direct gevolgd door haar broekje. In plaats van het netjes op de rand te leggen gooit ze ze allebei naar Suku.
“Oeps, verkeerde ligbed” zegt ze overdreven schuldig.
Ze loopt naar het trapje en stapt poedelnaakt op Suku af. In plaats van het aan hem te vragen draait ze zich recht voor hem om en pakt gebukt, en wel zo dat Suku vol tegen haar kale kut en bruine ster aan kijkt, haar mini bikini van zijn buik. Werkelijk zoooo slecht geacteerd! Alles, maar dan ook alles, is er duidelijk op gericht om hem haar kale kutje te laten zien.
Het hele tafereel wind me extreem op en ik trek mijn zwembroek uit. Emma springt weer in het zwembad en komt op me af. Ze duwt me iets naar achter en ik snap dat ik op de rand moet gaan zitten. Me aankijkend met haar bloedgeile halfopen ogen pakt ze mijn pik vast en begint me hartstochtelijk te pijpen.
Ineens zie ik haar schrikken. Ik kijk om en zie Suku naast zijn ligbed staan. In zijn hand draagt hij een ware monsterlul. Daar past die van mij 6 keer in. Hij trekt zich met lange halen af en ik zie hoe Emma haar ogen er niet van af kan houden. Zijn enorme ballen vliegen bij iedere ruk alle kanten op. Emma trekt me nu langzaam af en ik zie hoe ze zich met de seconde verder vergeilt aan Suku zijn aftrekshow.
Zonder haar te waarschuwen spuit ik drie stralen sperma vol in haar gezicht. Normaliter zou ze me echt verrot hebben gescholden maar het lijkt haast alsof ze het niet eens door heeft. De zwarte paal van Suku lijkt haar gehypnotiseerd te hebben. Pas als Suku grote dikke stralen in het grasveld schiet lijkt ze te beseffen dat haar gezicht aan alle kanten plakt van mijn sperma. Ze kijkt me boos aan en loopt naar binnen.
Als ik een paar minuten later binnen kom zit ze in de douche, met de deur op slot. Een uurtje later komt ze de kamer binnen “ Schat, we kunnen eten!!!”
Zonder dat ik het haar hoef te vragen bekent ze het zelf.
“ Sorry hoor schat, ik was volledig van het padje, te dronken. Het voelde alsof ik werd gehypnotiseerd door die grote op en neer zwiepende dikke zwarte lul van onze buurman. Ik heb nog nooit van zijn leven zo’n lekkere, mooie grote, dikke lul gezien. En dan die gigantische op en neer bengelende ballen! Wat daar wel niet allemaal uit kwam?” Terwijl ze het zegt zie ik de lust opzwellen in haar ogen!
Vreemd genoeg was Suku de volgende dag en de dag erop niet aanwezig bij het zwembad. Emma lag uren lang in de zon en keek om de haverklap naar de deur van het appartement, waarschijnlijk hopend dat suku naar buiten zou komen lopen. Ik las met veel plezier de pornoverhalen die ik op Literotica in het Engels had gedownload. Zoals wel vaker was de stemming ineens omgeslaan en had Emma weer eens hoofdpijn en te moe.
Donderdagochtend werd er ineens hard op de achterdeur geklopt. Ik schrok en deed het gordijn opzij. Het was Suku.
“Hey buurman. Ik moet een verjaardagstaart bakken en ik heb al drie keer de bodem aan laten branden. Kan Emma me misschien helpen?”
“Ik vraag het haar zo, ze zit in de douche.” zei ik tegen Suku.
“Dank je wel “ zei hij ,en weg was hij weer.
Emma kwam de keuken binnen gelopen en vroeg met wie ik stond te praten. Toen ik vertelde dat het Suku was reageerde ze, geheel tegen mijn verwachting in, koeltjes. “Hij vraagt of je hem kan komen helpen met het bakken van een taartbodem”
“Oh, “ zei ze “dat kan ik wel. Maar dan moet ik even iets anders aantrekken. Beetje raar om in mijn bikini daar naartoe te gaan toch? “
Ik snapte eigenlijk niet precies waarom dat een probleem was. We liepen de hele dag in onze zwemkleding rond toch?
“Och schat, je zou even snel een shirt en kort broekje aan kunnen trekken maar het is al wel warm hé”
“Oke dan , ik ga hem wel even helpen. Ben echt zó terug! “
En daar ging ze, in haar bikini.
Ik wachtte 10, 20, 30, 40 minuten. Nog steeds was ze er niet.
Na 27 jaar moet je elkaar blindelings kunnen vertrouwen maar toch…..
Ik besloot toch maar even te gaan kijken, stiekem.
De gordijnen aan de achterzijde waren dicht en het scherm in de keuken omlaag. Niet zo vreemd natuurlijk omdat de zon er vol op stond maar ik kon nog steeds niet zien waar Emma was. Door het kleine zijraam zag ik dat ze in ieder geval niet in de keuken waren.
Héél voorzichtig keek ik onder het halfopen gordijn van de voorraam door naar binnen. En ik schrok , ik schrok me werkelijk kapot!
Ze zaten samen op de bank. Suku onderuitgezakt met Emma op zijn buik. Zijn gigantische knuppel kwam tot tussen haar borsten. Ze trok hem met twee handen af en kneedde tussendoor ook nog regelmatig zijn enorme balzak. Zijn natte grote eikel raakte regelmatig de harde tepels van Emma. Als ze iets voorover boog kon ze met zijn eikel haar beide tepels zelfs bespelen.
Ik wilde gillen, had natuurlijk boos naar binnen moeten stormen maar het was zo’n waanzinnig geil gezicht om mijn preutse vrouw met de lul van iemand anders in haar handen te zien genieten. Een stemmetje in me vroeg zich af of ze Suku ooit zou laten proberen die enorme knuppel in haar kutje te duwen. En hoe ver zou ze hem dan kunnen hebben? Alleen die eikel erin was al een prestatie. Wat dacht ik? Het was pervers, bijna.
Ik zie hoe Suku begint te schokken en Emma’s tieten volledig onder het sperma spuit. Ik heb nog nooit eerder zoveel sperma uit iemands ballen zien komen en dan heb ik toch al aardig wat pornofilmpjes gezien.
Suku speelt heel even met Emma’s tieten en vingert haar vervolgens in nog geen 20 seconden naar een knetterend hoogtepunt. Zijn vingers likt hij één voor één af.
Boos, verdrietig maar nog steeds bloedgeil ren ik terug naar ons huisje. Als ze 2 minuten later binnen komt ruik ik overduidelijk de geur van zout sperma.
“Nou het is gelukt hoor. Het is een mooie taart geworden.”
Ik vraag haar hoe het was? Ze kijkt me verwonderd aan . Ik vraag haar of haar tieten nu niet enorm plakken? Ze schrikt en heeft direct door dat ik haar gezien heb. Ze begint te huilen. Ik kijk haar aan en zeg “Ik wil het hele verhaal”
“ Nou , we hebben het deeg gekneed en toen ik zei dat ik een deegroller nodig om het deeg uit te rollen legde hij ineens zijn enorme paal op het keukenblad. Ik wist niet goed wat ik moest doen. Mijn verstand zei me dat ik boos moest worden en direct naar huis moest gaan maar mijn gevoel zei me iets anders. Zonder erbij na te denken heb ik zijn pik toen een paar keer geaaid en daardoor werd dat ding alsmaar groter, en harder en nog groter en nog harder.
Ineens kwam hij achter me staan en speelde met mijn tieten. Hij heeft een manier van spelen waar mijn tepels bijna van uit elkaar dreigen te springen. Hij tilde me op en droeg me de huiskamer in.
Op de bank bleef hij met mijn tieten spelen terwijl ik hem met twee handen aftrok. Omdat dat ding zo enorm groot was kwam zijn natte eikel regelmatig tegen mijn tepels aan en dat maakte ze plakkerig waardoor het spelen met zijn vingers nog lekkerder werd. Toen hij klaarkwam leek het wel alsof er een pak yoghurt over me heen werd gegooid. Mijn buik , mijn tieten ….alles zat onder zijn sperma. Ik heb het met mijn onderbroekje proberen op te doen maar dat lukte niet, toen heb ik de rest maar over mijn lichaam uitgesmeerd.
Ze keek me aan en begon te snikken.
“ Sorry…….ik stop ermee schat !!!!. Ik blijf voortaan ver uit zijn buurt. Hoe heb ik me, als getrouwde vrouw , toch zo kunnen laten gaan? Maar…….ik heb hem gelukkig alleen maar afgetrokken en dat telt niet echt als vreemdgaan toch?? Schatje?? .”
Ze keek me aan en hoopte natuurlijk dat ik zou zeggen dat het allemaal ook weer niet zo heel erg was. Een keer een andere vent aftrekken en je tieten onder laten spuiten….. moet kunnen toch?
“ Hij heeft niet geprobeerd om mijn kutje aan te raken of hem erin te stoppen….. dan was het hela ….. dan was het veel erger geweest toch? “
Ik hoorde duidelijk dat ze het woord “helaas” net op tijd in kon slikken.
Ik kon niet logisch denken. Ik was woest omdat ze een nagenoeg vreemde vent had afgetrokken en zich onder had laten spuiten. Maar haar gedetailleerde verhaal had me wel enorm opgewonden. Hoe kon mijn preutse vrouwtje zich nou zo laten gaan? Werd ze daadwerkelijk een andere persoon omdat ze die gigantische dikke zwarte pik voor zich zag? Was het een soort betovering? Het maakte me bloedgeil en ik fantaseerde er wederom, nog tijdens haar versie van het verhaal, over of ze die dikke knots in haar kut zou weten te krijgen en hoe dat er uit zou zien. Haar kleine schaamlippen zouden als een elastiek maximaal opgerekt worden. Dit laatste beeld gaf me een spontane erectie.
Terwijl ze maar bleef snikken had ze wel al gezien dat ik een harde had gekregen. Ze legde haar hand erop en speelde een beetje met mijn ballen.
Omdat ik wist dat ik nu iets van haar kon eisen ging ik staan, trok mijn broek omlaag en pakte haar bij haar haren. “Pijpen….nu!” Ze keek me verbaasd aan maar deed precies wat ik vroeg. Ik had haar haar nog steeds vast en dwong haar om mijn lul diep in haar keel te nemen. Ze gorgelde en kreunde maar nam hem iedere keer weer terug in haar mond. Met mijn vinger voelde ik aan haar kutje. Verdomme, ze was zeiknat! Kennelijk vond ze het lekker zo!
“ Nou, jij hebt je pleziertje gehad bij de buurman, nu komt mijn pleziertje.!”
27 jaar lang had ze me verteld dat ik direct mijn mond moest houden als ik ook maar 1 woord liet vallen dat met anale seks te maken had. Zelfs een grap over anale seks maakte haar al boos.
Ik trok haar omhoog en gooide haar op bed. Ik spreidde haar benen en sloeg een keer flink hard op haar kont. Mijn handafdruk stond erin. En klats….ook op de andere kant. Ik pakte mijn kussen en duwde dat onder haar buik. Haar kont kwam een aardig stuk omhoog en ik keek verlekkerd naar haar maagdelijke bruine sterretje.
Ik spuugde een flinke roggel in mijn hand en verdeelde alles over mijn eikel. Daarna roggelde ik er nog een en liet die met precisie op haar sterretje landen.
Volgens mij wist ze vanaf minuut 1 precies wat ik ging doen, maar ze zei tot mijn verbazing niets.
Ik zette mijn natte eikel tegen haar ster aan en duwde iets naar voren. Tot mijn grote verbazing duwde ik mijn eikel zonder enige moeite in haar kont. Ze kreunde…..
Ik duwde wat door en vrijwel zonder enige moeite, of tegenspraak, zat mijn paal nu volledig in haar kont. Ik begon voorzichtig wat op en neer te gaan. Wow, dit was strak! Dit leek bijna op onze eerste neukpartij. Zij was destijds nog maagd en haar kutje had nooit meer dan haar eigen vinger gevoeld.
“Speel met mijn tieten, met mijn kut!!! Sla op mijn kont! Duw je vingers in mijn kut….je hand! Jaaaahhhh, ram die pik in mijn kont, spuit me vol!! ”
Ik schrok van haar. Was dit mijn preutse Emma? Waar had ze dit geleerd, gehoord?
Meteen bedenk ik me dat ze dit eerder moet hebben meegemaakt. De knots van onze buurman is waarschijnlijk niet de eerste lul die ze heeft afgetrokken. Het gemak waarmee ik haar anaal kon neuken …… ik wist direct zeker dat ik niet de eerste was !.
Ik voel dat ze ritmisch haar sluitspier begint aan te spannen en binnen 10 seconden spuit ik haar vol. Als ik hem eruit haal draait ze zich om, pakt mijn onderbroek, poetst mijn pik schoon en begint eraan te zuigen. Ik weet niet wat me overkomt en binnen enkele minuten voel ik wéér een zaadlozing opkomen. Ze zuigt en zuigt , steeds harder, en binnen een minuut spuit ik, luid kermend, haar mond vol.
Wie is dit? Wat is er gebeurd? Dit is de Emma waar ik 27 jaar lang van gedroomd heb maar tot vandaag nooit eerder heb gezien.
“Nu ik nog hé.” Zegt ze. Ze trekt me op bed en komt met haar natte kut op mijn gezicht zitten. Ik lik haar, zuig aan haar schaamlippen en probeer mijn tong in haar kutje te duwen. Met effect want ze begint te kronkelen en ik voel haar sappen over mijn gezicht stromen. Mierzoet! Gillend en aan mijn haar trekkend komt ze klaar.
Ze laat zich omvallen en komt tegen me aan liggen. We zeggen niets………en vallen in slaap.
De volgende ochtend lijkt er niets gebeurd. Emma staat op, dekt de tafel en kookt twee eitjes. Het is donderdag vandaag en we moeten boodschappen doen. Emma voelt zich niet lekker zegt ze ineens en blijft liever thuis.
In de supermarkt, twee dorpje verderop gelegen, is het druk. Waar ik normaal in een uurtje op en neer ben duurt het nu zeker twee uur.
Als ik thuis kom loop ik snel naar de slaapkamer om Emma een kus te geven en haar te vragen hoe het nu gaat. Maar….. ze is nergens te bekennen. Ik check de douche, keuken, wc, de tuin………nergens. Net op het moment dat ik weer naar binnen wil gaan hoor ik haar ineens zachtjes gillen.
Ik loop terug de tuin in en zie haar, in de keuken………….. bij de buurman. Ze zit op knieën en is hem aan het pijpen terwijl ze beide handen om zijn knuppel heeft zitten. Ik zie hoe hij haar optilt , in de lucht draait en haar benen op zijn schouders legt.. Haar kut zit nu recht voor zijn mond en Emma pijpt hem alweer, ondersteboven hangend. Hij beweegt mee en ik zie hoe ze bijna de helft van zijn paal in haar mond weet te laten verdwijnen. Plotseling begint ze te trillen en ik zie, en hoor vooral , haar klaarkomen. Waarschijnlijk vanwege het ondersteboven hangen lijkt ze flauw te vallen.
Als ik naar de keuken loop zie ik dat Suku haar op de keukentafel legt en zijn paal in haar kut duwt. Dit wil ik van dichtbij zien. Met kleine stootjes duwt hij zijn enorme leuter steeds wat dieper in Emma’s kut. Ze komt bij en slaat direct haar benen om zijn rug. Dit is voor hem kennelijk het sein om los te gaan. Met één ferme stoot duwt hij zijn 25 centimeter lange en 7 centimeter dikke knuppel bijna volledig in de kut van mijn tot eergisteren nog zo preutse vrouwtje. In plaats van hem weg te duwen trekt ze hem met haar benen nóg dichter tegen haar aan. Suku komt met zijn pik op plekken waar ik echt nog nooit geweest ben. Hij rekt mijn vrouw op en ze moedigt hem zelfs duidelijk aan om nog verder te gaan.
OEHHHHHH. Ik ben blind geweest. Als je zo’n enorme pik, zonder enige moeite, kan hebben kan het simpelweg niet de eerste keer zijn dat je door een monsterlul geneukt wordt. Emma heeft me waarschijnlijk al die jaren voor de gek gehouden met haar “ niet te diep, niet aan mijn kontje komen en ik vind sperma vies.”
Ik trek aan de keukendeur maar deze is op slot. Suku ziet me en doet de gordijnen dicht. Ondanks dat ik een paar keer op de raam bonk krijg ik geen reactie meer.
Boos, gedesillusioneerd en verslagen druip ik af naar ons huisje. Ik val uiteindelijk in slaap op de bank.
De volgende ochtend pas komt Emma de keuken in gelopen alsof het doodgewoon is. Voordat ik iets kan zeggen vertelt ze me, haast zakelijk, dat ik vanmiddag om 3 uur naar de buurman moet komen. Emma ziet er niet uit . Het lijkt wel alsof ze niet geslapen heeft en de hele nacht suf is geneukt.
“Klopt….”. zegt ze, “Ik ZIE het je denken. Ik heb amper geslapen. Hij heeft me de hele nacht wakker gehouden. Mijn kut brandt, mijn kaken doen zeer van het pijpen en mijn schaamlippen zijn rood en schraal van het gebeft worden en het afpoetsen van al zijn sperma. Ik ga nu een paar uurtjes slaap pakken “
Het was een soort van mededeling. Wéderom zag ik een totaal andere Emma dan waarmee ik in Nederland in de auto was gestapt.
Ik voel me misselijk en kan het beeld van mijn door een grote zwarte pik geneukte vrouw niet van mijn netvlies af krijgen. Ik maak een wandeling door het dorp, langs het strand maar niets helpt. Als ik om 15:00 aanklop bij Suku is mijn vrouw er vreemd genoeg al.
Suku zit midden in een videogesprek en heeft het doorgeschakeld naar zijn TV. Emma zit op zijn schoot. Pas als ik de huiskamer inloop zie ik dat ze haar heupen beweegt. Ze zit bovenop zijn paal en gaat gewoon verder terwijl ik haar aankijk. Het lijkt alsof ze mij trots wil laten zien dat ze geen enkele moeite heeft met zijn monsterlul. Ik snap niet waar ze het hele apparaat laat! Suku praat met iemand en ik begrijp uit hun woorden dat het zijn dochter is. Nou……., Suku heeft in ieder geval een absurd knappe dochter.
Terwijl mijn vrouw, volledig naakt, even naar de wc gaat vertelt Suku me dat zijn dochter gescheiden is. De reden: ze is een nymfomane en niemand kan haar genoeg geven. Zijn dochter roept hard dat ze dat van hém meegekregen heeft. Hij zegt me dat al haar vriendjes het niet langer dan 2 weken vol hielden omdat zij ze helemaal leeg trok. De laatste was gillend naar huis gerend, Zijn dochter moet heel hard lachen. “Jaaaaaa, hij had blauwe ballen , een lamme tong en een schrale pik.”
Ik roep spontaan dat het dan waarschijnlijk watjes waren. Zijn dochter kijkt naar mij. Ik vertel haar dat in Nederland iedere man verliefd op haar zou worden, op zo’n bloedmooie vrouw. En zeer zeker als je hoort dat ze ook nog eens op ieder moment seks wil. Zijn dochter lacht hardop en zegt tegen haar vader dat hij gelijk had. Ik weet niet wat ze bedoeld.
Mijn vrouw komt terug de kamer in maar ziet me amper zitten. Ze schiet tussen Suku zijn benen en begint hem te pijpen. De buurman lacht. Je vrouw is al maanden verslaafd aan mijn pik buurman. En jij ….jij dacht dat wij elkaar nog nooit hadden gezien, hahahahaha. Al die keren dat Emma naar de sportschool ging, zat ze op mijn paal. Al die keren dat ze naar haar vriendin ging in Breda….zat ze bij mij thuis, op mijn paal!
Maar …….ik heb misschien wel goed nieuws voor je. Mijn dochter vind je een lekkere vent en wil je graag uitdagen . Laat haar maar zien dat je haar bij weet te houden. Wacht maar, als ze in Nederland is mogen jullie in mijn appartement verblijven. Ik wed nu al met je dat je zelfs 1 week niet haalt.
Dit is teveel informatie. Suku zei volgens mij zojuist dat ze al maanden aan zijn paal verslaafd is. Dus óók in Nederland speelde hun verhouding al. Emma ziet het me denken.
“Ja, het klopt Frank! Ik zie het je weer denken. Suku en ik neuken er al maanden op los. Hij staat bij ons in het dorp op de camping en jij …..je hebt nooit iets gemerkt.
Alles wordt anders nu. Je mag nog wel naar me kijken maar niet meer aankomen!!
Suku komt na de vakantie bij ons wonen, samen met zijn dochter. En net als hier lopen we thuis voortaan rond zoals wij dat graag willen. En we pijpen, beffen, neuken, trekken, vingeren enzovoort …..wannéér wij dat willen. Als we terug zijn gaan we een 2-persoonsbed plaatsen in de logeerkamer, speciaal voor jou en Chantelle”
Ik was stomverbaasd. Mijn Emma, van preutse huisvrouw naar een in het wild rond lopende seksmachine. Mijn hele leven op zijn kop, in nog geen week tijd.
En wat had de toekomst allemaal nog in petto? Wie zou er NEE zeggen als je je 50 jarige preutse vrouw in kan ruilen voor een 22 jarige bloedmooie nymfomane…………..
Maar …………werd ik daarmee een soort schoonzoon van mijn eigen vrouw?
Het bericht Schoonzoon van mijn eigen vrouw? verscheen eerst op Sexverhalen.com.