UPDATE: Morgen dan is het weer zover MOEDERDAG, en dat is voor mij een hele leuke geile dag, altijd al geweest sinds ik met Erica ben getrouwd en dat is ook al weer vijfentwintig jaar. Ik Karel kom uit een zwaar gereformeerd nest. En mijn moeder was niet zo voor die heidense dingen, zei ze altijd. Tot ik mijn lieve Erica tegen kom, en daar zijn ze thuis, helemaal niets. En dat is best wel prettig, wie naar de kerk, die gaat en wie niet wil, die gaat gewoon niet. Dus laat eenieder in zijn waarde, maar dring niets op, Zoals het mij is gebeurt in mijn jeugd. Met het resultaat dat ik weinig thuis kom en nooit meer naar de kerk ga.
Dit is mijn voor geschiedenis. Maar dan Eric met haar familie in mijn leven. Ik weet niet wat me overkomt, haar moeder Ina, ook een schat van een mens, soms een beetje geil, maar daar kan ik wel tegen. Dan de eerste zondag in mei, Moederdag. Iedereen, koopt wel een aardigheidje voor haar. Maar een week ervoor, vraag ik wat ze wil hebben, Ze pakt me beet en geeft me een kus vol op mijn mond en tast in mijn kruis, waar de erectie dan al is geboren. Met haar tong in mijn mond, lispelt ze “Wat ik nu vast heb, dat wil ik voor moederdag” en knijpt nog extra hard in mijn super stijve Lid. Als ik weer tot mijn positieven kom, door dit antwoord. Voel ik ook maar aan haar spitse borstjes, die recht priemend vooruit steken. “Ben je zo geil, moeders?” vraag ik haar. “Ja, vanaf dag één dat ik je zag, wist ik het, deze jongen gaat me neuken” en nu is het zover als jij het ook wilt. “Maar Erica dan?” vraag ik haar schamper. “Lieve jongen, daar vind Moeder Ina wel wat op”.
Ik ben benieuwd wat ze allemaal gaat uit spoken om door mij geneukt te worden. En de oplossing is er de volgende dag al. In de keuken pakt ze me weer en geil als ze is vol in mijn kruis. Nou Karel a. s. zondag is het zover, Erica gaat toch zondags na het ontbijt met een clubje meiden joggen. “Ja, dat doet ze altijd” en Pa gaat toch altijd zondagmorgen biljarten in de kroeg. “Ja” Nou hoe eenvoudig is het dan om je stijve LID in mijn natte SCHEDE, te brengen. Geil ben ik altijd en nat ook, voel maar. En ze pakt mijn hand en brengt hem naar haar kutje, Onder haar rokken, voel ik dat ze haar slip al uit heeft en ik steek gelijk een vinger er in. “Voel je het nu?” Ja, je bent inderdaad nat, was Erica dat ook maar, Ja dat heeft ze van haar vader, geen neukers. Maar wij wel tóch, Karel. Ze loopt weg een doet de deur op slot, “niemand in huis, dus proefstomen” Ze laat haar rok zakken in er komt een prachtig strak kutje te voorschijn, Ja Ina is maar 18 jaar ouder als ik en betrekkelijk nog een jonge vrouw.
“Hoe wil je dat ik je neuk, schat?” doe maar achterlangs en het niet zo’n gedoe. Ze voorover geleund aan het hoge aanrecht staan en bied zo haar malse delen aan. “Eerst likken hóór, Karel” ik zak op mijn hurken achter haar malse kontje. En met mijn tong, lik ik beide openingetjes van dat lieve mens, die zwaar hijgend gebukt voor me staat met haar bips ver naar achter. Dan vinger ik haar kutje en vergeet haar genotsknopje niet, deze word ook hard. “Vlugger, jongen, ik voel mijn orgasme opkomen”en doe er een tandje boven op. En Ina komt zwaar hijgend klaar op twee vingers. Zacht kreunt ze”Nu neuken, Karel, allebei de gaatjes staan open voor je. En indirect bied ze haar kontje aan. Ik zal je sterretje een likbeurt geven en iets oprekken. “Doe maar, alles wat je doet vind ik fijn’” Ik lik haar ster, die ruikt naar geil en zeep, dus ze heeft er al rekening mee gehouden dat ik haar anaal zou neuken.
Diep pers ik mijn tong in haar bips en met spuug en geil uit haar kutje en mijn eigen voorgeil, wordt haar kontje een soepel gaatje. “Voorzichtig hé jongen” En met zachte drang’, dring haar rozetje binnen. “Zacht neuken nu” En gezapig neuk ik haar kontje, met mijn vrije handen kneed ik haar borsten en donkerbruine tepelhoven over haar glad geschoren venus heuvel, vind ik verscholen tussen haar schaamlipjes haar clit. Deze masseer ik en Ina begint weer zwaar adem te halen en komt voor de tweede maal aan haar climax. Hierdoor word ik nog geiler en voel mijn hormonen opspelen, zoals ik nog nooit bij Erica heb gevoeld. En dan vloeit mijn warme sperma haar kontje in. “Oh, ik voel je warme golf stroom in me lopen, geil, geil” We blijven nog even zo staan en floept kleine Karel uit zijn schoonmoeder.
“Lekker, jongen” meer zegt Ina niet en nog nagenietend maakt ze haar kontje schoon aan het aanrecht. “En, hoe neukt MAMMA?” Als ik eerlijk ben, zeg ik beter dan je dochter, waar ik wel zielsveel van houd hoor. Ja voor Erica is sex maar bij zaak maar voor mij is het echt een hoofdzaak Maar dan zie je Erica heeft de genen van haar Pa en jij Karel zou een zoon van mij kunnen zijn. Ook altijd geil. Dus hebben we elkaar toch nog gevonden en dit zal niet ons laatst neukpartytje zijn. En ze kust me vol op mijn mond. Snel, jongen ik hoor Erica en Pa buiten praten. En we gaan aan de keukentafel zitten, waar Ina snel een krant onder mijn neus legt. “Hallo, koffie zeker?”en met z’n vieren drinken we koffie en praten over koetjes en kalfjes.
Dan breekt Moederdag aan. We ontbijten gezamenlijk en Erica heeft voor haar moeder een aardigheidje gekocht En Pa zegt, zoals altijd “Niets” zwijgzaam drink hij zijn kopje leeg. loopt naar de hal en komt met z’n biljart keu terug. “Tot straks”en weg is hij. Dan gaat Erica ook naar boven en komt in haar jogging kleren weer beneden. We krijgen allebei en knuffel en ook zij is de eerste uren weg. “Ziezo, we hebben nu het hok ruim” zegt Ina. En ze kust me vurig op mijn mond en voelt gelijk of mijn pik al hard is. “Ik ga eerst douchen” zeg ik en spoed me naar de badcel. Ina hoor ik stommelen met het bed en als ik klaar ben met douchen, ligt Madame, spiernaakt op me te wachten. “Kom gauw. “zegt ze, mijn kutje is al super nat en ik ben super geil. Ik duik naast haar en we kussen elkaar hartstochtelijk, met onze tongen in de hoofdrol. Ze zoekt al snel mijn neukstang op en geeft me een lekker pijp beurtje, gelijk mijn ballen strelend.
Mijn handen zijn tekort om haar kutje op te zoeken, dus concentreer ik me op haar stevige tieten. Deze groeien bij iedere aanraking, zelfs haardonker bruine tepelhoven voelen hard aan. Rustig zuig ik haar speentjes mijn mond in, Ina komt dan over eind en kan haar kutje nu makkelijk vingeren. Met twee vingers dring ik in haar, en vind haar ribbelige spotje. Langzaam vinger ik dat. Het waarschijnlijk Ina’s meest erogene plekje in haar hele lijf, want shakend komt ze klaar, luid kreunend. “Nu in mijn kut, die grote zwans!!!!. ” beveelt ze haast. En ze gaat op haar rug leggen en ik beklim haar. Haar kutje is zo nat, dat ik amper voel dat ik in haar zit. Rustig neuken we, op haar ritme en dan komt mijn lieve schoonmoeder voor de tweede maal klaar, met mijn mond onderdruk ik haar gekrijs. “Blijf in me”fluistert ze, “Dan melk ik je helemaal leeg. En het laatste drupje sperma onttrekt ze zo uit mijn ballen, met haar krachtige kutspieren. Wil je nog een keer? vraagt ze zacht. En ze maakt hem weer snoeihard. “Nu tussen mijn tieten neuken, Karel” Op haar rug liggend kom ik op haar zitten en met mijn harde piemel neuk ik haar tussen haar borsten. “Stop maar Karel” dit vind ik niks. Nee ik ook niet, maar wat je niet probeert, weet je ook niet.
Ze gaat op handen en knieën zitten en op zijn hondjes breng ik mijn Lid in haar Schede. Dan komen we gezamenlijk nog een keer klaar. En moe geneukt zegt Ina, “Zo’n Moederdag cadeau heb ik nog nooit gehad”en kussend lopen we de trap naar beneden. En we zijn amper beneden of de deur gaat open en Erica, strompelt naar binnen, “Kut, voet verstuikt” en valt neer in de bank. Nou dan hebben jullie samen het lekker rustig gehad hier aan de keukentafel. “Ja zeg ik, de koffie komt m’n strot uit” En Erica strompelt naar onze slaapkamer en als ik ga kijken is ze in dromenland. “Vlug” zegt Ina. En ze doet haar rok omhoog en door een pijpje van haar slip, paal ik haar nog een keertje, voor het eten. Dan komt Pa ook half bezopen binnen en die vertrekt ook naar zijn nest. “Zijn we weer alleen” En ik neuk haar in haar nog met mijn eigen sperma gevulde kutje.
Nou ff genoeg hoor Ina, jij sloopt een man. Geil Lachend zegt ze “dat willen jullie mannen toch altijd?” Vrouwen willen toch nooit. Dan is het hier de om gedraaide wereld. En innig kussen we elkaar.
Dit was een moederdag story…
Het bericht (Schoon) Moederdag verscheen eerst op Sexverhalen.com.