Mijn alleenstaande buurman had in de kelderverdieping van zijn villa een sauna en fitness en bar laten plaatsen en nodigde mij uit eens van de inrichtingen te genieten.
Wij hadden met hem al jarenlang een goede relatie en hadden toen zijn vrouw nog leefde samen, veel uitgegaan. Hij was voor mij altijd een charmeur geweest en als danspartner hadden wij samen vaak aan de flirt geweest. Het bleef daarbij en In de vele jaren van contact waren wij samen slechts eenmaal intiem geweest.
Op een zomerse namiddag toen ik lag te zonnebaden nodigde hij mij uit bij hem een glas te drinken. Samen alleen zijnde, dronken wij een lekker glas champagne. Het kwam een spontaan danspartijtje met langdurig getongkus. Na meerdere glazen werd het een intiem gestreel en voor het eerst vingerde hij mijn kutje tot ik klaar kwam. In een volgende fase heeft hij er mij gebeft naar een subtiel orgasme zoals ik nog nooit had beleefd. Uiteindelijk namen wij samen een speciale stimulatie ik werd echt ontzettend geil. Verlangend naar elkaar hebben onze naakte lichamen zich in elkaar verstrengeld en passioneel hebben wij dan geneukt en elkaar bereden. Meerdere malen voelde ik zijn sperma spuiten diep in mijn vagina.
Het was een onvergetelijke en nooit beleefde seksueel genot voor mij. Ik ben er onpasselijk van geworden en de dokter koesterde argwaan maar ik heb wijselijk gezwegen. Daarna ben ik verschillende jaren ondanks zijn herhaald aandringen op zijn avances niet meer ingegaan. Wanneer ik dan onlangs op zijn uitnodiging ben ingegaan om te genieten van zijn sauna heeft het zicht van onze naaktheid een spontane toenadering gebracht. De saunabeurt eindigde met een wulpse neukpartij waarvan elk gaatje in mijn lichaam mateloos genoot. Nagenoeg dagelijks ga ik zogezegd voor mijn reuma naar zijn sauna en het wordt telkens een superbe liefdesgenot.
Gezien zijn vrouw overleden is er voor hem geen probleem. Wat mij betreft mijn man komt niet eens meer tot een, behoorlijke erectie laat staan dat hij mijn minnedrift kan bevredigen. Mijn buurman is eigenlijk de eerste man in mijn leven die al mijn sexuele verlangens kan bevredigen. Ik wil het in mijn kutje en in mijn kontje zijn lekkerd is in ieder gaatje welkom.
Het bericht Saunabeurt gaf mij subliem genot verscheen eerst op Sexverhalen.com.