Na de erotische massage die ik mijn oud collega Nathalie 2 maanden geleden had gegeven, hadden we allebei de behoefte om elkaar nog een keer te zien. Aangezien we allebei zijn getrouwd en allebei nog 2 thuis wonende kinderen hebben was dit niet zo makkelijk. Via geheime e-mailadressen hadden we regelmatig contact met elkaar. Het was duidelijk dat het wederzijdse verlangen naar elkaar heel groot was. Toen mijn oog viel op advertenties waar je ruimtes voor enkele uren kon huren en dit aan Nathalie voorstelde, hadden we uiteindelijk snel een datum geprikt.
De ruimte die we hadden gehuurd was luxe. Het had heel veel weg van een chalet. Het had de beschikking over een bubbelbad, een luxe douche, een koelkast met lekkernijen en een heel ruim tweepersoons bed.
Eindelijk was het dan zover. De ruimte was gehuurd van 12.00-17.00 uur. Mijn vrouw had mij die week nog geholpen om alles goed bij te werken. Ik weet het, wel gemeen van mij maar alles moest perfect zijn voor de date met Nathalie. Ik was er al om 11.30 uur en Nathalie kwam niet veel later. De begroeting was innig met een langdurige tongzoen en over en weer al strelingen over elkaars lichaam.
Onder het genot van een drankje zijn we eerst in het bubbelbad gegaan. We konden nauwelijks van elkaar afblijven en wisten elkaars intieme plekjes al snel te vinden. Toch bleven we nog een tijdje lekker kletsen en hadden we het over onze wederzijdse fantasieën. Samen met het strelen zorgde dit ervoor dat we allebei niet meer van elkaar af konden blijven. Waar Nathalie mijn ballen masseerde en met haar hand met mijn eikel aan het spelen was, drong ik met mijn vingers bij haar strak geschoren kut naar binnen. Masseerde haar clitje en aan haar gekreun te horen, had ik het juiste plekje gevonden. Nathalie begon te schokken en stond op het punt om klaar te komen. Om een beetje te teasen, stopte ik even en ging ik haar borsten en tepels betasten. Langzaam weer met mijn handen naar beneden en het ritueel herhaalde zich. Uiteindelijk heb ik Nathalie op de rand van het bubbelbad gezet. Deed haar benen wat wijder uit elkaar en kwam al kussend en likkend aan haar dijen steeds dichterbij haar kaal geschoren kut. Ik wilde haar niet langer teasen en al likkend en zuigend en ook nog met mijn vingers voelend en masserend kwam ze tot een hoogtepunt wat ik nog niet eerder bij een vrouw had meegemaakt. Haar hele lichaam trilde en haar benen hadden mijn hoofd in een soort houdgreep. Nog nagenietend kwam ze naast me zitten en legde haar hoofd op mijn schouder. Haar hand begaf zich naar mijn lul die nog geen moment verslapt was geweest. Nu was met mijn beurt om op de rand van het bubbelbad te gaan zitten. Haar mond ging om mijn lul heen en met haar tong bewerkte ze de rand van mijn eikel en met haar ene hand kneedde ze in mijn ballen en de andere hand bewerkte de stam van mijn lul. Ik begon al heel snel te schokken van al dit genot. Binnen 1 minuut stond ik op het punt om klaar te komen. Maar Nathalie was nog niet vergeten hoe ik haar wist te teasen en ze deed precies hetzelfde. Ook zij stopte een paar keer als ik op het punt stond om klaar te komen. Uiteindelijk pijpte ze steeds dieper en dieper en was het orgasme wat ik beleefde, onbeschrijfelijk.
We bleven nog even hangen in het bubbelbad. Nog steeds elkaar strelend en genietend van elkaar kwamen we weer op onze fantasieën uit. Een fantasie van Nathalie was om vastgebonden de lust van een man te ondergaan. En dan niet de bondage zoals bij BDSM. Ook geen extremen maar met een paar theedoeken vastgebonden worden en dan de sex ondergaan.
Gelukkig was het mogelijk om de polsen en enkels van Nathalie aan de spijlen van het bed vast te binden. In de koelkast had ik een spuitbus met slagroom zien staan. Als eerste spoot ik een toefje op haar mond. Dit werd gevolg door een innige tongzoen. Vervolgens een toefje in de hals wat ik sensueel wist weg te likken. Toen haar borsten. Terwijl ik de ene borst schoonlikte en lekker lang aan haar tepel bleef zuigen, masseerde ik met mijn hand de slagroom over de andere borst. Ook deze werd met speciale aandacht voor de tepel, helemaal schoon gelikt. Daarna was het tijd voor een klein toefje in de navel. Terwijl ik de navel schoon likte maakte mijn tong af en toe een klein uitstapje naar beneden. Dit uitstapje mocht wat verder naar beneden vond Nathalie maar daar was het nog geen tijd voor.
Eerst ging ik vlak voor haar hoofd zitten en wreef met mijn inmiddels al weer stijf geworden lul over haar gezicht. Langs haar wangen, kin, voorhoofd en af en toe over haar lippen. Steeds als ik over haar lippen wreef, deed ze haar mond open om aan te geven dat mijn lul wel naar binnen mocht. Maar ook hier was het geen tijd voor.
Het was een warme aangename dag en gelukkig lagen er wat ijsblokjes in de vriezer. Ik pakte een ijsblokje en ging langs dezelfde plekjes als waar ik ook met de slagroom was gekomen. Met dit verschil dat ik nu wat langer aan die plekken bleef sabbelen, likken en masseren. Nadat al die plekjes waren schoon gemaakt ging streelde ik met het ijsblokje de binnenkant van haar bovenbenen. Hoe hoger ik kwam hoe warmer het werd. Toen was het tijd om met het ijsblokje haar kutje te masseren. Af en toe even met het ijsblokje door haar bilnaat zag ik haar genieten. Duurde niet zo heel lang voordat het ijsblokje was gesmolten. De taak van het ijsblokje werd overgenomen door mijn stijve lul. Eerst strelen met uitstapjes naar haar bilnaat. Steeds vaker af en toe naar binnen dringen. Dit werd gevolgd door eerst 1 korte stoot waarna deze stoten steeds vaker en dieper werden ingezet. De snelheid ging omhoog en ook werd het steeds dieper. Ik voelde haar spieren samentrekken en ook bij mij begon het te kloppen. We kwamen niet samen klaar maar het scheelde niet veel en de orgasmes waren intens.
Ik liet Nathalie nog vastgebonden liggen en om wat te ontspannen, begon ik haar te masseren. Haar hoofd, haar borsten, haar buik. De benen werden ook niet overgeslagen. En ik kon het niet laten om bij met masseren van de benen ook haar kut mee te nemen. Ondanks haar eerdere orgasme voelde ik het daar toch weer warm worden en hoorde ik haar ook weer zachtjes kreunen. Eerst mocht ze mijn lul schoonlikken. Door haar gekreun was deze alweer half stijf geworden. Mijn lul was nog nat van ons gezamenlijke vocht en vol overgave likte Nathalie dit schoon. Ook nu bewerkte ze met mijn tong weer mijn eikel. En wat mij nog nooit is overkomen en wat Nathalie lukte, is dat ik voor de 3e keer wist klaar te komen. Dit mocht in haar mond en net als de overige 2 keren was dit weer overweldigend.
Het was nu tijd om Nathalie los te maken. We stapte samen onder de douche. Ik ging achter haar staan. Dicht tegen haar aan. Mijn handen vol met sop, ging ik haar insmeren waarbij ik geen plekje oversloeg. Ook nu weer strelend en masserend ging ik steeds lager waarbij ik uiteindelijk steeds lager kwam en Nathalie ging vingeren. Of het nu de sop was, het water of het vocht van Nathalie. Haar kutje was helemaal nat en wist ik haar vingerend ook naar een 3e hoogtepunt te krijgen.
Zo kwam er een eind aan een middag zoals ik die nog nooit eerder had beloofd en spraken we af dat we dit nog maar eens een keer over moesten doen.
Het bericht Ruimte voor een paar uur verscheen eerst op Sexverhalen.com.