Ik had toch nog redelijk geslapen. Je lag redelijk comfortabel wel in 1 houding maar wel goed ondersteund. Er kwam weer iemand binnen met een vloeibaar ontbijt. Toen dat was binnen gewerkt Liet de speaker weer wat van zich horen. “Goedemorgen, vandaag is jullie rol die van speelgoed. Je wordt straks een zaal ingereden waar alle medewerkers aan jullie roleplay avontuur aanwezig zullen zijn. Jullie zullen als een cadeau worden uitgepakt. Jullie staat de gehele dag in dienst van de aanwezige. De personen die de tekst RP op hun kleding hebben staan zijn de vaste medewerkers. Diegene die dat niet hebben zijn ook eigenlijk een soort klant. Die mogen jullie als eerste opeisen om mee te spelen. Zijn die uitgespeeld of willen met meer kunnen zij de medewerkers vragen om mee te doen. Dit is jullie laatste dag en aan het eind van de dag worden jullie naar huis gebracht. Ik hoop dat de verrassing bevallen is. Ons in ieder geval wel want jullie waren perfecte speelkameraadjes.
Misschien tot ziens en nog een prettige dag verder.” Nadat de speaker zijn mond hield kwamen er twee in regenpakken gehulde figuren binnen die ons schoon begonnen te spuiten. Deze keer met lekker warm water. Daarna nog de föhn en we waren er helemaal klaar voor. De twee trokken de regenpakken uit en er verschenen twee lieftallige dames die sexy maar netjes gekleed waren. Uiteraard ontbrak de tekst RP niet. We werden naar de zaal gereden waar we met luid applaus werden ontvangen. Was wel een beetje vernederend iedereen netjes gekleed en wij naakt in een krat. We werden goed bekeken en er werden genoeg opmerking gemaakt. Ik telde zo rond de 20 vrouwen. Even later werden er nog vier kratten naar binnen gereden en die kregen dezelfde ontvangst. Hierin bleken 4 mannen te zitten. We werden bevrijd uit onze positie en moesten op een soort podium plaats nemen.
Vijf mannen en één jongedame. Er was schijnbaar geloot wie het eerst mocht kiezen. Een dame die ik herkende uit de salon koos voor een grote blonde. Nummer twee was een beul van gisteren en die had haar zinnen op de jongedame gezet. Als drie was de ponygirl aan de beurt en die liet de keus op mij vallen. Ze nam me mee naar een grote bank waar ze haar rok en blouse uittrok waardoor ze alleen met jarretel, kousen en open BH op de bank ging liggen. Ze gaf aan dat ze graag standje 69 wilde uitvoeren. Uiteraard had ik daar geen bezwaar tegen. Na geruime tijd wisselde van stand en werd er gewoon geneukt. We probeerde diverse standjes uit voor dat we uiteindelijk klaarkwamen. Hierna raakte we in gesprek. Zij vertelde dat zij de weduwe was van een internet tycoon die jong was overleden en haar een vermogen had na gelaten. Uit verveling had ze zich ingeschreven als ponygirl. Ze had het altijd al in haar fantasie gespeeld en de werkelijkheid was nog beter als ze verwacht had. Ze speelde nu met het gedachte om dit privé te gaan doen. Ze had een afgelegen boerderij met stal die daar prima geschikt voor was. Ze vroeg of ik geen interesse had om bij haar fulltime in dienst te komen om dit te verwezenlijken. Ik gaf aan dat ik er over zou nadenken. Intussen was het lunchtijd geworden en werden we verzocht om in adamskostuum naar de ruimte hiernaast te gaan waar een ruim buffet stond opgesteld. Na de lunch moesten we weer op het podium gaan staan en werd er weer opnieuw gekozen.
Nu had de dame die verpleegster was in mijn roleplay 1e keus. Zij koos voor mij. Uiteraard kwamen we ook weer op een bank terecht waar uitgebreid seks werd bedreven. Het was een wilde tante want ik werd volledig gesloopt. Na de thee was het weer het ritueel van keuze maken en nu was een dame uit de 1800 tijd die aanspraak maakte op mij. Tijdens de wandeling naar de bank vroeg ze of ik er bezwaar tegen had als haar vriendinnen mee deden. Wie wil er nu geen kwartet? Het werd een hete middag want als ik even rust nam gingen de dames met elkaar door wat een geil gezicht was. We hadden ook nog tijd voor wat conversatie en ze gaven aan dat ze dit alle drie voor het eerst deden en hiervan verschrikkelijk geil waren geworden. Om 19.00 uur begon de speaker weer te spreken. Dames en heren u wordt verzocht u naar de kleedkamers te begeven zich te wassen en aankleden. Om 20.00 uur wordt het diner geserveerd. We werden door medewerkers naar de kleedkamers begeleid waar onze kleren netjes uitgestald hingen. Na wassen en kleden liepen we terug naar de salon waar een uitgebreid buffet stond. Er werd lekker gegeten en gedronken en ook kwamen de gesprekken over de afgelopen week op gang. De ponygirl Carola kwam nog even terug op ons gesprek van die ochtend en gaf mij haar telefoonnummer als ik nog wat wilde weten en beslissen. De gastvrouw van de 1800 roleplay kwam nog even informeren hoe ik het beleefd had. Zij bleek de oprichtster van het geheel.
Ik gaf aan dat ik het een uitstekende verrassing had gevonden en erg genoten had. Zij vertelde dat ik het ook uitstekend gedaan had en dat zij er ook van genoten hadden. Ze gaf ook aan dat er nog meer roleplay scenes in ontwikkeling waren. Na enige tijd kwam het verzoek om zich gereed te maken voor vertrek. “U zult geblinddoekt worden voor het eerste gedeelte van de rit, want we houden graag de locatie geheim.” We werden geblinddoekt en begeleid naar het busje. We werden na een kwartiertje verlost van de blinddoek en bleken met vier personen in de bus te zitten. We werden netjes voor de deur afgezet. Dit was het einde van het avontuur, wat vast een vervolg zal krijgen.
Het bericht Roleplay vakantie (8) – Dag 7 verscheen eerst op Sexverhalen.com.