Als ik wakker word is het nog pikdonker. Dus ik blijf uit veiligheidsoverwegingen maar liggen. Ik hoor de celdeur opengaan en er komt iemand binnen met een kaars. In een zwak licht zie ik iemand gekleed als een monnik binnenkomen. Die steekt een kaars aan en plaatste die in een houder aan de muur. Er werd een bord en kroes neergezet. En de persoon verdween weer. Op het bord lag een stuk grof droog brood en in de kroes zat water. Ik had best trek dus toch maar ontbeten. De speaker liet weer van zich horen “Goedemorgen, vandaag bent u in de middeleeuwen en u word beschuldigd van tovenarij. U zult door de inquisitie ondervraagd worden. Het safeword is weer vrede.” Na enige tijd komen er 2 personen binnen gekleed als een beul uit de middeleeuwen inclusief kap.
Om mijn polsen en enkels worden ook dikke smeedijzeren boeien aangebracht. De ketting word losgemaakt van de muur en hiermee wordt in meegetrokken naar een andere ruimte. Deze ruimte staat vol met middeleeuwse martelwerktuigen. Aan de muur vastgezet staat een jonge vrouw die net zo’n jutte zak aan heeft als ik. Ik word naast haar vast gezet. Na enige tijd daar gestaan te hebben komt een derde persoon de martelruimte binnen gekleed in een luxe middeleeuws kostuum. Ik herken haar als de gastvrouw van gisteren. Ze vraagt aan ons ”Ik ben de rechter, bekennen jullie je misdaden” Wij schudden allebei van nee. Haar antwoord “Oké, dan gaan we beginnen. Kleed ze uit” . De beulen komen op ons met messen in hun hand en snijden de weinige kleren die we hadden van ons af. “We beginnen met de vrouw”. Ze word losgemaakt en onder touwen gezet die aan haar boeien worden vast gemaakt. Ze word zo hoog op getrokken dat ze alleen nog op haar tenen kan staan. Één van de beulen kan de verleiding niet weerstaan en begint haar overal te betasten.
Na enige tijd zegt de rechter “genoeg, geef haar 10 klappen met de bullwhip”. De vrouw begint te huilen en schreeuwt van pijn. “Nu de man” Ik wordt ook op dezelfde manier neergezet. Ook hier kan de beul zijn handen niet thuis houden. Ook ik krijg 10 klappen. Wij gaan zo pauzeren dus we zullen jullie op een leuke manier neerzetten. We worden losgemaakt en tegen over elkaar neergezet. Er wordt een dubbele penisgag in mijn mond geduwd en met de riem vast gezet. De dame wordt gedwongen om de ander zijde in haar mond te nemen waardoor onze gezichten dicht op elkaar komen, Dan wordt ook deze riem gesloten.
De dame moet haar handen om mijn nek leggen en die worden met de boeien aan elkaar gekoppeld. Ik moet haar billen vast pakken en haar optillen. Met een korte ketting worden mijn boeien aan elkaar gekoppeld. Dan moet de vrouw haar benen om mijn heupen vouwen en die worden ook gezekerd aan elkaar en naar de polsboeien. Één van de beulen gaat mijn penis bewerken waardoor hij zich opricht. Dan stopt de beul mijn penis in de kut van de dame. De rechter zegt ”hij moet er in blijven zitten tot we terug zijn”. Om onze borst en buik worden nog riemen strak getrokken zodat we nog dichter op elkaar gedrukt worden. Daarna verdwijnen ze. Om hem hard te houden gaan we toch maar bewegen, maar gedoseerd om klaarkomen te voorkomen. Na geruimen tijd komen ze terug en controleren of alles nog goed staat. Ik krijg nu de opdracht om klaar te komen.
Dit lukt op redelijk snelle termijn, ook bij de dame, omdat we door deze houding en het gedoseerd bewegen toch wel opgewonden waren geworden. We worden losgemaakt en de dame wordt in de iron lady gestopt , een ijzeren kist met punten aan de binnenzijde. Ik krijg een behandeling op een judaswieg, lijkt op een piramide met een puntige top waar ze je langzaam met je anus op laten zakken. Na enige tijd werd ik van de judaswieg afgehaald. In een kooi gestopt met een deelbare houten bovenzijde. Één deel werd weg geschoven en er ontstond een half rode opening waar ik mijn hoofd in moest leggen. Toen werd het andere deel weer aangeschoven zodat alleen mijn hoofd boven de kist uitstak. Op dat moment werd mijn mede slachtoffer uit de iron lady gehaald. Je zag allemaal rode plekken over haar gehele lichaam waar de punten haar geraakt hadden. Zij werd op het pijnbank (rek tafel) vastgebonden, de touwen werden goed aangetrokken zodat ze volledig gestrekt lag, waarna ze met een karwats werd bewerkt. Terwijl de beulen daar bezig waren klom de rechter op de kist schoof zittend naar mij toe en drukte haar kut tegen mijn lippen en gaf de opdracht “likken”.
Nadat ze klaar was gekomen stapte ze af plaatste een dubbele haak in mijn neus en verbond met een touw mijn neus aan de tralies, zo strak dat mijn hoofd volledig achter over werd getrokken. Ze nam een trechter die voorzien was van een riem, duwde de trechter in mijn mond en maakte de riem achter mij hoofd vast. Ze klom weer op de kist en liet haar urine in een gestaag tempo in mijn mond stromen. Ze verwijderde de trechter en neushaak. In de tussentijd waren de beulen klaar met de dame. En kwamen de beulen ook nog even bij mij langs voor een likbeurt. Gelukkig waren het dames. Ik werd bevrijd uit de kist en moest nu de plaats in nemen van het vrouwelijke slachtoffer, Ook ik werd goed opgerekt. De dame moest mijn penis stimuleren en daarna er op plaats nemen. Doormiddel van klappen van de karwats werd het tempo bepaald waar mee de dame mij bereed. Ik kreeg de klappen op de borst en zij op haar rug. De dame moest daarna afstappen en de stalen boeien werden verwijderd daarna werd ze naar een langwerpige metalen krat geleid. Ze moest er in gaan zitten, op zijn hondjes en werd op alle mogelijke manieren vastgezet.
Haar boven lichaam werd ondersteund door met schuim bekleden stangen 1 bij haar heupen 1 bij haar buik en 1 vlak onder haar tieten. Haar benen werden op verschillende plaatsen aan de zijkant van de krat vastgezet. Dit gebeurde ook met haar armen. Om haar nek kwam een lederen halsband voorzien van 4 ogen zodat zo ook daar goed gefixeerd kon worden aan de zijkant, bovenkant en onderkant van het de kooi. Ze kon zich in het geheel niet meer bewegen. Ze kreeg een ballgag in haar mond die voorzien was van een ademgat. Als afsluiting werden twee een dildo’s die aan de achterzijde van de krat waren bevestigd in haar kut en anus gedraaid wat haar nog onbeweeglijker maakte. De kooi stond op wieltjes en werd weggereden en de 2e kooi werd geplaatst. Ik kreeg dezelfde behandeling alleen geen 2 dildo’s maar 1 en mijn ballen werden in een parachute gestopt en aan de bodem van de kooi bevestigd. We werden naar de ruimte gereden waar in ook was voor het medische experiment. We werden in de ruimte gereden waar de kranen, slangen en putten waren. De dame vertelde ons dat we onze urine gewoon konden laten lopen en dat we via het adem gat gevoed zouden worden. Inderdaad werd er een zak met een witte vloeistof op het adem gat aangesloten en deze konden we rustig tot ons nemen. Later werden de zakken verwijderd en deelde de dame ons mede “slaap lekker, morgen gaan we verder”. Het bleek dus dat we de nacht zo moesten doorbrengen.
Het bericht Roleplay vakantie (7) – Dag 6 verscheen eerst op Sexverhalen.com.