Toen ik de volgende ochtend wakker werd stond er een ontbijtje klaar. Na het ontbijt te hebben genuttigd begon de speaker weer te praten “Goedemorgen, je rol vandaag is die van een sissy. Je kostuum hangt in de kast. Als de bel gaat wordt je verzocht gekleed en wel naar de salon te komen. De gang op rechtsaf en daarna 1e deur links. Ik opende de kast en het uniform was die van een frech maid. Zwart latex jurkje met bijpassende armbandjes en hoofdkapje, zwart latex jarretelle gordel, zwarte nylon kousen, hoge hakken, wit rubber schortje en een metalen kooitje met een open hangslotje zonder sleutel. Het kooitje was duidelijk bedoelt om mijn edele delen in op te bergen. Daar begon ik dus mee. Toen de jarretelle en kousen. Het plooijurkje paste ook prima maar eindigde net op de rand van de kousen. Het schortje volgde net als het kapje. De polsbanden waren afsluitbaar en voorzien van een ring.
Als laatste stapte ik in de high heels en ging op rand van het bed zitten wachten. Het duurde niet lang of de bel ging. Ik liep, eerst wankelend de gang op ging naar rechts en zag iets verder een deur aan de linker zijde. Toen ik voor de deur stond merkte ik dat er ook een deuropening achter mij was. Die stond open en die ruimte was ingericht als een keuken uit de jaren 1800. Ik klopte op de deuren en er werd geroepen “binnen”. Ik betrad de salon en deze was ook ingericht als in de jaren 1800. Er zaten vier jongedames in klederdracht in luie stoelen. De jurken waren lang en ruim met diep decolleté. Ook hadden de dames een hoge pruik op en waaiers in de hand. “Zo meisje wij willen graag een kopje thee, ga dat is voor ons regelen” zei één van de dames. Ik zei “ja mevrouw”. In de keuken vond ik alle onderdelen die ik nodig had fluitketel, een brandende houtkachel, theepot, kop en schotels, lepeltjes, thee, theezeefje, suikerpot en een waterpomp. Ik wist niet echt de verhouding dus ik strooide thee in het zeefje en gooide er heet water op boven de theepot.
Dit herhaalde ik een aantal keer en hoopte dat het goed was. Alle benodigdheden zette ik op een dienblad en bracht het naar de salon. Ik schonk het in en wachten de reactie af. Die was niet mis. Ik kreeg een donderspeech en moest op mijn buik over haar schoot gaan liggen. Mijn rok werd opgetild en ik kreeg een paar flinke klappen op mijn achterwerk. De thee werd toch maar opgedronken. In die tussen tijd kreeg in de opdracht om met een plumeau te gaan afstoffen. Ik kreeg de opdracht om bij lage werkzaamheden te bukken en niet door de knieën te gaan, zodat de dames een prima uitzicht hadden op mijn achterwerk. Dit wond de dames schijnbaar op want ik werd geroepen en te verstaan gegeven onder de rokken te kruipen. Ondergoed werd niet gedragen dus ik kon meteen aan de slag. Deze dame had een flink struikgewas. De volgende dame had een spiegelgladde de twee volgende dames een kale met een smalle middenberm. Ik werd naar de keuken gestuurd en moest daar wachten tot en weer gebeld werd voor de lunch. In de keuken stonden twee schalen met broodjes klaar.
Ik had ook wel trek dus pakte ik er één broodje vanaf. Later ging de bel en ik bracht de schalen naar binnen. De gastvrouw zag meteen dat er een broodje miste. Ze wist direct dat ik de dader was. Haar reactie was ”Ga daar maar in de hoek staan. Na de lunch kom je aan de beurt”. Na de lunch reed de gastvrouw een soort spankingbench de kamer in. Ik moest hier op mijn buik gaan liggen en mijn polsbandjes werden vastgezet aan haken van de bank. Er werd een riem gesloten ter plaatsen van mijn heupen en één op mijn rug ter plaatsen van mijn borst. De riemen werden zeer strak aan getrokken. De benen worden apart vastgezet ter plaatsen van dijen, kuiten en enkels. De dames verlieten de salon om even later zonder jurk terug te komen. De outfit bestond alleen nog maar uit jarretel, kousen en high heels. Verder waren de dames uitgerust met een bamboe wandelstok. Drie van de dames gingen op stoeltjes zitten recht in mijn gezichtsveld. De gastvrouw stond naast de bank met de wandelstok in de aanslag. De plooirok werd omgeslagen zodat mijn achterwerk open en bloot lag “Je krijgt 10 slagen” korte stilte ”per persoon en je moet meetellen”. De drie dames glimlachten en waren benieuwd hoe dat zou gaan. Waarschijnlijk voor hun de eerste keer. De dame liet de stok door de lucht suizen en op mijn achterwerk terecht komen. Ik piepte en riep “1”. Zo telde ik door tot 10. Dame twee stond op en nam de plaats van de gastvrouw in.
Ze wreef eerst even zachtjes over mijn billen en begon ook met meppen. Hier telde ik van 11 naar 20. Hierna volgde de twee resterende dames. Na deze cane sessie voelde ik opeens mijn benen uit elkaar gaan, zodat ik wijdbeens kwam te liggen. De gastvrouw kwam weer in mijn gezichtsveld en bleek een flinke strapon aangegespt te hebben In haar hand had zij een gag met een grote penis. Deze werd in mijn mond geduwd en in min nek vastgezet. Ze plaatste zich tussen mijn benen en ramde zonder medelijden de strapon in mijn ster. Na enige tijd vond ze het voldoende en trok zich terug. De bank bleek ook te kunnen kantelen zodat ik op mijn rug kwam te liggen. De gastvrouw toonde een sleuteltje en maakte het hangslot van mijn kooitje open en verwijderde het kooitje. Een dame ging op mijn buik zitten met haar rug naar mij toe en begon met mijn edele delen te spelen. De volgende dame verwijderde de penisgag en ging op mijn gezicht zitten. Op dat moment voelde ik de strapon weer binnendringen. Binnen de kortste keren kwam ik klaar. Ik werd losgemaakt en mocht in de keuken uit gaan rusten. Na een best lange rustperiode werd er weer gebeld en ging ik weer naar de salon.
Hier waren nog drie dames die nu dezelfde outfit aanhadden als ik. Ik volgde hun naar een andere kamer waar een groot hemelbed stond. Daar hebben we nog enige tijd doorgebracht met seksuele activiteiten, likken, zuigen en neuken. Tot de vermoeidheid toesloeg. Daarna werd ik naar mijn kleedkamer begeleid waar ik mij moest ontkleden. Het nachtgewaad wat ik moest aantrekken leek wel op een jutezak. De dames vergezelde mij naar een ruimte wat leek op een grot verlicht met kaarsen met in de hoek een stapel stro. De moderne halsband werd vervangen door een dikke smeedijzeren en die werd met een dikke ketting aan de muur bevestigd. Hier werd ik achter gelaten waar er niets anders resten dan te gaan slapen.
Het bericht Roleplay vakantie (6) – Dag 5 verscheen eerst op Sexverhalen.com.