Na een onrustige nacht op een keihard bed begon de speaker weer een boodschap uit te dragen. “Goedenmorgen, de volgende rol die u gaat vertolken is die van geallieerde spion die in de handen is gevallen van de Duitse SS in de tweede wereldoorlog . Het safe woord is vrede” Na geruime tijd werd de celdeur geopend en kwamen er twee bewaaksters de cel in die gekleed waren is een lederen militair uniform, inclusief pet en laarzen. Ik werd gesommeerd om mij om te draaien en mijn armen op mijn rug te houden. Deze werden voorzien van handboeien.
Ik werd de cel uitgeleid en naar een ruimte gebracht waar de tekst boven stond “verhoorruimte 1”. De boeien werden verwijderd en ik moest plaats nemen op een kantelbare stoel die voorzien van diverse riemen. De riemen werden vastgemaakt. Er waren riemen voor de enkels, knieën, dijen, buik, borst, bovenarmen en pols. Toen ik strak vast zat werd de zitting en voorframe verwijderd zodat ik alleen op het frame zat. De dames begonnen mij diverse vragen te stellen waar ik natuurlijk geen antwoord op had. Ze werden steeds onvriendelijker en ik kreeg enkele klappen in mijn gezicht. Toen er nog geen antwoorden kwamen schreeuwde één van de dames “niet goedschiks dan maar kwaadschiks. Ze pakte een schaar en knipte de kleding van mijn lichaam. Ook de delen die onder de riemen zaten werden met grof geweld verwijderd.
Er werd een hoofdsteun geplaatst in het stoelframe waarna mijn hoofd ook gefixeerd met een riem op voorhoofd en kin. Ze namen de tijd om mij is goed te bekijken. Één van de dames liep naar een instrumentenpaneel en drukt op één van de velen knoppen. Er ontstond een zoemend geluid en enkel seconden later voelde ik iets op mijn anus drukken. Het drukte door en ik voelde een staaf door dringen en zijn weg omhoog vervolgen. De dames keken glimlachend toe. “Vroeger moesten we zelf de weg zoeken maar tegenwoordig gaat het elektronisch en door censoren weet hij precies waar hij moet wezen en hoe diep hij moet”. Een dame kwam met 2 krokodillen klemmen voorzien van snoeren op mij af een plaatste die op mijn tepels. De andere dame kwam met een ballstretcher die ook voorzien was van draden. Al deze draden waren aangesloten op het instrumentenpaneel.
De dame die de leider was, aan het aantal strepen op het uniform te zien, gaf aan “We beginnen met lage spanning en bij elke weigering gaan we een tandje hoger, dus maak het je makkelijk en geef antwoord”. Geen antwoord dus drukte ze op een knop en voelde ik een stroomstoot tussen de tepels. Weer ontkenning stroomstoot op mijn ballen, Nog niet, stroomstoot in mijn anus. Er werd aan een knop gedraaid en begon het ritueel opnieuw. De stroom stoot was dus veel heviger en ik gaf een gil. “Hier houden we niet van, je krijgt een ballgag. Als je wat wil zeggen knipper je maar met je ogen.”
Ik kreeg een grote ballgag in mijn mond die voorzien was van een lange riem die dus om de hoofdsteun heen kon. Er werd dus enige keren aan knoppen gedraaid en op knoppen gedrukt maar ik gaf niet toe. De tepelklemmen en de ballstretcher werden verwijderd. Een dame knielde tussen mijn benen en begon mijn penis te stimuleren met hand en mond. Toen hij volledig op sterkte was werd hij tussen twee plexiglas platen geklemd. De vleugelmoeren werden zo strak aangedraaid dat hij een stuk ovaler werd. In het plexiglas waren elektrische draden verwerkt die contact maakte met mijn penis. Op het moment dat de knop ingedrukt werd golfde de stroom door mijn edelen deel. Dit was voldoende om mij met de ogen te doen knipperen. Nadat de ballgag verwijderd was gaf ik het safewoord vrede.
De leider zei ”Oke. Dit gedeelte is afgerond, maar wij zijn nog niet klaar met spelen.” De staaf zakte ook langzaam uit mijn anus. Nu word het alleen stuk aangenamer. Maar nu gaan we pauzeren. Een penisgag word aangebracht met een slangaansluiting. Hier werd een zak met witte dikke vloeistof op aangesloten. “Je krijgt astronautevloeistof toegediend zodat je goed in vorm bent voor de activiteiten later”. De vloeistof liep langzaam mijn mond in. Het smaakte niet verkeerd. Toen de dames terug kwamen zagen ze er wat vriendelijker uit. Hun outfit bestond uit: open BH, jarretels, kousen en hogen hakken die alles is glimmend zwart met rode details. “Voorlopig blijf je vast zitten maar we gaan je verwennen.” De gag werd verwijderd en stoel werd gekanteld zodat mijn bovenlichaam horizontaal lag. Een dame begon met het verwennen van de edele delen. De andere duwde om beurten haar tepels in mijn mond zodat ik daar op kon zuigen. Daarna ging ze wijdbeens over mij heen staan en zakte met haar niet kale maar voorzien van een smalle middenberm kut op mijn gezicht. Dat was dus ik likken, zij beneden zuigen. Er werd nog een keer van plaats gewisseld.
Maar alle drie bereikte we ons hoogtepunt. De dames trokken en badjas aan en ik werd losgemaakt en alle boeien werden verwijderd behalve de halsband. Ik kreeg ook een badjas en we verlieten de kamer via een gang en kwamen in een ander gedeelte van het huis terecht dat was ingericht als in de jaren 1800. We betraden een betrekkelijk kleine kamer met een ruim bed. Hier werd de seks in alle standen nog eens dunnetjes over gedaan. Toen de dames mij uiteindelijk verlieten was ik ook uitgeput en viel snel in slaap.
Het bericht Roleplay vakantie (5) – Dag 4 verscheen eerst op Sexverhalen.com.