Ik had prima geslapen in het stro. Ook hier begon de speaker zijn mededelingen te doen. “Goede-morgen, vandaag is het de rol van ponyboy die je gaat vertolken. Vandaag krijg je gezelschap van een klant die graag een keer ponygirl wilde spelen. Uiteraard zullen jullie getraind worden door twee train-sters.” Die rollen zullen vertolkt worden door twee lieftalige dames die tot onze vaste staf behoren”. Direct daarna kwam de trainster de stal binnen. Dit bleek de chauffeuse te zijn.
Haar outfit bestond uit lederen rijlaarzen, wit lederen rijbroek, wit latex blouse en zwart latex jacket. Ook de rijzweep ontbrak niet. Ik werd van de wand los gemaakt en moest haar volgen naar de voergang waar ik opgetuigd zou worden. We stonden er net toen de andere trainster arriveerde met de aanstaande ponygirl. Deze had dezelfde outfit als ik dus boeien, halsband en bit niks meer. Het was een dame tussen de vijfentwintig en dertig. Ze zag er goed uit en haar edelen delen waren ook geschoren. We werden naast elkaar aan de wand vast gezet. We kregen allebei een harnas van riemen aan. Hierbij bleven de edelen delen onbedekt. Het enkele bit werd vervangen door een hoofdharnas voorzien van bit en oogkleppen zodat we alleen recht vooruit konden kijken. We kregen laarzen aan die leken op paardenbenen met hoeven. Je moest op je tenen lopen dus dat was even wennen. De polsboeien werden vervangen door een singelglove.
Deze werd strak aangetrokken waardoor de tieten van de ponygirl er nog beter uitzagen. Als laatste kregen we allebei een flinke buttplug voorzien van een paardenstaart in onze anus. Met een riem aan het bit werden we naar buiten gevoerd waar een tredmolen stond. We werden aan weerzijde vastgezet. Doormiddel van een klap van de zweep werden we tot lopen gedwongen. Als het tempo niet hoog genoeg was gaf een klap van de zweep ons weer meer vaart. Na een tijdje waren we goed bezweet en werden we losgemaakt. We werden naar de waterplaats gebracht waar we met koud water werden schoongespoten. De riem aan het bit werd vervangen door leidsels. We werden naar een rijtuig gevoerd waar we naast elkaar werden ingespannen doormiddel van de ringen die aan het harnas zaten. We werden met harde hand (zweep) gedwongen om een rondrit te maken over het terrein. Een rustig tempo dus we hielden het lang vol. Na enige tijd werden we terug geleid naar het stallencomplex. We werden uitgespannen en apart in een weiland geplaatst. We konden elkaar wel zien maar niet bereiken. Hier hebben we lange tijd doorgebracht. Op een gegeven moment werd de ponygirl uit het weiland gehaald en het stallencomplex ingevoerd. Na enige tijd werd ook ik opgehaald. Toen ik het stallencomplex betrad zag ik de ponygirl staan. Ze stond gebukt en was in deze stand strak vastgebonden zodat ze zich niet kon bewegen. Ik werd die richting uit gestuurd en kreeg de boodschap ”Speel jij nu maar een goede dekhengst” Ik werd tot achter de ponygirl gebracht en de trainster stopte mijn penis tussen schaamlippen van de pony. Door klappen met de zweep werd het tempo bepaald. Het duurde niet lang voordat ik het zaad in haar spoot. Ik werd direct weggevoerd naar de box. Hoofdharnas, harnas, singelglove, laarzen en buttplug werden verwijderd.
In het midden van de box stond een schraag waar wijdbeens met mijn enkelboeien aan werd bevestigd. Ik moest voorover buigen zodat mijn bovenlichaam horizontaal vast gezet kon worden doormiddel touwen naar de wand. De trainsters liepen weg en één trainster kwam even later terug met de ponygirl die nu voorzien was van een strapon. Zij werd achter mij geplaatst en de strapon verdween in mijn sterretje. De trainster beval haar om mij keihard te neuken. Wat haar ook goed afging. De tweede trainers verscheen ten tonelen vergezelt van een in hoogte verstelbare luie stoel. Ook haar outfit was aangepast, broek en laarzen waren afwezig. De stoel werd voor mij geplaatst en de stoel werd op de gewenste hoogte ingesteld zodat ik met mijn mond bij haar kut kon komen. Uiteraard werd ik op dringende wijze verzocht om haar te likken. De andere dame sloot mij aan op een melkmachine en verdween uit beeld.
Even later kwam zij terug met dezelfde outfit. Nadat ik dame één op het hoogtepunt had gebracht, werd de plaats ingenomen door dame twee die dezelfde behandeling wenste en die ook kreeg. De melkmachine deed ook zijn werk en ik spoot weer. De ponygirl werd weg gevoerd en de trainers kwamen gekleed weer terug. Ik werd losgemaakt en kreeg een streepjes pyjama aangereikt die ik aan moest trekken. Ik moest de dames volgen na een kleine wandeling kwamen we bij een somber gedeelte van het gebouw. Het bleek een soort gevangenis te zijn. Ik werd in een cel gestopt die er zeer ouderwets uit zag. In de cel stond een eenvoudige maaltijd. De dames sloten de deur en verdwenen uit het zicht.
Het bericht Roleplay vakantie (4) – Dag 3 verscheen eerst op Sexverhalen.com.