Na een vervelende nacht met korte slaapjes begint de speaker weer zijn boodschap uit te dragen. “Goedemorgen, de rol die u vandaag speelt is patiënt in een testlaboratorium waar medische proeven op worden uitgevoerd. Één van de verpleegsters behoort net als u ook tot onze klantenkring en is geen vaste medewerker. Welke mag u zelf ontdekken.” Nadat de speaker is gestopt komen er twee jonge verpleegsters binnen. Ze dragen latex uniformen die hun perfecte lichamen benadrukken. Ze wensen mij goedemorgen, maken de boeien los en verwijderen de natte luier. Ze verzoeken mij om plaats te nemen in de gynaecoloog stoel. Ik word weer op alle mogelijke manieren vastgezet met de boeien en riemen.
Zelfs mijn hoofd word gefixeerd waardoor in alleen recht vooruit kan kijken. Aan het plafond zijn spiegels aan gebracht zodat ik toch kan zien wat er zich afspeelt. Één van de dames gaat tussen mijn gespreide benen zitten en begint met schaar, schuim en scheermes mijn edele delen van haren te ontdoen. In de tussentijd trekt de andere dame een lang rubber schort aan en plaatst ze een latex mondmasker op haar gezicht. Uit de hoek van de kamer wordt door haar een standaard voorzien van een grote plastiek zak met vloeistof gereden. Als het scheren is afgerond neemt zij de plaats in op de stoel en drukt een opblaasbare buttplug in mijn anus. Zij pompt hem op tot ik begin te kreunen. Direct wordt een opblaasbare knevel in mijn mond geduwd. Die wordt zo hard opgepompt dat ik alleen nog door mijn neus kan ademen en geen geluid meer kan voortbrengen.
Aan de buttplug zit een slang aansluiting waaraan de plastiek zak met vloeistof wordt aangesloten. De kraan wordt geopend en ik voel de vloeistof langzaam mijn lichaam in lopen. De dames delen mede dat zij gaan pauzeren en dat de rest voorlopig vanzelf gaat. Ik voel me steeds voller worden en de krampen worden heftiger. Na enige tijd komen de dames terug. De andere verpleegster trekt nu ook het rubber schort en mondmasker aan. De lege zak wordt afgekoppeld maar de buttplug blijft zitten. De stoel wordt gekanteld zodat ik rechtop zit daarna wordt ik met stoel en al naar een andere ruimte gereden. Deze ruimte is geheel betegeld en voorzien van diverse kranen, slangen en putten. Als ik in een hoek geplaatst ben wordt de plug verwijderd en loop ik leeg. De smurrie wordt direct door de dames weg gespoten. Ik wordt ook met een koude harde straal schoon gespoten. Daarna wordt in met een hele grote föhn droog geblazen. Hierna wordt ik terug gereden naar de 1e ruimte. De stoel wordt weer gekanteld zodat alles weer makkelijk bereikbaar is. De knevel wordt verwijderd en vervangen door een mondklem. In de penis wordt een katheter aangebracht de urine begint te lopen en wordt opgevangen in de fles. Zodra de fles vol is wordt hij voorzien van een dop voorzien van speen. Deze wordt dan op zijn kop in een houder geplaatst die recht boven mijn mond is opgesteld. De fles begint in een gestaag tempo te druppelen. De dames delen mede dat ze gaan pauzeren en terug komen als de fles leeg is. Dit zal wel even duren. Na een tijdje komen de dames terug en koppelen alles af. Ze brengen een opblaasbare buttplug aan die voorzien is van een elektrische aansluiting. Mijn ballen worden voorzien van een ballstretcher die ook en elektrische aansluiting heeft. De dames ontdoen zich weer van schort en mondmasker.
Ik wordt losgemaakt en verzocht hun te volgen na de fitness ruimte. Ik krijg een harnas aan met een aansluiting boven in de rug. Ik moet plaats nemen op een loopband, het harnas wordt bevestigd met en touw aan het plafond. Een grote ballgag met ademgat wordt aangebracht. De plug en de stretcher worden aangesloten op een instrumenten paneel. Op mijn penis wordt een melkmachine geplaatst die zich onmiddellijk vastzuigt. De opdracht luid, loop met een tempo van 6 km per uur. Loop je harder dan krijgt de buttplug in elektrische schok, loop je langzamer is de stretcher aan de beurt in de tussen tijd wordt je door de melkmachine klaar gestoomd.
In het begin ging het wel goed maar hoe langer het duurden en de zaadlozing dichterbij kwam ging het enkele keren mis waardoor ik een elektrische schok kreeg te verwerken. Hierdoor werd de zaadlozing weer vertraagd. Na enige tijd werd de proef beëindigt en kon de melkmachine zijn werk uit voeren. Hierna werd ik ontkoppeld en mocht ik geboeid aan en in het ziekenhuisbed enige tijd uitrusten. Na enige tijd kwamen de dames terug zonder uniform maar met rubber schortje. De één nam plaats op mijn gezicht en de ander op mijn penis. Het werd dus likken en wippen. Na een keer wisselen kwamen we gezamenlijk klaar. Hierna werd ik losgemaakt en in mijn mond werd een bit geplaatst. Aan het bit was een stalen plaat bevestigd die op mijn tong drukte en zodoende het spreken onmogelijk maakte. Mijn polsboeien werden aan elkaar gekoppeld op mijn rug. Ik moest de dames volgen naar een stallencomplex. Hier werd ik in een met stro voorzien paardenbox geplaatst en vast gezet met een korte ketting vanaf een ring op het bit naar een oog in de wand. De ketting gaf net genoeg ruimte om in het stro te gaan liggen. Hierna lieten de dames mij alleen.
Het bericht Roleplay vakantie (3) – Dag 2 verscheen eerst op Sexverhalen.com.