Stipt om 8.00 uur wordt er aan gebeld en staat er een luxe busje voor de deur. Het is een chauffeu-se die de koffer aanpakt. De ramen zijn donker je kijkt wel naar buiten maar niet naar binnen. Het busje is voorzien van luxe stoelen, TV en een bar voorzien van koffie, thee en jus d’orange. De dame zegt “Maak het je makkelijk en neem wat te drinken want het is een lange rit”. Ik besluit een kop koffie te nemen. Na enige tijd wordt ik wat slaperig en wordt ik na enige tijd wakker in een andere omgeving. Het bleek dat ik was gedrogeerd. Niet alleen de omgeving is anders maar ook de dresscode. Ik ben geheel naakt met uitzondering van een lederen halsband, enkelbanden en polsbanden die allemaal met een hangslot zijn afgesloten. Alle banden en de muur zijn met een ketting aan elkaar verbonden zodat de bewegingsvrijheid beperkt is. De ruimte lijkt op een middeleeuwse gevangenis met ruwe wanden en dikke tralies. Het enige moderne aan de ruimte zijn de camera’s die in de hoeken zijn opgehangen. Schijnbaar werd ik in de gaten gehouden. Uit een speaker klinkt een stem die uitleg geeft wie ze zijn wat er gebeurt is en wat er nog gaat gebeuren. “Wij zijn een groepje miljonairs dochters die zich verveelde en dit wel een leuk tijdverdrijf leek. We rekruteren leuke mannen en spelen daar een rollenspel mee. Alleen wij bepalen de rol. Dit is schijnbaar uitgelekt want nu zijn er ook dames van buiten af die mee willen spelen. Wees gerust de vrouwen worden net zo gescreend als de heren.
Mocht je onderwijl willen stoppen roep je “stop this shit” kan je op dat moment niet praten moet je onophoudelijk knipperen met je ogen. De rol die je vandaag is toebedeelt is slaaf. Voor de goede orde in de halsband zit een elektronisch apparaat die schokken genereerde bij overtredingen ( uit de rol vallen, terrein verlaten e.d.) Dit kan automatisch of handmatig gebeuren”. De speaker zwijgt. Na enige tijd verschijnt een “bewaakster”. Ze is jong en goed gebouw en gekleed in een lederen topje, korte rok en hoge laarzen. Aan haar riem hangt een zweep. Ze maakt de ketting los van de muur en dwingt mij haar te volgen. We komen in een ruimte waar meer slaven aan het werk zijn om grote brokken steen klein te hakken. Ook lopen er meer bewaaksters rond met dezelfde klederdracht. Ik wordt ook aan het werk gezet. Na enige tijd wordt ik gesommeerd om harder te werken anders zal ik gestraft worden.
Schijnbaar gaat het toch niet snel genoeg. Twee bewaaksters komen op me af en sleuren me mee naar een bankje die een hoog gedeelte en een laag gedeelte heeft. De kettingen worden tussen de boeien verwijderd en ik moet op het bankje gaan liggen, knieën op het lage gedeelte borst op het hoge gedeelte de boeien worden bevestigd aan ogen die aan het bankje zitten. Ook wordt er nog een riem over de rug aan het bankje bevestigd. Bij de dijen gebeurt hetzelfde. Een bewaakster zegt “we hebben je gewaarschuwd, wie niet luistert moet maar voelen”. Zonder waarschuwing voel ik opeens eens heftige pijn aan mijn achterwerk en geef ik een gil. “Dit willen we niet”. Ik krijg een ballgag in mijn mond geduwd. Dit was pas de eerste van de twintig slagen met het rietje. De rest volgt in gestaag tempo en dit is een pijnlijke aangelegenheid. Na te zijn los gemaakt worden de kettingen weer bevestigd en krijg ik de boodschap “Ik hoop dat je je lesje geleerd hebt want de volgende straf is heviger en nu weer aan het werk” De ballgag blijft zitten wat het werken niet makkelijker maakt. Dat blijkt want na enige tijd wordt ik weer te grazen genomen en volgt dezelfde procedure met het bankje. Het zijn er weer twintig.
Nadien verschijnt een bewaakster in beeld met een reusachtige strapon en zegt. “je werkt als een vrouw dan krijg je ook een beurt als een vrouw”. Ze verdwijnt uit het gezicht en daarna voel ik een koude vloeistof bij mijn anus. Waarna met brute kracht de strapon in mij sterretje wordt geduwd. Dit is nog pijnlijker als het rietje. Nadat ik weer aan het werk was gezet had ik het vermoeden hoe hard ik ook werkte ik toch weer gestraft zou worden. En inderdaad na enige tijd was ik weer aan de beurt. De zelfde procedure alleen twee bewaaksters met twee strapons. De ballgag werd verwijderd en ik werd nu aan weerzijde genaaid. De strapon in mijn mond werd zo ver mogelijk naar achteren geduwd totdat ik braakneigingen vertoonde. Na aan het werk gezet te zijn lieten de bewaaksters me met rust. Ze waren uitgespeeld denk ik. Op een gegeven moment kwam ik redelijk dicht in de buurt van een andere slaaf. Deze fluisterde me toe “Wees voorbereid ze zoeken s ’avonds met een ploegje de slaven op om verder te spelen. Meestal zijn de nieuwe het haasje”. Die avond lag ik vroeg te slapen. Mijn rust werd ruw verstoord door pijn in mijn ballen. Ik schrok wakker en zag drie bewaaksters staan. “Wakker worden we gaan lekker spelen”. Ik werd tegen de ruwe muur geplaatst armen en benen gespreid vast gebonden aan ogen in de muur. Ik kreeg een ballgag in de mond en een blinddoek voor de ogen. Mijn ballen werden afgebonden en voorzien van gewichten waardoor mijn penis recht vooruit ging staan. Ook werden mijn tepels voorzien van klemmen en gewichten. Met de zweep werd mijn penis onder handen genomen.
Er werd gezegd “Niet te hard we hebben hem zo nog nodig”. Na enige tijd werd de ballgag en blinddoek verwijderd en werd ik los gemaakt. Ik moest midden in de ruimte op de grond gaan liggen. Mijn enkels en bovenbenen werden met riemen aan elkaar gebonden. Mijn boven en onder armen werden met riemen strak langs het lichaam gebonden. “Mond open” Er word een mondklem geplaatst waardoor mijn mond wagenwijd openstond. “Laten we nu alle drie hoge nood hebben” Één van de dames gaat wijdbeens boven mijn gezicht staan. Ze had geen slipje onder haar rokje. Langzaam liet ze zich zakken waardoor ik een steeds beter zicht kreeg op dat kale kutje. Vlak boven mijn mond liet ze haar urine lopen wat ze perfect in mijn mond mikte. Hierna volgde nummer twee en drie. Nadien werd de klem verwijderd. Ze plaatse zich weer wijdbeens boven mijn gezicht maar liet zich nu verder zakken tot op mijn mond. Het commando “likken” volgde. Terwijl ik met plezier mijn taak vervulde liet één van de ander dames zich met haar kutje op mijn penis zakken en begon heftig te bewegen. Het duurde dan ook niet lang voordat ik begon klaar te komen. De dame had ook genoten want stapte af. Ook het likken had zijn doel bereikt. De derde dame nam haar plaats in. Terwijl ik mijn werkzaamheden verrichten werden mijn benen losgemaakt en aan touwen verbonden die via katrollen aan het plafond waren verbonden. Toen dame drie tevreden was en afstapte werd ik ophesen zodat ik met het hoofd naar beneden vrij van de grond hing. Er werd een penisgag in mijn mond geplaatst. Daarna werd ik door alle drie nog even met de zweep behandeld. Ook werd er een flinke vibrator in mijn anus geduwd. Intussen had mijn penis weer het juiste formaat aangenomen. Één van de dames vond het nodig, hij hing toch op mondhoogte, om mij een heerlijke blowjob te geven, waar ik geen enkel bezwaar tegen had.
Hierna werd ik losgemaakt en zonder kettingen maar met boeien naar een witte ruimte gebracht die was voorzien van ziekenhuis bed, gynaecoloog stoel en ander medische apparatuur en gereedschap. Ik moest in het ziekenhuis bed gaan liggen waarna ik met de boeien aan het bed werd vastgezet. Er werd een luier aangelegd om vervuiling van het bed te voorkomen. Hierna verdwenen de drie dames, ging het licht uit en werd ik aan mijn lot overgelaten.
Het bericht Roleplay vakantie (2) – Dag 1 verscheen eerst op Sexverhalen.com.