Mijn telefoon trilt en ik zie dat ik een appje heb: Navi zegt over 10 minuten bij jou. Ik app tot zo terug en leg me telefoon weg. Snel loop ik nog even langs de spiegel, trek me blouse even recht en stop een plukje terug in me knotje. Even twijfel ik of ik toch nog even omkleed maar ik besluit om het zo te laten. Hij weet dat ik niet buitengewoon mooi ben, hij doet het er maar mee. Zenuwachtig en opgewonden tegelijkertijd is een nieuwe ervaring voor me. Maanden hebben we gechat. Gesprekken waar de vonken en spetters vanaf vlogen en nu komt hij langs. Met de belofte om die gesprekken in de praktijk te gaan brengen. Om mezelf nog even bezig te houden rommel ik wat aan, proberen om al die gedachtes in mijn hoofd stil te houden totdat hij er is.
Eindelijk gaat de deurbel, mijn hart slaat een slag over en ik voel me buik samentrekken. Ik doe open en zeg glimlachend hoi. Ik zie zijn ogen over mij lijf glijden en hij glimlacht loom terug en stapt niets zeggend binnen. Zachtjes sluit hij de deur achter zich en trekt me in zijn armen. Geeft me een zacht kusje op mijn lippen en fluistert hoi tegen me lippen. Voorzichtig zoent hij me weer en laat zijn tong in mijn mond glijden. Heerlijk langzaam draait hij rondjes in mijn mond. Elke spier in mijn lijf is gespannen en ontspannen tegelijkertijd. Ik voel dat ik smelt door alleen zijn tongzoen en weet dat alle praatjes goed gaan komen. Hij voelt de verandering in mijn lijf en verhoogt de intensiteit van zijn zoen waardoor alles om ons heen vervaagt en ik alleen nog maar kan genieten.
Ik voel een zacht maar duidelijk rukje aan mijn arm. Hij kijkt me aan en zegt normaal gesproken begroet je me altijd op een andere manier. Ik laat me langs zijn lijf omlaag glijden op me knieën en pak zijn broekrand beet met de intentie om hem open te maken. Hij legt zijn handen over de mijne heen, laat mij dat maar doen, zegt hij, leg jij je handen maar op je bovenbenen. Gehoorzaam leg ik mijn handen op mijn bovenbenen en kijk gefascineerd toe hoe hij zijn knoop openmaakt. Plagend langzaam maakt hij zijn rits los en haalt zijn stijve uit zijn broek.
Ik maak aanstalten om naar voren te buigen maar hij duwt me terug. Nee ondeugende dame, jij mag niets waar ik geen toestemming voor geef , zegt hij met een heerlijke donkere blik in zijn ogen, steek je tong maar eens uit voor me. Ik voldoe aan zijn verzoek en hij laat zijn eikel langs mijn tong glijden. Enorm ongeduldig wordt ik daarvan en krom snel mijn tong om zijn eikel nog net iets extra’s te beroeren. Ruw wordt mijn hoofd naar achter getrokken, de grip op mijn haar is stevig maar nog goed te doen. Was ik niet duidelijk? Vraagt hij. Ik bijt even op mijn lip en zeg hem dat hij heel duidelijk was maar zo ook extreem gemeen is. Zo lang heb ik er al van gefantaseerd om hem echt te mogen pijpen en nu moet ik mijn handen thuishouden en zelfs mijn tong stilhouden. Hij verslapt zijn grip op mijn haar en aait me even over mijn bol. Lief zegt hij, ja daar had ik rekening mee moeten houden. Je mag je gang gaan maar niet plagen en meteen goed je best doen.
Meteen neem ik zijn stijve vast met mijn ene hand en kneed zijn billen met mijn andere hand. Ik laat zijn eikel in mijn mond glijden en verken zijn eikel met mijn tong. Even laat ik hem uit mijn mond glijden om meteen daarna weer net iets dieper naar binnen te laten glijden. Damm hier heb ik zo lang op gewacht en ik voel dat ik al nat word voor hem. Ik laat hem in en uit mijn mond glijden op het ritme waarop ik hem het liefst zou rijden, mijn tong blijft plagend verkennen. Ik voel hem iets opzwellen en weet dat ik goed bezig ben. Voordat ik hem uit mijn mond laat glijden zuig ik nog even lekker zachtjes op hem om hem daarna weer dieper in mijn mond te nemen en met mijn tong te plagen. Ik hoor hem grommen en ik voer het tempo op. Hij zwelt nog meer op en ik zuig hem harder want ik weet dat hij dit fijn vindt. Ik voel hem in mij spuiten en ik slik alles door. Hij grijpt zijn stijve beet en haalt voor mij het laatste druppeltje op. Zo’n mooi zicht dat druppeltje op het topje van zijn eikel en ik lik het met het puntje van mijn tong op.
Hij trekt me omhoog en vraagt me om mezelf uit te kleden maar mijn lingerie aan te houden. Hij trekt zijn schoenen en sokken uit maar maakt zijn broek weer dicht. Doe je shirt uit beveel ik hem. Hij trekt zijn wenkbrauw op maar voldoet aan mijn verzoek. Ik zet een stap naar voren en laat mijn handen over zijn borstkast glijden. Ik kriebel door zijn borsthaar en speel met zijn tepels terwijl ik hem intens zoen. Al zoenend duwt hij me voorzichtig naar achteren totdat ik tegen de muur sta. Leg je handen in je nek fluistert hij in mijn oor. Nu zijn de rollen omgedraaid en hij laat zijn handen over mijn lijf heen glijden. Hij streelt mijn armen, mijn buik, mijn benen maar niet daar waar ik zo graag gestreeld wil worden.
Zijn strelingen maken me zo gewillig en ongeduldig dat zachte kreuntjes over mijn lippen glippen. Hij laat zijn hand tussen mijn benen glijden en gaat van mijn knieën omhoog tot tegen aan mijn slipje. Ondertussen ben ik zo gevoelig dat er een bliksemschicht door mijn lijf heen schiet. Hij voelt dat mijn slipje al drijfnat is en gromt goedkeurend. Hier ga ik veel plezier aan beleven zegt hij en hij laat zich op zijn knieën zakken.
Het bericht Real life verscheen eerst op Sexverhalen.com.