In het vorige deel had ik mijn ervaring gedeeld met twee homsexuele gasten die in mijn pension op bezoek waren geweest. Hun waren aan het eind van het seizoen op bezoek geweest.
Daarna verder geen avonturen meer beleefd in dat jaar. Het meest spannende was dat je wel eens eens een stel bezig hoorde. Ook altijd wel grappig.
Het jaar daarop weer een nieuwe ervaring opgedaan en wat voor een! Eentje die ik ook zeker wil delen. Ik werd er ook wel wat handiger in om de gasten er uit te pikken waar iets op sexueel gebied speelde en vroeg in het seizoen in Mei was er een jong stel een week op bezoek die wat onrustig overkwamen. Ik weet inmiddels de conversatie vrij gemakkelijk in de richting van sex te krijgen zonder dat het echt opvalt. Ik had leuk contact met de meid van het stel. Na een paar keer een praatje met haar te hebben gehad was mijn verhaal van vrijgezelle vrouw reeds bekend bij haar. Toen we weer een keer samen zaten te keuvelen begon zij op een gegeven moment zelf over sex. Ze was een kleine vijftien jaar jonger als ik en was benieuwd naar mijn ervaringen. Ik een beetje als een sexdokter het gesprek gevoerd :->. Gevraagd naar hun ervaringen, sexverleden en of er nog wensen waren. Ze neukten blijkbaar best veel maar hij wilde graag in haar kontje wat zij eigenlijk niet zo zag zitten. Ik haar verteld dat het prima te doen is als je het wat tijd geeft om haar kont er aan te laten wennen. Hij was blijkbaar nogal groot geschapen gaf ze aan.
Mijn interesse was aangewakkerd. Wat is groot? Wilde voor haar wel beoordelen of zijn wensen reeel waren. Alhoewel ik wist dat na wat oefening de grootste lul wel past :->
Ze moest er over nadenken en zei dat ze het misschien met haar vriend ging bespreken als ze durfde. De volgende dag zeiden hun blikken al genoeg. Ze had het er blijkbaar over gehad. Hij durfde me eigenlijk niet meer aan te kijken. ‘s avonds kwam ze weer bij me zitten en vroeg ik nieuwsgierig wat de stand van zaken was. Ja ze had hem verteld dat ze het over anale sex had gehad met mij. Hij schaamde zich blijkbaar maar had natuurlijk ook wel weer interesse. We dronken nog wat en op een gegeven moment kwam hij wat ongemakkelijk onze kant op. Ik riep hem er bij en viel maar gelijk met de deur in huis door te zeggen dat we over sex aan het praten waren. Hij ontspande en ik ging verder met het onderwerp. Je wilt dus graag haar andere gaatje proberen begrijp ik. Uh, ja veel op internet gezien en dat leek hem wel wat zo een nauw kontje vullen. Hij gaf ook aan dat hij gezien had dat een flinke pik geen probleem leek te zijn maar zij wilde daar dus nog niet echt aan. Ik had inmiddels zelf al aardig wat wijntjes op en vertelde dat ik zelf regelmatig anale sex had gehad en dat ik het lekker vond. Hij tegen haar; zie je nou wel. Zij wist het nog niet zo.
Bood toen maar spontaan aan om terzijde te willen staan voor advies. Hij durfde geloof ik geen ja te zeggen maar tot mijn verrassing zie zij ok. Ik probeerde de sfeer ontspannen te houden en gaf haar nog een wijntje en hem nog een biertje. Het was inmiddels richting twaalf uur en gaf aan dat terras ging sluiten en we de drankjes naar boven mee namen. Sla je slag dacht ik. Was sowieso nieuwsgierig naar het formaat van zijn geslacht! Op hun kamer wisten ze zich niet zo goed raad en ik trok het initiatief geheel naar me toe. Voelde me een beetje een meesteres! Gaf aan dat ze zich allebei uit moesten kleden. Ze hadden beiden een mooi lichaam en het formaat van zijn pik in slappe toestand beloofde aardig wat. Maak hem maar hard meid gaf ik aan. Ze zat op de bedrand en hij ging voor haar staan en ze nam zijn lul in haar mond. Ze deed haar best op haar manier maar ik wist zelf goed hoe je een vent moet pijpen en nam mijn kans waar nu hun naar mij leken te luisteren. Ging naast haar zitten en zei tegen haar dat ik even kwam helpen en ze goed op moest letten. Nam zijn lekkere dikke lul die half hard was diep in mijn mond en met een hoop speeksel ging ik stevig zuigen. Zaak om aan te voelen hoe hard je zuigt legde ik haar uit. Gaf ook aan hem aan dat als het te hard was hij dat aan moest geven. Zij ging nu aan de slag en flink wat steviger dan voorheen. Dit had zijn uitwerking en zijn paal stond na korte tijd fier overeind. Een lekker dik ding die ik ook weer in mijn mond nam om lekker verder te zuigen. Besefte wel dat dit niet zomaar in haar kontje ging passen. Gaf haar aan dat ze moest gaan liggen en haar benen optrekken. Ze hadden gelukkig glijmiddel bij zich. Gaf aan dat hij flink moest smeren en eerst een tijdje met zijn vingers aan de slag moest. Ze was erg krap en hij kreeg met moeite een vinger naar binnen. Dit kwam ook doordat zij gespannen was.
Ben zelf niet bi maar besloot om haar te zoenen en te strelen om haar te ontspannen. Ze liet dit gedwee toe en ik kreeg eerlijk gezegd een kick van het feit dat dit stel accepteerde wat ik met hun deed. De wijtjes zullen mij ook wat ontspannen hebben en de grenzen verlegd want begon gewoon lekker met haar te tongen en haar tieten te kneden. Hij was ondertussen haar kont nog aan het vingeren en vroeg hem wat te gaan verzitten zodat ik met een hand bij zijn lul kon. Was nu aan het tongen met haar en hem aan het aftrekken. Zij was nu redelijk ontspannen en ik fluisterde in haar oor om hem te ontvangen. Ze knikte ok en ik gaf aan hem aan dat hij het kon proberen. Nog flink wat glijmiddel op haar kont en zijn pik en toen begon hij druk te zetten. Ze lag inmiddels half op mij en ik hield haar benen wijd. Het ging zichtbaar moeilijk en hij had op een gegeven moment zijn eikel binnen. Het leek een lastige opgaaf te worden om nu in een keer heel zijn lul te ontvangen en ik gaf aan om met zijn eikel langzaam in en uit te gaan. Het bleek na een tijdje echter teveel om door te zetten dus gaf aan dat we wat anders gingen doen. Glijmiddel gepakt en mijn eigen kont goed ingesmeerd en aangegeven dat hij mij moest neuken.
Zij keek wat verward maar ik gaf gelijk aan dat we het zo gingen doen en klaar. Hij wilde kont neuken en zij kon daar niet in voorzien dus mocht hij bij mij, geen discussie!
Dat was nog niet alles voor haar want ik gaf aan dat ze zijn pik moest begeleiden. Ik was op mijn knieen gaan zitten en hij drukte zijn paal tegen mijn sterretje terwijl zij hem vasthield. Het formaat viel voor mij ook niet mee maar op mijn lip bijtende moedigde ik hem aan om door te drukken. Toen zijn eikel naar binnen schoot ging er een pijnscheut door mijn lichaam maar ik hield me groot. Langzaam drukte hij zij paal dieper naar binnen waarbij ik aan zijn vriendin aangaf om goed te kijken. Hij begon langzaam te stoten en kreeg het ritme te pakken. Vroeg hoe diep hij zat aan de meid die aangaf iets van de helft. Pomp maar rustig door jongen. Nog wat extra glijmiddel op je staaf en doorgaan. Ik weet niet of ik hem wel helemaal had kunnen hebben want na nog een tien minuten zo door te zijn gegaan begon hij te kreunen en kon zich niet meer inhouden en kwam hard klaar. Ik voelde zijn zaad in mijn kont pompen en kwam ook knallende klaar. Hij viel over me heen en we bleven even zo hangen. Toen haalde hij zijn paal uit mijn kont. Ik kon niet meer en gaf ze allebei een dikke zoen en gaf aan dat is ze de volgende dag weer zou spreken en ben naar mijn kamer gestrompeld.
De dag erop was in eerste instantie wat ongemakkelijk maar kwam er al snel achter dat ik me richting hun vrij dominant diende op te stellen. Vroeg hen rond lunchtijd of er nog wat was voorgevallen maar dat was niet het geval. Ze had pijn in haar kontje en ze waren beiden in een diepe slaap gevallen. Ik gaf nu de opdracht dat hij verder aan haar kont zou gaan werken.Gaf hun een van mijn dildo’s waar ze mee aan de slag moesten. Vertelde haar dat zolang het bij haar niet lukte haar vriend mij elke dag in mijn kont ging neuken omdat ik er wel pap van lust. Geen sex voor haar in dat geval. Ze knikte gedwee en ze gingen naar hun kamer. Ik gaf aan dat ik later langs zou komen en dat ik dan de dildo in haar kont wilde zien. Een uurtje later naar hun kamer gegaan waar hij inderdaad de dildo een flink stuk in haar kont had zitten. Zweet stond op haar voorhoofd maar ze deed
zo te zien haar best. Ik was alweer hartstikke geil en nam, nadat ik had aangegeven dat hij door moest gaan met de dildo, zijn lul in mijn mond. Na een tijdje lekker zuigen nam ik de dildo van hem over en ging deze met een regelmatige slag in haar kontje op en neer pompen. Dit ging op een moment soepel en ze bleef ontspannen. Zijn lul was een slag dikker dan de dildo maar ik besloot dat het tijd was om hem weer een poging te laten wagen. Dildo er uit en hij zette zijn kop tegen haar sterretje aan en drukte deze naar binnen. Dat ging vrij soepel en hij drukte wat verder door. Haar gezicht vertrok en gaf aan dat hij met het eerste stuk van zijn lul in haar kont rustig kon gaan neuken. Dat ging goed en zij begon er aan haar kutvocht te zien ook van te genieten. Ga lekker zo door knul. Even niet dieper. Tijd voor mij om weer lekker met haar te gaan zoenen wat ze weer gedwee toeliet. Liet een hand naar haar kutje afglijden en drukte twee vingers naar binnen. Mijn eerste keer dat ik een andere kut dan die van mezelf in mijn handen had en dat beviel wel. Toch interessant om eens een ander kutje te voelen. Lekker zoenend en haar kut strelend heb ik genoten van haar. Hij ging ondertussen door met haar kont neuken en zat inmiddels wat dieper. Aan zijn gezicht was te zien dat hij niet ver meer van een orgasme af was. Gaf aan dat hij rustig door moest pompen en niet klaarkomen. Dit hield hij een tijdje vol maar zag dat hij er moeite mee kreeg. Ok knul, vul de kont van je vriendin nu maar met je zaad! Hij ging wat sneller pompen en kwam hijgend en hard klaar waarbij zij het uitgilde door zijn opzwellende pik die nog wat dieper in haar kont was geschoten. Alhoewel ik zelf ook weer drijfnat was hield ik mezelf in en gaf aan dat ze goed hun best hadden gedaan en ik ze weer van instructies zou voorzien. Ben naar mijn kamer gegaan waar ik mezelf binnen een paar minuten klaar heb gevingerd terwijl ik aan het geile stel dacht en wat ik nog meer met ze van plan was. Wat zich verder nog tussen ons heeft afgespeeld is te lezen in het volgende deel
Het bericht Pensionhoudster in Frankrijk deel 3 verscheen eerst op Gratis Sexverhalen.xxx.