Op een mooie zomerdag had ik de fiets genomen voor een tochtje van ongeveer 25 kilometer door het polder gebied, mijn shirtje had ik intussen al uit gedaan en had enkel non korte broek en slippers aan. En had geen speciaal doel voor ogen en reed dus zo maar een eindje rond genietend van wat de natuur liet zien en met mij waren er nog vele andere op dit idee gekomen en gaan fietsen of lopen Na ongeveer een uurtje kwam ik voorbij het huis van een collega gereden die net thuis kwamen na even een praatje te hebben gemaakt nodigde hij me uit wat te komen drinken. Ik maakte aanstalten mijn shirtje weer aan te doen maar werd door hem tegen gehouden, hij en zijn vrouw waren naturisten en waren thuis meestal volledig naakt. En achter het huis gekomen had zijn vrouw inderdaad niks aan ze stond op kwam naar me toe gaf een hand en stelde zich voor als An en vroeg of ik me er aan stoorde als ze naakt bleef.
Ze was naar mijn normen een mooie vrouw en zei dan ook dat een mooie vrouw haar schoonheid niet onder kleding moet verbergen mijn collega begon zich ook uit te kleden en An vroeg aan mij mag jou broek ook uit? En hoewel ik met mijn 22 jaar nog wel wat preuts was antwoorden ik toch ja dat is goed Zze kwam vlak voor me staan maakte mijn broek los en liet hem op mijn voeten vallen en door dat ik geen onderbroek aanhad stond ik ook gelijk naakt. Ze pakte wat plagerig mijn lul en zak vast en zei zo nou mag deze jongen ook eens wat van de buiten wereld zien dan ging ze naar binnen om drinken te halen. Bart en ik gingen zitten en begonnen wat te praten over van alles en nog wat, na een half uurtje kwam er nog meer bezoek twee mannen en een vrouw. Ook deze begonnen zich meteen van hun kleding te ontdoen voor mij was dit wel een beetje een vreemde situatie en werd wel een beetje geil van al dat moois mijn lul begon ook al snel wat te groeien. Wat bij Bart de opmerking kijk mensen ons ventje wordt geil van al dat bloot teweeg bracht en de man naast mij pakte mijn lul vast en begon hem helemaal stijf te maken.
Kwam dan op zijn knieën tussen mijn benen zitten en nam hem in de mond en begon mij heerlijk langzaam te pijpen zijn tong ging regelmatig ook over mijn pisgaatje en het gevoelige randje van mijn eikel Ik zat met mijn ogen dicht te genieten tot Bart me vroeg te gaan staan en voor over te bukken en ik zag dat Bart en de andere man ook een stijve hadden. Bart was glijmiddel gaan halen en smeerde daar mijn gaatje mee in en stak twee vingers naar binnen, terwijl de man zijn plaats tussen mijn benen weer innam en verder ging met me te pijpen voelde ik Bart zijn lul tegen mijn sterretje drukken. Hoewel het voor mij de eerste keer was gleed zijn niet al te grote lul vlot naar binnen en begon hij me te neuken na een paar stoten begon ik het nog lekker te vinden ook. En mijn lul stond bijna op springen van geilheid en voelde mijn zaad al opkomen en spoot de hele lading bij de andere man in zijn mond het was te veel voor hem om alles door te kunnen slikken. Even later kwam ook Bart klaar en spoot zijn zaad bij mij naar binnen en ik moest blijven staan zo dat het sperma uit me kun lopen, de vrouw kwam achter me zitten en begon dat sperma op te likken terwijl ze haar hand tussen mijn benen door stak en met mijn lul en ballen begon te spelen. Dan nam de man die me net gepijpt had achter me plaats en zette op zijn beurt zijn eikel tegen mijn sterretje en drukte deze naar binnen en ook hij begon me met lange halen te neuken.
Zijn lul was groter en dikker dan die van Bart wat even pijn deed maar de vrouw had mijn lul weer stijf en begon mij af te trekken maar liet me niet klaarkomen. Wel genoot ik intussen van de lul die in me zat en na een tijdje ook zijn zaad bij me naar binnen spoot, terwijl hij klaar kwam ging de vrouw op handen en knieen voor me zitten. Ik nam op mijn knieen achter haar zitten en plaatste mijn lul tegen haar kutlipjes en schoof mijn lul bij haar naar binnen en begon haar heerlijk neuken. Ze was zo geil dat ze na een paar stoten een orgasme kreeg en net voor dat ik mijn zaad in haar zalige kutje spoot kwam ze voor een tweede keer klaar. Bart was intussen An aan het beffen en liet An eerst zo klaarkomen voor hij haar een flinke neuk beurt gaf, de derde man kwam achter mij staan en ook hij wilde zijn stijve lul bij me naar binnen steken. Hoewel ook hij een grote lul had was hij toch kleiner dan van de tweede man maar het duurde bij hem wel langer voor hij zijn zaad bij me naar binnen spoot. Dit was mijn eerste ervaring met mannen maar zeker niet de laatste en laat me nu wel meer door mannen gebruiken en zaad in en over me heen spuiten soms onder ga ik ook een golden shower een keer ben ik door drie mannen tegelijk onder gepist
Het bericht Op visite verscheen eerst op Sexverhalen.com.