Het is zomervakantie en als student heb ik geld nodig om nog een weekje met vakantie te gaan. Via een huisgenoot krijg ik de tip om langs te gaan bij een uitzendbureau voor bouw en techniek waar ze nog vakantiewerkers zoeken voor klus- en opruimwerk. De volgende morgen ga ik langs. Ze hebben 3 weken werk op een scheepswerf en het loon is ok. Ik heb geen ervaring op een scheepswerf maar als boerenzoon heb ik op de boerderij meegewerkt en het nodige van techniek en klussen geleerd. Ik kan de volgende dag al beginnen en krijg de naam van de voorman waar ik me moet melden. Met de bus is het 20 minuten vanaf het station.
Om 7.00 uur zit ik de volgende dag in de bus. Onder mijn spijkerjack heb ik mijn overall aan die ik ook op de boerderij draag bij het meehelpen en daaronder werkschoenen. In de bus is het rustig, er zijn nog 7 andere passagiers. Aan de andere kant van het gangpad zit een jonge jongen en als ik nonchalant naar voren kijk zie ik uit mijn ooghoek dat hij een paar keer naar me kijkt. Ik ga wat verzitten en mijn jack valt verder open waardoor mijn overall duidelijk te zien is.. en ook de bobbel in mijn kruis. Ik word altijd geil als ik de overall aan heb, dan krijg ik vaak een stijve pik. En terwijl mijn pik harder wordt opnieuw zie ik uit mijn ooghoek dat de jongen naar me kijkt, vooral naar mijn kruis.
Als de halte dichtbij komt waar ik moet uitstappen ga ik alvast in het gangpad staan. Mijn lul is nog wat harder geworden en de bobbel in mijn kruis is van opzij wel goed  te zien. Terwijl ik in het gangpad wacht krab ik nonchalant aan mijn ballen en lul. De jongen staart nu naar me, kijkt vooral naar die bobbel. Als ik uitstap en de bus voorbij rijdt zie ik de jongen  nog steeds naar me kijken.
Na 5 minuten lopen ben ik bij de ingang van de scheepswerf en de portier bij het hek verwijst me door naar het achterste deel op het terrein. Ik moet me melden bij een container die dienst doet als schaftkeet. Als ik de deur opendoe en naar binnen stap zie ik 5 mannen rondom een tafel zitten. De jonge kerels zijn achter in de twintig en in de dertig en ze hebben allemaal een blauwe overall aan. Ik vraag wie Robert is en dat is de kerel vooraan. Hij staat op en geeft me en hand. Ik ben Robert en jij bent ons hulpje de komende weken vraagt hij? Jazeker zeg ik. Robert is een grote blonde kerel, breed in de schouders en een gespierd lijf waardoor zijn overall wat strak om zijn lichaam zit. Hmm een lekkere kerel om te zien.
Robert vraagt of ik koffie wil en legt ondertussen uit wat mij straks te doen staat. De andere mannen staan op om aan het werk te gaan en als ze mij passeren krijg ik een hand en soms een naam erbij. Van Robert krijg ik te horen dat ik op het schip de Sylvester straks de losliggende kabels moet versjouwen naar plekken waar de anderen gaan lassen en slijpen. En verder moet ik zware materialen en gereedschappen versjouwen en rommel op het dek naar de kade brengen en in de containers doen.
Terwijl ik achter Robert aan naar het schip loop zie ik zijn breedgeschouderde rug en een stevige gespierde kont. Hij is een beer van een vent. We gaan via een trap het schip op en daar ga ik na een korte uitleg aan het werk. Om 10 uur is er koffiepauze, daarna werken we door tot 12 uur schaft. Tijdens de schaft zijn er de gebruikelijke grappen en 2 mannen vertellen stoere verhalen over de beurt die zij vanavond aan hun vrouw gaan geven. Robert lacht erom en kijkt me soms aan zie ik.
Als de pauze voorbij is vraagt Robert me nog even te wachten terwijl de andere mannen de keet uitlopen. Hij vraagt me hoe het gaat. Ok zeg ik. Ja jij bent een harde werker, een aanpakker zie ik en dat bevalt me wel zegt Robert. Als we de keet uitlopen vraag ik waar het toilet is. Moet je pissen vraagt Robert ? Ja zeg ik. Ok loop maar mee, ik moet ook zegt Robert. Hij loopt naar een schuur verderop en als hij de deur opendoet komen we in een kleedruimte met vakken waar diverse schoenen staan, diverse overalls hangen en wat tassen met kleding. Robert doet een klapdeur open waar rechts 2 hokjes en een wastafel zijn en om de hoek hangt  een lange metalen pisbak aan de muur. Daar kunnen wel 6 mannen naast elkaar staan. Robert gaat aan de pisbak staan en maakt de onderste knopen van zijn overall los en kijkt ondertussen achterom naar mij. Ok denk ik dan ga ik maar naast hem staan. Ik sta rechts van hem en maak ook de onderste knopen van mijn overall los. Op dat moment heeft Robert zijn lul al vastgepakt en pist hij een flinke straal. Het geluid van de kletterende pis tegen de metalen bak klinkt geil vind ik. Daardoor is mijn lul al wat harder en terwijl ik ook begin te pissen wordt mijn pisstraal sterker. Zo zegt Robert, daar zit flinke druk op. Ja zeg ik, de blaas zit vol. Robert kijkt me lachend aan en kijkt dan naar beneden naar zijn lul en dat geeft mij de kans om ook te kijken. Hij doet zijn rechterhand even op zij en duidelijk is zijn grote lange lul te zien. Hmm dat is flink gereedschap, als hij hard is heeft hij vast een paal van 20 cm denk ik. Blijkbaar valt het op dat ik kijk want Robert zegt dan, zo jongen sta je te kijken en vergelijken. Licht blozend weet ik niet direct wat anders te zeggen als , ja even checken wat voor maat jij hebt. Robert lacht hardop.
Als we toevallig vrijwel tegelijk klaar zijn schudden we beide onze lul om de laatste pis druppels eraf te schudden en knopen we onze overalls weer dicht. We lopen de schuur uit terug naar de Sylvester. Terwijl ik achter Robert aanloop zie ik zijn breedgeschouderde postuur en zie ik zijn billen licht heen en weer schuiven tijdens het lopen. Hmm dat zijn 2 stevige ronde billen.
We werken door tot een korte theepauze en om 16 uur zit de eerste werkdag erop. Sommige mannen zijn al klaar en lopen terug naar de keet waar ze hun overall uittrekken. Ik loop met Robert terug. Terwijl de andere mannen vertrekken naar huis vraagt Robert of ik nog even blijf zodat hij de dag met mij kan doornemen. Hij vraagt hoe ik de dag vond en hoe het bevalt om dit werk te doen. Het is ok en lekker buiten zeg ik. Ja ik zie dat je een harde werker bent en handig bent met helpen. We kletsen nog wat en als we de keet uitstappen vraag ik : ik kan nog wel even pissen voordat we hier de boel afsluiten? Jazeker zegt Robert, ik moet zelf ook nog afwateren. We lopen naar het toiletgebouw en door naar de achterste ruimte waar de pisbak staat. Nu sta ik links van Robert. We maken allebei weer de onderste knopen van onze overalls los en terwijl ik mijn lul vastpak en eruit haal zie ik dat de flinke lul van Robert al uit zijn overall springt en hij direct begint te pissen. Hmm zijn lul is nog groter dan vanochtend. Robert houdt met zijn rechterhand zijn lul vast en daardoor kan ik zijn grote lul goed zien als ik opzij kijk. Hm geil hoor zo’n dikke pissende lul. Omdat ik me geil voel merk ik dat mijn lul weer harder is geworden en met een flinke straal pis ik verder. Zo zegt Robert jij hebt ook flink gereedschap. Ja zeg ik gelukkig wel. Robert en ik kijken elkaar aan en dan naar onze lullen. Opeens pakt Robert met zijn linkerhand mijn lul vast. Zo vind je het lekker dat ik dit doe? Jawel, best wel zeg ik. Daardoor durf ik nu ook met mijn rechterhand zijn lul vast te pakken. Wauw wat een mooie dikke lul heeft hij toch. Zo staan we met gekruiste handen elkaars lul te voelen en we worden allebei harder. We zijn al snel klaar met pissen en schudden elkaars lul zodat de pis druppels eraf schudden.
Ik knijp wat harder in de lul van Robert en die word nu echt hard, zijn eikel  begint flink op te zwellen. Jezus man, dat vind jij echt lekker he zegt Robert. Ja, maar jij ook zie ik, zeg ik tegen hem. Robert draait zich naar me toe en we pakken elkaar vast. We grijpen elkaars lijf vast, kneden elkaars kont tussen onze vingers. En ondertussen zoent Robert op mijn mond die ik beantwoord door mijn tong in zijn mond te duwen. Dat vindt Robert lekker en ik voel zijn tong ook stevig duwend in mijn mond. Zo zijn we steeds heftiger aan het tongen en voelen we ons alle geil worden. Ondertussen ben ik zijn lul en ballen aan het masseren en dat maakt hem zo geil dat zijn paal keihard wordt. Oh jongen, ga mijn pik es goed verwennen zegt Robert. Daarom besluit ik op mijn knieën te gaan zitten. Als ik geknield zit staat de dikke paal van Robert recht voor mijn gezicht en alsof het zo hoort sluit ik mijn lippen om zijn forse gezwollen eikel en begin ik mijn lippen hop en neer te bewegen. De paal wordt harder, Jezus wat is dat lekker en alweer te lang geleden dat ik zo’n dikke paal heb gepijpt. Ik duw de paal wat dieper in mijn mond tot aan mijn keel, moet wel oppassen dat ik niet kokhals. Maar zo lekker voelt dat, zo’n forse kloppende paal in mijn bek. Ik word er gulzig van en pijp Robert stevig door. De ademhaling van Robert hoor ik versnellen, hij begint meer te zuchten. Terwijl mijn mond op en neer beweegt en mijn neus in zijn schaamhaar verdwijnt waardoor ik de geur van pik ruik begint Robert steeds sneller te zuchten. Ja hij gaat komen denk ik en ik heb het nog niet gezegd of opeens voel ik een warme stroom achterin mijn mond, en nog een keer, en nog een keer. Robert komt nu stotend in mijn mond klaar terwijl hij forse stralen warm sperma in mijn bek spuit terwijl hij met beide handen mijn hoofd vastheeft. Ik houd mijn keel dicht waardoor zijn warme sperma in mijn mond blijft en ik het sperma over mijn tong glijdt. Als een slaafs sletje laat ik zijn lul uit mijn mond glijden en doe mijn mond wijd open om Robert te laten zien hoeveel sperma hij geloosd heeft. Robert lacht zachtjes en zegt, zo dat is een flinke lading en dat smaakt je wel he? Ja erg lekker is dat zaad van jou zeg ik. Ik sta op en hoop nu een zuigbeurt te krijgen maar op dat moment horen we gerommel.  Geschrokken knopen we snel de overalls dicht en als we ons omdraaien gaat de deur open en komt de portier binnen. He jongens, zijn jullie hier zegt de portier terwijl hij ons allebei onderzoekend aankijkt. Ja zegt Robert, we zouden afsluiten maar moesten allebei nog wateren. Ok jongens, zijn jullie klaar want dan kan ik de poort sluiten. Ja hoor zeggen we en we lopen samen richting de uitgang waar Robert in zijn auto stapt en met een knipoog en een gebaar van zijn vinger afscheid neemt waarmee hij wil zeggen : dit blijft onder ons he ? Tot morgen roep ik hem na.
Ik loop naar de bushalte en na 5 minuten wachten komt de bus er aan. Nog geluk gehad ook dat ik op tijd ben. Als ik de bus instap en halverwege wil gaan zitten zie ik op de achterste bank opeens een jongen omhoog komen. Verrek, dat is die jongen van vanmorgen zie ik en in een split second besluit ik door te lopen naar de achterste bank waar de jongen zit.
Terwijl de bus optrekt kom ik bij de achterste bank aan. Ik vraag de jongen of ik hem mag passeren en bij het raam mag zitten. Ja hoor zegt hij terwijl hij me al kijkend opneemt. Als ik voor hem langs wil stappen met mijn gezicht naar hem toe geeft de chauffeur net gas. Daardoor schiet ik wat naar voeren en toevallig kom ik dan met mijn kruis richting zijn gezicht, mijn lul schampt even zijn neus. Sorry hoor, de bus rijdt snel op zeg ik. Geeft niks zegt hij terwijl ik naast hem ga zitten en zie dat hij weer naar me kijkt, of beter gezegd vooral naar mijn kruis kijkt. Ik kijk hem aan en zeg : je vindt het niet erg dat ik met mijn m’n lul even tegen je aankwam? Nee zegt hij snel. Aha, ja vanochtend zag ik je ook al een paar keer naar me kijken, of beter gezegd vooral naar mijn kruis kijken. Dat is toch zo vraag ik hem. Hij kijkt even weifelend en zegt dan : ja sorry al je dat vervelend vindt. Nee hoor, dat vind ik niet vervelend. En dan zachtjes: of wil je wat meer zien. Hij kijkt me met grote ogen aan en ziet dan hoe ik weer aan mijn kruis krab. Hij kijkt nu strak en verlangend. Wil je meer vraag ik. Jawel zegt hij. Ok maar dan moet je wel wat voor me doen. Wat is dat dan vraagt de jongen? Ik wil dat je de onderste knopen van mijn overall open maakt en mijn lul eruit haalt om aan te zuigen. De jongen kijkt me aan en vraagt, hier ? Nu, in de bus ? Ja, de mensen voor ons hebben niks in de gaten en er stappen toch geen mensen meer in tot we terug zijn bij het station.
Ok zegt hij en begint dan met zijn vingers de knopen los te maken. Dat is zo handig van een overall, zeker als je er geen onderbroek onder draagt, dan kun je altijd makkelijk bij je lul en ballen. De jongen pakt mijn lul vast en haalt hem eruit terwijl ik harder en harder wordt. Mijn eikel begint al flink te zwellen. Zuigen zeg ik. De jongen buigt zich naar voren en neemt mijn eikel in zijn mond. Hmm lekker maar misschien kun je beter op je knieën gaan zitten als je tussen onze bank en de bank ervoor past zeg ik. Hij kijkt naar voren om te zien of de chauffeur of andere passagiers iets in de gaten hebben maar dat is niet zo. Zij kijken verveeld naar buiten, de chauffeur let op de weg.
De jongen zit nu voor me, klemt mijn eikel weer tussen zijn lippen en begint dan op en neer te bewegen met zijn mond waardoor mijn lul steeds dieper in zijn mond komt. Hmm de jongen zuigt gulzig, hij houdt duidelijk van een harde paal in zijn mond en begint zelfs wat te smakken. Hij kijkt omhoog om te zien of ik het lekker vind en ik grijns hem toe, ja goed zuigen jij zeg ik. De jongen begint sneller en steviger te zuigen. En na een tijdje beginnen mijn ballen te koken. Het gaat niet lang meer duren. En ik heb het nog niet gedacht of daar komt de eerste straal sperma die ik in de mond van de jongen spuit, en daarna nog een, en nog een, en … Voldaan lig ik tegen het kussen van de achterbank aan. Jezus, wat een geil pijpventje is die jongen en wat ben ik lekker klaar gekomen. De jongen komt overeind en komt weer naast me zitten. Ik zie dat hij zijn mond dicht heeft en als hij me aankijkt doet hij zijn mond open en zie ik een flinke lading van mijn sperma in zijn mond terwijl hij met zijn tong beweegt en zo lekker met mijn sperma speelt. Daarna beweegt zijn adamsappel en zie ik hoe hij duidelijk slikkend mijn sperma inslikt. Zo zegt hij voldaan, dat was lekker …. Ja zeg dat wel.
Het bericht Op de scheepswerf … en daarna in bus naar huis .. verscheen eerst op Sexverhalen.com.