Al heel wat jaren waren wij buren en voelde ik dat buurman vaak zijn verlangen naar mij liet blijken. Iedere gelegenheid die hij had vroeg hij mij ten dans en charmeerde mij als een galante heer. Ik had genoeg ervaring ,vanuit mijn jonge jaren en wist reeds lang dat uiteindelijk elke man belust is om te kunnen genieten van het poezemietje van de vrouw.
Wanneer je te maken hebt met iemand die geduld heeft en zijn kans afwacht dan zal iedere vrouw uiteindelijk wel een moment hebben waarbij zij meer zal toelaten. Het was bij mij niet anders gegaan. Eens het tussen ons beide begonnen was met een voorzichtige kus op de beide wangen bij het elkaar zien werd het meer. Het werd een kus volop de mond. En onvermijdelijk werd het zachte gestreel van het puntje van zijn tong op mijn lippen als wij alleen waren de aanvang van een langdurig getongkus.
Als dat zich voordeed bij het dansen van een tango met gedempte lichten vonden zijn strelende handen onvermijdelijk mijn borsten. Ik voelde voor het eerst zijn verlangende mannelijkheid en bood niet de minste weerstand als zijn strelende hand onder mijn rokje gleed en met een vinger onder de rand van mijn slipje in mijn kutje woelde. Samen liggend op de divan heeft hij mij er voor het eerst gevingerd tot ik klaar kwam. Wanneer ik met hem voor het naar zijn sauna ben geweest hebben wij er voor het eerst genoten van elkanders naaktheid. Minutenlang vertoefgde hij er lokkend aan mijn tepels terwijl ik zijn ballen masseerde. Fantastisch heeft hij er mij de eerste maal gebeft . Met zijn tong tussen mijn schaamlippen heeft hij er mij zot gemaakt geil van verlangen om te neuken.
Zijn formidabele piemel lekker spannend in de vagina van mijn bronstig lichaam het was heerlijk. Zulk een spuiterke had ik nog nooit gevoeld. Een topgenot zoals ik er nog nooit in mijn leven had beleefd. Urenlang hebben wij ons liefdesspel aangehouden. Verzadigd van mijn nieuwe minnaar heb ik die avond mijn echtgenoot voor het eerst geweigerd. Zo werden wij gepassioneerde geliefden. Gezien buurman op brugpensioen is zijn wij dagelijks in de gelegenheid. Als grote dansliefhebbers zijn wij samen in een dansklub gegaan waar wij nu een sessie naaktdansen te samen volgen een nieuw bijkomend genot.
Het bericht Onverwachts kwam topgenot. verscheen eerst op Sexverhalen.com.