Ze voelde echt wel een bepaalde sensatie bij elke stap. Een zekere opwinding en tegelijk ook een zekere angst voor wat ging komen. Ze kende haar ventje immers al lang genoeg om te weten dat er iets ging komen en dat dit niet zomaar een ‘vrije wandeling’ was. Ze was opgekleed met haar spannende jeans die haar stevige ronde kont lekker accentueerde, hieronder een sexy slipje, haar tijger pumps en een sexy diep uitgesneden blouse zodat haar decolleté mooi open stond. De blouse kleefde wat tegen haar iets te dik buikje. Althans zei vond ‘veel te dik’, hij zei steeds dat mannen een buikje en een maatje meer lekker vinden.
En nu liepen ze hier dus hand in hand, zwoele zomeravond, in het red light district van Antwerpen. Achter de ramen zaten meestal jonge prostituees van vreemde origine, vermoedelijk zat half Rusland en omstreken hier. Ze waren uiteraard mooi en hun kleding liet weinig aan de verbeelding over. Ze wist dat haar ventje hier niet op kickte en zij vond dit trouwens ook maar niks. De opwinding kwam gewoon van het feit dat ze daar liepen. De hoeren tikten op de ramen om aandacht te krijgen, soms bleven ze eens staan om te kijken, een spel.
En zo slenterden ze verder langs de ramen. ‘Hallo, ook op zoek naar wat vermaak?’ klonk het plots achter hen. Ze draaiden zich en stonden oog in oog met een koppel. Een goede 15 jaar jonger als hen maar zowat dezelfde morfologie als hen. ‘We doen wat windowshopping’ zei Viv, hierbij zichzelf verbazend over haar antwoord. ‘Vind je wat naar je zin?’ vroeg de man. Hij had een Nederlands accent.
‘Niet echt’, nam Dirk nu het woord, ‘het is allemaal zo fake en geforceerd. Viv bekeek de Hollander, breed geschouderd, zowat een 1, 95m, gespierd, een leuke bles blond haar, en een kop als een sexy killer. Lekker dier, dacht ze. Zijn meisje was eerder dik dan mollig, maar ze had een leuk snoetje. Ze droeg ook al pumps op hoge hakken, een te kort rokje die weinig van haar stevige benen verhulden en een t shirt dat ze eigenlijk beter niet zou dragen.
‘Dus jij hebt ook liever het echte spul’ repliceerde de Hollander. ‘Een echte vrouw, een echte man, met wie je kan praten, geen betaal gedoe, geen klok…’ ‘Ja eigenlijk wel’ zei Dirk. ‘Nou, ik ben Henk en dit is Freia’ zei hij, en we wisselden handdrukken uit. Viv voelde dat hij haar hand net iets te lang vasthield en onderwijl bekeek hij haar uitgebreid. ‘wij hebben hier wat verderop een studiootje, als je wil gaan we d’er samen heen, we drinken een glaasje en we doen wat we graag zouden willen doen.’ Het klinkt allemaal zo eenvoudig als een hollander die dingen zegt. Viv en Dirk keken naar elkaar. Verrast van dit aanbod. Viv verbaasde zichzelf opnieuw en nam weer het woord. ‘ok, zei ze. Maar er wordt niks geforceerd, we den niets wat we niet willen.’ Dat klinkt geinig zei Henk. Komaan dan maar.
Na een 10 minuutjes stappen, kwamen ze aan het appartement aan. De Hollanders hadden heel de tijd aan elkaar zitten friemelen gedurende de wandeling. Zijn hand gleed meermaals onder haar rokje. Haar billen kwamen dan bloot en het was duidelijk dat ze was spaarde.
Installeer jullie maar, Viv en Dirk gingen in een grote sofa zitten. Beetje onwennig en gespannen. Een fles champagne werd bovengehaald en al gauw klonken ze alle vier op een leuke avond en zoals Henk het zei: ‘een geslaagde uitwisseling’. Uitwisseling, galmde het door Viv haar hoofd en ze werd eigenlijk best wel geil. Ze zou nooit haar man bedriegen, maar als je de dingen samen doet is dat toch geen bedrog, bedacht ze. Trouwens hij zou hetzelfde doen met die Freia. En die Henk, man wat was die sexy, die mocht haar wel eens stevig afrijden.
Het koppel nestelde zich tussen Viv en Dirk in. Zo hebben jullie al wel eens meer zo’n dingen gedaan? Vroeg Freia. Ze had een frele stem voor zo’n stevige dame. Euh wat gedaan? Vroeg Dirk. Wel dat swingen, zei ze lachend. Euh eigenlijk niet nee.
Das best leuk he Henk, twee maagden in huis, lachte Freia. Henk had zich meer naar Viv toegedraaid en zijn hand gleed voorzichtig over haar volle dijen. Viv voelde zich enerzijds ongemakkelijk en anderzijds voelde ze zich heet worden. Ze voelden zijn handen glijden en het leek haar of enkel zij tweeën in de kamer waren. Haar benen gingen licht uit elkaar en ze voelde zjnj hand naar haar kruis zoeken. Man wat werd ze geil. Ze hoorde nog vaag hoe Freia en Dirk aan het praten waren, maar de woorden drongen niet meer tot haar door. Henk kuste haar in de nek en tellen later drukte hij zijn lippen op de hare terwijl zijn handen over haar borsten schoven en zachtjes kneedwerk verrichtten. Haar mond ging open en ze voelde zijn warm tong naar binnen komen. Ze verloor het noorden nu helemaal. Kan dit wel, dit mag niet, allerlei gedachten flitsten door haar heen. Maar ze was ook zo hongerig, zou deze kerel haar wel eens stevig kunnen doorneuken? Haar wel zo eens lang neuken en opvullen zonder onmiddellijk zijn zaad te dumpen zoals haar Dirk dat deed?
Haar ene hand gleed over zijn gezicht tijdens het tongkussen, haar andere zocht zijn weg naar het kruis van de man. WTF, wauw die knaap heeft een fameuze bult. Ze schrok bijna toen ze de harde grote knobbel in de jeans van Henk voelde. Ze schrok en werd nog heter. Ze keek even naar Dirk. Die zei ook al niet veel meer. Ook zij waren innig aan het zoenen en ze zag hoe zijn hand onder het kleedje van Freia tussen haar dikke dijen was verdwenen. Het kan dus, flitste het door haar hoofd, ik kan me laten afrijden door die Hollander. Henk stond op en nam de hand van Viv. Kom, zei hij wij tweetjes gaan naar boven. Laat hen maar hier. Viv twijfelde geen seconde en volgde Henk de trap op.
In de slaapkamer hing een erotisch sfeertje, gedempt licht, zachte lakens en op het nachtkastje zag Viv een hoop speelgoed liggen. Henk trok haar hemdje uit en ontknoopte haar BH. Zijn handen masseerden haar borsten. En zijn mond zoog aan haar tepels die nu extra gevoelig waren. Hij trok zijn shirt uit en zij opende zijn broeksriem, knoop en rits. Ze trok zijn broek wat naar beneden en grabbelde wild in de onderbroek. Het was een beetje onhandig om zijn paal uit de broek te krijgen, maar daar was hij dan… een harde paal van wel 25cm, dik beaderd, glanzende eikel, ze sleurde zijn onderbroek wat dieper af en zakte door haar knieën. Alsof ze al 10 jaar droog stond, zo wild pakte ze de lul en zo hongerig begon ze te zuigen. Henk had haar hoofd vast en duwde zijn lul diep naar binnen. Ze slurpte letterlijk. Hij smaakte heerlijk, een beetje zilt, maar hij rook lekker en wat was hij stevig. Ze zakte wat dieper en kneedde nu zijn zware balzak. Even dacht ze aan Dirk. Die zou zich ook wel tegoed doen. Ze wist maar al te goed dat hij op volle vrouwen viel en ze kon zich al voorstellen hoe hij haar buik en billen kneedde.
Henk trok haar recht. Het was nu hij die actie nam, je bent prachtig fluisterde hij haar toe. Je hebt heerlijke borsten, de beste zoenmond ever, en ik ben gek op je figuur. Hij opende haar jeans en trok deze met slip en al naar beneden. Chance dat ik mijn sexy slip aan heb dacht ze nog terwijl ze uit haar broek stapte, hij heeft niet eens gekeken. Hij deed nu hetzelfde en allebei waren ze nu poedelnaakt. Zijn paal stond fier naar voor en wees naar boven, dat kon Dirk al lang niet meer. Ik wil je neuken zei hij stilletjes in haar oor terwijl ze tegen elkaar stonden met hun naakte lichamen en zijn ene hand over haar schouders ging terwijl de andere zacht haar bene openduwde. Ik wil je neuken zoals je nog nooit bent geneukt, ik neuk je suf. Mijn god wat ben ik gek op je billen. Haar hand gleed op en af zijn neukstaaf. Pak me dan zei ze in oor. Ik ben je neukslet vanavond, ik ben van jou, maar stel me niet teleur. Ik wil dat die ballen straks leeg zijn en ik wil geen druppel zaad verspild zien.
Zo stonden ze wat tegen elkaar op te schurken en geile praat te verkopen. Hij duwde haar op bed. Niks van zei ze, jij gaat liggen. Komaan op je rug. Henk ging liggen, Viv nam wat olie van het nachttafeltje en begon Henk te masseren. Heerlijk zuchtte hij. Haar handen gleden over zijn borst en buik en kwamen uiteindelijk ook in de zone de waarheid. Met goed veel olie masseerde ze zijn lul en ballen. Haar vingers gleden ook steels langs zijn anus en met een beoliede vinger drong ze diep binnen in zijn kont. Fuck wat is dit lekker kreunde hij. Dit voelt goed, doe voort. Ze zoog zijn lul en ballen en vingerde ondertussen zijn reet. Hij kronkelde alle kanten uit.
Plots duwde hij haar weg en rolde haar naast hem op bed. Ze lag op haar rug. Nu is het jouw beurt lieverd, siste hij. Hij nam een i phone en oortjes, ze plugde de oortjes in en hoorde opzwepende luide muziek. Hij nam een sjaal en blinddoekte haar. Ze was botergeil en weg van de wereld. Het leek zo irrieel.
Hij masseerde nu haar borsten buik billen. Zij zat in de zweem van de muziek en zag niks, ze gaf zich. Zijn handen trokken aan haar tepels en hij kneedde letterlijk haar volle borsten. Momenten later voelde ze hoe hij haar benen opende en zijn tong en vingers daalden af in haar speeltuin. Ze smaakte zoet en zout en wist dat ze lekker geurde daar beneden. Zijn handen kneedden haar zacht bilvlees, zijn tong gleed langs haar clitje haar gleufje binnen. Heerlijk. Ze verzonk volledig in de opzwepende muziek, de duisternis en zijn verwennerij. Ze drukte haar middel naar boven om hem beter te voelen.
Hij nam haar polsen en bracht haar armen naar boven, plots besefte ze dat ze werd vastgemaakt. Haar polsen werden aan de bedspijlen gebonden. Ze was nu compleet overgeleverd aan die bonk en dat terwijl ze zeker was dat Dirk beneden tussen de weelderige billen van die dikke Freia lag te genieten alsof het zijn laatste dag was.
De opzwepende muziek vulde haar hoofd, het bleef duister, en… er gebeurde niet veel. Nochtans voelde ze instinctmatig dat er iemand in de kamer was. Hij was iets aan het voorbereiden die Henk, maar wat.
Dan toch beweging op het bed. Ze voelde hoe handen over haar lichaam gleden, vreemd, ze voelde duidelijk aan weerszijden van haar op het bed iemand zitten. Ze was opnieuw bang en tegelijk sterk opgewonden. Wat gaan we nog krijgen. Toen voelde ze hoe de kop van een lul in haar mond werd geduwd. De lul was nog halfslap en duidelijk een goede maat kleiner dan die van Henk. Het proefde ook niet naar die van Dirk want die zou ze herkennen, dacht ze.
Terwijl ze de lul opslokte en begon te zuigen, voelde ze dat iemand aardig wat aandacht schonk aan haar drijfnatte kut. Vingers gingen over haar clitje, een vinger penetreerde haar mooie schaamlippen. Ze voelde hoe een ander hand haar borsten streelden en af en toe trokken scherpe nagels haar tepels naar boven. Welke man heeft nu zo’n scherpe nagels, dacht Viv terwijl ze dorstig op de hard geworden lul zoog. De lul in haar mond leek inderdaad op oorlogssterkte te zijn gekomen, maar erg groot was hij niet. Hij werd nu teruggetrokken en ze voelde hoe een hand een koppel kloten in haar mond duwde. Ze wist wat te doen, maar opnieuw was ze verrast toen ze scherpe nagels voelde. Vastgebonden onderging ze het spel. Wat zou Dirk nu aan het doen zijn?
Het vingerwerk tussen haar benen werd heviger en ze voelde ook hoe Henk haar nu zalig begon te beffen. Hij deed zijn werk grondig en wist duidelijk hoe een rouw aan te pakken. Viv kwam drijfnat en tellen later kwam een hevig orgasme, de teelballen werden uit haar mond gehaald, ze voelde hoe vingers diep in haar neukgleuf gleden en wat later voelde ze die vingers in haar mond. Haar eigen kutsappen smaakte lekker zoet en bitter, maar opnieuw voelde ze heel duidelijk die lange vingernagels.
Ze hijgde van het orgasme en voelde nu hoe de twee van plaats leken te wisselen. Ze voelde de sterke paal van Henk over haar gezicht glijden. Haar benen werden wijd opengezet en ze voelde een koude vloeistof over haar kut en holletje glijden. Vingers smeerden de vloeistof diep in haar poes, maar ook in haar aarsje en dat maakte haar wat bang. Ze probeerde haar benen te sluiten maar tevergeefs, sterke handen hielden ze open. Ze voelde hoe Henk op haar kwam zitten in 69 stand. Zijn ballen drukten op haar lippen en haar neus zat vlakbij zijn gladgeschoren kont.
Minstens twee vingers gingen nu in en uit haar bruin sterretje, het deed geen pijn, het gaf een warm zelfs heet gevoel en een rare ongekende opwinding. Ze voelde hoe haar kringspieren gerokken werden. Dan stopte het vingerspel, ze voelde opnieuw die koude vloeistof op haar aarsje en dan voelde ze hoe de tweede man tegen haar aankwam. Neen, riep ze. Daar niet. Henk zakte volledig op haar gezicht nu, ze stikte bijna met die ballen op haar mond en haar neus nu letterlijk in zijn kont. Ze voelde hoe een lul van vlees en bloed tegen haar sterretje ging en vlot naar binnen gleed. Even deed het rekken pijn, maar eens erin was dit zo’n overweldigend zalig gevoel, de lul ging nu zacht op en neer in haar kont. Ze werd anaal geneukt, iets wat Dirk nooit had mogen doen. Het voelde zo lekker… Ondertussen duwde Henk zijn pik in haar mond.
Ze likte en zoog op het ritme van het neukwerk. Ze voelde hoe de scherpe nagels haar tepels pijnigden en ze voelde een nieuw orgasme opkomen. Ze kwam sidderend en gillend klaar, misschien wel haar diepste orgasme ooit. Ze voelde zich verslappen en vergat Henk zijn leuter te verzorgen. Henk nam de oortjes uit. Hela Viv, lekker He? Zei hij opgewekt. Maak me los zei Viv. Maak me los en ik neem jullie zaad.
Terwijl de lul nog steeds in haar volle kont zat, voelde ze hoe ze werd losgemaakt. Haar handen gingen onmiddellijk tussen haar benen, op zoek naar de geheimzinnige lul die haar anaal neukte. Ze voelde hem, en kon zelfs bij de balzak. Ze kneedde hem gretig. Komaan spuit me vol, siste ze, spuit mijn darmen vol, ik ben je vuile hoer. De blinddoek werd onverwacht verwijderd. Het licht pijnigde haar ogen en ze moest wat knipperen, maar wat ze toen zag…
Ze keek recht in de ogen van Freia. Ze zag de zware hangborsten van Freia, haar mollige hangbuik en ze zag hoe Freia haar in haar kont neukte. WTF???
Henk zat naast Viv, draaide haar hoofd naar hem en duwde zijn paal opnieuw in haar mond. Dat is pas lekker he zei hij. Je wordt geneukt door een shemale en je krijgt mijn zaad in je mond terwijl Freia je darmen onderspuit. Viv zoog, ze had met een hand de ballen van Freia vast en met de andere hand begon ze de zware kloten van Henk te masseren.
Ze voelde hoe de lul in haar kont begon te schokken, Freia Komaan, spuiten hijgde Viv, Geef me dat sperma. Ook Henk hield het niet meer, hij nam zijn lul vast en spoot een giga lading in de mond van Viv. Ze verslikte zich, sperma klodders vlogen in haar haar over haar neus, zaad druipte uit haar mond.
Freia’s slapper wordende lul zat nog steeds in haar bruine schuifje. Niet bewegen zei Freia, we hebben nog een verrassing. Kom Dirk, zei ze. Viv draaide haar hoofd en ze zag hoe Dirk rechtstond van een stoel in de hoek van de kamer. Hij had een stijve lul in zijn handen.
Neuk haar, zei Freia. Haar lulletje gleed uit de kont en Dirk nam plaats tussen de benen van zijn vrouw. Eindelijk zou hij haar nemen in haar heerlijke kont. Hij deed loyaal glijmiddel op zijn pik en seconden later gleed hij de zalige tunnel in. Opnieuw voelde ze de opwinding van het gevuld worden.
Dirk kuste haar vol op de mond, zijn tong drong binnen en ze wist dat hij nu het zaad van Henk moest proeven. Ze werd ontzettend geil van die gedachte terwijl Dirk zachtjes in en uit schoof.
In haar ooghoek zag Viv hoe Henk zijn Freia begon te berijden. Ze zat op haar knieën met haar dikke kont in de lucht. Henk zijn pik zat helemaal in haar neukgat, en dat neukgat was uiteraard haar kont. Met één hand rukte Freia zichzelf af terwijl Henk haar bereed. So unreal, dacht Viv. Dirk had nu haar tepels genomen en trok hard, ze voelde zijn tempo naar boven gaan en wist dat hij ging spuiten. Komaan vieze vette klootzak, beveelde ze, spuit je creme in mijn gat. Je hebt lang genoeg moeten wachten. Ze keek opzij en zag hoe Henk net was klaargekomen, zijn lul gleed uit de openstaande aars van Freia. Freia liet natte scheten en bij elke scheet leken er flarden sperma te worden weggeschoten. Haar spier ging open en toe.
Viv voelde nu hoe Dirk klaarkwam. Ze voelde zich de grootste slet ter wereld, maar het voelde geil. Dirk’s slappe lul gleed uit haar aars en Viv bedacht zich dat ze er nu moest uitzien als Freia; open gat, uitdruipend sperma en glijmiddel… en ook Viv liet wilde, natte scheten en ze wist dat het laken onder de zaad flodders zou zitten.
Wat zouden ze volgende keer beleven?
Het bericht Onverwachte wending verscheen eerst op Sexverhalen.com.