Ik was vrij vroeg opgestaan voor mijn online lessen die ochtend. Het was namelijk coronatijd, dus moesten we het maar op deze manier doen in plaats van gewoon naar school te gaan. De lessen waren er helaas niet beter op geworden. Sterker nog, ze waren dodelijk saai. Ik had toen nog geen idee hoe het volgende videogesprek daar verandering in zou gaan brengen…
Vijf minuten van tevoren zat ik klaar voor Nederlands. De andere leerlingen stroomden langzaam binnen. Af en toe sprong er een camera uit of aan, wat eigenlijk verplicht was bij elke les, maar niet iedereen hield zich daaraan. Zo kwam ook Sara voorbij, een knap meisje uit mijn klas. Ze had lang bruin haar, eveneens bruine ogen en mooie roze lippen, die ik graag eens tegen de mijne aan zou voelen. Haar borsten waren van een mooi formaat en ze had een mooi strak kontje.
Sara stond op, waarschijnlijk om haar boeken te pakken, maar had daarbij niet door dat anderen zo konden zien dat ze alleen een onderbroek aan had. Haar slip was zwart en bracht haar stevige kontje goed tot uiting. Ik voelde mijn pik hard worden en pinde haar snel vast op mijn scherm, zodat haar beeld niet zou verdwijnen als andere mensen aan het woord waren geweest.
Na een paar seconden kwam ze weer terug met haar boeken in haar hand. Ze ging zitten en ik kon nog net de contouren van haar schaamlippen onderscheiden. Mijn camera stond ook aan, maar ik kon mezelf er niet van weerhouden mijn lul uit mijn broek te halen en me op Sara af te trekken.
Onze Nederlands docent begon de les, maar ik was daar totaal niet mee bezig. Sara’s kontje was het enige waar ik aan dacht. Op een gegeven moment bracht ze haar arm onder haar bureau en begon ze op en neer gaande bewegingen te maken, nog steeds niet doorhebbend dat haar camera nog aanstond. Ze vertrok haar gezicht en haar mond zag eruit alsof ze kreunde. Hier werd ik nog opgewondener van en ik begon sneller te trekken.
‘Thomas, weet jij daar het antwoord op?’ vroeg mijn leraar. Snel stopte ik mijn pik terug in mijn broek. ‘Op welke vraag, meneer?’ stamelde ik en ik werd vuurrood. Verwoed bladerde ik door mijn boek. ‘Je zat niet op te letten, hè?’ zei hij. ‘Maar ik mats je: vraag 24a.’ Snel pakte ik de vraag erbij. ‘Het spijt me, meneer.’ Ik las de vraag door en gaf het antwoord. ‘Juist, Thomas. Volgende keer beter opletten, wil je?’ Ik knikte. Op mijn scherm was Sara nog steeds zichzelf aan het vingeren, maar ik durfde niet nog eens mijn lul uit mijn broek te halen.
Na de les pakte ik mijn mobiel en stuurde Sara een appje: ‘Geil tijdens Nederlands?’ met een ondeugende smiley. Een paar minuten later stuurde ze een beschaamde emoji terug. Ik dacht even na en vroeg toen of ze nog steeds een beetje geil was. ‘Als je dat allemaal hebt gezien mag je ook best weten dat ik zeker nog geil ben,’ reageerde ze. Nu moest ik mijn kans pakken. ‘Kan ik je dan even videobellen?’ vroeg ik. Ze antwoordde: ‘Ok isg.’ Mijn hart maakte een sprongetje, net zoals mijn pik.
Ik belde Sara en ze nam vrij snel op. ‘Hoi,’ zei ik. Met een ondeugende blik in haar bruine ogen antwoordde ze: ‘Hallo, gluurder.’ Ik lachte. ‘Dan moet je ook niet in je onderbroek in de les gaan zitten.’ Ze haalde haar hand door haar haar. ‘True, maar ik was zo geil.’ Er viel een korte stilte.
‘Zal ik er dan maar een showtje voor je van maken?’ vroeg ze uiteindelijk. Ik antwoordde dat ik dat een heel goed idee vond. Ze kantelde haar camera iets omhoog en ging achter haar bureau staan. Met een zwoele blik pakte ze haar t-shirt en trok het over haar hoofd, waardoor ze nu alleen nog een zwarte kanten bh en een slipje aanhad. Mijn pik was onderhand alweer helemaal stijf. Sara masseerde met haar handen haar mooie tieten door haar bh heen en maakte met haar tong haar lippen op een sensuele manier vochtig.
Toen bewoog ze haar handen langzaam naar beneden, richting haar kutje. Ze wreef over haar slipje op de plek waar haar schaamlippen zaten en kreunde zacht. Daarna draaide ze haar rug naar de camera en masseerde haar billen. Ze stopte haar duimen onder de band van haar slipje en trok deze naar beneden, terwijl ze met haar heupen op en neer bewoog. Hierdoor kon ik van achteren haar poesje zien. Haar middelvinger plaatste ze tussen haar schaamlippen en ze bewoog hem heen en weer, waardoor ze kreunde van genot.
Ze draaide zich weer om en nu zag ik haar kutje van voren. Er zat wat schaamhaar boven haar poesje, maar haar schaamlippen had ze geschoren. Met de ene hand wreef ze over haar kut, met haar andere hand kneep ze in haar tieten. Na een tijdje pakte ze haar bh en trok die omhoog, waarna haar borsten terug floepten. Ze had mooie roze tepeltjes in het midden van haar ronde tieten. Ze pakte er een met beide handen vast en begon de tepel ervan te likken.
‘Nu jij,’ zei Sara. Na deze prachtige show was mijn lul knoerthard geworden. Ik stond op van mijn bureaustoel en trok mijn broek over mijn onderbroek naar beneden. Door mijn onderbroek heen waren duidelijk de contouren van mijn stijve te zien. Nu trok ik ook deze naar beneden en floepte mijn lul omhoog. Sara was ondertussen gaan zitten en had haar camera naar beneden gericht. Met haar benen wijd zat ze zichzelf te vingeren.
‘Jammer dat we niet naar elkaar toe mogen,’ kreunde ze. Door de maatregelen waren dat soort dingen inderdaad verboden. ‘Ik had mijn lul graag in je prachtige kutje gestoken,’ beaamde ik, ‘maar ik vind dit ook hartstikke geil.’ Ik ging ook weer zitten en zette mijn camera naar beneden. ‘Dat komt later wel,’ zei Sara, terwijl ik mezelf begon af te trekken.
Dat duurde niet lang. Met op mijn scherm een wijdbeense Sara, die haar glinsterende kutje zat te vingeren terwijl ze haar tieten masseerde, was het ook moeilijk vol te houden. ‘Ik ga komen,’ waarschuwde ik. ‘Ik ook,’ kreunde Sara. Ik trok snel nog een aantal keer mijn lul af en kwam klaar. Een witte straal spoot de lucht in, over mijn buik heen. Ook Sara hield het niet langer vol. Schokkend kwam ze klaar en ze squirtte een klein straaltje op de grond.
We hijgden nog even na, maar toen zei Sara: ‘Ik kan dit beter maar snel opruimen.’ Ik keek naar het sperma op mijn buik en gaf haar gelijk. ‘Tot de volgende keer dan maar,’ zei ik. ‘Hopelijk in real life.’
Het bericht Online les verscheen eerst op Sexverhalen.com.