42 jaar ben ik inmiddels. Al ruim 12 jaar gescheiden van een sufferd van een vent. Onderwijzeres op een lagere school bevalt mij steengoed. Leuke flat, goede collega`s en een enorme partij vrienden. Je zou zeggen waar gaat dit over! Wel dit gaat over het gevoel tussen mijn benen. Het probleem is dat ik door mijn huwelijk gewend ben geraakt aan geneukt worden. En ook al is het 12 jaar geleden dat gevoel gaat nooit over. Natuurlijk heb ik af en toe een vent in huis. Meestal zijn deze heren er alleen maar op gebrand hun kakkie tussen mijn benen achter te laten. Vaak zijn ze getrouwd of hebben een relatie waar ze hun seks spelletjes mee doen. Mij zien ze dan als een tussendoortje wat even snel geklaard moet worden. Op een gegeven moment ben ik met het zat af en toe vlug genaaid te worden en heb mij via internet een paar heerlijke speeltjes aangeschaft. Klaarkomen is inmiddels voor mij normaal geworden.
Ik heb zelfs onlangs een vibrator aangeschaft die niet alleen mijn klit bedient, maar ook in mijn anus zijn best doet. Het is mij dan ook gelukt om niet alleen clitoraal klaar te komen maar ook in mijn anus een soort van klaarkomen op te wekken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat aan mijn ex te danken heb die mij vaak in mijn kont neukte. Met uitzondering van een vent in de kroeg die al klaar kwam toen ik voelde wat hij te bieden had heb ik al meer als 2 jaar geen vleselijke lul in mijn handen gehad. Wel heb ik een kunst penis waar ik op zuig tijdens het bezig zijn met mij zelf. Je kunt mij dus een vrouw noemen die wat orgasmes betreft niets te kort komt. Het heerlijke gevoel van klaarkomen en het uitstoten van geile klanken vind regelmatig plaats in mijn slaapkamer. Ik geniet daar dan ook ten volle van. Ik durf te wedden dat ik vaker een orgasme heb als menig getrouwde vrouw. die een paar keer per week een beurt krijgt. Ook beslis ik zelf of ik vaginaal of clitoraal klaar kom. Het lekkerste is natuurlijk beiden tegelijk.
Op mijn werk heb ik inmiddels een stage loper gekregen. De jongen is nauwelijks droog achter zijn oren. Maar wat ik wel zag in zijn nauwe spijkerbroek is dat hij niet achter in de rij had gestaan bij het uitdelen van mannendingen. Die avond ging ik zo op in het pijpen van mijn kunstpenis dat ik in mijn fantasie de smaak van sperma in mijn mond kreeg. Na nog eens een paar avonden op mijn computer naar porno te hebben gekeken begon ik toch een lul met daaraan een jonge vent aantrekkelijk te vinden.
Die avond bij mij thuis wist ik natuurlijk met de geraffineerdheid van een ervaren vrouw de jongen snel tot opwinding te brengen. Ik was de eerste waar hij dat schitterende apparaat van hem in stak. Helemaal voor mij een spiksplinternieuwe jonge lul die alleen nog maar afgetrokken was. Hij kwam snel klaar en deponeerde een enorme hoeveelheid zaad tegen mijn baarmoeder. Ik heb zijn lul en zak ongeveer 10 minuten gelikt toen hij weer recht omhoog stond.
Voorlopig hou ik hem maar even. Ik moet hem nog veel leren.
Indien de lezer graag wil weten hoe het verder gaat lees deel 2.
Het bericht Onderwijzeres verscheen eerst op Sexverhalen.com.