Dit is mijn eerste verhaal dus ontvang graag tips om mogelijk de volgende verhalen beter te maken.
Mijn verhaal gaat over een fantasie dat ik graag had beleefd toen ik 19 jaar was.Dit verhaal type ik ook alsof ik die tijd nu beleef.Mijn naam is Eric, 19 jaar en ik ben 1.85 lang en licht gespierd. Ik ben iemand die introvert is maar wel zo nu de moed kan verzamelen om iets te doen waar ik tegenop kijk. Zeker met een biertje op durf ik zoals vele de hele wereld aan.Regelmatig ben ik met wat vrienden te vinden in discotheken waar ik na een paar biertjes op over de hele vloer stuiter en soms contact maak met de vrouwen.
Ik zeg vrouwen omdat mijn voorkeur uit gaat naar vrouwen die ouder zijn dan ik. Echter is dat wel iets wat ik heel spannend vindt. Stiekem hoop ik dat de vrouwen het initiatief nemen als ik regelmatig oogcontact maak. Ook deze zaterdagavond sta ik weer in de discotheek en ben ik lekker aan het dansen en om mij heen aan het kijken wat er allemaal rond loopt. Wij waren vroeg op de avond al binnen gekomen dus we hebben al een beetje moed ingedronken. Iets later op de avond zie ik een hele groep vrouwen van rond de 30 binnen komen. De meeste zien er erg mooi uit en ik bedenk mij gelijk dat ik deze groep in de gaten moet houden.Ik ga door met dansen en kijk regelmatig om naar de groep om te zien of ik leuk oogcontact kan maken.Ze staan gezellig bij elkaar en staan gezellig te kletsen.
Zij staan regelmatig om hun heen te kijken tot ik één dame naar mij zie kijken. Ze kijkt me aan en begint een beetje te lachen. Ik lach terug en op dat moment draait ze weer terug naar haar vriendinnen. De avond vordert en de sfeer zit er goed in. De dansvloer is vol en ook de groep dames staat lekker te dansen op de dansvloer. Naarmate er meer biertjes in zitten des te brutaler ik wordt. Ik kijk nog eens goed om mij heen en zie de groep staan. Ook haar zie ik nu goed staan. Ze heeft hakjes aan met daarboven een skinny jeans waardoor haar billen mooi te zien zijn. Het zijn echt prachtige billen. Daarboven heeft ze een topje aan zonder schouderbandjes met een mooie cub C erin. Volgens mij heeft ze geen BH aan want ik kan haar tepels er doorheen zien zitten. Daaroverheen heeft ze een los doorschijnend shirtje aan. Haar zwarte haren hoog op haar achterhoofd in een staart. Dit allemaal 1.60 lang. Een prachtig verschijnselen.
Dat wil ik wel eens van dichtbij bewonderen.  Ik dans langzaam richting de groep en zorg dat ik met mijn rug richting de groep sta, dicht bij haar in de buurt. Ik laat mijn rechter hand zakken met de handpalm naar achter. Langzaam beweeg ik mij naar achter zodat ik in de buurt van haar billen kom. Mijn hart klopt in mijn keel van de spanning en ik voel dat ik een harde krijg. Nog een klein stukje en op dat moment leg ik mijn hand op haar billen. Ze reageert nog niet dus ik laat mijn hand liggen en beweeg in het zelfde ritme met haar terwijl we met de ruggen naar elkaar staan. Ik geniet van haar heerlijke billen in mijn hand.Opeens lijkt het alsof ze het zat is. Ze draait zich om en kijkt mij aan. Ik kijk natuurlijk ook om omdat ik opeens voel dat zij zich omdraait en ik die heerlijke billen niet meer in mijn hand heb.Terwijl ze me aankijkt pakt ze mij in één keer in mijn kruis. Ik voel dat ze mijn harde vast heeft en zegt tegen mij:”Volgens mij heb je er wel van genoten. Kom met mij mee!” Uiteraard volg ik haar terwijl we ons naar de bar verplaatsen.  Daar aangekomen vraagt ze de barman om een pen en pakt ze mijn hand. Daarop schrijft ze haar naam “Jelena” met haar 06. Ze kijkt me aan en zegt:” Durf jij een uitdaging aan? Bel me dan.”Vervolgens draait zij zich om en zie ik haar vertrekken met al haar vriendinnen. Net voordat ze de deur uit lopen zie ik ze allemaal omkijken naar mij en beginnen ze allemaal te lachen.
Een paar dagen later heb ik de moed verzameld om haar te bellen. Nadat ik haar vertel dat ik die jongen uit de discotheek ben zegt ze het volgende:” Zo stoute jongen. Dus jij denk zomaar aan mijn billen te kunnen zitten? Ik zei tegen je dat je mij moest bellen als je een uitdaging aandurfde. Ik begrijp dat je die wel aandurft dus. Meld je vrijdagavond op het volgende adres en zorg ervoor dat je je goed verzorgd heb.” Ze geeft mij het adres en hangt op.Enigszins verbaasd en nieuwsgierig denk ik terug aan het telefoongesprek. Mijn hart klopt weer als een gek en ik merk dat ik erg uit kijk naar vrijdag.Het is zover. Ik sta voor haar huis nadat ik mij thuis goed verzorgd heb en alles netjes heb geschoren. Het is een vrijstaand huis buiten een dorp. Gespannen en zenuwachtig bel ik aan. Ze doet open en ik zie gelijk een kleine ondeugende lach op haar gezicht.Kom verder, zegt ze. Ik loop de huiskamer in en kijk eens goed om mij heen.
Tot mijn verbazing zie ik een soort podium met als decor een wand met gaten erin. Nadat ik plaats neem op de bank kijkt ze me aan en vraagt het volgende:” Heb je genoten van mijn billen?”. Waarop ik antwoord:” Sorry ik had een paar biertjes op”. Ze zet iets te drinken voor mij neer en zegt:” Als je echt van een uitdaging houdt dan drink je dit op. Hier ga jij en/of ik meer plezier van hebben dan een paar biertjes”. Ik denk er eens goed overna en drink het drankje in één keer op. Kort daarna begin ik mij licht in mijn hoofd te voelen. Het volgende moment wordt ik wakker en merk ik dat ik vast zit met riemen aan mijn polsen en ik ben helemaal naakt. Zij zit boven op mij en kijkt mij aan terwijl ik wakker word. ze neemt een foto van mij en zegt:” Als je niet mee werkt zorg ik dat deze foto op het internet komt.” Wij gaan plezier hebben zegt ze met een knipoog. Een beetje versuft, knik ik ja. Op dat moment doet ze bij mij een blinddoek om en worden mijn polsen omhoog getrokken waardoor ik gedwongen word om op te staan. Ik voel dat ik met mijn borst tegen een wand aan sta en voel aan mijn armen dat ze door gaten heen zitten.
Zenuwachtig en gespannen laat ik het allemaal maar gebeuren. Ik hoor haar weg lopen en hoor dat ze over het podium loopt. Dat laat mij realiseren dat ik tegen het decor sta met de gaten erin. Ik begin na te denken over die gaten en bedenk mij dat het er drie waren.  Alle drie op kruis hoogte. Ik test het door mijn kruis naar voren te drukken. Daar heb ik wel ruimte voel ik maar mijn borst staat tegen de wand. Op dat moment hoor ik een deur open gaan en allemaal vrouwen stemmen.  Met wij bedoeld ze volgens mij niet zij zelf en ik. Daar stond ik dan naakt met mijn polsen vast tegen een muur met mijn handen door 2 gaten en geen flauw idee wat er gaat gebeuren. Ik hoor de dames kletsen over van alles en nog wat en na een tijdje hoor ik het onderwerp veranderen naar de discotheek waar ik haar heb leren kennen. Op dat moment hoor ik een gordijn open gaan die ik langs mijn pik voel gaan. Ik hoor één van de dames vragen:” Dus dit is die jongen die zomaar aan je billen zat en daar opvallend van genoot? Denk je dat je dat effect nog steeds op hem heb?”. Daar komen we maar op één manier achter hoor ik iemand zeggen. Kort daarna voel ik iets in mijn hand. Ik voel een soort stof en het voelt zacht.
Ik herken het direct als de heerlijke billen ban Jelena. Ik kneed de bilen en geniet van het idee dat ik haar billen weer vast heb. Mijn pik begint te groeien. Maar nog niet naar volledige sterkte waar de dames iets wat teleurgesteld in zijn hoor ik. Één van de dames zegt:” Dit komt niet helemaal overeen met het verhaal dat je vertelde. Je had gezegd dat hij een lekkere dikke pik in zijn broek had nadat hij jou had betast”.Hmmmm, hoor ik Jelena zeggen.  Wacht maar even. En een korte tijd daarna voel ik dat ik weer haar billen in mijn hand heb maar nu zonder die stof. Ik heb haar heerlijke blote billen in mijn hand. Dat idee zorgt er voor dat mijn pik nog meer begint te groeien. Kijk dat doet wonderen hoor ik weer iemand anders zeggen. Kom dames! Laten we testen of het ook lukt bij jullie, hoor ik Jelena zeggen.Op dat moment hoor ik verschillende broeken loskomen. Terwijl ik dat hoor voel ik een hand mijn zak vastpakken.
Hmmm heerlijk geschoren zegt ze terwijl ze met haar nagels langs mijn pik omhoog gaat. Er gaat een rilling door mij heen.Vervolgens voel ik een ander stel billen in mijn hand en wat gegiechel. Mijn pik is uiteraard nog in volle sterkte. Dit is natuurlijk niet eerlijk hoor ik iemand zeggen. Hij is al hard. We willen weten of wij hem hard kunnen maken. Jullie hebben gelijk! We hebben hem het hele weekend dus gaan jullie met mij mee? zegt Jelena. Op dat moment hoor ik alle dames vertrekken. Dit belooft een lang weekend te worden bedenk ik bij mij zelf. Einde deel 1
Het bericht Onder haar macht verscheen eerst op Sexverhalen.com.