We raken behoorlijk aan elkaar gewend deze tijd, we zijn veel op elkaar aangewezen en het gaat goed samen. We maken het terrein camping klaar en kijken wat we willen.
Op een mooie zomerse dag doen we een rollenspel. We ontmoeten elkaar in een mac donalds, toevallig? Weet ik niet, we doen gewoon dit verhaal.
Ik ben in Decin bij de mac en bestel een BigMac menu, zoek een plekje om te kunnen eten en daar zie ik jou zitten, mooie volle vrouw eenzaam en verveeld kijk je voor je uit. Ik ga de tafel ernaast zitten. Dobre zeg ik. En ik krijg dobre terug. Geniet van de koffie zeg ik het Tsjechjes en ik krijg als antwoord ik drink thee.
Ik probeer een gesprek aan te knopen en zeg ik zoek een rustige plek om te zwemmen de Elbe is zo snel van stroming, de vrouw kijkt mij aan en vraagt of ik uit Duitsland kom, nee zeg ik, ik kom uit Holland. Ohw dan is het een ander verhaal.
Nou ik weet wel een mooie plek om te zwemmen voor mensen. Wijs het mij op de kaart aan vraag ik. Ik ga naast haar zitten, het is een mooie vrouw, vol in haar borsten en lekker gezet. Ze ruikt lekker. Ik leg de kaart voor haar neer, ik kan het niet zo gauw vinden zegt ze, ik kan het je wel wijzen, dan breng ik je er heen. Nou zeg ik goed idee, ik ben met de auto. We nemen nog een bak koffie met wat te eten en daarna gaan we op weg. We rijden langs de Elbe en ergens zegt ze hier naar links dan ben je er.
Ik parkeer de auto en zie dat er verder niemand is, wel erg afgelegen zeg ik tegen haar. Ja je wilde toch een rustige plek om te zwemmen? Hier ga ik ook altijd naar toe er komt bijna nooit iemand, het is wel een plek om naakt te kunnen zwemmen. Nou zeg ik dan doen we dat toch, en ik trek mijn kleren uit en loop naar het water. Zij volgt mij even later ook naakt. Wow, kijk ik stiekem naar haar wat een tieten zeg, grote volle tepels en mooie volle borsten.
Ik ben in het water het is lekker warm en ga zwemmen, zij blijft een beetje aan de kant en kijkt naar mij voel ik. Je hebt een strak kontje zegt ze en een sportief lijf, mooi hoor. Ik zwem terug en vraag wat ze zei. Je bent een mooie sportieve man met een lekker kontje. Jij mag er ook wezen zeg ik. Ze begint te spetteren met water hier vangen roept ze en ze rent weg, ik haar achterna en terug spetteren, we klooien zo wat en we lachen erom, beetje kinderachtig dit, zegt ze maar dit niet en ze geeft mij een volle kus op mijn mond en pakt mij vast en gaat enorm tongen met mij, wow denk ik wat geil, ik voel gelijk mijn ballen borrelen en mijn lul hard worden.
Ze kust maar door en grijpt mij echt goed vast, neuk mij hier op het strandje, ik ben geil zegt ze zachtjes in mijn oor. Likt mijn oor lel en ik voel een siddering van genot door mijn lijf gaan. Nu is het mijn beurt om te kussen en ik fluister terug voel maar hoe geil ik ben. Ze pakt mijn harde lul terwijl we doorzoenen en begint er aan te rukken.
Mmmmm kreunt ze wat is die lekker hard en dik.
We stoppen met zoenen en lopen naar de auto toe en pakken er een kleed uit om op te gaan liggen en snel zijn we verstrengeld in een geile kus en rollen we over het kleed heen. We strelen elkaars lijf zoeken de tepels om er in te knijpen en te bijten, te zuigen en te kussen. Strelend maken we elkaar helemaal geil. Ze ligt op een moment op haar rug en ik ga op haar liggen neuk mij zegt ze, ik richt mijn lul tegen haar kut aan en voel dat zij behoorlijk geil en nat is en duw mijn lul bij haar naar binnen. Mmmmm kreunt ze, lekker. Langzaam voer ik het neuktempo op, ze heeft haar benen wijd uit elkaar en ik kan diep naar binnen in haar hete kut, we neuken zo een tijdje door en ik voel mijn ballen opborrelen, mmmmm kreun ik, ik ga klaar komen, jaaaaaa kreunt zij, ga door neuk mij nog hard even door dan kom ik ook klaar en even later spuit ik haar kut vol en geeft zij een zucht van ontspanning ohwwwww. Ik blijf op haar liggen en kijk haar in haar mooie blauwe ogen dat was geil zeg ik.
Ik rol van haar af en we liggen naast elkaar bij te komen, mijn lul word al slap en ze speelt er een beetje mee, smaakt die lekker vraagt ze geil, dat weet ik niet zeg ik, nooit geprobeerd. Laat mij maar, en met haar hoofd zakt ze naar mijn slappe lul. Een beetje trekken en zuigen is die zo weer hard. Ze neemt mijn lul in haar mond en zuigt mijn lul en eikel.
En na een tijdje staat mijn lul overeind, nu pijpt ze geweldig, haar hete mond om mijn harde lul haar tong over mijn eikel.
Ik probeer vanuit mijn lig positie haar kut te vingeren maar dat gaat niet echt. Kom kreun ik met je kut boven mijn hoofd, jij likt mij ik wil jou likken. Met haar kut boven mijn mond gaat ze even overeind zitten, bef mijn kutje maar en met haar vingers doet ze haar lippen opzij. Gulzig lik ik het vrouwen vlees en haar klit, die is bagger geil, het sap loopt haar kut uit.
Ze bukt met haar mond naar mijn lul en zijn we standje 69 geil aan het uitvoeren.
Mmmmm kreunt ze tussendoor ga door tot ik klaarkom, jij mag ik mijn bek spuiten ik over jou gezicht ohwwwww ga door, ga door. Ze pijpt mij verder en weer tegelijkertijd loopt zij leeg over mijn gezicht en ik spuit haar mond vol, ze slikt alles door en ik lik zoveel mogelijk kutsap.
Ohwwwww schokt ze nog even na, geil zeg. We genieten verder van de dag in het zonnetje, er komt die dag geen mens op het strandje en beloven dat we hier vaker zijn. Je hoeft mij niet naar huis te brengen zegt ze aan het einde van de dag ik woon hier om de hoek. Ze kleed haar eigen aan geeft mij een flinke kus en zegt tot gauw ziens, ik kijk haar na, haar wiegende kont, die zal ik nooit vergeten. Ze draait nog een keer om en neemt afscheid met een handkus.
Dit verhaal hebben we later nog eens gedaan en laten filmen door een kennis van haar, die vriendin vanuit Praag. Toen het donker was hebben we de film bekeken op het grote witte scherm in huis, we werden er geil van. Zonder plankenkoorts van mijn kant, die gaat de verkoop in zegt die vriendin, nog een paar andere leuke filmpjes, je kan er redelijk rijk van worden.
Een paar weken later krijgt Milena een paar duizend op haar rekening bijgeschreven de film loopt lekker hij staat op een Europese sexsite. Daar betalen de mensen voor.
Ondertussen zijn we ook de camping aan het bewoonbaar maken voor de zomer.
We hebben besloten dat we een nudismestrandje maken en er voorlopig een familie camping van maken. We kijken hoe het strandje bezocht word en van daaruit kijken we wat we gaan doen in de toekomst. Het strand ligt afgezonderd, als je niet wilt hoef je er niet naar te kijken. We maken een bord naaktstrand, neuken vrij om te doen, in het Tsjechjes. Nudistická pláž zdarma do prdele.
Ik maak een advertentie voor Nederland, zij voor Polen en Tsjechië.
We kunnen zo 20 grote tenten kwijt. We regelen dat we in het seizoen een bakker aan de camping kunnen krijgen, de rest zorgt maar voor zichzelf.
We maken van het huisje een kleine drink gelegenheid met bier en frisdrank, en witte en rode wijn. Geen eten want daar moeten we eerst kijken of er vraag voor is en of we dan personeel kunnen aannemen.
Of we gaan het verhuren aan een particulier die daar verder een restaurant van maakt, dan hebben we geen kosten van eten en drinken en het levert ook weer geld op.
Aan de kantine word een doucheplaats en toiletten gemaakt. we laten gelijk door hetzelfde bedrijf 10 kampeerplaatsen voorzien van stroom. En een paar struiken tussen de camping en ons huis voor onze privacy.
Het bericht Oma op de camping (7) verscheen eerst op Sexverhalen.com.