De reis verliep voorspoedig en om vijf uur in de middag ben ik thuis.
Ik stuur een bericht naar Milena dat ik veilig aangekomen ben, moe ben van het rijden en ga eten en ga slapen om morgen mijn ontslag in te dienen en ook weer te werken. Ik krijg al snel een bericht terug met daarin dat zij mij mist en dat ze van mij houd. Ja bedenk ik, ik hou ook van Milena.
Milena bericht ik haar terug, ik hou heel veel van jou!
De volgende dag aan het werk en mijn ontslag genomen. Ik straal liefde uit naar mijn collega’s iedereen kan zien dat ik smoor verliefd ben. En de twee maanden gebruikt om alles in orde te maken voor de verhuizing en mijn werk af te ronden. Ik krijg een leuk afscheidsfeestje en iedereen wenst mij een goede tijd in de toekomst.
Milena en ik hebben elke dag gebeld met elkaar en verheugen ons op het weer samen zijn, we missen de liefde en sex, neuken via whatsapp werkt niet echt. Ik verlang naar haar, ik mis haar enorm en ik mis de sex die we samen hebben. De volgende dag ga ik rijden ik kan haast niet wachten om Milena weer te zien, lekker te vrijen met haar. Ik heb nu mijn winterkleren mee maar ook alle nodige spullen aan gereedschap eigen hebbedingetjes en foto’s. Ik heb een mooie camera gekocht, een HD ding met alle toeters en bellen. De beamer die ik beloofd heb en mijn nieuwe laptop die ik van mijn werk me kon nemen.
Ik kan die nacht de slaap niet vatten en besluit om 4 uur in de nacht te gaan rijden, Ik weet dat ik er ongeveer 8 uur over doe op een normale dag, met de nodige files in Duitsland. Dan kom ik ongeveer 12 uur aan daar, ik stuur een berichtje naar Milena en ga op pad. Goede muziek op en gaan.
Het is Vrijdagnacht, weinig verkeer dus het gaat voorspoedig, een paar keer tanken bij een 24 uursstation. Ik ben er bijna het is 11 uur nu ik krijg zowat een erectie bij het idee dat ik dadelijk kan neuken met de mooiste vrouw. Via de telefoon stuur ik een berichtje dat ik bij de grens ben, nog een klein uurtje rijden, het gaat gelukkig snel.
Om even over 12 uur zie ik haar huis, Milena staat mij op te wachten en zwaaiend staat ze voor in de tuin, te kijken of ik eraan kom. Ohw groet ze mij wat fijn om je te zien. Mijn zoon en zijn vrouw zijn er om je te verwelkomen en blijven lunchen, je zal wel moe zijn na de reis, dus ik stuur ze na het eten naar hun eigen huis. Nou ze houd niet op met praten, ze is blij mij te zien en we gaan naar binnen. Spullen uit de auto meenemen doen we straks wel, we hebben alle tijd nu, ohw zegt ze, geil dat je hier nu blijft, kunnen we neuken wanneer we willen. Mijn kut verlangt naar jou lul, ik loop te soppen bij het idee.
Andre en zijn vrouw hebben een lunch voorbereid en we zitten gezellig te eten en een beetje de plannen door te nemen wat we allemaal kunnen gaan doen met de camping. We hebben er allemaal zin in en Andre helpt ons waar het nodig is als hij tijd heeft. Zijn eigen camping is er ook nog.
2 uurtjes later vertrekken ze, we hebben het even gezellig gehad en nu begint voor ons de uitdaging.
We hebben de keuken opgeruimd en Milena zegt ik heb zin om samen op bed te gaan liggen en om je even vast te pakken, ik heb je gemist. We kleden ons allebei uit en gaan naakt op bed liggen. Naar elkaar kijken en voelen dat we gelukkig zijn en geen haast hebben, we kunnen van iedere moment genieten en gaan dat zeker doen. We houden elkaar alleen maar vast en kijken naar elkaar, ohw schat zegt Milena je bent er echt ik kan het nog niet geloven, geef mij een lekker kus, en al gauw zijn we verstrengeld in een hevige tongzoen, ik voel mijn lul steigeren tussen ons in, Milena draait op haar rug en trekt haar benen op, mmmmm kom maar met je lul, langzaam duw ik mijn lul voor haar kut, en rij hem naar binnen, we genieten van het moment. Kreunend pomp ik mijn lul naar binnen, langzaam tot hij er helemaal inzit, diep in je kut Milena voel eens hoe geil.
Ga je gang Paul, neuk mij, neem mij hard en ga door tot je klaar komt ik heb dit gevoel zo gemist neuk mij diep en hard. Ik voer het neuk tempo op en al snel gaan we ruig te keer kreunend en vrijend liggen we allebei te genieten. Ga door kreunt Milena ga door smeekt ze ik wil je klaar laten komen en ik wil soppen kreunt ze, met haar hand bewerkt ze klitje en al snel is haar kut aan het soppen van geiligheid en voel ik dat ik moet spuiten ohwwwww kreun ik ja Milena ik kom, mmmmm jaaaaaa en spuit ik mijn lul in haar hete kut die vol staat van het kutsap. Milena komt tegelijk klaar en mijn lul laat ik in haar kut zitten en geniet na in haar kut.
Lekker zegt ze geil, ik verlang hiernaar. We blijven lekker in bed liggen en vallen in elkaars armen in slaap.
Na een verkwikkend dutje worden we allebei wakker en na een tijdje zegt Milena kom dan gaan we eruit, weer als vanouds naakt door het huis, het voelt weer vrij, het huis is lekker warm door de verwarming, de dagen koelen behoorlijk af. We halen de spullen uit de auto, weet je wat zegt ze kom gewoon hier wonen dat huisje knappen we op als kantine ofzo, je blijft gewoon bij mij.
Ik heb al ruimte voor je kleren gemaakt in de grote kast en je kleren die je achterliet liggen er al. Soms hebben we een mooie nazomer dus kan je toch wat zomer kleren voor het pakken hebben. We ruimen de zooi op, en als alles een plekje heeft zitten we even bij te komen op de bank.
Ik kan niet van haar afblijven moet af en toe haar kut of kont voelen en een kus geven.
Even tijd voor ontspanning. Ik sluit mijn laptop aan en kijk of ik op internet kan. Dat gaat zonder problemen. We kiezen een muur uit voor de beamer, die maken we wit als het zover is om films en tv te kunnen kijken. Ik heb ook een tv dingetje bij mij 80.000 zenders met de nodige 18+ zenders maar dat zeg ik nog niet. Verder Duits en Tsjechjes zenders, vooral veel en zinloos. Milena pakt mijn lul af en toe, mmmmm kreunt ze dan lekker ding.
Ik merk nu eindelijk, ik ben thuis. We kunnen neuken wanneer we willen en deze tijden we neuken veel en geil.
Het bericht Oma op de camping (6) verscheen eerst op Sexverhalen.com.