Na een tijdje nemen we allebei een borrel en ga ik wat eten maken voor ons samen. Ik kook een goede gezonde maaltijd voor ons en we genieten ervan, dit is voorlopig de laatste keer dat ik voor ons samen kook.
We maken het romantisch, kaarsjes aan mooi muziekje op de achtergrond.
We hebben voor deze gelegenheid ons wel netjes aangekleed en doen alsof we uit eten zijn. Ik bedien Milena als een oversekste ober.
Wil mevrouw een geil maak drankje vooraf? Ohw ober ik ben hier met mijn man hoor praat niet zo raar. Uw man zei dat het mocht en dat u een geile vrouw bent. Hij heeft voor u een geile maaltijd besteld met beflapjes en lullen en als soep hebben we kutsoep, het na gerecht is ijslul met geslachtsroom, u wacht maar af wat u krijgt, van het huis een geil maak drankje daar wordt u heet van.
De ober schenkt een borrel in en zegt proost, op deze geile maaltijd voor u en uw man. We eten het eten met genot op en genieten van elkaar, verliefd en geil dat stralen we uit. Tijdens de maaltijd een goede erotische wijn en lekker aangeschoten nemen we het nagerecht, die wordt aan tafel geserveerd ik als ober leg mijn lul op een schaal en spuit daar slagroom over, zo mevrouw u mag beginnen met likken aan deze lolly.
Mmmmm lekker kreunt Milena, een lully, daar ga ik zeker van genieten en ze neemt mijn lul in haar mond en sabbelt hem schoon, ik wil de echte room proeven en ze neemt mijn lul helemaal in haar mond en pijpt mij diep in haar strot tot die hard is en duwt ze hem helemaal haar keel in. Ze heeft echt een gave denk ik, zonder kokhalzen neemt ze mijn lul diep in haar keel ze krijgt tranen in haar ogen en stikt zowat en haalt mijn lul uit har mond, slijmslierten komen mee. Ohwwwww kreun ik. Ze rukt mij verder af tot ik klaar kom en likt mijn lul schoon, dat is lekkere room zegt Milena geil, met haar zaadvragende ogen kijkt ze mij hitsig aan.
Gaan we nog neuken op de tafel of straks? Laten we eerst het eten zakken.
We nemen een koffie met likeur en laten het eten zakken.
We fatsoeneren onze kleren en gaan tv kijken gewoon naar een of andere quiz. We zitten een beetje te suffen en half te kijken, op een gegeven moment zegt Milena kom we gaan naar bed je moet morgen vroeg op om te gaan rijden. In bed neuken we nog een keer heel intens genieten van een normale vrijpartij. Daarna vallen we in een diepe slaap in elkaars armen.
De volgende morgen we zijn vroeg wakker en gaan samen onder de douche. Na het douchen een ontbijt en ik ben klaar voor vertrek. We nemen afscheid en zijn beide in tranen en beloven dat we elke dag bellen of facetimen.
Mijn reis naar huis gaat beginnen, 8 uur rijden en het liefst zo snel mogelijk, tot over twee maanden zeg ik.
Het bericht Oma op de camping (5) verscheen eerst op Sexverhalen.com.