Paul hoor ik in de verte, wakker worden het is tijd om op te staan. Dat hoor ik het is vroeg in de morgen, ik weet niet waar ik ben. Ik word wakker en kijk Milena in haar gezicht en ik weet waar ik ben, ik heb vannacht geil liggen neuken met een lekker oud wijf.
Milena geeft mij een beker en zegt hier heb je koffie, we gaan zo zwemmen weet je nog, we hebben de hele ochtend ik hoef niet te werken. Na de koffie zegt Milena kom we gaan het is nu rustig, zwemmen naar de overkant zegt ze, ik wil je daar wat laten zien. Zij met haar badpak en ik in mijn korte broek. We gaan naar het bankje en zwemmen naar de overkant, Milena zegt ik ben geil als we aan het zwemmen zijn, als we straks daar zijn gaan we een stukje lopen. Ik vind het best geloof ik, ik heb een beetje een kater van de drank denk ik.
We komen aan bij de overkant en liggen op het gras, kom zegt Milena even later, we gaan een stukje verder. We lopen een stuk verder en 10 minuten later komen we bij een ander meer, heerlijk stil en nou het einde van de wereld. Hier woon ik zegt ze, dit water, huis en land is van mij. Ik zie een landschap zo mooi zo schitterend de rust de ochtendzon opkomend.
We zijn bij mijn huis zegt Milena, ik raak een beetje in de war, waarom logeer je op de camping terwijl dit zo dichtbij ligt? Dat wil mijn zoon, hij is de eigenaar van de camping ik vertel je mijn verhaal omdat ik je vertrouw, wij hebben geneukt en dat betekend iets vind ik, ik wil straks met jou neuken in de vrije natuur op mijn terrein.
Ik wil niet meer afhankelijk zijn van mijn zoon en mijn eigen camping beginnen. Dit hier kan ik tot een mooi succes maken. Je kan mij daar bij helpen. Het verschil is dat ik een naaktcamping wil met neukende mensen op mijn terrein, overal, een grote orgie camping. Oud en jong door elkaar heen dat is wat ik wil, geen kinderen maar oma’s en opa’s, volwassen jonge mensen, alle leeftijden boven de 21 jaar. Okay zeg ik, maar ik vind jou een geile vrouw, heb ik jou voor mij alleen dan of moet ik je delen?
Nee zegt ze ik ben van jou, we maken er een nudistencamping van. Dat is normaal hier. In de wijde omgeving is verder niets, geen huizen ver weg van alles er is complete rust. Een mooie plek voor een camping zeg ik.
Je kan hier zo komen wonen, ik heb een klein bijhuisje op het terrein daar kan jij dan in. Denk erover na zegt ze ik meen het serieus. Kom hier bij me zitten op het gras ik wil vrijen met jou en genieten van de zon die opkomt.
We liggen in het gras, ik wil je eerst beter leren kennen om zomaar alles op te geven in Holland kan ik niet.Oké zegt ze vraag me maar, ik vertel je alles. Hoe oud ben je? vraag ik. Ik ben 69 jaar zegt Milena en jij? Ik ben 55 jaar, voor mij mag ik nog 10 jaar werken.
Dat maakt mij niet uit zegt ze ik voel mij jong, samen kunnen we dit. Moet het perse een nudistencamping zijn? Liever een gewone camping om te beginnen? Samen met je zoon? Ga ik die leren kennen? Vind hij het okay?
Maak je geen drukte Paul, ontspan een beetje, de tijd dat je hier bent kan je ons leren kennen en heb je de tijd om na te denken. Ik heb al een heel plan klaar liggen dat weet mijn zoon ook hij wacht alleen op iemand die mij kan helpen. Vergunningen heb ik al je hoeft alleen maar ja te zeggen.
Nou ga liggen en ontspan.
Ik ga in het gras liggen en Milena begint mijn buik te strelen, met haar hand mijn zwembroek in en mijn lul kneden tot die hard is. Je bent een geile vent Paul, geniet met mij, ze doet mijn zwembroek uit en ik lig naakt op het zachte gras, langzaam rukt Milena aan mijn lul ze buigt voorover en gaat mij pijpen, diepe halen mijn lul in haar mond haar tong over mijn eikel ze pijpt mij bijna klaar, mmmmm kreun ik nog even en ik kom klaar, nee nog niet zegt Milena. Ze doet haar badpak uit en gaat met haar kut boven mijn lul zitten, voorover gebogen met haar dikke tieten tegen mijn borst, langzaam heen en weer bewegen mijn lul in en uit haar natte kut. Ze komt met haar mond naar mij toe, ik wil vrijen met jou, haar mond beroerd de mijne geil tongen en zuigen, ze beweegt langzaam op en neer steeds dieper mijn harde lul in haar kut, ohwwwww kreunt ze nu kom ik bijna klaar, ik wil dat je mij klaar likt met je geile tong en ze draait standje 69, ik moet haar kut likken.
Ze zit bovenop mijn mond met haar kut en ze neemt mijn lul in haar mond, we gaan net zolang door tot we allebei kreunend klaarkomen. Haar sappen stromen mijn mond in en mijn zaad slikt ze allemaal in en likt mijn lul schoon ohwwwww dat was geil, ze komt naast mij liggen en we genieten van het zonnetje die al vol schijnt.
Ik ben een hete vrouw zegt Milena altijd al geweest, neuken wil ik elke dag wel maar ik heb geleerd om het alleen te doen, ik heb niet altijd een man gehad. Ik ben heel vrij altijd, maar gereserveerd als het om sex gaat, ik weet van mijzelf dat ik niet met iedere man kan neuken, ik moet er een heel goed gevoel bij hebben. Bij jou heb ik gelijk een goed gevoel toen je mij groette in het begin, daarom maakte ik een praatje met je en vroeg je mee om te gaan zwemmen. Jij gaat niet gelijk op de versiertoer dat vind ik prettig. En we neuken samen lekker vind ik. Vind ik ook zeg ik. Vrijen vind ik lekker om te doen, ik wil dat een vrouw geniet van de liefde en de sex, als ik een vrouw verwen dan doe ik dat goed, als jij geniet dan geniet ik ook.
Stel dat ik het doe samen met jou de camping kan ik dan na dit seizoen al komen? Om te helpen met opbouwen en helpen het terrein mooi maken?
Ja graag zegt ze. Denk er maar goed over na.
Ik bespreek de campingplannen met mijn familie en ze vinden het een goed plan, ik heb ze wel gezegd dat het een naaktcamping word maar dat is nog niet 100%. Dat geloven ze wel ze kennen mij een beetje. Milena en ik hebben verder veel contact met elkaar de weken dat ik er ben en ze leert de familie kennen en ik die van haar. Het klikt gewoon goed en als het einde nadert van de vakantie dan is er een klein afscheidsfeest.
Mijn familie gaat naar huis en ik heb kunnen regelen dat ik er nog 2 weken aanplak, om samen met Milena te zijn. We zijn allebei helemaal gek op elkaar en hebben elkaar goed leren kennen. De taal is soms een barrière maar daar komen we wel uit denk ik.
Die twee weken logeer ik bij Milena in het huisje en help haar elke dag met haar klusjes, ik leer haar zoon beter kennen een leuke vent.
Hij is op de hoogte van de plannen en dat Milena mij gevraagd heeft om te helpen, hij vindt het een goed plan.
Het bericht Oma op de camping (2) verscheen eerst op Sexverhalen.com.