Nu het weer lekker lente geworden is, heb ik weer eens contact opgenomen met Yara. Met haar en Daan heb ik eerder een heerlijke middag op het strand gehad. Alleen is het nu met Corona allemaal wat lastiger om af te spreken. Maar ondanks dat heb ik haar toch ge-appt om te vragen hoe het ging en of zij net zulke lentekriebels had als ik. Nou, die vraag was niet aan dovemansoren gericht. Ze reageerde al snel dat ze ook continu geil is en het frustrerend vindt dat ze niet naar haar favoriete strand kan met Daan. Zelf weet ik nog een ander strand waar je ook lekker naakt kan liggen en wat nog wél bereikbaar is. Ik stel haar voor om daar komend weekend naar toe te gaan. Ze reageert dat Daan komend weekend niet kan ivm werk, maar dat ze zo’n zin heeft om weer eens lekker naakt te zonnen, dat ze voorstelt om dan maar samen te gaan. Daan hoeft niet alles te weten, schrijft ze met een knipoog. Direct groeit er iets in mijn broek en ik weet niet hoe snel ik haar laat weten dat we dan een date hebben. We spreken om 11:00 af op het strand bij Rockanje.
Spullen gepakt, lekker veel drinken mee, grote fles zonnebrand om Yara mee in te smeren en op weg. Ik heb haar aangegeven waar ze kan parkeren en dat we dan via een paadje bij het strand kunnen komen. Ik kom net voor 11:00 bij de afgesproken plek en zie Yara al bij haar auto staan. Ze heeft er kennelijk veel zin in, want ze was ruim een kwartier te vroeg. En wat ziet ze er lekker uit zeg. Een heerlijk los wapperend jurkje waar haar stevige borsten mooi in naar voren komen. Als ik een vrouw in een rokje of jurkje zie, probeer ik altijd te zien of ik de contouren zie van een stringetje of slipje. Maar bij Yara zie ik zo snel niets. Hmmm, zou ze lekker sliploos zijn gekomen?
Ik stap uit mijn auto, pak mijn spullen en stap op haar af. Een dikke glimlach komt mij tegemoet en ze geeft me een stevige zoen op mijn mond. De 1,5 meter gaan we vandaag niet halen lach ik. Kom, dan gaan we een plekje zoeken op het strand. Ik loop voor haar het paadje in op zoek naar een plekje. Nadat we een stuk gelopen hebben komen we bij de rand van het duin en het strand aan. We besluiten nog net in het duin te gaan liggen, zodat we niet teveel opvallen. We willen immers niet weggestuurd worden vandaag. Het is verder rustig en we zien alleen in de verte nog een man staan. We leggen onze handdoek neer en trekken onze kleren uit. Ze strekt zich uit en trekt haar jurkje over haar hoofd uit. Zie je wel, dacht ik. Ze heeft er niets onder aan. Wat zie je er weer goed uit zeg, en je had weinig tijd om je aan te kleden, grap ik. Ze lacht terug en zegt dat ze al twee weken geen slip meer aan heeft gehad. Met al dat zonnige weer ben ik de hele tijd zo opgewonden dat een stringetje gelijk nat is en dat zit niet lekker. Dus trek ik lekker rukjes en rokjes aan en laat ik mijn slip maar thuis. Heerlijk ook om af en toe anderen te teasen. Wat is het toch een lekker ding en vanmiddag is ze heel de dag voor mij.
Ze gaat op haar buik liggen en vraagt me om haar in te smeren. Dat doe ik maar al te graag. Ik smeer mijn handen vol en ga over haar heerlijke lichaam heen en neem vooral de tijd voor haar billen. Zodra ik die begin in te wrijven doet ze ook haar benen ietsjes uit elkaar. Een paar heerlijke gladde schaamlippen komen tevoorschijn die ook al wat glimmen van plezier. Tijdens het insmeren laat ik mijn duim tussen d’r benen gaan en streel haar kutje. Zachtjes laat ik mijn duim langs haar lippen gaan en zonder al te veel moeite duw ik hem een beetje bij haar naar binnen. Bijna direct duwt ze haar kontje omhoog als aanmoediging, maar ik zeg haar dat we nog een hele middag voor de boeg hebben, dus geduld.
Maar dat dit een leuke middag gaat worden staat wel vast!
Nadat ze mij ook heerlijk heeft ingesmeerd gaan we lekker in de zon liggen en kletsen over van alles en nog wat. Na een half uurtje horen we iemand aan komen lopen. Even zijn we bang dat het politie of BOA’s zijn die ons weg komen sturen, maar al snel zien we dat een blonde dame het pad af komt lopen. Als ze ons ziet liggen vraagt ze of wij het erg vinden dat ze niet al te ver bij ons vandaan komt liggen. Omdat het zo rustig is vindt ze het niet fijn om als vrouw alleen naakt te gaan zonnen, want je weet nooit of er een enge vent ergens loopt. Dan lig ik liever in de buurt van een ander stel. Het is een prachtige dame, dus daar hebben we geen enkel bezwaar mee. Ga maar lekker liggen zeggen we in koor en stellen ons gelijk maar even voor. Ik ben Tanja, zegt ze maar ik zal jullie verder niet lastig vallen. Ze vouwt haar handdoek een meter of 8 bij ons vandaan neer. Terwijl ze dat aan het doen is kijken we allebei naar haar. Tanja had nog wel een slipje onder haar rok aan, maar als ze die uittrekt en in haar tas stopt kunnen we allebei net haar gladde kutje zien. Ik hoor achter mij een diepe zucht van Yara en kijk haar aan. Zoooo, dat vindt jij dus ook wel een fijn aanzicht? Haha, wat dacht je dan zegt ze. Een prachtige vrouw die zich staat uit te kleden vind ik heerlijk om te zien.
Tanja was inmiddels op haar handdoek gaan liggen maar had volgens mij wel iets gehoord van wat Yara zei, want ze keek ons nog even vlug met een glimlach aan.
De zon brandde lekker op ons lichaam, maar we vonden het toch te riskant om ons op het strand en in de zee te wagen, dus voor de verkoeling dronken we maar iets meer als normaal. Ik had bier meegenomen in een koeltasje en een extra fles water. Ook Yara had zelf drinken meegenomen, maar vond een biertje in de zon toch ook wel erg lekker. Door het bier werden we al snel wat meliger, maar vooral ook geiler. Yara was lekker op haar rug gaan liggen en lag met haar benen wijd. Heerlijk zei ze, als je geen moeite hoeft te doen om iets te verbergen. Het liefst lig ik altijd een beetje wijdbeens, ligt gewoon het lekkerst. Nou, vooral doen zij ik terwijl ik met een vinger langs haar bovenbeen omhoog ga richting haar navel. Je bezorgt me kippenvel joh en daardoor moet ik ook gelijk plassen. Ik kijk haar direct aan. Oh ja dat is waar, dat vond je vorige keer ook wel leuk om te zien zei ze.
Tanja had ons ook al een tijdje aan liggen kijken. Ze vond ons geplaag klaarblijkelijk wel leuk om te zien. Ze lag op haar buik met één hand onder haar kin. De andere hand kon ik niet zien, maar het zou zo maar kunnen dat ze die lekker bij haar natte kutje had zitten. Door die gedacht begon mijn lul te groeien en doordat ook ik op mijn rug lag was dat wel te zien. Maar Tanja bleef rustig onze kant op kijken al tilde ze wel haar billen een beetje op. Ha, nou weet ik zeker waar die andere hand is dacht ik bij mezelf.
Timmm, zei Yara tegen mij. Ik moet écht nodig plassen en heb zin om jou te plagen maar Tanja kijkt ook onze kant op. Ik wil haar niet afschrikken. Met een stoute blik kijk ik Yara aan en zeg haar dat er maar één manier is om daar achter te komen. Ze glimlacht en zakt naast me door haar hurken. Omdat Yara achter mij lag blokkeerde ik waarschijnlijk enigszins het uitzicht voor Tanja, want op het moment dat Yara begon te plassen, zag ik Tanja in mijn ooghoek omhoog komen. Ik ben gefocust op Yara d’r heerlijke plassende kutje en steek mijn vinger in haar kutje terwijl ze plast. Yara kreunt maar kijkt vooral Tanja strak aan. Door al het bier moest ze dus écht heel nodig, wat geil is dit zeg. Als de laatste druppels tussen haar lippen vandaan komen kijk ik naar Tanja, die inmiddels op haar zij was gaan liggen en zichzelf lekker aan het vingeren was. Nou snap ik wel waarom Yara haar blik niet van Tanja af kon houden. Yara geeft Tanja een knipoog en die hint is voor Tanja voldoende om haar handdoek te pakken en bij ons te komen liggen. Dus jij vond dat wel geil om te zien vroeg Yara aan Tanja. Zeker zei Tanja, en vooral omdat Tim jouw lekker begon te vingeren tijdens het plassen.
Mijn lul is inmiddels op volle sterkte en dat was Tanja wel opgevallen. Ze pakte hem vast en begon me heerlijk te pijpen. Yara gaat op haar knieen over me heen zitten, zodat ik haar heerlijke plaskutje kan likken. Jemig wat is ze lekker en heerlijk nat zeg.
Pffff wat kan Tanja lekker pijpen. Ik voel dat ze me richting een orgasme zuigt en dat voelt zij klaarblijkelijk ook, want plots stopt ze en zegt ze me dat het nog te vroeg is om te komen. Terwijl Yara nog steeds met haar kut op mijn gezicht zit beginnen Tanja en Yara hartstochtelijk te zoenen. Ik besluit de dames even wat ruimte samen te geven. Yara gaat op haar rug liggen en Tanja zoekt een lekker plekje op haar knieen tussen de benen van Yara. Tanja zet het likwerk voort wat ik begonnen was. Haar kont steekt lekker omhoog en wat een lekkere billen heeft ze. Ik lig naast Yara en Tanja en kijk hoe geil Yara door Tanja gelikt wordt. Zachtjes trek ik aan mijn lul en ik moet oppassen om niet te komen. De billen van Tanja trekken mijn aandacht. Ik ga achter haar zitten en zie hoe nat haar schaamlippen zijn. Ik steek twee vingers ertussen en begin haar sterretje te likken. Mijn gevinger zorgt ervoor dat Tanja nog natter wordt, ik voel haar een beetje opzwellen terwijl ik vinger. Ik doe mijn duim in haar sterretje, terwijl ik haar doorvinger. Ik voel haar kut samentrekken en dan komt er een golf van nattigheid uit haar kut spuiten.
Wat een geilheid. Tanja komt na deze ontlading omhoog en kijkt mij aan. Zo, dus jij houdt wel van drijfnatte kutjes. Ik kijk haar indringend aan en zeg dat het mij niet nat genoeg kan zijn. Daarna kijkt ze Yara aan en hurkt over Yara d’r buik. De geile blik in de ogen van Yara zegt genoeg….Tanja wacht nog even maar dan plast ze met een harde straal op de buik en kut van Yara. Ik kan niet anders dan hard aan mijn lul gaan trekken, want wat is dit geil. Het duurt maar een paar tellen en ik kom al klaar. Ik spuit mijn zaad over Yara d’r kut terwijl Tanja er nog overheen plast. Terwijl ik al spuitend aan mijn lul trek, buigt Tanja zich een beetje, waardoor haar plas ook over mijn lul klatert. Yara heeft tegelijkertijd lekker haar clit bewerkt in een mix van zaad en plas en is heerlijk klaargekomen, Wauw, wat een natte bende zeg!
Moeten nu wel even van handdoek wisselen lacht Yara, want deze kan niet meer na al die nattigheid. We besluiten ons maar even af te spoelen in de zee en het risico te nemen om betrapt te worden. Gelukkig gebeurt dat niet en liggen we snel weer op onze handdoeken in de zon. Ik en twee botergeile meiden heerlijk naakt. Als Daan eens zou weten wat hij gemist had, zeg ik tegen Yara. Hij hoeft niet alles te weten gniffelt ze en misschien vertel ik het hem nog wel eens een keer. Maar ik vind het ook wel een geil idee als dit ons geheimpje is en dat we dit met zijn drieen nog eens over kunnen doen. Dát lijkt Tanja ook wel wat, want zij had niet verwacht dat haar middagje aan zee, zo zou verlopen.
Gelukkig was het nog vroeg in de middag en was er nog tijd genoeg om te genieten van elkaar.
Doordat wij zo geil bezig waren was het ons niet opgevallen dat een man niet al te ver van ons af was komen te liggen. Was dat nou die man die we vanmorgen in de verte zagen, vroeg Yara. Het viel Tanja op dat het wel een heel lekkere vent was. Eens even van dichtbij bekijken vroeg Tanja aan Yara. Een knikje en een stoute blik van Yara. Kom, dan maken we even een duinwandelingetje. De dames kwamen omhoog en liepen hand in hand door het duin richting de bewuste man. Ik hield het van een afstandje in de gaten en zag de dames praten met elkaar. Ze liepen tot op 2 meter langs hem heen en ze zorgde dat hij goed zicht had op hun kale kutjes. Toen ze net voorbij waren, zag ik de man gelijk met z’n lul spelen en maakte trekkende bewegingen. Een stukje verderop stopte Yara en Tanja met lopen, ze stonden wat te praten en te giechelen en gaven elkaar een dikke zoen, voordat ze weer terug kwamen lopen. Weer liepen ze richting de man, die dit keer met zijn lul bleef spelen. Yara en Tanja hadden dat ook in de smiezen, want al snel was het Yara die al lopend met haar borsten aan het spelen was. Bij de man aangekomen stopten ze en begonnen een praatje. Waar Tanja vanmorgen wat terughoudend was, pakt ze nu volledig het initiatief. Want ze bukt, neemt de lul van de man in haar hand en begint hem af te trekken. Yara kijkt mijn kant op met een goedkeurende blik en zegt iets tegen de man en Tanja. De man staat op en komt samen met de dames mijn kant op lopen. Dat had Tanja goed gezien, want het is inderdaad een knappe vent met een grote stijve lul, die al lopend heen en weer zwaait. Ik sta op en sel me voor. Hi, ik ben Yuri en wat heb jij twee mooie geile dames bij je zeg. Vanuit de verte zag ik dat jullie niet alleen aan het zonnen waren en heb alles gezien. Wat zijn jullie een stel lekkere geilaards zeg. Ik kom niet zo vaak vrouwen tegen die het ook geil vinden om te plassen, want wat jullie deden was echt retegeil.
De dames stonden een beetje te draaien en te wiebelen en waren overduidelijk ongeduldig. Het was Yara die de lul van Yuri in haar hand nam en met haar andere hand haar eigen clitje begon te masseren. Daarop trok ik Tanja dicht tegen me aan en begon haar intens te zoenen. Ik pakte haar stevig bij d’r billen. Ook mijn lul was weer enorm hard geworden en klopte tegen de buik van Tanja. Yara was door haar knieen gegaan en was Yuri aan het pijpen die daar duidelijk van genoot. Ik had meer zin om me met Tanja d’r kutje bezig te houden. Dus ze ging op haar handdoek liggen ik dook tussen haar benen om op haar clitje te zuigen. Wat smaakte ze lekker zeg en die meid was ook écht voor alles in. Ondertussen was Yara op haar knieen gaan zitten en stak Yuri zijn lul tussen de drijfnatte lippen van Yara. Ik hoorde Yara soppen van de lul die met harde stoten in haar kwam.
Ik pakte mijn lul en wreef hem tussen de lippen van Tanja. Neuk me, zei ze. Met een ferme stoot duwde ik mijn lul in haar kut. Ze was nog lekker strak en ik begon haar met lange halen te neuken. Ik hoorde Yara wat kreunen en toen ik opzij keek snapte ik waarom. Yuri had best een stevige lul en die was hij nu zachtjes bij Yara op haar anus aan het duwen. Zijn glimmende eikel zag ik naar binnen gaan, waarbij Yara heerlijk kreunde. Langzaam maar zeker verdween de lul van Yuri in haar anus en langzaam begon hij haar te neuken.
Bij Tanja had ik al mijn duim erin gehad maar ik wilde haar ook wel lekker in de sterretje neuken. Ik zette haar op d’r knieen voor me en maakt haar kontje nat. Ze was hier wel voor in, want ze deed haar kontje nog iets verder omhoog. Ook ik duwde mijn lul in haar kontje om haar lekker anaal te neuken. Bij Yara liep de geilheid al flink op, want het geil droop uit haar kutje. Na nog een paar stoten van Yuri gilde ze het uit en spoot er een harde straal geilheid tegen de ballen van Yuri, die overduidelijk ook van die nattigheid hield. Hij haalde zijn lul uit haar kontje en voordat hij hem in d’r kut stak likte hij de geilheid eerst van d’r lippen af. Wat smaak je lekker gromde hij om vervolgens zijn grote lul in haar kut te duwen.
Tanja had dat ook gezien, keek me aan en zei dat ze twee lullen wilde hebben en die grote van Yuri in d’r kont. Ik had haar al aardig voorbereid, dus daar kon hij wel in. Ik ging op mijn rug liggen, Tanja hurkte boven mijn lul, die soepeltjes in haar kut verdween, waarna ze Yuri wenkte om achter haar te gaan zitten. Yuri stak zijn grote lul in haar kontje en samen neukte we Tanja, die daar overduidelijk van genoot. Yara ging intussen bij mij zitten om dit schouwspel goed te kunnen bekijken. Ze stak twee vingers in haar kut en begon stevig te vingeren. Het duurde niet lang voordat zowel Yara als Tanja klaarkwam met een grote stortvloed aan geilheid. Dat was ook voor ons mannen te teveel en we spoten het kutje en kontje van Tanja vol.
Alle vier moesten we van deze geile ontlading wel even bijkomen. Dus we hebben met z’n allen lekker een paar biertje open getrokken en maar eens stevig gelachen om deze geile middag. Ik denk dat vooral Tanja nog wel een paar dagen aan deze middag heeft moeten terugdenken 😉
Het bericht Naar het naaktstrand verscheen eerst op Sexverhalen.com.