Een snikhete zomerse namiddag en helemaal in mijn blootje lag ik lekker te bruinen op het zuiderterras in de tuin. Spontaan dacht ik terug op de verjaardagsfuif van mijn beste vriendin en buurvrouw van de avond voordien.Tot een stuk in de nacht hadden wij er zalig van genoten. Lekker geeten gedanst geflirt en de mannen opgegeild.
Buurman had mij beloofd deze namiddag mij een bezoek te brengen verlangend om met mij de liefde te bedrijven.Het was al zolang dat hij op mij geilde en minnedriftig had ik toegestaan dat hij bij ons afscheid voor het eerst met een strelende hand mijn kutje had gevingerd tot ik kreunend van genot was klaargekomen. Met een zachte hand was ik in zijn gulp gegleden en had zijn verlangende penis een verwenbeurt gegeven terwijl ik hem beloofde dat hij vandaag helemaal in mij zou mogen komen.
In die gedachten lag ik te wachten op zijn komst.Ik was nu al verschillende jaren droog sedert de impotentie van mijn man en mijn minnedrift had nood aan voldoening. Mijn tepels stonden rechtop en ik voelde mijn schaamlippen vochtig worden klaar voor een uitgebreide neukpartij.Ik hoorde zijn aankomende stap en hij verscheen als een atletische figuur slechts gehuld in een lendendoek.
Spontaan deed hij het uit en ik bewonderde zijn naakte lichaam met zijn verlangende mannelijkheid die ik mij mij wilde. Hij kwam bij mij liggen en na een minutenlang getongkus bewonderde hij mijn vagina met openstaande schaamlippen. Ik genoot zalig van zijn kussen aan mijn kutje en met een minutenlang gelik van mijn liefdesnestje steeg mijn verlangen.Spontaan namen wij plaats in 69 positie en terwijl hij mij wellustig befte pijpte ik hem als een verlangende teef.Voor het eerst proefde ik de smaak van zijn sperma en slurpte hij mijn vrijgekomen geil.
Grommend van verlangen schoof hij dan zijn formidabele penis in mijn bronstige onderlichaam. Langdurig hebben wij dan geneukt en elkaar beurtelings bereden als onverzagdigbarige minnaars.Heerlijk hoe ik hem voelde in mij spuiten.Een minnaar om nooit te vergeten en zoals ik in mijn ganse leven nog nooit had gekend. Ik heb hem beloofd dat hij nog vaak op bezoek mag komen en dat hij bij gelegenheid een liefdesnacht bij mij mag beleven..Mijn kutje is nu altijd voor zijn liefdesmannetje.
Het bericht Naakt seksgenot in de tuin verscheen eerst op Sexverhalen.com.