Ik lig met mijn hoofd tussen haar dijen en lik intens haar natglanzende kut. Zij is een mooie vrouw, volbloed lesbienne en gezegend met een prachtig lichaam. Sommige mensen hebben het geluk er van nature bijna perfect uit te zien en je zou zeggen dat ze zich vaak afbeult in de sportschool om dit zo te houden. Ik weet nu van haar dat ze slechts een paar keer per week een rondje hardloopt en op de yogamat ligt, verder niets. Op deze party’s (voor corona was het nog) had ik haar 1 keer eerder gezien en wist wel dat haar voorkeur uitging naar vrouwen. Door haar lengte van bijna 1,80 en haar uiterlijk was ze ook voor mannen een nekkenbreker maar ze liet, als het nodig was, duidelijk merken dat ze niet geïnteresseerd was in pikken maar alleen in kutjes. (En zo zei ze het zelf ook echt).
Ik lig dus tussen haar dijen en lik haar kut. Ze heeft haar hoofd achterover en pakt af en toe mijn hoofd om zo mijn mond harder op haar clit te duwen. Ik ben weliswaar een stuk ouder dan zij, (54 inmiddels en zij is nog geen 30), maar ze heeft laten merken dat ze absoluut op me geilt. Ze weet dat ik biseksueel ben, dat maakt haar niet uir. Ik kijk onder het likken omhoog naar haar borsten die deinen op de bewegingen van haar lijf. Ik zie minimaal een B of C cup met vrij grote tepels, hard van opwinding. Ze trekt haar benen op en geeft me ruimte om ook haar aars te vingeren. Ik steek 3 vingers in haar spleet en druk mijn duim op haar clit. Ze hijgt en ik merk dat ze gaat klaarkomen.
Ritmisch schokkend stoot ze haar bekken omhoog en komt. Ik laat haar bijkomen en streel nu zachtjes de welving van haar venusheuvel. Intussen is er een man op ons afgekomen, of eigenlijk op mijn omhoogstaande kont. Hij is tussen mijn benen gaan staan en voelt met een vinger aan mijn kut en tussen m’n billen. Dan glijdt z’n eikel naar mijn natte gleuf en hij stoot hem naar binnen. Ik geef een gesmoorde kreun omdat hierdoor mijn mond vol op de kut van de nog nahijgende lesbo stoot. Hij neukt me in een vlot tempo en hierdoor tong ik in hetzelfde ritme haar kut. Ze kijkt op en lachend kirt ze: ha je hebt hulp gekregen, is het lekker? Ik kan nauwelijks wat zeggen maar probeer te knikken. Ik hou wel van een stevige beurt en dat ik ondertussen een lekker wij bevredig maakt me bloedgeil. Hem kennelijk ook en hij trekt zich plots terug en spuit klodders zaad over mijn rug. Dank je, zegt ie en gaat weg. Dan blijkt dat er nog twee man achter me staan en de volgende pakt me bij de heupen. Wacht even roept de lesbo, neem haar van twee kanten daar houdt ze van. En voor ik het weet pompt er een pik in mijn kut en een in mijn mond. Deze kerels zijn echter ook gauw klaar en ik ben klef van het zaad. Kom we gaan een douche opzoeken en dan maak ik jou klaar, zegt mijn vriendin en we lopen de kamer uit. De douches zijn gauw gevonden en op een neukend stelletje na zijn we alleen. (Niet dat het veel uitmaakt, ze blijkt net zo exhibitionistisch te zijn als ik). De douchestraal verfrist ons lijf en ik krijg een lesje in verwennen. Haar handen zijn overal en al mijn gevoelige plekjes weet ze te vinden. Hijgend kom ik een paar keer klaar en ook zij heeft een orgasme of 2, 3, ik weet niet precies.
Met alleen een omslagdoek om onze heupen kijken we op andere plekken en ruimtes in dit pand. Op een terras met banken en ligbedden vinden we een stek. We liggen naast elkaar maar kunnen niet stoppen met aan elkaar zitten. Ze lijkt onverzadigbare zin in sex te hebben en ik moet bekennen dat ik totaal niet meer verlang naar mannenvlees, iets wat ik normaal op zulke orgies altijd zoek naast andere contacten. Deze dame maakt me gek en ik haar ook te merken aan haar reacties. Ze ligt inmiddels op mij en berijd me half zittend op mijn heupen, met haar handen op mijn tieten en tepelknijpend, terwijl ze haar gladde kutheuvel over de mijne wrijft. Ik trek een been op en ze begrijpt wat ik wil. Ze gaat wat verzitten en nu zijn we tussen elkaars benen waardoor onze kutjes direct tegen elkaar botsen. Zo scharend rijden we elkaar af, ik ben ook wat omhoog gekomen, en bijna tegelijk komen we klaar. Onze sappen vermengen zich en ik voel maximaal genot. Terwijl onze benen gekruist blijven laten we ons terugzakken op het ligbed. Ze drukt haar mond op de mijne en we beginnen een lange, diepe tongzoen. Andere mensen hebben ons bekeken of in hun eigen spel verzonken, het kan me niets schelen, deze dame is voor nu van mij en ik ben van haar.
Als we even pauzeren vraagt ze me of ik nog weet hoe het begon deze dag. Glimlachend zeg ik dat zij mij verleidde door haar benen te spreiden en haar kut te laten spreken…. oh ja? Dus het is mijn schuld weer, jaja. En ze lacht erom. Ik weet dat jij Anne heet zegt ze, weet je ook mijn naam eigenlijk? Ik kijk haar aan, druk een natte kus op haar mond en zucht zachtjes ja Angela dat weet ik…… je naam en faam zijn je vooruit gegaan.
We liggen nog een tijd naast en half op elkaar en drinken tussendoor een glas wijn. De party loopt op het einde maar voordat we ook gaan hebben we elkaar nog eens bevredigd. Ik heb haar verteld van mijn dochter, daar is ze heel nieuwsgierig naar….. dat komt misschien een andere keer. Voor nu een nat afscheid en komende week gaan we een keer lunchen.
Het bericht Mooie lesbienne verscheen eerst op Sexverhalen.com.