Waargebeurd verhaal
De eerste lentezon…. Wat een heerlijke dag! Na een weekend vol muziek en gezelligheid weer lekker thuis, lazy monday! Samen staan we te genieten in de tuin, fluitende vogels en overal bloemen die spontaan exploderen van de warme eerste zonnestralen. Gelukkig zijn we gezegend met een tuin die volledig privacy biedt! Ik kan de verleiding niet weerstaan, en trek mijn shirt uit, lekker onderuit op de loungeset. De zonnestralen zijn een weldaad op mijn lijf, en mijn short volgt hetzelfde lot…. languit lig ik in de zon… de warme zonnestralen strelen mijn lijf. Mijn vriendin kijkt me aan met haar heerlijke lach. Waarom niet? Zegt ze, en ze volgt mijn voorbeeld. Ik zie haar geroutineerd haar bh loshaken, en mij aankijkend laat ze die van haar lijf glijden. Haar prachtige bosten doen me mijn adem inhouden, en mijn pik begint zich langzaam op te richten. Ze ziet het, en lachend zegt ze; eerst even genieten van de zon! In haar string gaat ze liggen in de andere hoek van de loungeset.
Genietend lig ik te kijken naar haar. Verzot ben ik op haar! Een heerlijk lijf gecombineerd met een nog mooier karakter, trots dat ze bij mij is…
Langzaam dommelen we weg, het weekend was intensief, we hebben elkaar twee dagen lang geplaagd, zonder helemaal los te gaan, een geile spanning houdt ons al het hele weekend in de greep….
Langzaam wordt ik na een uurtje weer wakker… kijkend naar mijn slapende vriendin richt mijn pik zich weer op.
Ik kan de verleiding niet weerstaan, en zachtjes sta ik op en buig me over haar heen. Heel zacht laat ik mijn lippen over haar tepels glijden. Ondanks dat ze slaapt, richten die zich onmiddellijk op… voorzichtig daal ik af naar beneden. Ze ligt met haar benen licht gespreid, om maar niets van de zon te hoeven missen. Ik verplaats me, en begin zachte kusjes in haar liezen te geven. Tegelijkertijd wrijf ik zacht met mijn vingers over haar string… zacht kreunt ze, en ze wil zich oprichten. Ik duw haar terug. Liggen en genieten, is het korte commando. Ze lacht, kijkt me aan, en legt een vinger op haar lippen, en wijst naar de aangrenzende tuin, en ik hoor inderdaad onze buurvrouw lopen en haar tuinstoel klaarzetten in de zon, op nog geen vijf meter bij ons vandaan. Een ondeugende geile glinstering komt in haar ogen, en ze legt haar handen op mijn hoofd. Mijn lippen raken haar string, de warmte en vochtigheid strelen mijn lippen. Hier wil ik meer van! Snel trek ik haar string opzij, en haar heerlijke kutje ligt uitnodigend voor me… lekker gladgeschoren, en haar lippen al glinsterend een beetje open. Plagend begin ik kusjes te geven, beginnend net boven haar klit, dan centimeter voor centimeter om haar natte lippen heen. Ongeduldig probeert ze haar kutje voor mijn tong te draaien, en kijkt me aan met een koortsig geile blik. Heel zacht zet ik het puntje van mijn tong tussen haar natte lippen. Haar smaak doet me huiveren van geilheid, mijn pik ligt pijnlijk van hardheid onder me. Langzaam duw ik mijn tong dieper… haar vocht bedekt mijn tong. Dan heel langzaam omhoog tot ik vol mijn tong over haar klit laat glijden. Een ingehouden kreun… schokkend kijkt ze me aan…. met een geile lach leg ik mijn vinger op mijn lippen, en knik richting de schutting.
Snel ga ik verder… mijn tong flitst over haar klit heen. Haar kutje wordt drijfnat. Steeds laat ik mijn tong even diep in haar glijden. Genietend van haar heerlijke smaak. Terwijl ik haar klit zachtjes tussen mijn lippen zuig, laat ik twee vingers diep in haar glijden…. strak, warm en supernat! Ik begin mijn vingers in haar te stoten. Ze kronkelt heftig nu, en bijt op haar hand om maar niet te kreunen, en ons geile spel te verraden aan de buurvrouw. Terwijl twee vingers stevig in haar stoten, laat ik een derde vinger haar bilnaad in glijden, nat van haar geile vocht. Als ik haar sterretje bereik, schokt ze nog heviger, en ik merk dat ze de grootste moeite heeft zich stil te houden. Zacht lik ik haar klit nu, en met twee vingers in haar kutje, begin ik zacht mijn derde vinger bij haar naar binnen te duwen… soepel voel ik haar kontje zich om mijn vinger sluiten, wacht even, en dan begin ik zacht te bewegen… wanhopig kijkt ze me aan, en fluistert dat ze het niet langer meer kan tegenhouden. Het gevoel van haar vocht op mijn tong, haar heerlijk gladde strakke kutje en haar knijpende kontje laat mij bijna spontaan spuiten. Steeds sneller stoot ik mijn vingers in haar… haar handen grijpen in mijn haar, en ze trekt me hard tegen haar kutje aan. No way back! Dan begint ze klaar te komen… ik voel haar kutje ritmisch krampen om mijn vingers, haar adem stokt… ongecontroleerd schokkend beweegt haar lijf. Een golf vocht vult mijn mond… zalig! Haar orgasme lijkt eindeloos te duren, wat supergeil om dit met haar te doen…. langzaam worden haar bewegingen rustiger, zachtjes blijf ik likken. Mijn drijfnatte vingers glijden uit haar kutje, en ik kan het niet laten om ze heerlijk schoon te likken… ik leg mijn hoofd op haar buik. Haar handen strelen zacht mijn haar… nog even laat ik mijn tong diep in haar glijden, om haar laatste vocht te proeven, weer schokt ze van genot en gevoeligheid… glimlachend trek ik haar string weer terug, loom sta ik op, rek me uit, en vraag; kopje thee schat? Met een lome voldane blik kijkt ze me aan en zegt; lekker schat!
Ik wil weglopen, maar ze ziet mijn keiharde pik, mijn eikel nat van het voorvocht. Misschien eerst even dit, lacht ze, en in een snelle beweging buigt ze zich naar mijn pik. Haar warme natte mond sluit zich om mijn eikel, en hard zuigend laat ze mijn pik diep in haat mond glijden. Glimmend van haar speeksel glijd hij weer naar buiten. Doe maar green tea, zegt ze lachend, en laat zich weer heerlijk achterover zakken in de bank. Met een intens gelukkig gevoel loop ik naar binnen, en zet water op… wie heeft hier nu het meest genoten vraag ik me af…..
De dag kabbelt voort, elkaar steeds maar weer plagend met een streling, en af en toe een geile opmerking over en weer. Het spel van aantrekken en wegduwen maakt ons mateloos geil.
Halverwege de avond pak ze mijn hand en trekt me naar de slaapkamer en trekt me tegen zich aan. Ze heft haar lieve gezicht naar me op… de tongzoen die volgt is heel heftig. Terwijl ze haar hand over mijn pik laat glijden bijt ze me in mijn lip. De pijnscheut gecombineerd met haar strelende hand doen me sidderen.
Ze streelt me overal, en komt achter me staan. Aan haar ademhaling voel in hoe opgewonden ze is…. voor ik het weet liggen mijn kleren op de grond!
Tijd voor wraak fluistert ze in mijn oor.
Ze duwt me op bed, en pakt een blinddoek uit het kastje. Ze weet hoe geil ik ervan wordt als ze me domineert. Ze komt over me heen zitten, en doet me de blinddoek om, zo geil om alleen maar te hoeven voelen. Ik hoor hoe ze haar shirtje en korte jeans uittrekt. Gespannen lig ik te wachten op wat komt.
Met een glimlach kijk ik op hem neer, nog nagenietend van vanmiddag. Zijn tong en vingers hadden me helemaal gek gemaakt! Het idee om keihard klaar te komen gewoon in onze tuin met de buurvrouw vlakbij had mijn orgasme alleen maar versterkt. Ook nu voel ik mijn kutje nog supernat worden van de herinnering aan vanmiddag. Heerlijk om hem nu helemaal gek te maken! Zachtjes streel ik uit het niets zijn tepels, zijn adem stokt, en ik zie zijn pik schokken van geilheid. Een druppel voorvocht welt op uit zijn eikel. Ik laat zijn tepels los, en met het puntje van mijn tong lik ik de druppel op. Hmmm. Zacht breng ik mijn tong naar zijn mond, en smeer de druppel over zijn lippen. Een geil tongen spel volgt. Ik neem weer afstand… afwachtend ligt hij gejaagd te ademen, de hete spanning is voelbaar. Snel pak ik de massageolie, en begin olie druppelsgewijs op zijn lijf te laten vallen, vanaf zijn voeten naar boven, in zijn liezen, op zijn buik en borst. Ik heb het gevoel van totale controle, heerlijk! Heel zacht begin ik al masserend de olie lekker uit te smeren. Eerst zijn benen, dan in zijn liezen. Wanhopig probeert hij zij harde pik richting mijn gladde handen te bewegen, maar dat moet nog even wachten. Zijn borst is nu aan de beurt, eerst zacht masserend, ik voel zijn lijf onder mijn handen spannen van geilheid. Venijnig hard knijp ik in zijn tepels, een harde kreun ontsnapt aan zijn lippen. Lieverd, mijn pik, alsjeblieft! Smeekt hij me bijna.
Ik fluister in zijn oren dat hij nog even geduld moet hebben, met één hand streel ik nu zijn bovenbenen… damn! Ik kan het niet laten om twee vingers diep in mijn druipend natte kutje te laten glijden. Glimmend van het geil breng ik ze naar zijn mond… hongerig lijkt hij ze schoon, wat een geil gezicht, zijn lippen glimmend van mijn vocht! Ik ga hem geven wat hij wil, en nog meer, een kinky fantasie die hij me een tijdje geleden verteld heeft schiet door mijn hoofd. Ik druppel olie op zijn pik, zo lekker om te zien hoe de olie langzaam over zijn gladgeschoren pik en ballen loopt. Ik ga op zijn bovenbenen zitten. Deels om het heerlijke uitzicht op zijn van olie glimmende lijf, en deels om hem in bedwang te houden. Even doe ik niets om hem tot bedaren te brengen. Dan laat ik mijn handen om zijn ballen glijden, zwaar en vol voelt zijn zak na een paar dagen teasen. Kreunend voelt hij hoe ik zacht zijn ballen masseer… mijn glimmend natte oliehanden glijden langs zijn pik omhoog, op het moment dat ik zijn eikel omvat denk ik dat hij gek wordt!
Zacht trek ik hem af, zijn lichaam kronkelend onder me.
Ik beweeg me iets naar voren, en laat mijn natte kutje langs zijn schacht glijden. Als zijn eikel langs mijn klit gaat ben ik degene die hard kreunt, Jezus wat lekker! Even dan, denk ik bij mezelf. Ik wip iets omhoog, zijn harde pik vindt vanzelf zijn weg als ik mezelf in één vloeiende beweging laat zakken. Ik voel zijn pik diep in me schuiven, tot ik zijn ballen tegen mijn kontje voel. kreunend ligt hij onder me, ik heb hem nog nooit zo lang op het randje gehouden. Zacht beweeg ik mijn heupen heen en weer, waardoor zijn pik steeds diep binnen in mijn kutje voel bewegen. Hmmmm… ik vind mijn zelfbeheersing terug, en laat zijn pik uit me glijden. Ik zijn pik is druipnat van mijn geil. Wat een lekker gezicht. Snel buk ik me voorover, en neem zijn pik zo diep mogelijk in mijn mond. Ik hou mijn lippen strak terwijl ik hem weer laat gaan. Een mengsel van zijn en mijn vocht achterlatend op mijn tong. Kom hier met je mond, hijgt hij, en ik zoen hem met onze geile smaak in mijn mond. Ik wil nu niets liever meer dan zijn zaad. En duik naar beneden, zijn ballen tekenen zich zwaar af in zin zak, en één voor één zuig ik ze om mijn mond, terwijl ik zijn pik zachtjes aftrek. Lieverd, ik ga zo komen, hoor ik hem kreunen…. snel neem ik zijn pik ik mijn mond, en begin hem hard te pijpen. Zo diep mogelijk neem ik zijn eikel in mijn keel, en kneed zijn ballen. Na al die tijd samen ken ik hem zo goed, zijn lichaamstaal vertelt me dat hij op het punt staat te spuiten. Nog dieper neem ik hem.
Ik voel zijn pik nog dikker worden in mijn mond, en zijn lichaam verkrampt. Een gevoel van totale euforie overspoelt me, hij is totaal  in mijn macht. Pulserend spuit hij de eerste straal zaad diep in mijn keel. Wat een geil gevoel. Hij blijft keihard spuiten, en een deel slikt ik met smaak door!
De laatste stralen houd ik lekker in mijn mond, en ik verheug me op zijn reactie. Zachtjes trekkend zuig ik de laatste restjes uit zij pik. Langzaam worden zijn bewegingen rustiger. Hijgend ligt hij na te schokken als ik plagend mijn tong over zijn eikel laat glijden. Ik laat zijn pik los, en beweeg naar boven. Ik kus hem zacht, en dwing met mijn tong zijn lippen van elkaar. Als ik zijn zaad ik zijn mond laat lopen kreunt hij hard, en begint me gelijk terug te tongen! Wat een geil spel! Hongerig opent hij zijn mond, en het laatste restje van zijn zaad loopt via mijn tong in zijn mond. Nog even tongen we lekker, en dan laat ik me op zijn nog steeds harde pik zakken. Heel stil liggen we even bij te komen. Ik trek de blinddoek weg, en kijk in zijn stralende ogen. Ik zoen hem nog eens zacht, en kruip heerlijk tegen hem aan!
Laat de lente maar komen…..
Het bericht Mondeling geluk verscheen eerst op Sexverhalen.com.